Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Argentina 12 golt lott a vb-n. Ebbol hetet Messi es adott ket golpasszt. Ez azert a semminel picivel tobb.Tiziken túl döntőig azért nem alkotott valami maradandót Messi a vb-n...Azt hogy Messi nelkul Argentina kb a csoportjabol nem megy tovabb a vb-n, holott nem egy baszo az a keret.Mit akarsz ezzel mondani?Azert ez az Argentin valogatott sem egy nagy eresztes ha megnezed kik a nevek jo munkasemberek kb. Viszont a norveg sem annyira szar hogy ne lehetne kijutni sem vele valahova.A vilagbajnoki cim mindig sokat szamitott ebben es azt Messi ugy nyerte meg hogy vegig Argentina vezere volt. Emellett Haaland kene hogy kapja szerintem is. De nem lesz akkora rablas a vb miatt mint amit Lewa-val muveltek.Az is rablás volt szó se róla, de ott Lewa egy Bundesliga címet és egy német szuperkupát mutatott fel, míg Messi egy Copa Americát és a BL-ben pl. ugyanaddig jutottak.
Blevi
Itt azért BL, PL és FA Kupa volt Haaland oldalán, nyilván a VB is többet ér, mint a Copa America, de az nehogy már Haaland hátránya legyen, hogy norvég, míg klub szinten a PSG-nél sem Messi volt a legjobb, nemhogy Európában (ha a PSG-nél olyat hozott volna, ami mondjuk top 5-ös szezon, akkor a VB miatt oké a díj, de így vicc az egész).
Jughead
Blevi
Jughead
Haaland eseten a valogatott teljesitmeny csiszolasra szorul, pedig nem egy san marinorol beszelunk.
Blevi
kapitnono
több mint 2 éve
Azt felejtik el sokan hogy ezert Messi a palyan is rengeteget tett.Figyeld meg jovore is top10 lesz, vannak akik ha meglatjak a nevet mar huzzak is be elso helyre.. Nala talan senkinek sincs jobb PRja, a foci udvoskeje.Haters gonna hate.vártam a csodát...de 2 órája megmondtam 😕amíg Lassie él és lő legalább 2 gólt, addig Lassie lesz a győztes. Jövőre majd azért, mert MLS bajnok és kupa győztes lesz
petey
Toto21
Nemcsak Messi kapott kerdeses aranylabdat. Haaland jobban megerdemelte volna, de aki ezt igy leirja hogy Messi egy csalo az hogy gondolja? Odatelefonal?
Blevi
rokaur
Megertem hogy most jogosan mindenki kiventillaja magabol a dolgot, es biztos rossz erzes hogy a vb gyozelem kiveszi az utolso szalmaszalat is kezekbol, de elvitatni a Messi eletmuvet kamu aranylabdak miatt ne haragudjatok de nevetseges. A palyan alapozta meg Messi amit elert a fociban, megha el is ismerem hogy elegge tultoltak mar a palyan kivul.
több mint 2 éve
rokaur
876
Figyeld meg jovore is top10 lesz, vannak akik ha meglatjak a nevet mar huzzak is be elso helyre.. Nala talan senkinek sincs jobb PRja, a foci udvoskeje.Haters gonna hate.vártam a csodát...de 2 órája megmondtam 😕amíg Lassie él és lő legalább 2 gólt, addig Lassie lesz a győztes. Jövőre majd azért, mert MLS bajnok és kupa győztes lesz
petey
Toto21
Nemcsak Messi kapott kerdeses aranylabdat. Haaland jobban megerdemelte volna, de aki ezt igy leirja hogy Messi egy csalo az hogy gondolja? Odatelefonal?
Blevi
több mint 2 éve
Haters gonna hate.vártam a csodát...de 2 órája megmondtam 😕amíg Lassie él és lő legalább 2 gólt, addig Lassie lesz a győztes. Jövőre majd azért, mert MLS bajnok és kupa győztes lesz
petey
Toto21
több mint 2 éve
Ezt mire alapozod? Szerinted egyet se kellett volna nyernie? A barcelona minden cime Messi alatt kamu? 😀 hagyjuk marAz a baj én emlékszem Messi történetére. A 2009-es BL elődöntőtől kezdve húzták őket.A legnagyobb csaló a futball történelmében.Legalább hülyeséget ne írj. Ő szavazta meg magának?
KeyG
garincsa
KeyG
több mint 2 éve
Egyébként mit mondanak a számok? Nemzetközi fociról nincs valami PFF szerűség? Az a szép a sportban, hogy vannak viszonylag egyértelműen számszerűsíthető aspektusai, főleg a mai bigdata világban. A matek szerint kinek kellett volna kapnia? Én az ilyen cikkeket hiányolom a szokásos epehányás és goatozás között.de van. ha az analitikat nezed csak, akkor az elmult 15 evben korulbelul 12-szer messi kapta volna. kepzeld el a jatekost, aki minden idok legjobban passzolo, cselezo, helyzetet kialakito es helyzetet kihasznalo jatekosa. egy statisztikai anomalia. aztan persze a szimpatia teljesen mas dolog, es az teljesen ertheto, hogy mindenkinek mas a szimpatikus.
Hanni
kerdesedre valaszolva az idei analitika:
theanalyst.com/2023/10/why-lionel-messi-is-the-favourite-to-win-the-ballon-dor/
a GOAT kerdes a liverpool analitikai csapatanak vezetojetol:
amp.theguardian.com/football/2023/jun/08/messi-beats-ronaldo-to-goat-status-on-data-analysis-says-liverpool-fc-research-director
es a leginkabb melyre aso, analitikailag leginkabb megalapozott cikk meg 2014-bol. azota persze szazszor megdontotte az osszes ebben szereplo statisztikat, de ezt olvasd el, ha igazan erdekel a dolog hattere. talan a legjobb elemzes, szamokkal alatamasztott vizsgalat, amit en gurulos focival kapcsolatban olvastam.
fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/amp/
több mint 2 éve
Egyébként mit mondanak a számok? Nemzetközi fociról nincs valami PFF szerűség? Az a szép a sportban, hogy vannak viszonylag egyértelműen számszerűsíthető aspektusai, főleg a mai bigdata világban. A matek szerint kinek kellett volna kapnia? Én az ilyen cikkeket hiányolom a szokásos epehányás és goatozás között.
több mint 2 éve
Csak én találom érdekesnek hogy mindig feltűnik egy új niners profilos hungarokatalán, aki visszafelé törölget mindent miután rájött hogy a Bordeaux csődje nem volt baj hisz ők nem tudnak eladni logós WC-papírt komment lehet sok volt? 😀Ezt most nekem szántad? Mert lemertem írni hogy Messit szeretem de Haalandnak kellett volna kapnia?🤔
Heisman nádor
több mint 2 éve
egyertelmu volt. ez pont nem vitathato,Pont ezért kellett volna Haalandnak kapnia😉
8!
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Csak én találom érdekesnek hogy mindig feltűnik egy új niners profilos hungarokatalán, aki visszafelé törölget mindent miután rájött hogy a Bordeaux csődje nem volt baj hisz ők nem tudnak eladni logós WC-papírt komment lehet sok volt? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
De ha csak a VB számít, akkor miért nem Mbappe és Messi a top2?
több mint 2 éve
Oké mester, ha te mondod.😘Az a baj én emlékszem Messi történetére. A 2009-es BL elődöntőtől kezdve húzták őket.A legnagyobb csaló a futball történelmében.Legalább hülyeséget ne írj. Ő szavazta meg magának?
KeyG
garincsa
KeyG
több mint 2 éve
próbálom azt hinni neki is kicsit már cinkes, hogy Lewa és Haaland elől is elvitte pl. lehet túl naív vagyok.vártam a csodát...de 2 órája megmondtam 😕amíg Lassie él és lő legalább 2 gólt, addig Lassie lesz a győztes. Jövőre majd azért, mert MLS bajnok és kupa győztes lesz
petey
Toto21
több mint 2 éve
Az a baj én emlékszem Messi történetére. A 2009-es BL elődöntőtől kezdve húzták őket.A legnagyobb csaló a futball történelmében.Legalább hülyeséget ne írj. Ő szavazta meg magának?
KeyG
garincsa
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Dibu Martínez nyeri a Yashin Trophy-t. Év vicce 😀😀😀Aranylabda is egy vicc, a szavazók nehezen fogják fel hogy az ÉV legjobb játékosának jár
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A legnagyobb csaló a futball történelmében.Legalább hülyeséget ne írj. Ő szavazta meg magának?
KeyG
több mint 2 éve
Na elmegy mindenki a.. imádom Messit, a valaha volt legnagyobb a szememben, de ez Haalandé kellett volna legyen
több mint 2 éve
A legnagyobb csaló a futball történelmében.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
vártam a csodát...de 2 órája megmondtam 😕amíg Lassie él és lő legalább 2 gólt, addig Lassie lesz a győztes. Jövőre majd azért, mert MLS bajnok és kupa győztes lesz
petey
több mint 2 éve
Tiziken túl döntőig azért nem alkotott valami maradandót Messi a vb-n...Azt hogy Messi nelkul Argentina kb a csoportjabol nem megy tovabb a vb-n, holott nem egy baszo az a keret.Mit akarsz ezzel mondani?Azert ez az Argentin valogatott sem egy nagy eresztes ha megnezed kik a nevek jo munkasemberek kb. Viszont a norveg sem annyira szar hogy ne lehetne kijutni sem vele valahova.A vilagbajnoki cim mindig sokat szamitott ebben es azt Messi ugy nyerte meg hogy vegig Argentina vezere volt. Emellett Haaland kene hogy kapja szerintem is. De nem lesz akkora rablas a vb miatt mint amit Lewa-val muveltek.Az is rablás volt szó se róla, de ott Lewa egy Bundesliga címet és egy német szuperkupát mutatott fel, míg Messi egy Copa Americát és a BL-ben pl. ugyanaddig jutottak.
Blevi
Itt azért BL, PL és FA Kupa volt Haaland oldalán, nyilván a VB is többet ér, mint a Copa America, de az nehogy már Haaland hátránya legyen, hogy norvég, míg klub szinten a PSG-nél sem Messi volt a legjobb, nemhogy Európában (ha a PSG-nél olyat hozott volna, ami mondjuk top 5-ös szezon, akkor a VB miatt oké a díj, de így vicc az egész).
Jughead
Blevi
Jughead
Haaland eseten a valogatott teljesitmeny csiszolasra szorul, pedig nem egy san marinorol beszelunk.
Blevi

több mint 2 éve
Az egyikük kevésbé bírta a strapát így egyértelműen Lana😁
Vegyük komolyabban a történelem legnagyobb rivalizálásait.
Lana Rhoades vagy Mia Khalifa?
KeyG