Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 302
vártam a csodát...de 2 órája megmondtam 😕
petey
amíg Lassie él és lő legalább 2 gólt, addig Lassie lesz a győztes. Jövőre majd azért, mert MLS bajnok és kupa győztes lesz
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
vártam a csodát...de 2 órája megmondtam 😕

több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 265 — WHO DAT!!!!
A vilagbajnoki cim mindig sokat szamitott ebben es azt Messi ugy nyerte meg hogy vegig Argentina vezere volt. Emellett Haaland kene hogy kapja szerintem is. De nem lesz akkora rablas a vb miatt mint amit Lewa-val muveltek.
Blevi
Az is rablás volt szó se róla, de ott Lewa egy Bundesliga címet és egy német szuperkupát mutatott fel, míg Messi egy Copa Americát és a BL-ben pl. ugyanaddig jutottak.

Itt azért BL, PL és FA Kupa volt Haaland oldalán, nyilván a VB is többet ér, mint a Copa America, de az nehogy már Haaland hátránya legyen, hogy norvég, míg klub szinten a PSG-nél sem Messi volt a legjobb, nemhogy Európában (ha a PSG-nél olyat hozott volna, ami mondjuk top 5-ös szezon, akkor a VB miatt oké a díj, de így vicc az egész).
Jughead
Azert ez az Argentin valogatott sem egy nagy eresztes ha megnezed kik a nevek jo munkasemberek kb. Viszont a norveg sem annyira szar hogy ne lehetne kijutni sem vele valahova.
Blevi
Mit akarsz ezzel mondani?
Jughead
Azt hogy Messi nelkul Argentina kb a csoportjabol nem megy tovabb a vb-n, holott nem egy baszo az a keret.
Haaland eseten a valogatott teljesitmeny csiszolasra szorul, pedig nem egy san marinorol beszelunk.
Blevi
Tiziken túl döntőig azért nem alkotott valami maradandót Messi a vb-n...

több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465

Vegyük komolyabban a történelem legnagyobb rivalizálásait.
Lana Rhoades vagy Mia Khalifa?
KeyG
Az egyikük kevésbé bírta a strapát így egyértelműen Lana😁
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 318

Vegyük komolyabban a történelem legnagyobb rivalizálásait.
Lana Rhoades vagy Mia Khalifa?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 530
A vilagbajnoki cim mindig sokat szamitott ebben es azt Messi ugy nyerte meg hogy vegig Argentina vezere volt. Emellett Haaland kene hogy kapja szerintem is. De nem lesz akkora rablas a vb miatt mint amit Lewa-val muveltek.
Blevi
Az is rablás volt szó se róla, de ott Lewa egy Bundesliga címet és egy német szuperkupát mutatott fel, míg Messi egy Copa Americát és a BL-ben pl. ugyanaddig jutottak.

Itt azért BL, PL és FA Kupa volt Haaland oldalán, nyilván a VB is többet ér, mint a Copa America, de az nehogy már Haaland hátránya legyen, hogy norvég, míg klub szinten a PSG-nél sem Messi volt a legjobb, nemhogy Európában (ha a PSG-nél olyat hozott volna, ami mondjuk top 5-ös szezon, akkor a VB miatt oké a díj, de így vicc az egész).
Jughead
Azert ez az Argentin valogatott sem egy nagy eresztes ha megnezed kik a nevek jo munkasemberek kb. Viszont a norveg sem annyira szar hogy ne lehetne kijutni sem vele valahova.
Blevi
Jughead
Azt hogy Messi nelkul Argentina kb a csoportjabol nem megy tovabb a vb-n, holott nem egy baszo az a keret.
Haaland eseten a valogatott teljesitmeny csiszolasra szorul, pedig nem egy san marinorol beszelunk.
Blevi
Szóval úgy gondolod, hogy Haaland miatt nem nyer VB-t Norvégia, bezzeg Messi-vel meglenne?

De amúgy is tök lényegtelen ez itt mikor épp foci viccet csinálnak az Aranylabda díjból ismét. 😀
több mint 2 éve
Ez a női aranylabda átadás elég kellemetlenre sikeredett..
több mint 2 éve
pfff Martinez. Bono megérdemelte volna jobban. gondolom a VB miatt, mert a Villa miatt sehol nem lenne ez a bohóc.
petey
nem tudom, hogy ez a nagyobb vicc, vagy, hogy Messi nyeri aza aranylabdát.
volt mind2-nek, Emilianonak leginkább kb egy jó tornája, ami áll 7 meccsből....nevetséges bm3g.
bogjosi
Alisson top10be sincs, Ter Stegen csak 5.
Sixo
Már az vicc, hogy Ter Stegen megelőzi Allisont
Stoki
Mi a vicc benne? Konkrétan neki kellett volna megnyernie.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 437 — LIGHTS OUT!
pfff Martinez. Bono megérdemelte volna jobban. gondolom a VB miatt, mert a Villa miatt sehol nem lenne ez a bohóc.
petey
volt mind2-nek, Emilianonak leginkább kb egy jó tornája, ami áll 7 meccsből....nevetséges bm3g.
bogjosi
Sixo
Stoki
Azért ez túlzás. Ter Stegennek brutális szezonja volt tavaly. Valszeg neki kellett volna kapnia, Az, hogy a Barca úgy nyert bajnokságot, hogy minden meccsét 1:0ra nyerte az főleg neki köszönhető. 82.4% védési hatékonysággal dolgozott.

több mint 2 éve
petey
Ter Stegen 5.helye is elég érdekes..
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
petey
bogjosi
Sixo
több mint 2 éve
petey
bogjosi

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 302
Dibusz > Martinez ennyi
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 241
petey

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Furcsálom, hogy ezek után Haaland elment. Én lehet a helyébe inkább otthon maradok.

több mint 2 éve

Szerkesztette: petey

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Blevi 9 060 — Lions & Cowboys fan
Blevi

Jughead
Blevi
Jughead
több mint 2 éve
na gyerünk csávó

több mint 2 éve

Szerkesztette: Sixo

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress
BBC is megerősítette, hogy Luis Díaz édesapját még mindig nem találták meg. Nagy erőkkel keresik.
Sixo
Nekem az a fura, hogy Kolumbiában még egy multi középvezető is testőrökkel jár, erődszerű lakóparkokban él, mivel a közbiztonság kb. nem létezik, nagy a nyomor, sok a rablás, emberrablás, fegyver, fegyveres csoport, akkor egy ismert, kurvagazdag focista családja hogy a faszba nincs megfelelő biztonságban bevédve, amikor kb. országos topcélpont.

több mint 2 éve
BBC is megerősítette, hogy Luis Díaz édesapját még mindig nem találták meg. Nagy erőkkel keresik.

több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 530
Bellinghamnek nem a 2024es Golden Boy trofeat kene kapnia?
beltazor
gondolom o is vb-t nyert, ezert oke, ha megkapja 😊

komolyan beszelve: Bellingham sztem teljesen megerdemelten kapja. de azert vicces, hogy ugyanaz a szavazoi brigad az egyik cimnel azt mondja, hogy hat a cimek miatt kapja meg Messi, majd a masiknal odaadjak egy olyannak, aki nem nyert semmit, azelott aki meg nyert epp az elso helyezettet megelozve. rohadtul nem koherensek ezek.
csebi
A Golden Boy-t és az aranylabdát mások szavazzák meg, a Golden Boy nem is most lesz átadva.

Gondolom a Kopa Trophyra gondoltok, azt adják át ma, a 22/23-e–as szezonra. Hogy ott Musiala, vagy Bellingham volt-e a jobb, döntse el mindenki maga, de a 23-as őszt (Bellingham Real Madridos korszakát ebbe belekeverni) felesleges, hiszen augusztusban szavaztak.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 090 — The Mathematician
keveslem a 3 évet

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Megérdemelte.