Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 265 — WHO DAT!!!!
Mi van Gavi, nem sikerül fogni Bellinghamet?😂
kapitnono
Jo azert ez rofogott 😀
Blevi
Pont mint a Barca vezető gólja 😁
kapitnono
Jaja dominalt a real vegig 😀 egy ilyen fostos Barcat. Ez x-es meccs volt, de Realnak van egy klasszisa.
Blevi
Egy szóval nem mondtam hogy ki kit dominált, csak megjegyeztem hogy pont annyira volt mák Bellingham második gólja mint Gündogané
kapitnono
Onnan indult hogy Gavi nem tudta fogni 😀
Blevi
Persze mert egész meccsen vágta a fát alatta sípszó nélkül. A góloknál a fasorban sem volt érdekes módon 😁

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Retardált brazil eladó. Remélem valamelyik pénzes csapat elkattan és elviszi ezt a postNeymar szindrómás agyatlan gyökeret. Kb a foci Kyre Irving-ja lesz egy jó adag Harden egoval és Perkins féle fekavak szabadságharccal.

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Bellinghamre tényleg elfogytak a jelzők! 20 évesen gyakorlatilag a hatan viszi a Real-t. Elképesztő!
rob3r7o
Kíváncsian várom, hogy 25 vagy 28 éves korára ég majd ki teljesen...
Mikey
Csak ez a két opció van? Nagy kar.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 342 — je suis poloska
Bazdmeg ezt a meccset nyerni kellettt volna de Bellingham eldonti szomoru tortenet…
Blevi
Ne vicceljünk szerintem, ezt a meccset előzetesen simán realra lehetett venni. Teljesen más szinten a két csapat és most ez van. Mákjuk is van persze, de a helyzeteket nem sikerült belőni, csak idő kérdése volt. Raphinnyával meg Romeu-val.
Klaci79
Nalunk meg vinicius, rodrygo, oszt csodalkozunk ha lófaszt se nyernek a brazilok a világversenyeken. Egyik szarabb mint a masik, egyik ugyetlen, a masik gyenge, a harmadik kőbuta, megspékelve neymarral, hát érthető a blama a vb-n, a 4 együtt nem tesz ki egy felet. Remélem ez az Endrick gyerek beválik, különben a braziloknak még jó pár évig gatya.
Igazi sportemberhez méltóan szívből kivánom ezt a Vinciust gyereket egyszer valaki igazán verje telibe. Ennyire arrogáns, nagyképű tuskót nulla teljesítménnyel még nem láttam.
garincsa
En igen, Neymart. De való igaz, hogy Vinit fájdalmasabb nézni, mert minket szomorít meccsről-meccsre.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 579
Bellinghamre tényleg elfogytak a jelzők! 20 évesen gyakorlatilag a hatan viszi a Real-t. Elképesztő!
rob3r7o
Kíváncsian várom, hogy 25 vagy 28 éves korára ég majd ki teljesen...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 342 — je suis poloska
Harry Kane 13 meccs, 14 gól 7 assist. És még csak most melegszik be.
Sixo
Ja persze a haverod, gondolhattam volna hogy meleg.
eaglesmcnabb
De a legjobb Real játékos még mindig sérült és nem most rúgott megint 2 gólt.
Sixo
De a masik beallt az 52.-ben, és megváltozott a jaték képe😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Blevi 9 060 — Lions & Cowboys fan
kapitnono
Jo azert ez rofogott 😀
Blevi
kapitnono
Jaja dominalt a real vegig 😀 egy ilyen fostos Barcat. Ez x-es meccs volt, de Realnak van egy klasszisa.
Blevi
Egy szóval nem mondtam hogy ki kit dominált, csak megjegyeztem hogy pont annyira volt mák Bellingham második gólja mint Gündogané
kapitnono
Onnan indult hogy Gavi nem tudta fogni 😀
több mint 2 éve
kapitnono
Jo azert ez rofogott 😀
Blevi
kapitnono
Blevi

több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Azért ilyenkor megkérdezném Ancelottit mi volt az elképzelés meccs előtt. Mert megint köze nincs a Madridnak a meccshez.

Vini minimum mínusz 2 ember, mert nem elég, h minden támadás elakad rajta, de néha olyan, mintha kedve se lenne játszani, csak hisztizik. Rodrygo ellenben sokkal jobb, ő legalább csak mínusz 1 ember.

De örülök, h mindkettőnek nonstop a pályán kell lennie.
rob3r7o
Egyik csapatnak sincs köze a meccshez, ritka gagyi Clasico. Gundogan elé kétszer odapasszolták a labdát, talált egy ajándék gólt, de azóta egyik csapat sem találta el a kaput. Mondjuk csatár nélkül nem is értem mi a terv elől...
kapitnono
Na de ez az, nem akarom megbántani a barca szurkolókat, de ez a barca nagyon messze van az elkult évtizedekben latottaktol, de Ancelotti képtelen normálisan meccselni.

Ez a Vini-Rodrygo kettős egy vicc, de ezen kívül is miért kell ezeken a meccseken pl Kroost erőltetni? Vannak meg jó megoldásai, de amúgy olyan, mint egy lassított felvétel.
rob3r7o
Ahogy a Madrid is piszok messze van ettől nem csak a Barcelona. Annyi a különbség hogy kulcsjátékosok sora sérült a katalánoknál.
garincsa
A realnal is serult a messze legjobb jatekos, a masik meg nem jatszik😀 jobban jarnanak ők is, ha a kulcstámadók sérültek lennének abban biztos vagyok😀
eaglesmcnabb
Ceballos?
több mint 2 éve

Viszont Ancelotti megint nagyon elmeccselte magát, Bellingham sokadszorra kihúzta a szarbol, de nem tudom ez meddig tartható, hogy mindenfele elképzelés nélkül kiküldi a csapatot aztán majd Bellingham megoldja.
rob3r7o
Brutal amit a gyerek muvel szerintem ilyen -6 ponttal lenne lemaradva nelkule a Real.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983

Viszont Ancelotti megint nagyon elmeccselte magát, Bellingham sokadszorra kihúzta a szarbol, de nem tudom ez meddig tartható, hogy mindenfele elképzelés nélkül kiküldi a csapatot aztán majd Bellingham megoldja.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
kapitnono
Jo azert ez rofogott 😀
Blevi
kapitnono
több mint 2 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 641 — Amerikai sportok rajongója
Már pont fogalmaztam magamban, hogy reális az X az egész meccs alapján, amikor újra villant Bellingham.😊 Mi lenne a csapatunkkal nélküle idén mondjuk nem tudom.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Yorkshire szíve betegen dobog. a két sheffieldi csapat kombinált eredménysora a ligájában 23m 0gy 4d 19v 12:51-es gólarány, 4 pont 😮
slowmotion
Az Leeds 😊
Sheffield egy koszvadt iparváros, olyan mint Ózd.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Bazdmeg ezt a meccset nyerni kellettt volna de Bellingham eldonti szomoru tortenet…
Blevi
Ne vicceljünk szerintem, ezt a meccset előzetesen simán realra lehetett venni. Teljesen más szinten a két csapat és most ez van. Mákjuk is van persze, de a helyzeteket nem sikerült belőni, csak idő kérdése volt. Raphinnyával meg Romeu-val.
Klaci79
Meccs kepe alpjan mondom. 70 perc alatt loni kellett volna 3at.
Blevi
A meccs képe mást mutatott, de előzetesen kb pont ezt vártam, sőt simább vendéget. Otthagyjak B’hamet 20m-re a kapuval szemben. Nálunk egy olyan játékos sincs, aki ezt megcsinalná, mégse fejelnek ki középre labdát laposan. Vicc! A második meg jó csapatnak van szerencséje, és ez a reál most jó csapat. 2 év és ezen a szinten lehetünk, ha a sallang helyett rendes jatékosok lesznek pl vkp-ban. Meg Pedri kurvara hiányzik, ha meg lesz belőle valaki
Klaci79
Nyilvan sokkal jobb a Real de 70 percig kozuk nem volt a meccshez.
több mint 2 éve
kapitnono
Jo azert ez rofogott 😀
Blevi

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Blevi
Klaci79
Blevi
A meccs képe mást mutatott, de előzetesen kb pont ezt vártam, sőt simább vendéget. Otthagyjak B’hamet 20m-re a kapuval szemben. Nálunk egy olyan játékos sincs, aki ezt megcsinalná, mégse fejelnek ki középre labdát laposan. Vicc! A második meg jó csapatnak van szerencséje, és ez a reál most jó csapat. 2 év és ezen a szinten lehetünk, ha a sallang helyett rendes jatékosok lesznek pl vkp-ban. Meg Pedri kurvara hiányzik, ha meg lesz belőle valaki
több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Igazi sportemberhez méltóan szívből kivánom ezt a Vinciust gyereket egyszer valaki igazán verje telibe. Ennyire arrogáns, nagyképű tuskót nulla teljesítménnyel még nem láttam.
több mint 2 éve
Blevi
Klaci79
több mint 2 éve
Vinicius mekkora gyoker egesz meccset Araujo zsebebol nezte 😀
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 898 — Kinek mit intézett a kormánya
azért egy El Classico után egy Mallorca-Getafet berakni elég erős kontraszt

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Blevi
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 931 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ennyit èrdemeltünk vagy mèg ennyit se 😡😡😡😡
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 437 — LIGHTS OUT!
Harry Kane 13 meccs, 14 gól 7 assist. És még csak most melegszik be.
Sixo
Ja persze a haverod, gondolhattam volna hogy meleg.
eaglesmcnabb
De a legjobb Real játékos még mindig sérült és nem most rúgott megint 2 gólt.

több mint 2 éve
kapitnono
Jo azert ez rofogott 😀