Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Nyilvan sokkal jobb a Real de 70 percig kozuk nem volt a meccshez.A meccs képe mást mutatott, de előzetesen kb pont ezt vártam, sőt simább vendéget. Otthagyjak B’hamet 20m-re a kapuval szemben. Nálunk egy olyan játékos sincs, aki ezt megcsinalná, mégse fejelnek ki középre labdát laposan. Vicc! A második meg jó csapatnak van szerencséje, és ez a reál most jó csapat. 2 év és ezen a szinten lehetünk, ha a sallang helyett rendes jatékosok lesznek pl vkp-ban. Meg Pedri kurvara hiányzik, ha meg lesz belőle valakiMeccs kepe alpjan mondom. 70 perc alatt loni kellett volna 3at.Bazdmeg ezt a meccset nyerni kellettt volna de Bellingham eldonti szomoru tortenet…Ne vicceljünk szerintem, ezt a meccset előzetesen simán realra lehetett venni. Teljesen más szinten a két csapat és most ez van. Mákjuk is van persze, de a helyzeteket nem sikerült belőni, csak idő kérdése volt. Raphinnyával meg Romeu-val.
Blevi
Klaci79
Blevi
Klaci79
több mint 2 éve
Pont mint a Barca vezető gólja 😁Mi van Gavi, nem sikerül fogni Bellinghamet?😂Jo azert ez rofogott 😀
kapitnono
Blevi

több mint 2 éve
A meccs képe mást mutatott, de előzetesen kb pont ezt vártam, sőt simább vendéget. Otthagyjak B’hamet 20m-re a kapuval szemben. Nálunk egy olyan játékos sincs, aki ezt megcsinalná, mégse fejelnek ki középre labdát laposan. Vicc! A második meg jó csapatnak van szerencséje, és ez a reál most jó csapat. 2 év és ezen a szinten lehetünk, ha a sallang helyett rendes jatékosok lesznek pl vkp-ban. Meg Pedri kurvara hiányzik, ha meg lesz belőle valakiMeccs kepe alpjan mondom. 70 perc alatt loni kellett volna 3at.Bazdmeg ezt a meccset nyerni kellettt volna de Bellingham eldonti szomoru tortenet…Ne vicceljünk szerintem, ezt a meccset előzetesen simán realra lehetett venni. Teljesen más szinten a két csapat és most ez van. Mákjuk is van persze, de a helyzeteket nem sikerült belőni, csak idő kérdése volt. Raphinnyával meg Romeu-val.
Blevi
Klaci79
Blevi
több mint 2 éve
Igazi sportemberhez méltóan szívből kivánom ezt a Vinciust gyereket egyszer valaki igazán verje telibe. Ennyire arrogáns, nagyképű tuskót nulla teljesítménnyel még nem láttam.
több mint 2 éve
Meccs kepe alpjan mondom. 70 perc alatt loni kellett volna 3at.Bazdmeg ezt a meccset nyerni kellettt volna de Bellingham eldonti szomoru tortenet…Ne vicceljünk szerintem, ezt a meccset előzetesen simán realra lehetett venni. Teljesen más szinten a két csapat és most ez van. Mákjuk is van persze, de a helyzeteket nem sikerült belőni, csak idő kérdése volt. Raphinnyával meg Romeu-val.
Blevi
Klaci79
több mint 2 éve
Vinicius mekkora gyoker egesz meccset Araujo zsebebol nezte 😀
több mint 2 éve
azért egy El Classico után egy Mallorca-Getafet berakni elég erős kontraszt
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bazdmeg ezt a meccset nyerni kellettt volna de Bellingham eldonti szomoru tortenet…Ne vicceljünk szerintem, ezt a meccset előzetesen simán realra lehetett venni. Teljesen más szinten a két csapat és most ez van. Mákjuk is van persze, de a helyzeteket nem sikerült belőni, csak idő kérdése volt. Raphinnyával meg Romeu-val.
Blevi
több mint 2 éve
Ennyit èrdemeltünk vagy mèg ennyit se 😡😡😡😡
több mint 2 éve
De a legjobb Real játékos még mindig sérült és nem most rúgott megint 2 gólt.Harry Kane 13 meccs, 14 gól 7 assist. És még csak most melegszik be.Ja persze a haverod, gondolhattam volna hogy meleg.
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Mi van Gavi, nem sikerül fogni Bellinghamet?😂Jo azert ez rofogott 😀
kapitnono
több mint 2 éve
Egyéb meglepő hírek, az ég kék
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bazdmeg ezt a meccset nyerni kellettt volna de Bellingham eldonti szomoru tortenet…
több mint 2 éve
A Bayern meccsen nagy hentelés megy, ráadásul így Kimmich sem lesz jövő héten a Dortmund ellenMár csak egy Laimer sérülés hiányzik hétközben. Kane kis gol is gol
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Egy meccsen nem kezdett Kerkez, egyből megszerezte a Bournemouth szezonbeli első győzelmét. Burnley hatalmas nagy csalódás.
több mint 2 éve
Yorkshire szíve betegen dobog. a két sheffieldi csapat kombinált eredménysora a ligájában 23m 0gy 4d 19v 12:51-es gólarány, 4 pont 😮
több mint 2 éve
Kiegészítő emberek ünnepe az Emiratesben, Vieira és Tomiyasu gólmost már előre írtam egy hétre biztos ami biztos 😀Hogy már a második héten felejtem el a tipper-t és csak a 3 órás meccssávban jut eszembe...Írj be végig előre 1-0-t mindenhova. 😉
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Hogy már a második héten felejtem el a tipper-t és csak a 3 órás meccssávban jut eszembe...Írj be végig előre 1-0-t mindenhova. 😉
Heisman nádor
több mint 2 éve
🚨 Attendances in the Saudi Pro League have dropped to a shocking new low despite an influx of world-class talent.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) October 28, 2023
(Source: Times Sport) pic.twitter.com/8Xus1Y6cWx
több mint 2 éve
youtube.com/shorts/NGvubyIgmhM?si=3HS7twIXUlSlGIpu
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Harry Kane 13 meccs, 14 gól 7 assist. És még csak most melegszik be.Ja persze a haverod, gondolhattam volna hogy meleg.
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Ez a srác nem ember. Hihetetlen!!
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Szerintem is mellenyult picit Ter Stegen, de Bellingham oriasit megy madridban sajnos.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Dibusz kiüti.