Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Rolling Stone-os tag nem boldog 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Harry Kane 13 meccs, 14 gól 7 assist. És még csak most melegszik be.
több mint 2 éve
Bayern (5.82) 8-0 (0.96) Darmstadt
— The xG Philosophy 🇪🇺 (@xGPhilosophyEU) October 28, 2023
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A realnal is serult a messze legjobb jatekos, a masik meg nem jatszik😀 jobban jarnanak ők is, ha a kulcstámadók sérültek lennének abban biztos vagyok😀Arda Güler még egy percet sem játszott, de már a legjobbnak könyveled el? Még az MTK-ban sem lenne kezdő.
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Sixo
több mint 2 éve
Nem kell aggódni, beállt Camavinga
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
A realnal is serult a messze legjobb jatekos, a masik meg nem jatszik😀 jobban jarnanak ők is, ha a kulcstámadók sérültek lennének abban biztos vagyok😀Ahogy a Madrid is piszok messze van ettől nem csak a Barcelona. Annyi a különbség hogy kulcsjátékosok sora sérült a katalánoknál.Na de ez az, nem akarom megbántani a barca szurkolókat, de ez a barca nagyon messze van az elkult évtizedekben latottaktol, de Ancelotti képtelen normálisan meccselni.Azért ilyenkor megkérdezném Ancelottit mi volt az elképzelés meccs előtt. Mert megint köze nincs a Madridnak a meccshez.Egyik csapatnak sincs köze a meccshez, ritka gagyi Clasico. Gundogan elé kétszer odapasszolták a labdát, talált egy ajándék gólt, de azóta egyik csapat sem találta el a kaput. Mondjuk csatár nélkül nem is értem mi a terv elől...
Vini minimum mínusz 2 ember, mert nem elég, h minden támadás elakad rajta, de néha olyan, mintha kedve se lenne játszani, csak hisztizik. Rodrygo ellenben sokkal jobb, ő legalább csak mínusz 1 ember.
De örülök, h mindkettőnek nonstop a pályán kell lennie.
rob3r7o
kapitnono
Ez a Vini-Rodrygo kettős egy vicc, de ezen kívül is miért kell ezeken a meccseken pl Kroost erőltetni? Vannak meg jó megoldásai, de amúgy olyan, mint egy lassított felvétel.
rob3r7o
garincsa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Ahogy a Madrid is piszok messze van ettől nem csak a Barcelona. Annyi a különbség hogy kulcsjátékosok sora sérült a katalánoknál.Na de ez az, nem akarom megbántani a barca szurkolókat, de ez a barca nagyon messze van az elkult évtizedekben latottaktol, de Ancelotti képtelen normálisan meccselni.Azért ilyenkor megkérdezném Ancelottit mi volt az elképzelés meccs előtt. Mert megint köze nincs a Madridnak a meccshez.Egyik csapatnak sincs köze a meccshez, ritka gagyi Clasico. Gundogan elé kétszer odapasszolták a labdát, talált egy ajándék gólt, de azóta egyik csapat sem találta el a kaput. Mondjuk csatár nélkül nem is értem mi a terv elől...
Vini minimum mínusz 2 ember, mert nem elég, h minden támadás elakad rajta, de néha olyan, mintha kedve se lenne játszani, csak hisztizik. Rodrygo ellenben sokkal jobb, ő legalább csak mínusz 1 ember.
rob3r7o
kapitnono
Ez a Vini-Rodrygo kettős egy vicc, de ezen kívül is miért kell ezeken a meccseken pl Kroost erőltetni? Vannak meg jó megoldásai, de amúgy olyan, mint egy lassított felvétel.
rob3r7o
több mint 2 éve
Stop that Eddie !!! 😊
több mint 2 éve
Ahh Brahim tuti nem fog jönni. Max 89percben. Bár meg akkor is többet csinálna, mint ez a balfasz kezdő kettős.Én is bizom benne hogy szünetben jön legalább Joselu, Modric meg Brahim, de gondolom megint a 75 perc után fog cserélni CarloNa de ez az, nem akarom megbántani a barca szurkolókat, de ez a barca nagyon messze van az elkult évtizedekben latottaktol, de Ancelotti képtelen normálisan meccselni.Azért ilyenkor megkérdezném Ancelottit mi volt az elképzelés meccs előtt. Mert megint köze nincs a Madridnak a meccshez.Egyik csapatnak sincs köze a meccshez, ritka gagyi Clasico. Gundogan elé kétszer odapasszolták a labdát, talált egy ajándék gólt, de azóta egyik csapat sem találta el a kaput. Mondjuk csatár nélkül nem is értem mi a terv elől...
rob3r7o
kapitnono
rob3r7o
kapitnono
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Ancelottinak mikor köszönjük már meg? Mi a faszt csinalnak edzésen? Legalabb videoznanak, akkot mrgúsztuk volna 0-0-al a felidőt, az is tobb lenne mint ez a fos.És a legrosszabb, h pofára állítja össze a csapatot.
eaglesmcnabb
Véletlenül se játsszon Brahim vagy Joselu, nehogy értékes perceket vegyenek el a szerencsétlen brazil kettostol.
több mint 2 éve
Én is bizom benne hogy szünetben jön legalább Joselu, Modric meg Brahim, de gondolom megint a 75 perc után fog cserélni CarloNa de ez az, nem akarom megbántani a barca szurkolókat, de ez a barca nagyon messze van az elkult évtizedekben latottaktol, de Ancelotti képtelen normálisan meccselni.Azért ilyenkor megkérdezném Ancelottit mi volt az elképzelés meccs előtt. Mert megint köze nincs a Madridnak a meccshez.Egyik csapatnak sincs köze a meccshez, ritka gagyi Clasico. Gundogan elé kétszer odapasszolták a labdát, talált egy ajándék gólt, de azóta egyik csapat sem találta el a kaput. Mondjuk csatár nélkül nem is értem mi a terv elől...
rob3r7o
kapitnono
rob3r7o

több mint 2 éve
Na de ez az, nem akarom megbántani a barca szurkolókat, de ez a barca nagyon messze van az elkult évtizedekben latottaktol, de Ancelotti képtelen normálisan meccselni.Azért ilyenkor megkérdezném Ancelottit mi volt az elképzelés meccs előtt. Mert megint köze nincs a Madridnak a meccshez.Egyik csapatnak sincs köze a meccshez, ritka gagyi Clasico. Gundogan elé kétszer odapasszolták a labdát, talált egy ajándék gólt, de azóta egyik csapat sem találta el a kaput. Mondjuk csatár nélkül nem is értem mi a terv elől...
rob3r7o
kapitnono
több mint 2 éve
Ancelottinak mikor köszönjük már meg? Mi a faszt csinalnak edzésen? Legalabb videoznanak, akkot mrgúsztuk volna 0-0-al a felidőt, az is tobb lenne mint ez a fos.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Szolid félpályán túli.Stop that Harry Kane. pic.twitter.com/CVKDkfGwDS
— Stop That Football (@stopthatfooty) October 28, 2023
több mint 2 éve
Én az ilyenekért simán pirosát adnék.. oldaltól függetlenül
több mint 2 éve
Azért ilyenkor megkérdezném Ancelottit mi volt az elképzelés meccs előtt. Mert megint köze nincs a Madridnak a meccshez.Egyik csapatnak sincs köze a meccshez, ritka gagyi Clasico. Gundogan elé kétszer odapasszolták a labdát, talált egy ajándék gólt, de azóta egyik csapat sem találta el a kaput. Mondjuk csatár nélkül nem is értem mi a terv elől...
rob3r7o

több mint 2 éve
Azért ilyenkor megkérdezném Ancelottit mi volt az elképzelés meccs előtt. Mert megint köze nincs a Madridnak a meccshez. Vini minimum mínusz 2 ember, mert nem elég, h minden támadás elakad rajta, de néha olyan, mintha kedve se lenne játszani, csak hisztizik. Rodrygo ellenben sokkal jobb, ő legalább csak mínusz 1 ember.
több mint 2 éve
Mondjuk egyik sem volt durva 😊A Bayern meccsen nagy hentelés megy, ráadásul így Kimmich sem lesz jövő héten a Dortmund ellen41 perc alatt 3 piros, nem tudom láttam-e már ilyent.
zacknorb
Sixo

több mint 2 éve
Huuu ez a Vinicius… rohadt idegesítő.
több mint 2 éve
Hogy már a második héten felejtem el a tipper-t és csak a 3 órás meccssávban jut eszembe...
több mint 2 éve
Ezt a Fehérvár-DVTK 4-0-t sem láttam jönni
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Guirassy sérült, és ezáltal el is felejtett focizni a Vfb.