Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Rossit amúgy elvitte egy kicsit a hév ezzel a kezdővel, mindenáron dominálni akart, pedig még nem jár ott ez a csapat, hogy idegenben bárki ellen irányítson végig.én a Styles-Gazdag csere miatt nem venném elő, papíron tényleg jó formában volt az utóbbi, adta magát a váltás, de mindig kiderül, hogy az átlagos mb1-es szint mire elég az mls-ben és mire Európában
Szokol

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Mondjuk most megvan az üzemi hőfokLitvánokat lassan elkészülnek....mi meg belelendülünk remélem
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
kurva élet, hogy nincs egy normális szöglete már Szobinak, aztán elis veszítjük!!!
több mint 2 éve
Mondjuk most megvan az üzemi hőfok
több mint 2 éve
Vonalkapus mi? Hat a felpalyan veszi at a labdat..Aztán nem ér vissza és úgyjárunk mint a Fradi a bálnavadászok ellen
Kenny
Draft

több mint 2 éve
Vonalkapus mi? Hat a felpalyan veszi at a labdat..Hogy aztán 10 méterrel kirugja taccsra
Kenny
több mint 2 éve
Vonalkapus mi? Hat a felpalyan veszi at a labdat..Majd bassza ki a pályáról 😂
Kenny
több mint 2 éve
Styles amúgy nagyon jót tett a játékunknakJaja....Gazdaggal adtunk egy félidőnyi előnyt?
Hanni
Draft

több mint 2 éve
Szerbek közben nagyon nyomnak, de alacsony minőségűek a helyzeteik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Mondjuk elég fájdalmasan nyomozzuk a labdát néha hátul. Nem is néha.Hátul totál életveszélyesek vagyunk
Toca
Draft

több mint 2 éve
mert féltik a lábukat, és inkább rájátszanak. Sallai meg helikopterezett egyet.Miért tennék meg kevesen? Ezt nem értem.az tizi volt!Sallai becsületére legyen mondva, beleállt az ütközésbe. kevesen tennék meg.
bár elsőre azt hittem fölé!
nah gyerünk, minimum mégegyet!
NB2
slowmotion
Toca
több mint 2 éve
Az a baj hátul borzasztóak vagyunk.Minden vaktában előrebaszott labda életveszély.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Styles amúgy nagyon jót tett a játékunknak
több mint 2 éve
Fu ha ezt jobban eltalálja a litván gyerök
Draft

több mint 2 éve
Mondjuk elég fájdalmasan nyomozzuk a labdát néha hátul. Nem is néha.
több mint 2 éve
Rossit amúgy elvitte egy kicsit a hév ezzel a kezdővel, mindenáron dominálni akart, pedig még nem jár ott ez a csapat, hogy idegenben bárki ellen irányítson végig.
több mint 2 éve
Miért tennék meg kevesen? Ezt nem értem.az tizi volt!Sallai becsületére legyen mondva, beleállt az ütközésbe. kevesen tennék meg.
NB2
slowmotion
több mint 2 éve
az tizi volt!Sallai becsületére legyen mondva, beleállt az ütközésbe. kevesen tennék meg.
NB2
több mint 2 éve
Salah remélem figyeli a meccsetNem passzol az attitűdjéhez!
slowmotion
több mint 2 éve
Kegyetlenül, jó hogy van legalább egy ilyen top játékosa a csapatnak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Jobbak vagyunk, de görcsösek. Illene a meccshez egy kihagyott tizi...áh, ez a gyerek még 11-esből is bombagólt lő
Szokol

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
az tizi volt!bár elsőre azt hittem fölé!
több mint 2 éve
Salah remélem figyeli a meccset