Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
"nálunk nem 1200 néző lesz, és szerintem a telt házas Grouapama Arénában mindenkinek megremeg kicsit a lába, kivéve a Klaksvíkot" Orosz PaliMeg kellett néznem, hogy ez melyik topik, a soccer vagy a viccek, mert jót röhögtem.
zacknorb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
"nálunk nem 1200 néző lesz, és szerintem a telt házas Grouapama Arénában mindenkinek megremeg kicsit a lába, kivéve a Klaksvíkot" Orosz PaliFalosz Pál kinyilitkozott. Most megint visszamegy a szoláriumba pár hétre megszülni a tutit
zacknorb
több mint 2 éve
"nálunk nem 1200 néző lesz, és szerintem a telt házas Grouapama Arénában mindenkinek megremeg kicsit a lába, kivéve a Klaksvíkot" Orosz Pali
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
eskü inkább nézném a pályán Sancho-t, mint Antony-t. Túl nagy az arca semmire. Ilyenek nem valók hozzánk, mehetnek a PSG-be vagy mit tudom én.Ezen a potyán kívül más gólban eddig nem volt benne. Ilyet meg DDG is kapott évente kettőt-hármat az elmúlt szezonokban. Viszont ha megnézed a tegnapi meccset is, mikor láttál olyat DDG-nél, hogy nála a labda, de a közelébe se mernek menni? Állandóan ment rá a pressing, amire ő rendre el is adta a labdát. Rengeteg gólt kaptunk ezekből. Most a csapat van mélyen, de Onana akkor is nagy igazolás. Egyébként én nem látom ilyen tragikusnak a helyzetet (kivéve a csapaton belüli konfliktusok aggasztóak). Beragadtunk rendesen, valószínű kell 1-2 hónap, hogy kicsit összeálljon a dolog, de én azért attól nem félek, hogy olyanok leszünk, mint tavaly a Chelsea. Egyedül az zavar, hogy a bajnokságban így idén is csak a top4 (3) lehet a cél.Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?De amikor én mondtam akkor le lettem hülyézve.
Duff
Ő meg mount 120m volt, megbocsájthatatlan. Remélem ma lesz egy 5-0, aztan kikapunk a burnleytől szombaton és vasarnap kirakják.
davemayer
Mountot nem védem, az ő igazolását én sem értem, de azért hagyjuk neki is időt. Játszott eddig kb 2 meccset. Antonynál már ezt sem tudom mondani. Még majdnem örültem is neki, hogy ki lett rakva a csapatból, annyira idegesít. 😀
dugo93
több mint 2 éve
Pedig még olcsón megúszták.
Bayern Munich displaying an anti UEFA banner tonight after UEFA banned West Ham fans from attending our first away match.
zacknorb
több mint 2 éve

Bayern Munich displaying an anti UEFA banner tonight after UEFA banned West Ham fans from attending our first away match.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ezen a potyán kívül más gólban eddig nem volt benne. Ilyet meg DDG is kapott évente kettőt-hármat az elmúlt szezonokban. Viszont ha megnézed a tegnapi meccset is, mikor láttál olyat DDG-nél, hogy nála a labda, de a közelébe se mernek menni? Állandóan ment rá a pressing, amire ő rendre el is adta a labdát. Rengeteg gólt kaptunk ezekből. Most a csapat van mélyen, de Onana akkor is nagy igazolás. Egyébként én nem látom ilyen tragikusnak a helyzetet (kivéve a csapaton belüli konfliktusok aggasztóak). Beragadtunk rendesen, valószínű kell 1-2 hónap, hogy kicsit összeálljon a dolog, de én azért attól nem félek, hogy olyanok leszünk, mint tavaly a Chelsea. Egyedül az zavar, hogy a bajnokságban így idén is csak a top4 (3) lehet a cél.Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?De amikor én mondtam akkor le lettem hülyézve.
Duff
Ő meg mount 120m volt, megbocsájthatatlan. Remélem ma lesz egy 5-0, aztan kikapunk a burnleytől szombaton és vasarnap kirakják.
davemayer
Mountot nem védem, az ő igazolását én sem értem, de azért hagyjuk neki is időt. Játszott eddig kb 2 meccset. Antonynál már ezt sem tudom mondani. Még majdnem örültem is neki, hogy ki lett rakva a csapatból, annyira idegesít. 😀
több mint 2 éve
Manchesterbe akart menni. Aztán a szokásos heti piálásunk alatt rávettem, hogy inkább menjen Münchenbe.Csebi szívesen Kanet. Eddig 4bajnoki +1 BL meccsen = 5 gól, 2 assist.nem is tudtam, hogy te is reszt vettel az atigazolas intezeseben vagy penzt adtal hozza a Munchennek. jo tudni, hogy a hosunk koztunk elnek.
Sixo
csebi
több mint 2 éve
Csebi szívesen Kanet. Eddig 4bajnoki +1 BL meccsen = 5 gól, 2 assist.nem is tudtam, hogy te is reszt vettel az atigazolas intezeseben vagy penzt adtal hozza a Munchennek. jo tudni, hogy a hosunk koztunk elnek.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ez valami friss hír, mert 4 napja még teljes volt a szerelem a Sneaker Touros beszéde szerint!?Szijártó Peti állítólag szakított Dzsudzsákkal. Just sayin’Tuti valakivel összejött Szobo. Kíváncsi vagyok kivel. Shakira? Beyonce? Taylor Swift? Arianna? Selena ?Nagyon helyes.Tippre nem ő szakított, az ilyen nőknek azért az a fizu és celeb státusz amivel Szobo rendelkezik az az életcél. De a managere titkolja, őrzi a magánéletét.@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.Én eddig azt sem tudtam, hogy vele volt. 😀 Nem jön be Fanninak az esős időjárás?
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
vpi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Szijártó Peti állítólag szakított Dzsudzsákkal. Just sayin’Tuti valakivel összejött Szobo. Kíváncsi vagyok kivel. Shakira? Beyonce? Taylor Swift? Arianna? Selena ?Nagyon helyes.Tippre nem ő szakított, az ilyen nőknek azért az a fizu és celeb státusz amivel Szobo rendelkezik az az életcél. De a managere titkolja, őrzi a magánéletét.@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.Én eddig azt sem tudtam, hogy vele volt. 😀 Nem jön be Fanninak az esős időjárás?
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
Fabio Vieira Saka posztján, Portoban játszott már ilyet, érdekes lesz mit tud ma
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Méhes Gabi milyen szépen bejósolta Barella-t. 😁
több mint 2 éve
edző buktatás, azt mondod?😁😁😁Attól hogy más lesz az edző esetleg attól még ezek a játékosok nem lesznek jobbak sajnos...Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?De amikor én mondtam akkor le lettem hülyézve.
Duff
davemayer
kapitnono
És amikor anno ezzel védtem Solksjaert lehülyézett akkor is mindenki 😁
Sajnos a kopasz sorozatosan rossz offseason döntéseket hozott, a 2 emlitett úriember mellett Antony pl.
davemayer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
😁😁😁Attól hogy más lesz az edző esetleg attól még ezek a játékosok nem lesznek jobbak sajnos...Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?De amikor én mondtam akkor le lettem hülyézve.
Duff
davemayer
kapitnono
És amikor anno ezzel védtem Solksjaert lehülyézett akkor is mindenki 😁
Sajnos a kopasz sorozatosan rossz offseason döntéseket hozott, a 2 emlitett úriember mellett Antony pl.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Az is beszédes milyen helyzeteket enged a MU védelme.Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?De amikor én mondtam akkor le lettem hülyézve.
Duff
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Attól hogy más lesz az edző esetleg attól még ezek a játékosok nem lesznek jobbak sajnos...Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?De amikor én mondtam akkor le lettem hülyézve.
Duff
davemayer

több mint 2 éve
Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?De amikor én mondtam akkor le lettem hülyézve.
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?
több mint 2 éve
Olyanok mint a belgák.Kik azok a britek?Szerencsére a bulvár sosem érdekelt. Ha britek, akkor Ella Huntot hagyja békén, a többi nem érdekel. 😀Tuti valakivel összejött Szobo. Kíváncsi vagyok kivel. Shakira? Beyonce? Taylor Swift? Arianna? Selena ?Nagyon helyes.Tippre nem ő szakított, az ilyen nőknek azért az a fizu és celeb státusz amivel Szobo rendelkezik az az életcél. De a managere titkolja, őrzi a magánéletét.@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.Én eddig azt sem tudtam, hogy vele volt. 😀 Nem jön be Fanninak az esős időjárás?
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Gergőbácsi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Mostmár Havertzzel rúgássanak a srácok valahogy egy gólt 😀Megint egy borzalmas lövés tőle
több mint 2 éve
Trossard pedig küzd hogy ezentúl minél több szerepet kapjon 😊
több mint 2 éve
Jajjjistenem Trossard deimádlaaaaaak!!!!