Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 466 — LIGHTS OUT!
Retegui bemutatkozása jól sikerült a Genoaban. 2 gól, köztük egy az első percben.

több mint 2 éve
Van valaki aki tippjatekban nem Haalandot es Cityt rakott? 😀
Borbinho
Én próbáltam a Diósgyőrt meg Vitelki megrakni ,de nem találtam őket a listán.

több mint 2 éve
Ez a Burnley pressing durva cucc, még a City is küzd vele.
empty taxi
Valahogy nem hiszem, hogy ők fognak idén kiesni a Luton Town és még valaki mellett.
iktriad
Nálam Luton, Notthingham és Wolverhampton
davemayer
Sheffieldnél rosszabb csapat fixen nincs. Mindenki azért felelt, hogy feljutottak, az elment és senki érdemleges nem jött a helyükre. Náluk a 20 pont is nagy csoda lenne a szezon végén.

több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
empty taxi
Valahogy nem hiszem, hogy ők fognak idén kiesni a Luton Town és még valaki mellett.
iktriad
davemayer
engem meglepne, ha a Sheffield United bentmaradna.
deyell
Nekem ugyanez a véleményem a forestről, sztem még utolsók is lehetnek sajnos. Láttam élőben edzőmeccsüket, még a tétnélküli meccs ellenére is látszódott hogy totál fogalmatlanok.

Sheff utd rejtély, sokszor van hogy az ilyen csapatot viszi a lendület az első szezonban.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 640 — Sworn to the Dark
empty taxi
iktriad
davemayer
engem meglepne, ha a Sheffield United bentmaradna.

built for this shit

több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
empty taxi
iktriad

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 945 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
na most kell lezárni a tipper.iot

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Írok az MTK-s haveromnak hogy fizetnie kellene amiért végig nézem ezt az okádékot 😆😆😆
JC6 - a ruszki
Megint eljátsszák a "végigverjük az NB2-t, aztán jöhet az egy évig vergődünk és kiesünk az NB1-ből"?
iktriad
végig verték az nb2-t?
azért ez idén költői túlzás...úgy kerültek fel, hogy valami 3 fordulóval a vége előtt kaparta ki nekik valaki a gesztenyét azzal, hogy az ajkát megverte
vicc ami az MTK-nál folyik hosszú évek óta, és soha nem történik semmi....
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 597
A Chelsea Lavia-ra is rámegy! 😬
Tony Adams
Zseniális lenne ha leigazolnák mindkettőt, a Liverpool meg beesne a balfaszkodásával a két szék közé.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 534 — nabege2@yahoo.com
Borbinho
amúgy ezt én is be akartam írni, mikor a pontozást kérdezte itt valaki a gólkirályságra, hogy mi értelme sok pontot adni, mikor mindenki a norvégot mondja 😊
főleg, hogy most még Kane is eligazolt...
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Írok az MTK-s haveromnak hogy fizetnie kellene amiért végig nézem ezt az okádékot 😆😆😆
JC6 - a ruszki
Megint eljátsszák a "végigverjük az NB2-t, aztán jöhet az egy évig vergődünk és kiesünk az NB1-ből"?
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
Van egy pali a nézőtéren, úgy üvölt hogy zeng a Hungária korut.
Daviddddd David a k.életbe már mit csináltok??? Daaaaaviddddd!!!!
Szakadok rajta😆😆😆

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 245
empty taxi
iktriad
Erre Haaland lő nekik még egyet. 😀 De szimpatikus csapat, nem az Egervári Sándor féle kontextusban.
iktriad
Remélem egyedül megnyeri a fantasy meccsem empty ellen 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
empty taxi
iktriad
Erre Haaland lő nekik még egyet. 😀 De szimpatikus csapat, nem az Egervári Sándor féle kontextusban.
több mint 2 éve
empty taxi
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 292 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
A Chelsea Lavia-ra is rámegy! 😬
több mint 2 éve
Haaland milyen rozsdás még. Ja nem ide.
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 245
Haalandnak 3 perc kellett, hogy elkezdje a szezont 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
confirmed

Sixo
Mondjuk hogy inkább Alvarez 10-es és KDB a duplaszűrőben, mint Phillips játszatása, hát, fura
zacknorb
Barátságos meccseken Kovacicet próbálgatták és KDB-t előrébb, de nagyon gyenge volt állítólag. Phillipsről már lemondott Pep azt mondják és egy ideje eladó.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 576 — Lucas Scott
Azért Levy előtt tényleg kalapot lehet emelni, nem hogy a maxot, de inkább 120%-ot hozott ki ebből a helyzetből. Az viszont már, hogy miután tegnap egymás tenyerébe csaptak a felek, ma reggel még csuklóztatták a Bayernt, inkább gusztustalan, és nem üzletemberhez illő. Valószínűleg nem akarták, hogy egyből egy trófeával kezdje a müncheni pályafutását.

De most már, hogy szinte biztosan megvan az új csatárunk, lehet várni a gólokat. 😊 A kiszolgálószemélyzettel nem lesz gond, szerintem sem a Spursben, sem a válogatottban nem játszott még elöl ilyen minőségi játékosokkal, úgyhogy kötve hiszem, hogy egy második Mané-esettel állunk majd szemben. Mind a Bayernnek, mind a Bundesligának kellett ez az igazolás.
Hungarian Bill
Az utolsó mondatoddal egyetértek, bár nem hiszem h lesz érdemi hatása. Már hetekkel korábban jöttek az itthoni és kinti szakik és kb úgy beszéltek erről az igazolasrol mintha nem is az arab félszigetre igazolna hanem mondjuk az afgán ligába. Most is lehet olvasni az Xen h ok csak azért sem nézik majd Kanet.
Nyilván ebben a bundás csapatok is hibásak, de ezt a fajta ultra elitista (vagy inkább PLitista) hozzáállást a szakértőktől nem értem.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 947 — Kinek mit intézett a kormánya
confirmed

Sixo
Mondjuk hogy inkább Alvarez 10-es és KDB a duplaszűrőben, mint Phillips játszatása, hát, fura

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
confirmed

több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 714
Azért Levy előtt tényleg kalapot lehet emelni, nem hogy a maxot, de inkább 120%-ot hozott ki ebből a helyzetből. Az viszont már, hogy miután tegnap egymás tenyerébe csaptak a felek, ma reggel még csuklóztatták a Bayernt, inkább gusztustalan, és nem üzletemberhez illő. Valószínűleg nem akarták, hogy egyből egy trófeával kezdje a müncheni pályafutását.

De most már, hogy szinte biztosan megvan az új csatárunk, lehet várni a gólokat. 😊 A kiszolgálószemélyzettel nem lesz gond, szerintem sem a Spursben, sem a válogatottban nem játszott még elöl ilyen minőségi játékosokkal, úgyhogy kötve hiszem, hogy egy második Mané-esettel állunk majd szemben. Mind a Bayernnek, mind a Bundesligának kellett ez az igazolás.