Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Egész érzelmes légiósok is vannak ott első blikkre.Szvsz a Debrecen kerete a 2. legerősebb most itthon.
ozibozi
több mint 2 éve
Egész érzelmes légiósok is vannak ott első blikkre.
több mint 2 éve
Néha ezt az ír bírót sem értem. Az egy fejjel alacsonyabb Domi lefejeli a németet, aki összeesik és fault..
több mint 2 éve
2. kapufa. Basszus, ott lehetett volna a 0-1.
több mint 2 éve
Retkes kapufa ocsem
több mint 2 éve
Mondjuk ha Zsuzsika csak egy félidőt lenne a pályán az nagyban növelte volna az esélyeket. Meglepően kulturált focit játszanak mezőnyben
több mint 2 éve
nem kell passzolni Zsuzsi, az olyan úri hóbort.Lehet nélküle sokkal jobban menne már a Lokinak, amolyan CR7 Man U effektet simán el tudok képzelni...
de rühellem ezt a phaszt
petey
több mint 2 éve
Egész jól tartja magát a Loki.Kb egy szint a két csapat. Domingues ma is igazolja, hogy baromi jó igazolása volt a Lokinak. Kb az egyedüli légiós, akit nagyon sajnáltam, hogy el kellett küldenie/adnia a Honvédnak.
Kampman
több mint 2 éve
nem kell passzolni Zsuzsi, az olyan úri hóbort.de rühellem ezt a phaszt
több mint 2 éve
Amúgy végül kocsival mentem így nem ittam alkoholt. De nyilván vkinek sikerült egy ilyen meccs után is osszebalheznia a Fradi secuval … na ezért nem szolgálnak fel sort BL meccsen
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Rájuk férne. Zauri nem győzött meg engem szvszA máltaiak buktattak edzotProvokalj nyugodtan, persze...Ha traoré mozdulatát lövésnek vesszük akkor ez amúgy lesLes
davemayer
Bunda
Edző buktatás
JC6 - a ruszki
davemayer
JC6 - a ruszki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Nem mutattak a tv-ben????Pep reakciója h a Bayern megegyezett a spursselRemèlem kinn vagy a meccsen 😊
twitter.com/imiasanmia/status/1689605226716663808?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
csebi
MC12
több mint 2 éve
Látod Zsuzsa? Nb1-be szent tehén vagy, sehol másutt ne fújják le a kamu esésed
több mint 2 éve
Már csak vazari meg ippon vanKoka, az talán már nincsEz talán bokakisöprés voltCselgáncsban mit ér?
Gergőbácsi
ThundersNFL a Jobbágy
Gergőbácsi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Na Real meg úgy néz ki mégis Bonot akarja. Már megy a biznisz a Sevillaval.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Jó ez a meccs, csont zene 😃 Megyeri te jó ég
több mint 2 éve
Az a vegyes😉Persze, mert az ippon a 2 centes pálinkaYuko lesz az 😊VazariEz talán bokakisöprés voltCselgáncsban mit ér?
Gergőbácsi
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
ozibozi
zacknorb
több mint 2 éve
A máltaiak buktattak edzotProvokalj nyugodtan, persze...Ha traoré mozdulatát lövésnek vesszük akkor ez amúgy lesLes
davemayer
Bunda
Edző buktatás
JC6 - a ruszki
davemayer
több mint 2 éve
Persze, mert az ippon a 2 centes pálinkaYuko lesz az 😊VazariEz talán bokakisöprés voltCselgáncsban mit ér?
Gergőbácsi
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Yuko lesz az 😊VazariEz talán bokakisöprés voltCselgáncsban mit ér?
Gergőbácsi
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
több mint 2 éve
VazariEz talán bokakisöprés voltCselgáncsban mit ér?
Gergőbácsi
ThundersNFL a Jobbágy