Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez egy pocsèk nap 😡😡😡😡Az egész hét úgy szár ahogy van múlt szombat óta
dande2
Erre még holnap a sima Tico L rá fog tenni
több mint 2 éve
Ez a Cancelo igazolas nem gyengen jo volt a Barcelonatol.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve
Fejben szétesett a Celta, olyan területei voltak a Barca játékosoknak a beadás előtt, hogy az hihetetlen.Miért voltak ezek ratyi gólok? Nem vagyok Barca szurkoló, sőt, csak ide kapcsoltam dande kommentje után (miután megfejtettem, hogy a Juve, a Tottenham, a City vagy éppen a Barca van-e bajban 😛 ), de szerintem normális gólok voltak, villantak a Barca jobb játékosai.Balfasz Celta inkább 10 perc alatt 3 ilyen ratyi gólt bekapni 😀aztán persze azóta vágtak 2őt. ahh legyen már holnap h rendes focit nézhessekezt a balfasz barcátHát sok közük eddig nem volt a meccshez, Celta picit lefocizta őket
Kúrfürst briareos
kapitnono
Kúrfürst briareos
kapitnono
Jughead

több mint 2 éve
Miért voltak ezek ratyi gólok? Nem vagyok Barca szurkoló, sőt, csak ide kapcsoltam dande kommentje után (miután megfejtettem, hogy a Juve, a Tottenham, a City vagy éppen a Barca van-e bajban 😛 ), de szerintem normális gólok voltak, villantak a Barca jobb játékosai.Balfasz Celta inkább 10 perc alatt 3 ilyen ratyi gólt bekapni 😀aztán persze azóta vágtak 2őt. ahh legyen már holnap h rendes focit nézhessekezt a balfasz barcátHát sok közük eddig nem volt a meccshez, Celta picit lefocizta őket
Kúrfürst briareos
kapitnono
Kúrfürst briareos
kapitnono
több mint 2 éve
Ez egy pocsèk nap 😡😡😡😡Most már kevèsbè 🤪
dande2
több mint 2 éve
viccBalfasz Celta inkább 10 perc alatt 3 ilyen ratyi gólt bekapni 😀aztán persze azóta vágtak 2őt. ahh legyen már holnap h rendes focit nézhessekezt a balfasz barcátHát sok közük eddig nem volt a meccshez, Celta picit lefocizta őket
Kúrfürst briareos
kapitnono
Kúrfürst briareos
kapitnono
több mint 2 éve
Balfasz Celta inkább 10 perc alatt 3 ilyen ratyi gólt bekapni 😀aztán persze azóta vágtak 2őt. ahh legyen már holnap h rendes focit nézhessekezt a balfasz barcátHát sok közük eddig nem volt a meccshez, Celta picit lefocizta őket
Kúrfürst briareos
kapitnono
Kúrfürst briareos

több mint 2 éve
aztán persze azóta vágtak 2őt. ahh legyen már holnap h rendes focit nézhessekezt a balfasz barcátHát sok közük eddig nem volt a meccshez, Celta picit lefocizta őket
Kúrfürst briareos
kapitnono
több mint 2 éve
ezt a balfasz barcátHát sok közük eddig nem volt a meccshez, Celta picit lefocizta őket
Kúrfürst briareos

több mint 2 éve
OMG Juve!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂
több mint 2 éve
Ki ez aki a SportTV stúdióban van?László Csaba, a Fradi, Uganda és MTK egykori edzője.
" ööö ööö ööö ki ki ki öööööö kiegyenlííí ööö öö ö öö ö ki ki öööö ki öööö kiegészítik egymást "
Sixo
több mint 2 éve
Fülöp Laci barátunk akkor vette észre, hogy gól, amikor a lengyel ment kiszedni a labdát a hálóból.Szcseszdfhjgjzunyi bemutatta az évtized potyáját.
SixoArmand Lauriente gives Sassuolo the lead. Sassuolo 1-0 Juventus. 🇲🇫
— $ (@samirsynthesis) September 23, 2023
Szczesny Own Goal*#SassuoloJuve pic.twitter.com/MjWUBX6OXa
Löfli
több mint 2 éve
Szcseszdfhjgjzunyi bemutatta az évtized potyáját.
Sixo
Armand Lauriente gives Sassuolo the lead. Sassuolo 1-0 Juventus. 🇲🇫
— $ (@samirsynthesis) September 23, 2023
Szczesny Own Goal*#SassuoloJuve pic.twitter.com/MjWUBX6OXa

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Ez a Fülöp László, hogy lehet még sport csatornánál kommentátor. Olyan dolgokat néz ki folyamatosan, aminél egy normális munkahelyen már szemészhez küldenének.
több mint 2 éve
Diósgyőr scoutjai jól dolgoztak. Ügyesek ezek a légiósok.Csak az a fránya labda zavarja néha őket
Kenny
több mint 2 éve
Ki ez aki a SportTV stúdióban van?" ööö ööö ööö ki ki ki öööööö kiegyenlííí ööö öö ö öö ö ki ki öööö ki öööö kiegészítik egymást "
több mint 2 éve
Diósgyőr scoutjai jól dolgoztak. Ügyesek ezek a légiósok.
több mint 2 éve
Beszarok, 3 perc alatt 18 technikai hiba a dió-lokin. Gyötrelem
több mint 2 éve
Azért is szar a magyar foci mert ezek a fogalmatlan bírok szétfújják a meccseket. Minden kis szart, azonnal. Még ha előnyszabály lenne, akkor is fúj, katasztrófa