Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
but wait, there's more!hát more-k vannak a képen igen
petey
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
but wait, there's more!Szóval ezért rúgtak 3-at.
petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Csak így tömbösítve? Hát hová lett az xls file?"Végtelenül szégyellem magamat mindenki nevében. A mai meccs méltatlan volt a Ferencvároshoz. A konzekvenciákat hamarosan levonjuk. A szurkolóknak köszönök mindent."Na Kubatov levonja a konzekvenciakat, mar postolt is.Mit írt a mester?
Kenny
Gergőbácsi
Rosszabbra számítottam.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Hogy valami siker is legyen.🇭🇺 Dominik Szoboszlai completed 44 passes out of 46 attempted passes in his first #LFC game.
— Bence Bocsák (@BenBocsak) July 19, 2023
He also completed four long balls out of four attempts.
Not a bad first 45 minutes for the Hungarian. Seemed to thrive interchanging from left to right in midfield. pic.twitter.com/lvqLz2Z7pB
Karogók, mindenhol károgók.Az Üllői úton elég sok a varjú... Ugyanitt padawanok!!!! 😀 😀 😀
A Fradi ma bejutott a Konferencia Ligába!
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
akinek fontos a magyar labdarúgás és a legnépszerűbb magyar csapat sikere, a zöld-fehérek mögé álljon.igen, csak akkor vagy magyar, ha fradista van, végtére is egy vérből valók vagyunk
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem akarok nagy szavakat használni, de a csóró Honvéd kiesése az NB 1-ből százszor kevésbé volt kínosabb, mint ez a Fradi BL blama.
több mint 2 éve
"Végtelenül szégyellem magamat mindenki nevében. A mai meccs méltatlan volt a Ferencvároshoz. A konzekvenciákat hamarosan levonjuk. A szurkolóknak köszönök mindent."Na Kubatov levonja a konzekvenciakat, mar postolt is.Mit írt a mester?
Kenny
Gergőbácsi
Rosszabbra számítottam.
több mint 2 éve
Karogók, mindenhol károgók.A Fradi ma bejutott a Konferencia Ligába!
több mint 2 éve
A fradi ha gólt nem is szerez, de mindig képes a soccer, a gyűlölködjünk és a politika topikok összevonására.Az ország vezetése is ezt teszi mindig, nem csoda ha itt is összevonódik ilyenkor.😛
Tactful Cactus
több mint 2 éve
www.origo.hu/sport/futball/20230719-ferencvaros-labdarugo-bajnokok-ligaja-kieses-folytatas.html 😀Origo: folytatódik az európai kupakaland!
több mint 2 éve
Július közepén ekkora futballünepre nem számítottam, ezt vissza kell nézni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
De legalább a tolmács is marad, ha Csercseszov is. Ez pozitív.Csercse a felénél már megérti mit akar ez a szerencsétlen összenyökögni. hatalmas ez a gyerek mindig 😀
Bálesz
több mint 2 éve
Legalább a Vaduz nevét meg lehetett jegyezni, ezt meg ki se bírom mondani... 😒you mean KÍ se bírod mondani 😀
Szokol
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Legalább a Vaduz nevét meg lehetett jegyezni, ezt meg ki se bírom mondani... 😒
több mint 2 éve
A fradi ha gólt nem is szerez, de mindig képes a soccer, a gyűlölködjünk és a politika topikok összevonására.viccek, azt ki ne hagyd
Tactful Cactus
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A fradi ha gólt nem is szerez, de mindig képes a soccer, a gyűlölködjünk és a politika topikok összevonására.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
egy átlag megafonost nem érdekelnek ilyen holmi objektív tények"A magyar adófizetők pénzéből tisztességesen gazdálkodó FTC úgy döntött, nem vesz részt a sorosista brüsszelita RTL Klub felelőtlen költekezésének eredményeképp ősztől sugárzandó Bajnokok Ligája c. sorozatban. Papp Dániel kiemelte, az autómosó továbbra is működni fog."De az RTL-n csak jövőre lesz!!
zacknorb
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
"A magyar adófizetők pénzéből tisztességesen gazdálkodó FTC úgy döntött, nem vesz részt a sorosista brüsszelita RTL Klub felelőtlen költekezésének eredményeképp ősztől sugárzandó Bajnokok Ligája c. sorozatban. Papp Dániel kiemelte, az autómosó továbbra is működni fog."De az RTL-n csak jövőre lesz!!
zacknorb
több mint 2 éve
A szimpatikusabb csapat jutott tovább.