Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Lehengerlő játék, magabiztos győzelem! A Dunaharasztinak esélye se volt! DMTK - Vasas 0-1. Szép volt, fiúk!DVTK vagy MTK döntsd el.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Lehengerlő játék, magabiztos győzelem! A Dunaharasztinak esélye se volt! DMTK - Vasas 0-1. Szép volt, fiúk!
több mint 2 éve
Nah első meccsén egyből betalált Hojlund.Es naná h 2 centivel kint volt... szerencsénk sincs
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Baumstark Tibi és a szégyentelen önpromó:"Teljes terjedelmében a labda"
😁😁
több mint 2 éve
Greenwood kifizette az asszonyt, hogy hallgasson, Antony is ezt fogja tenni.De cifrán néz ki ez a MU kezdő 11., 8 játékos sérült vagy eltiltott.hány van börtönben?
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
De cifrán néz ki ez a MU kezdő 11., 8 játékos sérült vagy eltiltott.hány van börtönben?
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
És geci mindent kihagy a sziti a West Ham meg a 2. helyzetéből betalál.
több mint 2 éve
DUSAN AZ ISTEN VLAHOVICS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Most nèzem èlőben sokkal jobban nèz ki a mez mint kèpen.
Sixo
Vlaho meg reméljük a válogatott meccsig kilövöldözi magát 🤪
több mint 2 éve
Naná hogy első helyzetből gól... pedig nem kezdett rosszul a mu
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
itkraid légyszíves ...Miket hagy ki közben a sziti.Ööö helyzeteket?🤔 😉
Sixo
dande2
több mint 2 éve
Miket hagy ki közben a sziti.Ööö helyzeteket?🤔 😉
Sixo
több mint 2 éve
De cifrán néz ki ez a MU kezdő 11., 8 játékos sérült vagy eltiltott.A Brightoné is
Sixo
több mint 2 éve
De cifrán néz ki ez a MU kezdő 11., 8 játékos sérült vagy eltiltott.
több mint 2 éve
nem nézed eleget a játékátLassan 70 PL gólpassza lesz. Szerintem mindig is felfogta.Elliott háhhá!! De kellett ez neki!Salah menynivel hasznosabb ha felfogja hogy vannak tsi 😀
Mikey
Negritis, a vajda
Zolika
ma felfogta
de ha rendszeresen a legjobb lehetőséget nézné nem pedig felvenni a csőszemüveget sokszor akkor 150nél járna simán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Az én k*rva anyámat is én se passzoltam!Nunez amugy latasserult?Jesus Christ, hagyjátok már ezt abba. Várjál, Alisson is direkt nem passzolt Szoboszlainak!
Megint direkt nem passzolt Szoboszlainak tiszta helyzetben.
Kenny
Mikey

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Ha gáz van Szobo mindig megy 6-osba. Kíváncsi leszek mikor kap először cserét 😀 Ez nagyon jó jel, ő az utolsó akit szinte lehoz Klopp.
több mint 2 éve
Lassan 70 PL gólpassza lesz. Szerintem mindig is felfogta.Elliott háhhá!! De kellett ez neki!Salah menynivel hasznosabb ha felfogja hogy vannak tsi 😀
Mikey
Negritis, a vajda