Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Talán majd kicsit visszavesz az arcból a Kubatov-Orosz-Hajnal brigád.

több mint 2 éve
mennyit fizetett a felido v vege h?Tökmindegy, nem lesz ebből hazai a végére
Kenny
több mint 2 éve
A szinjatszo szakkoros orak se jottek be...
több mint 2 éve
mennyit fizetett a felido v vege h?Tuti kurvadokat
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Volt már egy feröeri Waterloo anno, igaz ott a válogatott bukott bele
több mint 2 éve
Hűha van baj....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Nincs is elképzelés. Tilitoli, visszapassz, álldogálás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Feröer bmeg...Feröer!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
A melegben bíztunk, de lehűlt az idő /)
több mint 2 éve
🤣🤣🤣🤣
több mint 2 éve
😂😂😂istenem de megerdemeljuk a oltari nagy pofank miatt.
több mint 2 éve
Hol AOL a éee
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Jöhet Doll.
több mint 2 éve
ivoszunet es Csercseszov nem orditja le a fejuket hanem zsebre dugott kezzel magyaraz. Na ez az ami felbasz.
több mint 2 éve
Vajon lesz-e ma kapura lovesunk?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Civic ennyire balfasz sajnos.Kicsit bealudtak a sracok.Civic sztem ezt direkt csinálta, edzőbuktatás?
igy is sima lesz a vege, de akkor is kurva cink ez😃
Kenny
Pont erről beszéltünk ma tesómmal hogy ha ki akarják tetetni az oroszt akkor semmilyen csoportkörbe sem szabad bejutni, ahhoz meg kb az kell hogy ma kiszopjanak.
davemayer
De latvanyos a leszaras. Ezt a meccset Toth Alexekkel, Halmaikkal, Lisztesekkel kellene agyonnyerni. Ehelyett ezek a kivalo kepessegu kollegak vannak, akik valahogy csak nagy csapatok ellen tudnak jatszani.
több mint 2 éve
Főleg hogy pénzt keresnének. Hihetetlen, hogy a mai világban még mindig elhiszi Vlk , hogy képes egy zsoldos nem pénzt keresni. Csak mert Nem szimpi, inkább nem kell a lóvé.De az miért jó nekik, ha semmilyen csoportkörbe nem jutnak be?Kicsit bealudtak a sracok.Civic sztem ezt direkt csinálta, edzőbuktatás?
Kenny
Pont erről beszéltünk ma tesómmal hogy ha ki akarják tetetni az oroszt akkor semmilyen csoportkörbe sem szabad bejutni, ahhoz meg kb az kell hogy ma kiszopjanak.
davemayer
ervinator
Igen vlsz ez így működik.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Én nem tudom, de hogy az oroszt nem komázzák az latványosan látszik.De az miért jó nekik, ha semmilyen csoportkörbe nem jutnak be?Kicsit bealudtak a sracok.Civic sztem ezt direkt csinálta, edzőbuktatás?
Kenny
davemayer
ervinator
Most is látod hogy lötyögés van, senki sem hajt. Passzolgatnak mintha 0-0 lenne
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
De az miért jó nekik, ha semmilyen csoportkörbe nem jutnak be?Kicsit bealudtak a sracok.Civic sztem ezt direkt csinálta, edzőbuktatás?
Kenny
davemayer
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Vajon a Liverpool meccset lehet nézni a YT oldalukon? Élő felvezetés megy... Ha valakinek van egy streamje megköszönöm.