Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
superstore.afcb.co.uk/Jön is majd a Kerkez-dressz 😉
1. Ez egy marha jó idegenbeli mez
2. Ezek az árak barátibbak mint a Pool shopban
zacknorb
több mint 2 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/masik-polcon-a-vidi-drasztikus-elvonasok-elado-alapemberek-fizetesi-plafon-elet-a-mol-utanA bubi.
Kiment a bubi...
warr_b
Hol vannak már azok az idők, amikor Nikónak 40 ezer ojrót fizetett a MOL és még 40 ezret Garancsi? Havonta.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 2 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/masik-polcon-a-vidi-drasztikus-elvonasok-elado-alapemberek-fizetesi-plafon-elet-a-mol-utanKiment a bubi...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
You’ve gotta see this.
— Craig Foster (@Craig_Foster) July 12, 2023
In full.
Football is football. Sport is sport.
End of story.
Get into sport played by women, and the phenomenal athletes in the @FIFAWWC
Copyright @orangefrance pic.twitter.com/PUm7zkmrBI
Kva jo kis francia hype vidi a csutortokon indulo noi VBhez 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
superstore.afcb.co.uk/nekem a színvilág nem annyira jön be, de a hazai nem rossz, bár ott nincs semmi extra, csak a szokásos dizájn, asszem egy FM17 mentésben elég jó csapatot csináltam belőlük, lehet befigyel egy mez majd 😀
1. Ez egy marha jó idegenbeli mez
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
superstore.afcb.co.uk/1. Ez egy marha jó idegenbeli mez
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ez konkrétan sztem vmelyik Adidas stoplis mintája volt pár éve.Mi az isten ez az új Arsenál mez ?Rice után már nem maradt pénz ruha tervezőkre
Sixo
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Mi az isten ez az új Arsenál mez ?Rice után már nem maradt pénz ruha tervezőkre
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Alvás helyett tracker,A szar alvás nem problémaFriss a tracker.retek szarul aludtam
| Retek szarul aludtam, így nincs ma rím. |
empty taxi
így ilyen rímet faragtam
szívesen 😊
NB2
Tracker is jut minden napra.
Heisman nádor
Empty így van ezzel.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
A szar alvás nem problémaFriss a tracker.retek szarul aludtam
empty taxi
így ilyen rímet faragtam
szívesen 😊
NB2
Tracker is jut minden napra.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Hm FBn jött velem szembe egy Barca Real meccs összefoglaló:Egyik csapatban: Puyol Ronaldinho, Xavi az ifjú Messi Eto'o stb a másikban Becks, a Ronaldo (az igazi) Robi C az ifjú Ramos Zizu stb
Van nèmi hiányèrzet bennem ha a mostaniakra gondolok ...😏😏 ès ez nem a règen minden jobb volt gondolatköre, csak úgy elmèlkedèskèpp írom 🙂
több mint 2 éve
Exclusive: Harry Kane not interested in PSG move as Tottenham face fight with Bayern Munich over striker's future
— Telegraph Football (@TeleFootball) July 17, 2023
✍️ @Matt_Law_DT#TelegraphFootball
több mint 2 éve
Friss a tracker.retek szarul aludtam
empty taxi
így ilyen rímet faragtam
szívesen 😊
több mint 2 éve
Azért sem értem ezt a Lazio kontra Bournemouth vitát, mert a hírek arról szóltak, hogy Kerkez megegyezett a Lazioval is, sőt korábban a Benficával is. Egyedüli különbség, hogy amíg a Lazio és a Benfica sem szerette volna kicsengetni ezt a 15 millát, addig az angolok megtették, így oda ment.Szerintem - a jövőjét figyelembe véve - a legjobb döntés az AFC.
Kicsit hasonló érzés, mint Dzsudzsák esetében, amikor a PSV-ből az Anjihoz igazolt. Ott is az oroszok kicsengették érte a 14 millát, amit más csapat nem, hiába igazolt volna Dzsudzsák más csapathoz szívesebben.
ervinator
több mint 2 éve
Friss a tracker.| Retek szarul aludtam, így nincs ma rím. |

Madden hates me.
több mint 2 éve
Azért sem értem ezt a Lazio kontra Bournemouth vitát, mert a hírek arról szóltak, hogy Kerkez megegyezett a Lazioval is, sőt korábban a Benficával is. Egyedüli különbség, hogy amíg a Lazio és a Benfica sem szerette volna kicsengetni ezt a 15 millát, addig az angolok megtették, így oda ment.Kicsit hasonló érzés, mint Dzsudzsák esetében, amikor a PSV-ből az Anjihoz igazolt. Ott is az oroszok kicsengették érte a 14 millát, amit más csapat nem, hiába igazolt volna Dzsudzsák más csapathoz szívesebben.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Azért Ez a 18+ millió euró már egy jó kis polcra tette fel a srácot.
több mint 2 éve
Romano szerint 15.5 millió fontért megy Angliába Kerkez. Milos Kerkez will fly to England tomorrow in order to become new Bournemouth player. 🍒🇭🇺
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 17, 2023
◉ Medical tests to be done in 24/48h.
◉ Long term deal agreed player side.
◉ Deal worth £15.5m total package.
Exclusive news confirmed ✔️ pic.twitter.com/7F39ldk65x
több mint 2 éve
Serie A 2. helyezett és BL helyett angol 15/20? Biztos én vagyok a hülye, de nem értem ez miért jó döntés...Egyrészt mert gondolom nem ő döntött, hanem az AZ, nekik meg jobb a több pénz, tökmindegy ki fizeti ki. Ha a szaudiaktól kapnak egy kétszer ekkora ajánlatot, akkor oda adják el.
StormST
Másrészt Kerkez karrierje és nagycsapathoz kerülése szempontjából jobb egy angol kiscsapat, aki szeret 'olcsón venni, drágán adni', mint egy olasz nagycsapat, aki a saját céljaihoz keres játékost. Ha Kerkez szorgalmas, kitesz magáért, akkor az angoloktól akárhova továbbléphet, csak rajta múlik, míg ez a Lazional kisebb sansz.
Annyi kell a move megértéséhez, és jónak látásához, hogy megtaláld a megfelelő nézőpontot.
több mint 2 éve
2 belső védőt is igazolt a Fener a nyáron, egyrészt a ghánai válogatott Djikut a Ligue 1-ből, plusz Brazíliából hozták a korábbi utánpótlás válogatott Gustavo Henriquét.Közben Szalai mégsem megy az Unionba 😀 a fickót évek óta minden átigazolási szezonban eladják fél Európának, mégis a Fenerből vonul majd vissza. (Ami messze nem lenne gáz, ez a körítés viszont az)Most már a Hoffenheimet és a Freiburgot is pletykálják, nagyon túl akar adni rajta a Fener...
Bálesz
Tony Adams

Madden hates me.
több mint 2 éve
🔝🇧🇬 Micsoda tündérmese van kibontakozóban Bulgáriában! Érdemes lesz odafigyelni az újonc FC Krumovgrad csapatára:Nagyon remélem, hogy ő volt a névadó. 😀 😀 😀
2021: feljutás a harmadosztályba
2022: feljutás a másodosztályba
2023: feljutás az első osztályba
Történelme első élvonalbeli meccsén 3-1-es győzelem a 12-szeres bajnok Ludogorec ellen!
(Bunteto.com)
A bolgár és a román 1 már a hétvégén elkezdődött
zacknorb
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Tegyük hozzá még a Kerkez ügyhöz azt is, hogy a Lazio elnöke, Claudio Lotito, notórius arról, hogy a játékosait nem hajlandó elengedni amíg szerződésük van, és 5-6 éves szerződéseket szokott köttetni. Hiába jön érted egy bőven áron felüli ajánlat ami számod előre lépés lenne, ha szerződésed van, nem mész sehova. Egy 19 éves játékos számára szerintem nagyon is fontos, hogy legyen előre lépési lehetőség, és ha Milos 2 évig tudja ezt a szintet hozni fejlődésben, akkor őt is elviszi a Pool. Ebben a korban nem az a cél meglátásom szerint, hogy a legnagyobb klubbot válaszd, hanem, hogy olyan helyen legyél ahol a legtöbb játéklehetőséget kapod és a legtöbbet fejlődhetsz.
több mint 2 éve
🔝🇧🇬 Micsoda tündérmese van kibontakozóban Bulgáriában! Érdemes lesz odafigyelni az újonc FC Krumovgrad csapatára:2021: feljutás a harmadosztályba
2022: feljutás a másodosztályba
2023: feljutás az első osztályba
Történelme első élvonalbeli meccsén 3-1-es győzelem a 12-szeres bajnok Ludogorec ellen!
(Bunteto.com)
A bolgár és a román 1 már a hétvégén elkezdődött
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ő nem kő alatt él, hanem állandó stressz alattAz nem a gy(í)eek?😁Mondtam én, hogy egy kő alatt élek 😮Ezer éve így van már.egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
alatriste
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
.
.
.
Boccs!😉
nagir