Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 540 — nabege2@yahoo.com
Gyorben komolyan gondoljak az Nb1-et. Befutott volna a MOL penz ilyen hamar?
Kenny
Nem csak a foci esetében. Férfi kézilabda csapatot is fel akarják vinni az NB1-be.
ervinator
volt már ott 😊
öreg faszik emlékeznek rá!
NB2
Oross – Iváncsik, Kádár, Vesztergom, Deáki, Polgár, Csicsai Edző: Joósz Attila.
Később még Rosta... Ilyen nevek játszottak arrafelé az NB1-ben.
nagir
Pontosan. Szegény Polgárra emlékszem mit kapott mindig. Egy őrületesen magas, de szegény elég hülye mozgású gyerek volt.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 833 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kerkez közben Lazio? Bournemouth?
Remélem a család azért közben már hazajött Lisszabonból 😀😀😀
Bálesz
Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Heisman nádor
jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.
deyell
A fasiszta hajlamú magyar kormány még plussz pont is lenne náluk akkor.
FLZOLI
Kerkeznek ki volt az idolja?
steelwolf
Sinisa Mihajlovic
Heisman nádor
Már azt hittem Favalli 🥵😄
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 844 — "Montoya por favor!"

Sixo
ebből a gyerekből sem lesz semmi.. 18 éves korára már látszik hogy egy tipikus zsoldos lesz, és ezt nem azért mondom mert végül azt a csapatot választotta amelyik a legnagyobb riválisa annak amelyikkel már elvileg megállapodott, bár ez is tesz fel kérdéseket.. hanem mert már ebben a korban a pénzzel foglalkozik és inkább elmegy egy másik csapathoz amelyik többet tud adni neki. nem érdekel hogy Barcelona vagy Real Madrid, fordított esetben is ugyanez lenne a véleményem mielőtt jönnek a madridisták okoskodni.
DBook90
Nem akarom védeni a srácot, mert pontosan én sem tudom mi és hogyan zajlott, de ahogy olvastam az alapján Guler nem állapodott meg semmiben a barcaval, csupán a Fener okezta le az ajánlatot, amikor felbukkant a Real és ezután döntöttek a Real mellett. Azt most mindenki döntse el, hogy a pénz miatt vagy mert a Real a srác álma.

De akárhogy is, egy 18 éves srácról beszélünk, aki előtt ott van élete lehetősége, miért baj, ha a döntésben esetleg a pénz is szerepet játszik? Pláne úgy, hogy tényleg semmi konkrét megegyezés nem volt a Barcaval Gulerek részéről. Az, hogy mi lesz a srácbol más kérdés, de ezért támadni szerintem nem korrekt.

Amúgy a Real elvileg a jobb szélén tervez vele a kovi szezonra, amiben van ráció. Oda elfér az erősítés bőven.
roberto23
én meg pont az ellenkezőjét olvastam hogy vele is megegyezett a Barcelona, és csak azon ment a huzavona hogy már idén át tudják e vinni spanyolországba vagy egy évet maradnia kell pénztől függően, az meg hogy egy 18 éves a pénzt választja szerintem gáz, mert nem akkora különbség van mintha elment volna az arabokhoz és tízszer annyit kap hanem az ő esetében minimális az az összeg, de ízlések és pofonok
DBook90
Nem azt írtam, hogy a pénzt választotta, hanem hogy én nem látom problémának, ha az is szerepet játszik a döntésben.

Egyébként ha tényleg így volt, ahogy mondod meg is van a megfejtés miért a Realt választotta, ok mar idén megadjak az eselyt, hogy az elso csapattal jatsszon. Komolyan nem értem hol a probléma akkor.
roberto23
ott a probléma ha valakivel kezet rázok hogy deal akkor nem hátrálok ki, tudom naív vagyok ebben a mai világban de nálam ez így működik
DBook90
Ja, csak továbbra sem tudjuk mi az igazság. Gondolom a barcas források szerint megegyeztek, a realos források szerint meg nem.
roberto23
Amúgy a játékos megegyezhet, aztán a Fener simán választhatta a jobb ajánlatot. Real szerint jobban tud előre fizetni ami hatalmas plussz.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 602 — Bla, bla, bla
Kenny
Nem csak a foci esetében. Férfi kézilabda csapatot is fel akarják vinni az NB1-be.
ervinator
volt már ott 😊
NB2
Oross – Iváncsik, Kádár, Vesztergom, Deáki, Polgár, Csicsai Edző: Joósz Attila.
Később még Rosta... Ilyen nevek játszottak arrafelé az NB1-ben.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983

Sixo
ebből a gyerekből sem lesz semmi.. 18 éves korára már látszik hogy egy tipikus zsoldos lesz, és ezt nem azért mondom mert végül azt a csapatot választotta amelyik a legnagyobb riválisa annak amelyikkel már elvileg megállapodott, bár ez is tesz fel kérdéseket.. hanem mert már ebben a korban a pénzzel foglalkozik és inkább elmegy egy másik csapathoz amelyik többet tud adni neki. nem érdekel hogy Barcelona vagy Real Madrid, fordított esetben is ugyanez lenne a véleményem mielőtt jönnek a madridisták okoskodni.
DBook90
Nem akarom védeni a srácot, mert pontosan én sem tudom mi és hogyan zajlott, de ahogy olvastam az alapján Guler nem állapodott meg semmiben a barcaval, csupán a Fener okezta le az ajánlatot, amikor felbukkant a Real és ezután döntöttek a Real mellett. Azt most mindenki döntse el, hogy a pénz miatt vagy mert a Real a srác álma.

De akárhogy is, egy 18 éves srácról beszélünk, aki előtt ott van élete lehetősége, miért baj, ha a döntésben esetleg a pénz is szerepet játszik? Pláne úgy, hogy tényleg semmi konkrét megegyezés nem volt a Barcaval Gulerek részéről. Az, hogy mi lesz a srácbol más kérdés, de ezért támadni szerintem nem korrekt.

Amúgy a Real elvileg a jobb szélén tervez vele a kovi szezonra, amiben van ráció. Oda elfér az erősítés bőven.
roberto23
én meg pont az ellenkezőjét olvastam hogy vele is megegyezett a Barcelona, és csak azon ment a huzavona hogy már idén át tudják e vinni spanyolországba vagy egy évet maradnia kell pénztől függően, az meg hogy egy 18 éves a pénzt választja szerintem gáz, mert nem akkora különbség van mintha elment volna az arabokhoz és tízszer annyit kap hanem az ő esetében minimális az az összeg, de ízlések és pofonok
DBook90
Nem azt írtam, hogy a pénzt választotta, hanem hogy én nem látom problémának, ha az is szerepet játszik a döntésben.

Egyébként ha tényleg így volt, ahogy mondod meg is van a megfejtés miért a Realt választotta, ok mar idén megadjak az eselyt, hogy az elso csapattal jatsszon. Komolyan nem értem hol a probléma akkor.
roberto23
ott a probléma ha valakivel kezet rázok hogy deal akkor nem hátrálok ki, tudom naív vagyok ebben a mai világban de nálam ez így működik
DBook90
Ja, csak továbbra sem tudjuk mi az igazság. Gondolom a barcas források szerint megegyeztek, a realos források szerint meg nem.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126

Sixo
DBook90

roberto23
DBook90

roberto23
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 596 — Lucas Scott
Az U19-es EB is megy már.

Málta nem kezdett jól, de ma a lengyelek ellen lehet javítani.
warr_b
Köcsög bíró volt a hibás

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Arda Güler a Real Madrid új játékosa.
Özilhez hasonlítgatják, akinek a játéka nagyon tetszett nekem amikor a Realban volt.
Én nem láttam még játszani, de majd meglátjuk. 20 millió euró volt a hírek szerint.
KeyG
Technikás, de eléggé egy lábas. Jobb oldalt mondjuk nincs konkurenciája, Rodrigo, Valverde is csak beugró azon a poszton.

Előszezonban kiderül, hogy Carlonál megüti-e a mércét és marad-e csapatnál vagy megy tanulni az egyik spanyol kiscsapatba vagy a Leverkusenbe.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az U19-es EB is megy már.

Málta nem kezdett jól, de ma a lengyelek ellen lehet javítani.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
 444.hu/2023/07/06/megkotottek-az-evezred-strategiai-megallapodasat-mostantol-egyuttmukodik-a-nemzeti-szinhaz-es-a-ferencvarosi-tc
😀😀😀
Löfli
Szinèszkedni eddig is tudtunk csak most már papír is lesz róla hogy jogunk van hozzá 🤪🥳😉
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 540 — nabege2@yahoo.com
Kenny
ervinator
volt már ott 😊
több mint 2 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 041
Kenny

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 953 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
 444.hu/2023/07/06/megkotottek-az-evezred-strategiai-megallapodasat-mostantol-egyuttmukodik-a-nemzeti-szinhaz-es-a-ferencvarosi-tc
😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 844 — "Montoya por favor!"

Beki
25 millió nem is rossz. Élete szezonja volt tavaly, amikor nem balhézott már Arteta alatt egyik kedvencem volt. Segítette a projektet, most pedig hazamehet. Remélem jól fog játszani a Bayerben.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 969 — Kinek mit intézett a kormánya
Viszont ha holnaptól valaki Angola szurkoló lenne ezen a remek tornán:
 mezek.hu/termek/angola-angolai-valogatott-szurkoloi-foci-sal/

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 969 — Kinek mit intézett a kormánya
Kezdődött a COSAFA Cup, Comore-szigetek már vezet is Seychelles ellen a szigetek derbijén, alias a nyitómeccsen
zacknorb
látszik milyen felkészületlen vagy, tegnap már voltak meccsek
Löfli
nabazdmeg, nem kellett volna végiginni az estét

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 953 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Kezdődött a COSAFA Cup, Comore-szigetek már vezet is Seychelles ellen a szigetek derbijén, alias a nyitómeccsen
zacknorb
látszik milyen felkészületlen vagy, tegnap már voltak meccsek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 346
Arda Güler a Real Madrid új játékosa.
Özilhez hasonlítgatják, akinek a játéka nagyon tetszett nekem amikor a Realban volt.
Én nem láttam még játszani, de majd meglátjuk. 20 millió euró volt a hírek szerint.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Chelsea amúgy most hogy áll?
Elment:
- Havertz 70M
- Kovacic 30M
- Koulibaly 23M
- Mendy 18M
- Loftus-Cheek 16M
- Mount 60M
- Kanté ingyen

Jött:
- Nkunku 60M
- Nicolas Jackson 37M
- Diego Moreira ingyen

Visszajött Lukaku, Colwill, Aubameyang kölcsönből (lehet még vannak mások is).

A lényeg, hogy eddig kb 120-as profit van de még így is tele a keret több poszton. Védő és támadó elég sok van, ellenben középre Enzo, Gallegher, Chukwuemeka?
alatriste
Lukakunak a szerződését fogják felbontani és megy az Athletibe.
Sixo
Hova?
Athletic Bilbao vagy Atletico de Madrid?
Utóbbival kapcsolatban senki nem írt semmit erről.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 472 — LIGHTS OUT!
Chelsea amúgy most hogy áll?
Elment:
- Havertz 70M
- Kovacic 30M
- Koulibaly 23M
- Mendy 18M
- Loftus-Cheek 16M
- Mount 60M
- Kanté ingyen

Jött:
- Nkunku 60M
- Nicolas Jackson 37M
- Diego Moreira ingyen

Visszajött Lukaku, Colwill, Aubameyang kölcsönből (lehet még vannak mások is).

A lényeg, hogy eddig kb 120-as profit van de még így is tele a keret több poszton. Védő és támadó elég sok van, ellenben középre Enzo, Gallegher, Chukwuemeka?
alatriste
Lukakunak a szerződését fogják felbontani és megy az Athletibe.

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 326

Beki
Akkor Palacios helyett be is lehet tenni Andrich melle. Titkos Favorit nalam Alonso-val a padon jövöre a Leverkusen.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 326
tudom nem nagy név de Hofmann Leverkusenbe igazolása azért elég fasza a Bayer-nek. Gondolom 4-2-3-1 lesz majd így. Hradecky -Frimpong, Tah, Hincapie, Grimaldo - Andrich, Palacios - Diaby, Wirtz, Hofmann - Schick

Ez így szerintem erösebb, mint a Lipcse jelen pillanatban.
Toto21
és a kispad is elég jó am
Tapsoba, Kossounou, Bakker, Fosu-Mensah, Demirbay, Amiri, Adli, Hlozek
zacknorb
Tapsoba elvileg megy a Tottanhemhez.
csebi
Bakker meg Atalanta 10M-ert.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó