Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 638
Beindult az nb1.volt milanos az ujpestbe, volt juves zegre.
több mint 2 éve
jah nyilván, de sztem a tavalyiak közül is lesz akit megpatkolnakmármint a még korábbiakra gondoltam, nem hiszem, hogy pl Mudrykot meg Enzot eladnák miután 7-8 éves szerződéseket írtak alá 😊ezt írtam én is, nem?szerintem pont hogy a korábbi igazolásokat fogják áron alul eladni, plusz a homegrown talenteket, mert az tiszta haszonként látszik könyvelésnélTavaly még lehetett azzal magyarázni, hogy egy kiskaput használtak ahhoz, hogy ennyi pénzt költhessenek. Ezt a kiskaput bezárta PL. Akkor kérdem én, hogy mégis honnan van rá pénzük? Ráadásul azt is mondják ,hogy Leao új kivásárlási összegét, 175 misit is ki akarják fizetni. Mibűl? Eladják Löflit törökbe szervenként?gondolom akiket tavaly vettek azokat kell most eladni
Sixo
még ha brutális kedvezménnyel és veszteséggel teszik akkor is maradhat elég
szánalmas ettől még
Negritis, a vajda
Löfli
legalábbis ugyanerre utaltam hogy a meglévő keretet lehet árúsítani és azzal egyenesbe hozni a könyvelést
Negritis, a vajda
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
mármint a még korábbiakra gondoltam, nem hiszem, hogy pl Mudrykot meg Enzot eladnák miután 7-8 éves szerződéseket írtak alá 😊ezt írtam én is, nem?szerintem pont hogy a korábbi igazolásokat fogják áron alul eladni, plusz a homegrown talenteket, mert az tiszta haszonként látszik könyvelésnélTavaly még lehetett azzal magyarázni, hogy egy kiskaput használtak ahhoz, hogy ennyi pénzt költhessenek. Ezt a kiskaput bezárta PL. Akkor kérdem én, hogy mégis honnan van rá pénzük? Ráadásul azt is mondják ,hogy Leao új kivásárlási összegét, 175 misit is ki akarják fizetni. Mibűl? Eladják Löflit törökbe szervenként?gondolom akiket tavaly vettek azokat kell most eladni
Sixo
szánalmas ettől még
Negritis, a vajda
Löfli
legalábbis ugyanerre utaltam hogy a meglévő keretet lehet árúsítani és azzal egyenesbe hozni a könyvelést
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
ezt írtam én is, nem?szerintem pont hogy a korábbi igazolásokat fogják áron alul eladni, plusz a homegrown talenteket, mert az tiszta haszonként látszik könyvelésnélTavaly még lehetett azzal magyarázni, hogy egy kiskaput használtak ahhoz, hogy ennyi pénzt költhessenek. Ezt a kiskaput bezárta PL. Akkor kérdem én, hogy mégis honnan van rá pénzük? Ráadásul azt is mondják ,hogy Leao új kivásárlási összegét, 175 misit is ki akarják fizetni. Mibűl? Eladják Löflit törökbe szervenként?gondolom akiket tavaly vettek azokat kell most eladni
Sixo
szánalmas ettől még
Negritis, a vajda
Löfli
több mint 2 éve
Pedig jobban jártál volna 😂lófaszt, Viva Mexikó!Hajnalban Concacaf Nemzetek Ligája elődöntők: Panama-Kanada és Usa-Mexikó!Követelem a warrb_szutyok futball topikotAz India-Libanon 0-0 lett, de örültem, hogy a nagy öregek közül Sunil Chhetri be lett hozva csereként.Viszont csak három Singh nevű volt az indiai kezdőben, hát mivé lesz így a világ...
zacknorb
warr_b
JC6 - a ruszki
Löfli nyilván az usákoknak drukkol, Sixo meg természetesen Panamának szorít.
warr_b
Löfli
Parázs meccs volt, 2-2 piros lap is villant.
Kanada-Usa döntő...
warr_b
több mint 2 éve
szerintem pont hogy a korábbi igazolásokat fogják áron alul eladni, plusz a homegrown talenteket, mert az tiszta haszonként látszik könyvelésnélTavaly még lehetett azzal magyarázni, hogy egy kiskaput használtak ahhoz, hogy ennyi pénzt költhessenek. Ezt a kiskaput bezárta PL. Akkor kérdem én, hogy mégis honnan van rá pénzük? Ráadásul azt is mondják ,hogy Leao új kivásárlási összegét, 175 misit is ki akarják fizetni. Mibűl? Eladják Löflit törökbe szervenként?gondolom akiket tavaly vettek azokat kell most eladni
Sixo
szánalmas ettől még
Negritis, a vajda

Don't blink!
több mint 2 éve
Tavaly még lehetett azzal magyarázni, hogy egy kiskaput használtak ahhoz, hogy ennyi pénzt költhessenek. Ezt a kiskaput bezárta PL. Akkor kérdem én, hogy mégis honnan van rá pénzük? Ráadásul azt is mondják ,hogy Leao új kivásárlási összegét, 175 misit is ki akarják fizetni. Mibűl? Eladják Löflit törökbe szervenként?gondolom akiket tavaly vettek azokat kell most eladni
Sixo
szánalmas ettől még
több mint 2 éve
Tavaly még lehetett azzal magyarázni, hogy egy kiskaput használtak ahhoz, hogy ennyi pénzt költhessenek. Ezt a kiskaput bezárta PL. Akkor kérdem én, hogy mégis honnan van rá pénzük? Ráadásul azt is mondják ,hogy Leao új kivásárlási összegét, 175 misit is ki akarják fizetni. Mibűl? Eladják Löflit törökbe szervenként?Chelsea have registered their interest with Brighton in signing Moises Caicedo, but they'll have to pay at least £100m. #BHAFChttps://t.co/c5BZfXFFN1
— Andy Naylor (@AndyNaylorBHAFC) June 16, 2023
több mint 2 éve
Mi az istennek kéne nekünk egy bodegás Danilo. Vagy megint visszaállunk majd 4 védőzni?Benjamin Pavard has proposed to Juventus to lower the fee for Dusan Vlahovic. Even though Juve have a salary cap, the club is interested , despite the player's high salary. [La Stampa] #Juventus
— Juventus News Live (@juvenewslive) June 16, 2023
több mint 2 éve
Pedig jobban jártál volna 😂Haverom kint volt, Vegasban rendezték
Kanada-Usa döntő...
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
🧱🧱🧱#UEL pic.twitter.com/CwyYYePGy4
— UEFA Europa League (@EuropaLeague) June 15, 2023

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
remek selejtező meccseket közvetítenek ma a sportcsatornák. Málta - Anglia, Gibraltár - Franciaország, Andorra - Svájc... nem is tudom eldönteni melyiket nézzem.Malta - Anglia. football is coming home.
deyell
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
remek selejtező meccseket közvetítenek ma a sportcsatornák. Málta - Anglia, Gibraltár - Franciaország, Andorra - Svájc... nem is tudom eldönteni melyiket nézzem.22:30-kor az Antigua&Barbuda-Guadeloupe meccsel megkezdődnek a Gold Cup selejtezők, az jobb lesz.
deyell
Hajrá Saint Lucia!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
remek selejtező meccseket közvetítenek ma a sportcsatornák. Málta - Anglia, Gibraltár - Franciaország, Andorra - Svájc... nem is tudom eldönteni melyiket nézzem.
built for this shit
több mint 2 éve
Serie A-ban az év védője díjakat azért nem szokták puszira osztogatni.Kim ennyire jo vedo lenne? sztem o akkor jonne, amikor Pavardot meg Hernandezt mar biztosan tudjuk annyiert eladni, amennyiert akarjuk.Állítólag már nagyon előrehaladottak a tárgyalások vele. Júliustól fix 50 millióért vihető, így meg lehet spórolni a De Laurentiis-szel való tárgyalást is.Bayern Munich are leading the chase for Napoli's Kim Min-Jae and their move is progressing, reports @DiMarzio. More follows.
— Get Italian Football News (@_GIFN) June 15, 2023
Sixo
Egy de Ligt - Kim duó már pofás lenne a tengelyben, még akár a prime Hummels - Boateng párost is überelheti hosszabb távon.
Hungarian Bill
csebi
több mint 2 éve
Kim ennyire jo vedo lenne? sztem o akkor jonne, amikor Pavardot meg Hernandezt mar biztosan tudjuk annyiert eladni, amennyiert akarjuk.Állítólag már nagyon előrehaladottak a tárgyalások vele. Júliustól fix 50 millióért vihető, így meg lehet spórolni a De Laurentiis-szel való tárgyalást is.Bayern Munich are leading the chase for Napoli's Kim Min-Jae and their move is progressing, reports @DiMarzio. More follows.
Sixo
Egy de Ligt - Kim duó már pofás lenne a tengelyben, még akár a prime Hummels - Boateng párost is überelheti hosszabb távon.
Hungarian Bill
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ez az egész Mbappe sztori már most rohadt gaz és irritáló. Nem hiszem el, h Perez ennyire hülye, hogy belelep megint ugyan abba a folyóba. Egész nyáron majd megy a huzovona, hogy aztán persze maradjon meg egy szezonra Párizsban, majd jövő nyáron az utolsó pillanatban persze vagyonokért megint hosszabbít 2 évre, hogy aztán akkor ujrakezdodjon az egész. Vicc.
Macron is nagyon szanalmas, hogy ennyire belefolyik. Tiszta Vitya lesz lassan.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Pedig jobban jártál volna 😂lófaszt, Viva Mexikó!Hajnalban Concacaf Nemzetek Ligája elődöntők: Panama-Kanada és Usa-Mexikó!Követelem a warrb_szutyok futball topikotAz India-Libanon 0-0 lett, de örültem, hogy a nagy öregek közül Sunil Chhetri be lett hozva csereként.Viszont csak három Singh nevű volt az indiai kezdőben, hát mivé lesz így a világ...
zacknorb
warr_b
JC6 - a ruszki
warr_b
Löfli
Kanada-Usa döntő...

több mint 2 éve
Állítólag már nagyon előrehaladottak a tárgyalások vele. Júliustól fix 50 millióért vihető, így meg lehet spórolni a De Laurentiis-szel való tárgyalást is.Bayern Munich are leading the chase for Napoli's Kim Min-Jae and their move is progressing, reports @DiMarzio. More follows.
Sixo
több mint 2 éve
Panama, nem is kérdés.Hajnalban Concacaf Nemzetek Ligája elődöntők: Panama-Kanada és Usa-Mexikó!Követelem a warrb_szutyok futball topikotAz India-Libanon 0-0 lett, de örültem, hogy a nagy öregek közül Sunil Chhetri be lett hozva csereként.Viszont csak három Singh nevű volt az indiai kezdőben, hát mivé lesz így a világ...
zacknorb
warr_b
JC6 - a ruszki
warr_b
több mint 2 éve
lófaszt, Viva Mexikó!Hajnalban Concacaf Nemzetek Ligája elődöntők: Panama-Kanada és Usa-Mexikó!Követelem a warrb_szutyok futball topikotAz India-Libanon 0-0 lett, de örültem, hogy a nagy öregek közül Sunil Chhetri be lett hozva csereként.Viszont csak három Singh nevű volt az indiai kezdőben, hát mivé lesz így a világ...
zacknorb
warr_b
JC6 - a ruszki
warr_b

Don't blink!
több mint 2 éve
Hajnalban Concacaf Nemzetek Ligája elődöntők: Panama-Kanada és Usa-Mexikó!Követelem a warrb_szutyok futball topikotAz India-Libanon 0-0 lett, de örültem, hogy a nagy öregek közül Sunil Chhetri be lett hozva csereként.Viszont csak három Singh nevű volt az indiai kezdőben, hát mivé lesz így a világ...
zacknorb
warr_b
JC6 - a ruszki

több mint 2 éve
panyolok rendesek és nem akarják az olaszok 5. döntős buktáját? 😊
több mint 2 éve
Őrült egy meccs volt ez
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Követelem a warrb_szutyok futball topikotAz India-Libanon 0-0 lett, de örültem, hogy a nagy öregek közül Sunil Chhetri be lett hozva csereként.Viszont csak három Singh nevű volt az indiai kezdőben, hát mivé lesz így a világ...
zacknorb
warr_b