Soccer
Kerkezék a 4 között!!!Naja... A csapat egy emberként összekapaszkodva ugrál, miközben egy zöld kapucnis szurkoló kúszik be közöttük a'la Terence Hill, nyomában egy secuval 😆
iktriad
Lenyegtelen oldja meg. Inkabb jatszana valami ifista. Nezhetetlen amit csinal.Maguire taps!!!! Legutobb ongol. Most golpassz a Sevillanak.Jó azért az öngólről kb 0%ban tehetett, arcbafejelték egy labdával.
Toto21
Sixo
Maguire taps!!!! Legutobb ongol. Most golpassz a Sevillanak.Jó azért az öngólről kb 0%ban tehetett, arcbafejelték egy labdával.
Toto21
(de Gea is felrúghatta volna inkább, de a támadó már akkor olvasta mit fog csinálni Harry, mikor még ő maga sem tudta...)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
De szépen földbe áll a Fior! 😀okoskodó lengyeleket azért vidáman a helyükre tették gyorsan ,
Tony Adams
Ezen ügyben lesz még tárgyalás, de ha lesz mégis emiatt pont levonás akkor az a kövi szezonra lesz. Én úgy értelmeztem, hogy az általad említett 4 névnek, pont, hogy meghagyták a büntetését, és egyedül Nedvedet mentettékNagyon gyanús, hogy nagyon tologatják a Juve plusvalenze ügyének hirdetését tegnapra mondták. Aztán elhalasztották mára 13:00, onnan 17:00ra és most 19:00át mondanak ...“Hivatalos: a Juventus időlegesen visszakapja a 15 pontot, a FIGC-nek pedig újra kell értékelnie a döntést. Agnelli, Arrivabene, Cherubini és Paratici eltiltása is törlődött egyelőre. “
Sixo
Nevetséges ami ebben az ügyben zajlik. Jó, az egész ügy egy vicc, de ez a csiki-csuki….
MC12
fel.
The appeals of Agnelli, Paratici, Cherubini and Arrivabene were rejected. The appeals of Nedved and all the former members of the board have been accepted. [ @GiovaAlbanese ]
— Juventus News Live (@juvenewslive) April 20, 2023
Szerkesztette: Sixo
Nagyon gyanús, hogy nagyon tologatják a Juve plusvalenze ügyének hirdetését tegnapra mondták. Aztán elhalasztották mára 13:00, onnan 17:00ra és most 19:00át mondanak ...“Hivatalos: a Juventus időlegesen visszakapja a 15 pontot, a FIGC-nek pedig újra kell értékelnie a döntést. Agnelli, Arrivabene, Cherubini és Paratici eltiltása is törlődött egyelőre. “
Sixo
Nevetséges ami ebben az ügyben zajlik. Jó, az egész ügy egy vicc, de ez a csiki-csuki….
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
🚨🚨🚨🚨🚨
— Juventus News Live (@juvenewslive) April 20, 2023
+++ The sentence on the fifteen penalty points against Juventus has been postponed for trial. The Old Lady will temporarily see these points reassigned +++
🎙️ Rio Ferdinand: “[Mikel] Arteta is looking to become Real Madrid‘s manager next season if Ancelotti leaves. That’s what I’ve been hearing lately.”
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) April 20, 2023
🗣️ @FIVEUK pic.twitter.com/5I1Kk0jHmQ
It’s Often Sunny in Wrexham 😉 pic.twitter.com/pT1svsYVVL
— Rob McElhenney (@RMcElhenney) April 20, 2023
Egy Bayernes All or nothingot megnéznék.Mazraouit megertem. tegnap allitolag nyilatkozott, is, hogy eleg elkeseredett, mert ugy latszik mar nem is 2. opcio a poszton pedig alapvetoen jo volt a VBig. de neki betett ottani serules meg utana a COVID.
Mazraoui, Gravenberch és a kölcsönben lévő Cancelo már elégedetlen. Pavard és Tel az lehet. Manét simán kitehetjük. Kimmich, Goretzka és Neuer egója aligha van rendben. Sommer, Neuer és Nübel miatt a nyári konfliktus fix. Hollywood megnyitotta kapuit, irány az Oscar-díj!
— Attila Moncz (@AMoncz) April 20, 2023
Sixo
Gravenberch oszinten bennem nem keltett nagy benyomast. elegge riziko vedekezesben, es elore jatekban nem volt meggyozo.
Cancelo: tegnap tett hozza bmit is azon kivul h majdnem kiallitatta magat?
Pavardot nem ertem miert elegedten, rohadt sokat jatszik tavasszal (megerdemelten). hosszabbitani is akarunk vele. o az egyeduli kb aki VB utan jo formaban tert vissza (meg de Ligt).
Tel: fiatal meg, de van benne kraft. jovore fel kell epiteni kilencesnek ha nem igazolunk senkit, ha igen akkor meg bal szelre.
Kimmich: ot meg ki lehet tavasszal emelni.
Goretzka: neki nem tudom mire van ego. ritka szarul jatszik az utobbi idoben, ami alatt kb masfel evet ertek.
Sommer-Neuer-Nubel: Nubel biztosan nem marad Monacoban, es kezdo akar lenni, sztem ot eladjuk bundesligan belul. Sommer meg elvileg vallalja a harcot, amit el fog vesziteni, igy ot is eladjuk mondjuk Svajcba. btw ezert felesleges volt leigazolni Sommert, ezt az eredmenyt Ulreichhel is elertuk volna.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Mazraoui, Gravenberch és a kölcsönben lévő Cancelo már elégedetlen. Pavard és Tel az lehet. Manét simán kitehetjük. Kimmich, Goretzka és Neuer egója aligha van rendben. Sommer, Neuer és Nübel miatt a nyári konfliktus fix. Hollywood megnyitotta kapuit, irány az Oscar-díj!
— Attila Moncz (@AMoncz) April 20, 2023
PSGogli7 😀Oli G hosszabbított 1 évvel.Ogli G *
empty taxi
Sixo
Poloska vagyok.