Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Hú, mit hagyott ki a Felcsút...
több mint 3 éve
ki volt az a hozzáértő, aki ezt a Gomist a kispestbe hozta? 😊nem igaz, hogy nincs egy magyar aki ezt hozná
több mint 3 éve
Ha Szappanos így védett volna múlt héten, az X is elég lenne...
több mint 3 éve
akkor csak én nem hallottamjó nem néztem az egész meccset, de a Honvédosok nem szidták a Puskást eddigA saját legendájukat már csak nem fogják.
NB2
A Felcsútot ellenben igen.
Kampman
több mint 3 éve
Milyen jó lenne Garancsit leszakadt arccal látni.
több mint 3 éve
Félek, hogy nem Szilágyi fogja megváltani a világot Angyalföldön.
több mint 3 éve
A reménytelen szó talán a legtalálóbb erre a két meccsre.
több mint 3 éve
Fixen Roma és Sevilla szurkoló vagy, mind2 kikapott előnyből amint ide beírtam ,hogy a szurkolójuk vagy.Róma, de a Coventry gól miatt írtam 😄OttvaaaanRoma vagy Sevilla szurkoló vagy?
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
"Legendát nem lehet venni."jó nem néztem az egész meccset, de a Honvédosok nem szidták a Puskást eddigA saját legendájukat már csak nem fogják.
NB2
Kampman
több mint 3 éve
jó nem néztem az egész meccset, de a Honvédosok nem szidták a Puskást eddigA saját legendájukat már csak nem fogják.
NB2
több mint 3 éve
jó nem néztem az egész meccset, de a Honvédosok nem szidták a Puskást eddig
több mint 3 éve
körkapcsolás van, így még izgibb.közben a spíler1-en Las Palmas - Deportivo Alavés meccs megy a feljutásért. hajrá Kanári-szigetek!Granada meccs volt ott, amikor odakapcsoltam.
deyell
Kampman
built for this shit
több mint 3 éve
közben a spíler1-en Las Palmas - Deportivo Alavés meccs megy a feljutásért. hajrá Kanári-szigetek!Granada meccs volt ott, amikor odakapcsoltam.
deyell
több mint 3 éve
közben a spíler1-en Las Palmas - Deportivo Alavés meccs megy a feljutásért. hajrá Kanári-szigetek!
built for this shit
több mint 3 éve
kispestieknek nem szóltak, hogy jó lenne nyerni?Kerezsire várunk. 😀
NB2
több mint 3 éve
Igazán epic lenne, ha két 0-0-lal érne véget a kiesési csata.
több mint 3 éve
kispestieknek nem szóltak, hogy jó lenne nyerni?
több mint 3 éve
azért elég gyilkos így nem feljutni... mondjuk ennél már csak az rosszabb, amikor osztályozón tizikkel esel kiwww.youtube.com/watch?v=BMkfMz5CIks

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Igazából rajongó vagyok. De ez legyen a mi titkunk.Poénból csápoltam és hujjogtam, üvöltöztem, hogy „Gyuri” meg „Klári”.Poénból, mi? 😀
nagylaza, főpohárnok
Inkább mondtad volna, hogy részeg voltál 😛
Kampman
több mint 3 éve
Poénból csápoltam és hujjogtam, üvöltöztem, hogy „Gyuri” meg „Klári”.Poénból, mi? 😀
nagylaza, főpohárnok
Inkább mondtad volna, hogy részeg voltál 😛
több mint 3 éve
OFF Egyszer budafoki borfesztivál után az est fénypontjaként elmentünk egy ingyenes Korda Gyuri-Balázs Klári koncertre a Feneketlen-tóhoz. Valahol a tömeg közepén voltunk. Poénból csápoltam és hujjogtam, üvöltöztem, hogy „Gyuri” meg „Klári”. Aztán dermedten konstatáltam, hogy fölöttem egy dróton kamera szaladgál, ami a közönséget veszi. Azóta rettegek, hogy előkerül a felvétel.Pedig 10 millió ember nem tèvedhet 😁Korda Gyuri bácsi szeretettel 😛Ez még egy Texans wild card meccs követőjébe is övön aluli trash lett volna.
dande2
Kampman
dande2
több mint 3 éve
Ha lehet kérni akkor a Leganésnek meg a Real Oviedonak is. A Las Palmas-Alavésen mindkettőnek hogy X legyen. 😀Drukkolj akkor most a Videotonnak és a Felcsútnak is lécci! 😀Hát jah. Az én hibám, a Coventrynek drukkoltam 😥Balfasz feka bazzAz FG-je viszont sikeres volt. 😀 Szegény srác.
warr_b
iktriad
warr_b
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Drukkolj akkor most a Videotonnak és a Felcsútnak is lécci! 😀Hát jah. Az én hibám, a Coventrynek drukkoltam 😥Balfasz feka bazzAz FG-je viszont sikeres volt. 😀 Szegény srác.
warr_b
iktriad
warr_b