Soccer
Loooooool első tucheles bayern gól 🤣🤣🤣Szaniszló Csabi alteregójának debütálása eddig tökéletes!
davemayer
Mudyrk be van oltva gól ellen?Meg egy balfasz inkább + be van szarva. Ilyen ziccerben aki ilyen megoldást választ az nem magabiztos és még finom voltam.
deyell
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
built for this shit
Poloska vagyok.
Jaja es bundas 2bol feljutva rogton bundas bajnok lett a lauternA Szűcs Lajos is az lett ott 😉De bundas bajnok😀SzomoruNem baj, 2004-05-ben már Matthäus segédjeként asszisztálhatott a még az NB1-ben is alig játszó senkik beválogatásához, majd a menedzser haverokon keresztüli eladásához a ciprusi másodosztályba, meg persze az Antigua és Barbuda elleni pénzmosó barátságos meccsekhez floridai kampuszok hátsó udvarain.
Hrutka rudi a sport1en elmondta h a romanoknak lott golja utan teljesen leult.nem erdekelte a foci mar annyira.kipipalta a listat amit kb felallitott maganak.
24 eves volt🤣
YoungZeeZee
Hiába ezerszer kulturáltabb, mint a magyar foci utóbbi 40 évének legtöbb résztvevője, nálam az egyik leghiteltelenebb alak, fradista múltjával együtt is.
Kampman
YoungZeeZee
ozibozi
Poloska vagyok.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
A Szűcs Lajos is az lett ott 😉De bundas bajnok😀SzomoruNem baj, 2004-05-ben már Matthäus segédjeként asszisztálhatott a még az NB1-ben is alig játszó senkik beválogatásához, majd a menedzser haverokon keresztüli eladásához a ciprusi másodosztályba, meg persze az Antigua és Barbuda elleni pénzmosó barátságos meccsekhez floridai kampuszok hátsó udvarain.
Hrutka rudi a sport1en elmondta h a romanoknak lott golja utan teljesen leult.nem erdekelte a foci mar annyira.kipipalta a listat amit kb felallitott maganak.
24 eves volt🤣
YoungZeeZee
Hiába ezerszer kulturáltabb, mint a magyar foci utóbbi 40 évének legtöbb résztvevője, nálam az egyik leghiteltelenebb alak, fradista múltjával együtt is.
Kampman
YoungZeeZee
De bundas bajnok😀SzomoruNem baj, 2004-05-ben már Matthäus segédjeként asszisztálhatott a még az NB1-ben is alig játszó senkik beválogatásához, majd a menedzser haverokon keresztüli eladásához a ciprusi másodosztályba, meg persze az Antigua és Barbuda elleni pénzmosó barátságos meccsekhez floridai kampuszok hátsó udvarain.
24 eves volt🤣
YoungZeeZee
Kampman
Kapós lesz lassan ő is.
Ugyanitt: Trossard: 😍
Hja... valami miatt úgy rémlett, hogy már tavaly tél óta nálunk kummant.Valakivel kevered, szeptember 1.én adtuk kölcsön a Poolnak.Artur 22/23as szezonjának legemlékezetesebb megmozdulása a mai City-Poolról.Legyen inkább az elmúlt egy évé, már tavaly január óta itt van, azóta volt kb 30 perce a BL-ben. Játszottunk vagy hatvan meccset.
Guardiola casually shaking Arthur's hand after City's equaliser! 😂🤣pic.twitter.com/Z5oVCkEtG1
— EuroFoot (@eurofootcom) April 1, 2023
Sixo
slowmotion
Sixo
Csak akkor nem a téli középpályás-hiány miatt hoztuk, hanem amikor Csulanéni nem jött, és nyár végén nem voltunk ki darabszámra, akkor sikerült őt leakasztani.
My bad.
3 hónap alatt megbukik.🚨🚨| BREAKING: Mauricio Pochettino is now the clear favorite to become Real Madrid's new coach after Ancelotti. He's Florentino Perez's choice. @TyCSports #rmalive pic.twitter.com/FMn5QU6vGY
— Madrid Zone (@theMadridZone) April 1, 2023
Sixo
Valakivel kevered, szeptember 1.én adtuk kölcsön a Poolnak.Artur 22/23as szezonjának legemlékezetesebb megmozdulása a mai City-Poolról.Legyen inkább az elmúlt egy évé, már tavaly január óta itt van, azóta volt kb 30 perce a BL-ben. Játszottunk vagy hatvan meccset.
Guardiola casually shaking Arthur's hand after City's equaliser! 😂🤣pic.twitter.com/Z5oVCkEtG1
Sixo
slowmotion
Artur 22/23as szezonjának legemlékezetesebb megmozdulása a mai City-Poolról.Legyen inkább az elmúlt egy évé, már tavaly január óta itt van, azóta volt kb 30 perce a BL-ben. Játszottunk vagy hatvan meccset.
Sixo
Novemberig. Aztán jön Raul.🚨🚨| BREAKING: Mauricio Pochettino is now the clear favorite to become Real Madrid's new coach after Ancelotti. He's Florentino Perez's choice. @TyCSports #rmalive pic.twitter.com/FMn5QU6vGY
Sixo
🚨🚨| BREAKING: Mauricio Pochettino is now the clear favorite to become Real Madrid's new coach after Ancelotti. He's Florentino Perez's choice. @TyCSports #rmalive pic.twitter.com/FMn5QU6vGY
Igazából az első félidőben is ez volt, de Alisson védett párat, meg en block balfaszok voltak a Sziti támadói.Elkezdtem nézni a meccset, vezetést is szerzett a manciti. Szuper.És már kettővel mennek, tudtam én hogy nem kéne bekapcsolódnom.
Mikey
Mikey
Sok minden nem történt, csak egyből kihasználták az adódó helyzetüket.
Elkezdtem nézni a meccset, vezetést is szerzett a manciti. Szuper.És már kettővel mennek, tudtam én hogy nem kéne bekapcsolódnom.
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May