Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Hát ebből jövőre se BL, se EL nem lesz a Liverpoolnak.Ebből így nem. Sőt még konfettiliga sem. Mondjuk nem ártana az első 15 percet nem odaadni az ellenfélnek, mert esetleg könnyen kétgólos hárányba kerülhetnek, csak szólok.
Mikey
Idén hányszor lőttük mi az első gólt? Beszopjuk, aztán elmegy a lelkesedés.
több mint 3 éve
Közben az Elche megszerzi első La Liga győzelmét a szezonban a Villareal ellen. 1 hónapja írtam itt, hogy a Sárga tengeralattjáró BL csapat. Hát egyáltalán nemAthletico akármennyire is szenved, a többiek elintézik ,hogy BLben indulhassanak jövőre is.
zacknorb
több mint 3 éve
Közben az Elche megszerzi első La Liga győzelmét a szezonban a Villareal ellen. 1 hónapja írtam itt, hogy a Sárga tengeralattjáró BL csapat. Hát egyáltalán nemLenyúlták az edzőjüket, evvan
zacknorb
több mint 3 éve
Közben az Elche megszerzi első La Liga győzelmét a szezonban a Villareal ellen. 1 hónapja írtam itt, hogy a Sárga tengeralattjáró BL csapat. Hát egyáltalán nem
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Hát ebből jövőre se BL, se EL nem lesz a Liverpoolnak.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Jobb felső sarokban írják, hogy inflációval korrigált számok ezek, illetve a tweet szövege is úgy kezdődik.Azt hittem a 2013as év, miután Bale világ rekord összegét elköltöttük plusz még ment is pluszba elég lesz top20ra, de nem. Londoni csapatokat csak a kékek képviselik.1998/99-es szezonban mi történt?
Sixo
Vagy 4 csapat /Liv ok, de Newcastle, Aston Villa, Blackburn? is együtt elköltött vagy
1 milliárd+ fontot, mai értéken az pedig jóval többet ér /25 éve volt/
Hol voltak /sehol/ akkor még az arabok?
Volt ennek előzménye.
ozibozi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Kérdésedre a választ nem tudom, de azt igen, hogy abban az évben BL-t egy 5. angol csapat, a MU nyerte.Azt hittem a 2013as év, miután Bale világ rekord összegét elköltöttük plusz még ment is pluszba elég lesz top20ra, de nem. Londoni csapatokat csak a kékek képviselik.1998/99-es szezonban mi történt?
When ADJUSTED for inflation using Premier League specific spending power and incomes, here are the 20 highest spending individual seasons in Premier League history.
— VisualGame (@avisualgame) February 4, 2023
Chelsea’s current season sits second.
💰 pic.twitter.com/nBcgnnGBQs
Sixo
Vagy 4 csapat /Liv ok, de Newcastle, Aston Villa, Blackburn? is együtt elköltött vagy
Volt ennek előzménye.
ozibozi
Szerkesztette: Sixo
több mint 3 éve
Azt hittem a 2013as év, miután Bale világ rekord összegét elköltöttük plusz még ment is pluszba elég lesz top20ra, de nem. Londoni csapatokat csak a kékek képviselik.1998/99-es szezonban mi történt?
When ADJUSTED for inflation using Premier League specific spending power and incomes, here are the 20 highest spending individual seasons in Premier League history.
Sixo
Volt ennek előzménye.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Egyik kamerából csúnya, viszont hátulról teljes más képet láthatunk
több mint 3 éve
Igen, rosszul fogalmaztam, úgy értettem, Sallait a sorai között tudható Freiburg.A BLért küzdő, Sallai Rolanddal felálló Freiburg nagyon rossz napot fogott ki. Dortmundban 4-1es vesztésre állnak. Az egyik szárnyvédőjük 2 percen belül kapott 2 sárgával, a 17.perc ember hátrányba juttatta csapatát. Ráadásul a 2. félidőben a vezető edző is kapott 2 gyors sárgát.Sallai csereként jött be 3-1nél
Sixo
davemayer
több mint 3 éve
Ez a casemiro piros mekkora baromsagPláne hogy nem megfojtani akarta csak eltartani magától. Nem is a srácra nézett hanem a tömeget bámulta hogy mi lesz.
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez a casemiro piros mekkora baromsagNevetséges...Pat McAfee Show-ban pont erről beszélt Gene Steratore, hogy oké, hogy kikockázva lehet, hogy pont elkapnak egy pillanatot, ami alapján jogos az elkapás stb, de az rohadtul csak egy statikus 1 képkocka, nem feltétlen adja vissza a megtörtént esetet (vagy vmi hasonló magyarázott)
Duff
youtu.be/skAj5CD7KTA
Ott volt a nyakán a kéz Casemiro esetében? Igen. Fojtogatta az ellent? Hát...akk a Palace játékos másként viselkedett volna...
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
A BLért küzdő, Sallai Rolanddal felálló Freiburg nagyon rossz napot fogott ki. Dortmundban 4-1es vesztésre állnak. Az egyik szárnyvédőjük 2 percen belül kapott 2 sárgával, a 17.perc ember hátrányba juttatta csapatát. Ráadásul a 2. félidőben a vezető edző is kapott 2 gyors sárgát.Sallai csereként jött be 3-1nél
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Közben az Union visszahozta a 3 pontot, a Lipcse viszont nem tudott érvényes gólt szerezni. Al Hilal egy 93. perces 11essel egyenlített ki.
több mint 3 éve
Ez a casemiro piros mekkora baromsag
több mint 3 éve
Azt hittem a 2013as év, miután Bale világ rekord összegét elköltöttük plusz még ment is pluszba elég lesz top20ra, de nem. Londoni csapatokat csak a kékek képviselik. When ADJUSTED for inflation using Premier League specific spending power and incomes, here are the 20 highest spending individual seasons in Premier League history.
több mint 3 éve
És beállt Laidouni isAzon a poszton ahol ők játszanak, még tavaly nagyon bírtam a Sampban, most már nyár óta az Unionban játszó Thorsbyt. És egyikük sem kezdett ma. Kicsit mintha túl töltötték volna a posztot.
Schafer elméletileg sérült, de én meg azt nem látom, hogyan kerülne vissza ennek a csapatnak a kezdőjébe
r.baggio
több mint 3 éve
A BLért küzdő, Sallai Rolanddal felálló Freiburg nagyon rossz napot fogott ki. Dortmundban 4-1es vesztésre állnak. Az egyik szárnyvédőjük 2 percen belül kapott 2 sárgával, a 17.perc ember hátrányba juttatta csapatát. Ráadásul a 2. félidőben a vezető edző is kapott 2 gyors sárgát.
több mint 3 éve
Nah jó, hogy írtam, a Maint 11esből kiegyenlített a 79. percben.
több mint 3 éve
A klub vb-n a Wydad Casablanca 1:0ra vezet a meccs vége felé az Al Hilal ellen. Több a sima vb-n is résztvevő játékos is pályán van, Tagnaouti, Jabrane vagy szaudi oldalon a 2 gólos Al Dawsari.
több mint 3 éve
És beállt Laidouni isSchafer elméletileg sérült, de én meg azt nem látom, hogyan kerülne vissza ennek a csapatnak a kezdőjébe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Közben az Union vezet, ha megnyerik a meccset, ideiglenesen átveszik a nezetést a bundásban. Sotont innen nehezen látom, hogy hogy maradna bent, pláne ha az Everton így fog játszani.