Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 732 — Cowboys fan
Hát ebből jövőre se BL, se EL nem lesz a Liverpoolnak.
Mikey
Ebből így nem. Sőt még konfettiliga sem. Mondjuk nem ártana az első 15 percet nem odaadni az ellenfélnek, mert esetleg könnyen kétgólos hárányba kerülhetnek, csak szólok.
Idén hányszor lőttük mi az első gólt? Beszopjuk, aztán elmegy a lelkesedés.
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Roma nem cicózik. 6 perc alatt két gól.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 530 — LIGHTS OUT!
Közben az Elche megszerzi első La Liga győzelmét a szezonban a Villareal ellen. 1 hónapja írtam itt, hogy a Sárga tengeralattjáró BL csapat. Hát egyáltalán nem
zacknorb
Athletico akármennyire is szenved, a többiek elintézik ,hogy BLben indulhassanak jövőre is.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 732 — Cowboys fan
Közben az Elche megszerzi első La Liga győzelmét a szezonban a Villareal ellen. 1 hónapja írtam itt, hogy a Sárga tengeralattjáró BL csapat. Hát egyáltalán nem
zacknorb
Lenyúlták az edzőjüket, evvan
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 016 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Mitoma elképesztő, jöhetne jövőre a Spursbe.

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 629
Hát ebből jövőre se BL, se EL nem lesz a Liverpoolnak.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 267
Azt hittem a 2013as év, miután Bale világ rekord összegét elköltöttük plusz még ment is pluszba elég lesz top20ra, de nem. Londoni csapatokat csak a kékek képviselik.

Sixo
1998/99-es szezonban mi történt?
Vagy 4 csapat /Liv ok, de Newcastle, Aston Villa, Blackburn? is együtt elköltött vagy
1 milliárd+ fontot, mai értéken az pedig jóval többet ér /25 éve volt/
Hol voltak /sehol/ akkor még az arabok?
Volt ennek előzménye.
ozibozi
Jobb felső sarokban írják, hogy inflációval korrigált számok ezek, illetve a tweet szövege is úgy kezdődik.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Azt hittem a 2013as év, miután Bale világ rekord összegét elköltöttük plusz még ment is pluszba elég lesz top20ra, de nem. Londoni csapatokat csak a kékek képviselik.

Sixo
Vagy 4 csapat /Liv ok, de Newcastle, Aston Villa, Blackburn? is együtt elköltött vagy
Volt ennek előzménye.
ozibozi
Kérdésedre a választ nem tudom, de azt igen, hogy abban az évben BL-t egy 5. angol csapat, a MU nyerte.

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 511

Sixo
Volt ennek előzménye.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Egyik kamerából csúnya, viszont hátulról teljes más képet láthatunk

több mint 3 éve
A BLért küzdő, Sallai Rolanddal felálló Freiburg nagyon rossz napot fogott ki. Dortmundban 4-1es vesztésre állnak. Az egyik szárnyvédőjük 2 percen belül kapott 2 sárgával, a 17.perc ember hátrányba juttatta csapatát. Ráadásul a 2. félidőben a vezető edző is kapott 2 gyors sárgát.
Sixo
Sallai csereként jött be 3-1nél
davemayer
Igen, rosszul fogalmaztam, úgy értettem, Sallait a sorai között tudható Freiburg.

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Ez a casemiro piros mekkora baromsag
Duff
Pláne hogy nem megfojtani akarta csak eltartani magától. Nem is a srácra nézett hanem a tömeget bámulta hogy mi lesz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 267
Duff
Nevetséges...Pat McAfee Show-ban pont erről beszélt Gene Steratore, hogy oké, hogy kikockázva lehet, hogy pont elkapnak egy pillanatot, ami alapján jogos az elkapás stb, de az rohadtul csak egy statikus 1 képkocka, nem feltétlen adja vissza a megtörtént esetet (vagy vmi hasonló magyarázott)
 youtu.be/skAj5CD7KTA

Ott volt a nyakán a kéz Casemiro esetében? Igen. Fojtogatta az ellent? Hát...akk a Palace játékos másként viselkedett volna...

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
A BLért küzdő, Sallai Rolanddal felálló Freiburg nagyon rossz napot fogott ki. Dortmundban 4-1es vesztésre állnak. Az egyik szárnyvédőjük 2 percen belül kapott 2 sárgával, a 17.perc ember hátrányba juttatta csapatát. Ráadásul a 2. félidőben a vezető edző is kapott 2 gyors sárgát.
Sixo
Sallai csereként jött be 3-1nél

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Közben az Union visszahozta a 3 pontot, a Lipcse viszont nem tudott érvényes gólt szerezni.
Al Hilal egy 93. perces 11essel egyenlített ki.

több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 502
több mint 3 éve

több mint 3 éve
És beállt Laidouni is
Schafer elméletileg sérült, de én meg azt nem látom, hogyan kerülne vissza ennek a csapatnak a kezdőjébe
r.baggio
Azon a poszton ahol ők játszanak, még tavaly nagyon bírtam a Sampban, most már nyár óta az Unionban játszó Thorsbyt. És egyikük sem kezdett ma. Kicsit mintha túl töltötték volna a posztot.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Nah jó, hogy írtam, a Maint 11esből kiegyenlített a 79. percben.

több mint 3 éve
Yahya Attia Attia Allah-t el is felejtettem

több mint 3 éve
A klub vb-n a Wydad Casablanca 1:0ra vezet a meccs vége felé az Al Hilal ellen. Több a sima vb-n is résztvevő játékos is pályán van, Tagnaouti, Jabrane vagy szaudi oldalon a 2 gólos Al Dawsari.

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
És beállt Laidouni is
Schafer elméletileg sérült, de én meg azt nem látom, hogyan kerülne vissza ennek a csapatnak a kezdőjébe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Közben az Union vezet, ha megnyerik a meccset, ideiglenesen átveszik a nezetést a bundásban.
Sotont innen nehezen látom, hogy hogy maradna bent, pláne ha az Everton így fog játszani.