Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Mocsi AttilaHallgasd inkább az új fradi cd-t
Vancsa Zalán
Vécsei
Mi a franc
jobbágy#JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
titkon remenykedtem abba, hogy Kimmichet hintaba ulteti ...ő nem vmi barátságosra jön?Mocsi Attilahol van Zsuzsi??????
Vancsa Zalán
Vécsei
Mi a franc
jobbágy#JC6
csebi
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
ő majd novemberben politikai kötelezettségre.Mocsi Attilahol van Zsuzsi??????
Vancsa Zalán
Vécsei
Mi a franc
jobbágy#JC6
csebi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
ő nem vmi barátságosra jön?Mocsi Attilahol van Zsuzsi??????
Vancsa Zalán
Vécsei
Mi a franc
jobbágy#JC6
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mocsi Attilahol van Zsuzsi??????
Vancsa Zalán
Vécsei
Mi a franc
jobbágy#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
ez a Barca a tavalyi Realtol elegge szepen lemaradt, boven kozelebb volt az EL, mint bajnoki cim. tegnapi kezdot nezve uj emberek:Két dolog van...ez a Barca abszolút bajnokesélyes és ha valaki kiveri a Bayern-t nekünk, még a BL-ben sem lesz rossz.Ezt értem, de én a Barcara úgy tekintek jelenleg h egy pár éves projekt lesz mire igazán ütőképes csapat lehet ez. Lewa viszont win nowban van. Ez a kettő üti egymást.Talán nem nézel elég Barca meccset. Egy rakás öncélú, ügyes, de a kapu előtt balfasz játékos volt/van ebben a csapatban, Lewa pedig maga a gól. Nyilván ma görcsösen akart, de meg fog nyugodni és belövi a helyzeteit majd, ahogy eddig is tette. Kíméletlen tud lenni és ez a tulajdonság nagyon hiányzik a megoldásainkból.Én továbbra sem értem h miért volt szuksegetek LewaraPersze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊Ez ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
Klaci79
dande2
csebi
Klaci79
csebi
A másik, hogy itt az elvárás az, hogy menni minden trófeáért folyamatosan és erre nincs jobb 9-es, sehol. A középpálya nem rossz, a védelem sem, persze idén első alkalommal játszottak ebben az összeállításban. Van egy-két ügyes játékos elől is, de kellett egy gólvágó és nincs idő jövőre várni, meg hosszú projektbe kezdeni. Itt a fiatalok is a pályán vannak és bizonyítanak.
Klaci79
Kounde, Christensen, Alonso, Lewa, Raphinha. Elso meg utolso a jovonek szol masik harom maximum 2 evnek.
Ennek koszonhetoen fontos jatekpercektol esik el: Balde, Fati meg Ferran Torres.
sztem ez a Barca nem bajnokeselyes, es igy a fiatalok is fontos percektol esnek el, mert a Real elleni meccseken egy ilyen Allianz Arenas Bayern meccsen szerzett tapasztalat hatvanyozottabban tobbet er, mint 20-30 perc a Cadiz ellen.
több mint 3 éve
Majd szólj ha sikerül gólt rúgni a Sassuolonak.juve holnap 6-0ra nyerValaki túl sokat Fifázik...
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
juve holnap 6-0ra nyerValaki túl sokat Fifázik...
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Rat FC ellen nem csalt a bíró, általában nekik szoktak segíteni mint a Chelsea ellen 😉Fekete nap ez Dandénak.jaj hagyjad már, mert a denver olyan jó volt tegnap ? juve holnap 6-0ra nyer, a spurs meccset meg elcsalta a bíró vagy valaki
Spurs cumi
Barca cumi
Holnap meg Juve cumi
😜
jobbágy#JC6
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Fekete nap ez Dandénak.jaj hagyjad már, mert a denver olyan jó volt tegnap ? juve holnap 6-0ra nyer, a spurs meccset meg elcsalta a bíró vagy valaki
Spurs cumi
Barca cumi
Holnap meg Juve cumi
😜
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Fekete nap ez Dandénak.Spurs cumi
Barca cumi
Holnap meg Juve cumi
😜
több mint 3 éve
bíró bácsinak jelez a rendszer gólnál, elég hamar mutatta a középkezdést. goal camre nincs VARarra céloztam hogy az első kameraszögből nekem nem volt egyértelműazt nem mondtam, hogy megnyerjük, csak hogy ez gól volthátfaszom, csak sikerült begyötörniazért várjunk még
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
de bőven benn volt
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
arra céloztam hogy az első kameraszögből nekem nem volt egyértelműazt nem mondtam, hogy megnyerjük, csak hogy ez gól volthátfaszom, csak sikerült begyötörniazért várjunk még
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
de bőven benn volt
több mint 3 éve
azt nem mondtam, hogy megnyerjük, csak hogy ez gól volthátfaszom, csak sikerült begyötörniazért várjunk még
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
hátfaszom, csak sikerült begyötörniazért várjunk még
slowmotion
több mint 3 éve
hátfaszom, csak sikerült begyötörni
több mint 3 éve
nem a bírón múlikolyan meddő a fölényünk hogy kontrából tuti szopni fogunkaz még rendben baszki, de hogy az éppen faultolt Thiagót fújja be szabálytalannak... a bíró jobban vakon van, mint Nunez
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 3 éve
olyan meddő a fölényünk hogy kontrából tuti szopni fogunkaz még rendben baszki, de hogy az éppen faultolt Thiagót fújja be szabálytalannak... a bíró jobban vakon van, mint Nunez
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Két dolog van...ez a Barca abszolút bajnokesélyes és ha valaki kiveri a Bayern-t nekünk, még a BL-ben sem lesz rossz.Ezt értem, de én a Barcara úgy tekintek jelenleg h egy pár éves projekt lesz mire igazán ütőképes csapat lehet ez. Lewa viszont win nowban van. Ez a kettő üti egymást.Talán nem nézel elég Barca meccset. Egy rakás öncélú, ügyes, de a kapu előtt balfasz játékos volt/van ebben a csapatban, Lewa pedig maga a gól. Nyilván ma görcsösen akart, de meg fog nyugodni és belövi a helyzeteit majd, ahogy eddig is tette. Kíméletlen tud lenni és ez a tulajdonság nagyon hiányzik a megoldásainkból.Én továbbra sem értem h miért volt szuksegetek LewaraPersze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊Ez ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
Klaci79
dande2
csebi
Klaci79
csebi
A másik, hogy itt az elvárás az, hogy menni minden trófeáért folyamatosan és erre nincs jobb 9-es, sehol. A középpálya nem rossz, a védelem sem, persze idén első alkalommal játszottak ebben az összeállításban. Van egy-két ügyes játékos elől is, de kellett egy gólvágó és nincs idő jövőre várni, meg hosszú projektbe kezdeni. Itt a fiatalok is a pályán vannak és bizonyítanak.
több mint 3 éve
Ezt értem, de én a Barcara úgy tekintek jelenleg h egy pár éves projekt lesz mire igazán ütőképes csapat lehet ez. Lewa viszont win nowban van. Ez a kettő üti egymást.Talán nem nézel elég Barca meccset. Egy rakás öncélú, ügyes, de a kapu előtt balfasz játékos volt/van ebben a csapatban, Lewa pedig maga a gól. Nyilván ma görcsösen akart, de meg fog nyugodni és belövi a helyzeteit majd, ahogy eddig is tette. Kíméletlen tud lenni és ez a tulajdonság nagyon hiányzik a megoldásainkból.Én továbbra sem értem h miért volt szuksegetek LewaraPersze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊Ez ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
Klaci79
dande2
csebi
Klaci79
több mint 3 éve
olyan meddő a fölényünk hogy kontrából tuti szopni fogunk
több mint 3 éve
Talán nem nézel elég Barca meccset. Egy rakás öncélú, ügyes, de a kapu előtt balfasz játékos volt/van ebben a csapatban, Lewa pedig maga a gól. Nyilván ma görcsösen akart, de meg fog nyugodni és belövi a helyzeteit majd, ahogy eddig is tette. Kíméletlen tud lenni és ez a tulajdonság nagyon hiányzik a megoldásainkból.Én továbbra sem értem h miért volt szuksegetek LewaraPersze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊Ez ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
Klaci79
dande2
csebi
több mint 3 éve
Ez akkor lenne valid ha Abu maradt volna...de őszintén szólva Abu bármennyire oda tette is magát Lewa marketing ès mentális tartósság szempontjából jobb választás mindenkèpp. SzvszÉn továbbra sem értem h miért volt szuksegetek LewaraPersze nincs ezzel gond, fogjuk fel úgy, hogy Lewa rendi volt ès nem akar itt villogni 🤪🤪🤪 (viccölök mielőtt 😊Ez ma nem megy nekünk.....én amúgy nem bánom...a helyzetkihasználással jobb ez a Bayern, de nem is szeptemberben kell a csúcson lenni...csak pozitívumokat akarok látni egy ilyen meccsen és igazából megvannak...a gólok előbb-utóbb jönni fognak
dande2
Klaci79
dande2
csebi