Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 868 — "Montoya por favor!"
Nem lennénk sokkal beljebb vele
Heisman nádor
Sztem de. Zincsenko kabe a legjobb inverted winger a bolygon. Marmint szvsz.
ulpianus
Én is örülnék neki,Tierney mellé tökéletes volna, és nem kell a padon rohadnia, mert kb 2-3 posztot is be tud játszani, többek között azt a bizonyos bal oldali 8-ast is. Arról nem beszélve, hogy tökéletesen passzol a klub-kultúrába.
Tony Adams
Én amikor láttam olyan Xhaka feelingem volt. Ezt értsétek úgy, hogy a válogatottjában tetszett, de klubcsapatban nem. (Szerencsére Xhaka tavaly megugrotta ezt, a brainfart pirosokon kívül.) És a BL tavaly részben rajta is ment el a Citynek.
Tierney tudom hogy üvegember, de számolok vele a keretben. Inkább kéne egy védekezőbb szellemű LB, mert Tomiyasu se lesz mindig elérhető. És akkor lenne egy Tierney-Tomiyasu, és egy Defensive Full-Back-Cedric párosunk. Ha hiányzik Xhaka, akkor nem középpályásnak kell beállnia 3.nak a védővonalba a 2 CB mellé, ami volt a Tavares-Cedric duónál.
Tartom hogy csatár kéne, a Jesus-Nketiah duó nem kiemelkedő. Martinellit próbáltuk még ott párszor, de neki jól állt az LW pozíció.
All in all, nem rossz ha jön erősítés, de inkább máshova invesztálnék.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 030 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor úgy tűnik Lewa is èrkezik, kíváncsi leszek Abuval hogy oldják meg hogy mindketten eleget ès eredmènyesen játszanak. Xavinak nem lesz ezt egyszerű kezelnie....

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
Heisman nádor
ulpianus
Én is örülnék neki,Tierney mellé tökéletes volna, és nem kell a padon rohadnia, mert kb 2-3 posztot is be tud játszani, többek között azt a bizonyos bal oldali 8-ast is. Arról nem beszélve, hogy tökéletesen passzol a klub-kultúrába.
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Heisman nádor

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 416 — Packers Suicide Squad

Tony Adams
Ki mondta hogy nincs tartalék Zsuzsi van?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 868 — "Montoya por favor!"

Tony Adams

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 272
 twitter.com/LFCinnigeria/status/1547707073659432960?s=20&t=Kma1utavj_R6b5HeUL-0Ng

Ez volt már?
több mint 3 éve
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 653
Most olvasom hogy Oxlade-Chamberlain összeszedett ma egy izomsérülést. Sokáig bírta. 😄😄

Nemhogy elengedné a csapat ingyen...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 769 — Cowboys fan
na. indul a Bundesz Cváj, csapatai között a Jagermeister FC-vel, a Jack Daniels FC-vel, a Jack Daniels FC-vel... hát sajnos a Löwenbrau FC nem jutott fel.
és időutazással indít a liga, 'Lautern-Hannover így nyitásnak, ez a kétezres évek elején bundesz egyes meccsnek számított...
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 349 — The Mathematician
volt vmi szponzori szerződés asszem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó

Beki
tovabbra sem ertem, hogy a Barcanak hogy van penze ilyen igazolasokra, de 50 millaert megy akkor, ez van. Sali kihozta ebbol a maxot. btw ebben az atigazolasi idoszakban sok panaszunk nem lehet ra.
Nemzetes és vitézlő csebi
Ezen gondolkoztam már én is... Christensen és Kessiet nem tudták regisztrálni, majd vmit eladtak és hirtelen mindkettő leigazolását bejelentik, majd Raphinha 60 misi, hosszabbítanak Dembelevel és talán 50 misiért Lewa. Mindezt h pár hónapja még csilliárdos adósságaik voltak...
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 669 — Lucas Scott

Beki
tovabbra sem ertem, hogy a Barcanak hogy van penze ilyen igazolasokra, de 50 millaert megy akkor, ez van. Sali kihozta ebbol a maxot. btw ebben az atigazolasi idoszakban sok panaszunk nem lehet ra.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Edzőmeccs amúgy, nem számít, kb ennyi öröm marad nekünk idénre.
davemayer
Pedig Meghag focija nagyon jo, es modern. De Jongot rosszul hasznaltak a Barcaban, de kivalo jatekos. Az Ajaxban tanari volt. Malacia pedig elkepeszto tehetseg a baloldalon. Az a sebesseg es futomennyiseg kell is oda, de meg is van.
Nekem az egyik legerdekesebb ez a project iden a PLben. Lesz mit nezni. Persze nem eleg ez elso evben, nagyon durva kezd lenni a PL. Ha a Newcastle tovabbra is kemenyen kolt evekig (ez lesz), akkor mar TOP 7 lesz, ami elkepeszto.
ulpianus
És simán a 7.helyre jó max ez a mai united. Az elmúlt 2 szezonját végig lattam ten Hag-nak az eredivisie-ben, mit ne mondjak én nem vagyok elájulva tőle annyira. Lehet hogy modern amit játsszat (barmit is jelentsen ez) de többször látszott hogy ha szenvedett a csapata nem tudott belenyúlni a meccsbe, ami nagyon nem jó egy olyan csapatnál ahol folyamatos eredményesseg az elvárás.
Sajnos nem lepődnék meg ha beleállna a földbe ezzel a mai mu kerettel, pláne ha nem lesz CR. Ha ő elmegy, csatár nélkül marad gyakorlatilag, 2 játékost rotálhat ékben (Martial és Rashford) ebből az egyik üveg így nem lehet rá építeni a másiknak meg újjá kell születnie, ami nem lehetetlen de előre kalkulálni rá nem lehet.
Hozták Eriksent akit nehéz lesz Fernandes mellé beépíteni (igy vszinű a cseréje lesz), ha jön de Jong akkor ő meg Fred+McTominay megoldhatnak 2 posztot.

Hátul gyakolatilag semmi változás, újból nekimenni a szezonnak középhátvéd poszton a Maguire/Varane/Lindelöf hármassal pedig nemcsak hogy a legnagyobb faszság de felér kb egy újbóli halálos ítélettel, mindegy ki az edző.

Ha CR elmegy könnyen előállhat az hogy még kevesebb gólt lőnek de kb ugyanannyit kapnak (ami top klubhoz képest elképesztően sok volt, pláne hogy de Gea a kapus!), ezt nehezen lehet előrelépésnek elkönyvelni.

Kellett volna 2 új kh-t hozni, egy klasszist és egyet akit be lehet építeni amikor a menetrendszerű Varane sérülés újból jön. Így meg megint ezt a 3 faszból kell kettőt nézni, nem irigylem de Geat... meg a szurkolókat.
davemayer
Anthony-t szélsőnek és Lisandro Martinezt belső védőnek még szeretnétek elhozni az Ajaxból, csak még nagyon messze vannak az elképzelések. Mi a kettőért kérünk 80 milliót, ti meg adnátok 50-et bónuszokkal együtt. Harry Kane-t ti is monitorozzátok, de szerintem csatárt még hozni fogy ETH.
Willie Parker
Antonyt hagyjuk, di maria után ő lenne a második balhés cigány fejű akit kb azonnal elüldöznének a tenyérbemászó stilusa miatt. Nagyon irritál az a csávó, remélem nem jön össze.
Martinez jó lenne a második kategóriának, de nem lehet tőle várni az azonnali megújulást.
Én most letennék annyit az inter elé amennyit kérnének Skrinarért, aztán vele már máshogy nézne ki ez a védelem vszinűleg, rá lehetne építeni az új védelmet.
davemayer
Egyébként a MU Tomorinak is tett ajánlatot, aki elzavarta őket a vérbe.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 843 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Érdekes 🤔

La Repubblica szerint a 2023/2024es szezontól fizetési sapka lesz a Seria A-ban, Seria B-ben, és C-ben olyan formában hogy:

Egy adott csapat bevételének 80%-át nem haladhatják meg a fizetések, ügynöki díjak stb. Különben elsőnek pénzbírsag jár később le lesznek tiltva az igazolásokról végső esetben pedig ha nem tesznek eleget az előzetes figyelmeztetéseknek kitiltják a bajnokságból.

A 2024/2025-ös szezontól pedig 70%-ra akarják csökkenteni mert más bajnokságok is tervezik bevezetni ezt a lépést hogy fenttarthatóbb legyen a csapatok jövője és az átigazolasi piac a magas ügynöki díjak miatt.

A hírek szerint már megszavazták a liga vezetők így már csak a hivatalos bejelentésre várnak.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 552 — "Grammar maci"
Otthon kezdünk vagy idegenben?
Gergőbácsi
itthon. jovo heten.
Csodas ket meccs lesz.
Kenny
Hány zárt kapu lesz ebből … ja és remelem nem engednek be magyar zászlót majd Pozsonyban …
Nemzetes és vitézlő csebi
Be kell hogy engedjék, nemzetközi meccsre nem vonatkozik. Volt is kép a DAC drukkerekről h az ekl selejtezore bevihettek.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 535
Volt már olyan tétmeccse magyar csapatnak (akár bajnoki is), ahol 15 külföldi mezőnyjátékos mellett egyetlen magyar sem volt a pályán?
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 669 — Lucas Scott
Gergőbácsi
itthon. jovo heten.
Csodas ket meccs lesz.
Kenny
Hány zárt kapu lesz ebből … ja és remelem nem engednek be magyar zászlót majd Pozsonyban …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 668
a telekom app nem engedi nezni az m4-et.
atmentem a digi appra..masnal hasonlo szitu>
YoungZeeZee
Nekem működik
KeyG
koszi,
na rajottem.
van egy regi telefonom amit tvzesre hasznalok, hogy ne a jelenlegit terheljem..na az outdated lett...😕
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 030 — Így remélem megfelelek nektek.....
Balhé újratöltve? 😛
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
vezet a Slovan
NB2
zug is a RIA RIA HUNGARIA
Kenny
Akkor jól hallottam, Dini megérdemli XDDD

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 658 — Omar's Coming Yo!
Gergőbácsi
itthon. jovo heten.
Csodas ket meccs lesz.