Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
Szóval a Juve eladja 80 misiért de Ligtet, majd megveszi 45ért a Torotól Bremert... 😀
Beki
40 ami 47ig mehet fel. A fizetése fele annyi sem lesz, mint de Ligt-é.
Sixo
Jó játékos Bremer, de ne említsük egy lapon de Ligttel.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 542 — LIGHTS OUT!
Szóval a Juve eladja 80 misiért de Ligtet, majd megveszi 45ért a Torotól Bremert... 😀
Beki
40 ami 47ig mehet fel. A fizetése fele annyi sem lesz, mint de Ligt-é.

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
Egy erős Barcelonára szüksége van a Realnak, a spanyol és a nemzetközi focinak is bármekkora vásári cigánykodásba is kezdtek a jövőbeli bevételek terhére.

Jó csapatuk lesz valószínűleg, ha még a Pique féle sleppet és lepedéket sikerülne kikotorni akkor emberileg is visszajönnek nullára 🙂
FLZOLI
Nem jonnek vissza, mert ezek a mostani huzasok nem 1-2-3 ev mulva erzodnek majd, hanem 5-6-7. A vezetoseg kb. meg a sztarok leszart zsebkendoibol is megprobal penzt csinalni, mindenfele jogokat adogatnak el mindenfele, kiarusitanak mindent, csak hogy egy kis plusz bevetelhez jussanak. Es ezek azert nehany ev mulva eleg rendesen visszauthetnek.
Stez
Milyen húzásokra gondolsz? 25% max amit eladnak a tv-s jogokból, nem a világ vége, ahogy a mezek 49%-a sem. A hatalmas szerződések miatt jutott többek között ide a csapat, meg a meggondolatlan igazolások nyomán. Legnagyobb bevételt szerző csapat a katalánok, a bibi ott volt hogy hiába az 1 milliárd feletti rekordbevétel, közel annyi volt a kiadás is, értelmetlen játékosok, értelmetlen szerződései miatt. Nem olvasol évi 20 milliós szerződést Lenglet szintű játékosoktól most. Az új játékosok fognak kb annyit keresni mint előtte Coutinho és Griezmann. Valószínűleg tudják mit csinálnak. Ezek még olyan százalékok amik beleférnek, pláne hogy akármikor vissza lehet vásárolni.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egy erős Barcelonára szüksége van a Realnak, a spanyol és a nemzetközi focinak is bármekkora vásári cigánykodásba is kezdtek a jövőbeli bevételek terhére.

Jó csapatuk lesz valószínűleg, ha még a Pique féle sleppet és lepedéket sikerülne kikotorni akkor emberileg is visszajönnek nullára 🙂
FLZOLI
Nem jonnek vissza, mert ezek a mostani huzasok nem 1-2-3 ev mulva erzodnek majd, hanem 5-6-7. A vezetoseg kb. meg a sztarok leszart zsebkendoibol is megprobal penzt csinalni, mindenfele jogokat adogatnak el mindenfele, kiarusitanak mindent, csak hogy egy kis plusz bevetelhez jussanak. Es ezek azert nehany ev mulva eleg rendesen visszauthetnek.
Stez
Mivel mögöttük nincs a pénzét mosó vagy a helyi kultúrába beolvadni vágyó újgazdag mecénás így nyilván trükköznek mindennel. A katalán nacionalista vonal kezd kifulladni így más irányba kellett forgatni a pénzlapátot.

A Barca brandben nyílván jól hangzik, hogy utánpótlás 4ever, de a tinédzser testű nyeszlett középpályásokból nehezen jön ki egy teljes csapat.

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 494 — Whoops, looks like something went wrong.

FLZOLI

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 3 éve
Számomra egyre undorítóbb az amit a Barcelona csinál,és inkább eladják a lelküket is azért higy rövidtávon ne legyenek közepesek azért,hogy hosszútávon ott lebegjen a totális bukás.
Elcsesznek olyan 5 év klub menedzselését,igazolgatnak összevissza ész nélkül és évről évre szarabbak elemgedve ami miatt a Barcelona a nagybetűs Barcelona. El kell engedniük a legjobb játékosukat mert idióták voltak.
Mindennek tudatában kiteszik a tegyük újra legendássá a klubbot kártyát,amu azt jelenti,hogy a játékosok engedjenek jelentősen a fizetésükből,nem kicsit hanem keress annyit mint egy közepes Pl csapatba keresnél,megy a cigánykodás a kifizetetlen klubokkal szemben és megy a moralizálás hogy bizony milyen nagy elképzelések vannak.
Meg is jelennek a színtéren keresztes lovagok a szentföld dicső tételére,összes zsoldos hatalmas több mint egy klub mottóval. Kurvasok pénzért,elfelejtve hogy talán egy biztos gazdasági alapot kéne létrehozni,de tanulni a hibákból.....
úgy tenni mintha nagy klub lennénk,verjük a mellünket,miközben ligaközép lépéseket, gondolatokat és filozófiát folytatni. Barcelona,te csodás....
Chef a'la Laci pecsenyés
Igazat adok neked, de azert azt megjegyzem, hogy ez az „el kellett engedniuk a legjobb jatekosukat, mert idiotak voltak” a vilag legnagyobb baromsaga. Elengedtek a legjobbjukat, mert volt esze az uj elnoknek es Laporta tudta jol, hogy muszaj megszabadulni Messitol, mivel egy, mar leszalloagban van, eleg durvan kifogyoban van a tankja, ketto, mar abszolut nem pozitiv hatassal van a csapatra, a fiatalokra, harom, Laporta latta es tudta, hogy elobb meg kell huznia a teljes tiszta lapot, ez pedig Messivel a fedelzeten keptelenseg volt.

Szoval nem. Nem voltak idiotak, kibaszottul okosak voltak es hogyha valaki nem elvakult Messi-homer, akkor az be is vallja, hogy az o elengedese szukseges lepes volt a rebuilthez, mert egesz egyszeruen rohadt egeszsegtelen az a fele tole valo fugges, ami a Barcanal volt az utolso evekben, mint ahogy egy ujjaepitesi folyamatra is negativan hat ki, mert a Messi-fele Barca nem volt abban a helyzetben, hogy a vezetoseg megengedhesse maganak azt, hogy haverokat igazol, nem hoz olyat, akit esetleg Messi nem kedvel, de igazabol az sem idealis, hogy egy rebuild kozepen arra kelljen figyelnie a teljes vezetosegnek, hogy Messi minek orulne es minek nem orulne.

A masik oldalrol egyebkent szinten ordas nagy kamu, hogy Messit eluldoztek es o hu de pityergett emiatt. Messi menni akart a Barcelonabol es ezt a valtasa utan abszolut nem tagadta. Akkor is menni akart, miutan Bartomeu eltakarodott, nem csak az o szemelye volt, ami miatt el akart huzni.

Arrol nem is beszelve, hogy Messi parizsi tenykedeset elnezve pont csak megerositett abban, hogy magasrol baszik mar a klubfutballra, levezet es mar uzleti szempontok alapjan hoz donteseket es csak es kizarolag egyetlen motivacioja maradt a fociban, az pedig a valogatott, a vilagbajnoki cim, az utolso nagy dobas.

Laporta pedig egy zseni, mert az elso pillanattol kezdve sikerult beadagolnia mindenkinek, hogy itt kizarolag minden fos Bartomeu es a sleppje miatt tortent, ami egyreszrol igaz lehetne, de azt elfelejtette hozzatenni sokaig (kesobb egyebkent azert mar erosen utalt ra o is es Messi is), hogy a penzugyektol fuggetlenul a Barcanal es amugy Messi is azon az allasponton volt, hogy mindenkinek az lesz a legjobb, ha itt most elvalnak az utjaik.

Birom egyebkent Messit, mindig is fele huztam az oriasi Messi vs Ronaldo gondolkodasban, de az az igazsag, hogy az utolso ket evben hiaba lattam brutalis szamokat nala, a mentalitasa mar inkabb toxicnak es leszaromnak tunt, es hat eleg sok megbizhato forras is hasonlokrol szamolt be annak idejen. De a PSG-nel sem veletlenul szolt arrol az egesz szezon, hogy Messi miatt peldatlan klikkesedes alakult ki az oltozoben, amire alaposan rab.szott Pochettino peldaul, mert a del-amerikai sleppet jatszatnia kellett, holott nem feltetlenul szolgalt erre ra mindenki. Es emiatt is hisztizett be Mbappe es akart lelepni a Realhoz, mert zavarta, hogy Messi szemelyeben nem csak egy sztar jott melle, hanem onnantol az argentin klasszis kenye-kedveben kellett jarnia a stabnak, az edzonek, az igazolasoknak.

Ami a jelenlegi Barcat illeti, abban egyebkent igazat adok neked, hogy egesz undorito es visszataszito, amit muvelnek, bar en egyebkent ezt a Realban sem szivlelem, hogy mindket topklub konkretan banki hitelekbol tartja fenn magat, amugy reg csodot kellett volna jelenteniuk. Azt viszont hozzateszem, hogy Raphinha fasza jatekos (siman jobb a tavaly kb. ugyanannyiert vasarolt Torresnel), Kessie meg Christensen ingyen jott, szoval nekik csak a fizetesuk terheli majd a sapkat. Lewandowski-dealt mondjuk nem ertem, szamomra nevetseges, hogy egy csapat kifizet 50 milliot egy mindjart 34 eves jatekosert, mindezt ugy, hogy raadasul meg penzugyi szarban is van.

Igazabol szamomra az nehezen elfogadhato, hogy a mai futballvilagban tehetsegekert, meg egyszezonos mondvacsinalt, media altal felfujt valakikert kell kipengetni 50-70-80 milliokat. Ez most nem Lewandowskira vonatkozik, mert o azert mar lerakott valamit az asztalra, de nalam Torres 55 millios ara tavalyrol szanalmas, az is vicc, hogy 35 milliot kifizet egy Arsenal egy minden meccsen hibazo, kispadot koptato Zincsenkoert, a Bayern egy egyszezonos De Ligtert 70-80 milliokkal kopogtat, mikozben a csavonak az Ajax ota nem volt tenyleg jonak ertekelheto idenye. A mai vilagban mar nem csak a szupertehetsegekert kell jocskan rengeteget fizetni, hanem a veteran, elvagyodo, 32-33 eves sztarokert is. En egyiket sem igazan ertem. Hiaba kurva jo valaki, en egesz egyszeruen nem fizetnek ki 50 milliot olyanert, akirol tudom, hogy ket, jo esetben 3 jo szezonja lehet meg, nem is egy hosszu tavu befektetes.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 769 — Cowboys fan
Számomra egyre undorítóbb az amit a Barcelona csinál,és inkább eladják a lelküket is azért higy rövidtávon ne legyenek közepesek azért,hogy hosszútávon ott lebegjen a totális bukás.
Elcsesznek olyan 5 év klub menedzselését,igazolgatnak összevissza ész nélkül és évről évre szarabbak elemgedve ami miatt a Barcelona a nagybetűs Barcelona. El kell engedniük a legjobb játékosukat mert idióták voltak.
Mindennek tudatában kiteszik a tegyük újra legendássá a klubbot kártyát,amu azt jelenti,hogy a játékosok engedjenek jelentősen a fizetésükből,nem kicsit hanem keress annyit mint egy közepes Pl csapatba keresnél,megy a cigánykodás a kifizetetlen klubokkal szemben és megy a moralizálás hogy bizony milyen nagy elképzelések vannak.
Meg is jelennek a színtéren keresztes lovagok a szentföld dicső tételére,összes zsoldos hatalmas több mint egy klub mottóval. Kurvasok pénzért,elfelejtve hogy talán egy biztos gazdasági alapot kéne létrehozni,de tanulni a hibákból.....
úgy tenni mintha nagy klub lennénk,verjük a mellünket,miközben ligaközép lépéseket, gondolatokat és filozófiát folytatni. Barcelona,te csodás....
Chef a'la Laci pecsenyés
valahol ott ment félre a dolog, hogy az utánpótlásból elég régen ment fel értelmes hátvéd, középpályásnál valahol akkor baszták el a dolgot, amikor hagyták Thiagót elmenni, meg leginkább ott, hogy annyira ragaszkodtak Messihez, hogy szép lassan bedöntették a klubot vele.

most meg nyilván hiába kellene pár év türelmet kérni, nem lehet, mert iszonyat fontos, hogy jöjjenek az eredmények (meg a pénzdíj), miközben a költségeket megnyirbálják, és a kettő együtt baromi nehéz.
nagyon körbe kéne nézni az utánpótlásban, vagy alsóbb ligák fiataljai között, hogy olcsón tudják áthidalni a szakadékot.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 414

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 599 — nabege2@yahoo.com
 arena4.network4.hu/press/erkezik-a-premier-league-es-a-ligue-1-a-network4-sportcsatornaira
több mint 3 éve
Nem tudom mi az FO terve, de ez az Abraham, Zaniolo, Pellegrini, Dybala 4-es egyik tagja sem védekezik kielégítő módon. Már 3 egyszeri játszatása is komoly terhet okoz a többi 7 számára. Az, h a 4 közül egy pados legyen mindig, kb öngyilkosság. Így meg Zaniolo eladása nagyon valószínű. Dybala in, Zaniolo out amit a térdsérülései ellenére sem érzek előrelépésnek. Dybala egy Pastore útját járó argentin. Vagy 1 év múlva akar dobbantani, vagy 3 év múlva mi fogunk örülni, h lejárt a szerződése. Remélem bőven 50 felett sikerül Zaniolon túladni, különben oldalazunk idén is.
dawyd728
Én nem repdesek Dybaláért! Hangot is adtam a mi kis szurkolói topicukban, hát nem én lettem a kedvenc.
Már rég aláírhatot volna, ha akar, de várta a $$$ máshonnan!
steelwolf
Dybala olyan mint egy csalfa szerető. Én nagyon akartam szeretni, mezt is vettem meg minden. Jött egy pár jó meccs, nem hiszed el. Aztán pár jó hét és belezúgsz. Majd bumm. Sérülés. Izomhúzódás, fáradtság, stb. Nem annyira nagy sérülések, csak mindig kiesik pár hétre. Aztán visszatér, nem mutat semmit, nyilván formába kell lendülni. Aztán jön pár jó meccs, pár zseniális és megint beleszretsz. És indul a ciklus előlröl 😊

Zseni a gyerek vitás, legyen nagyobb szerencséje nálatok.
MC12
Dybala pont az a csavo, aki egy Romaban, egy Milanban fasza lesz, de egy Juventusban edeskeves volt. Romaban es Milanoban jo lenne, mert nincsenek korulotte sztarok, van helye, nagyobb szabadsagot kap.

En mondjuk kicsit ledobbentem, hogy a Milan visszavonta az ajanlatat es nem erdekli mar Dybala, tekintve, hogy penzunk keves, ennek ellenere meg itt egy rohadt jo csavo, akiert atigazolasi dijat sem kellene fizetni es egyebkent meg boven megszerezheto kategoria lenne, mert top csapatok nem jelentkeztek be erte. Es kellene is nekunk tamado.

Ennek ellenere Maldini a kezdeti lelkesedes utan letett Dybalarol, aki igy elmegy egy sokkal gyengebb Romahoz, velhetoen nem magasabb fizetesert. Ez szamomra erthetetlen.

Amugy a Roma eladja Zaniolot, ugyhogy ilyen teren nem lesz gond szvsz azzal, hogy sok jatekos nem segit be a vedekezesben. Mas kerdes, hogy Dybala abszolut nem egy Mourinho-fele jatekos, nem tartom ot fitnek a Romaba. De ha Mou kedveli, akkor ugy is megadja neki a szabadsagot, kinyalja a valagat, ugyhogy akar meg jol is elsulhet a dolog, ha Dybala akar is meg rendesen focizni es nem tojik az egeszbe.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Haller heréjében daganatot találtak, elhagyta a BVB edzőtáborát.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 552 — "Grammar maci"
A szlovákok azzal viccelődnek ha Dibusz megsérül, akkor náluk lesz az egyetlen magyar aki játszik Budapesten

Lehet több magyar lesz nálunk a kezdőben Budapesten, mint a “nagy,” Ferencvárosnál ha kapus megsérülne, gondoljuk a nemzeti tudatuk nem engedné. Holman alapember nálunk.
ozibozi
Majd lefagy az arcukról a mosoly ha megmutatjuk nekik miért náluk alapember nálunk meg a keretbe nem férne be.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Gabriel eligazolásán meglepődnék, inkább ügynöki kavarásnak érzem, perpill 65000 a heti fizuja, emelésről tárgyalnak a klubbal.
Nekem fura is volna ha eladnánk, mert akkor lyuk lenne LCB-ben.
Tony Adams
Mondjuk Saliba visszatért, motiváltnak mondja magát.
ulpianus
Imádom a Saliba projectet, de most is RCB ben játszott, jobb lábas, az OMben is RCB ben lett a Francia liga legjobb fiatal játékosa.
Gabriel bal lábas, ha lelép őt pótolni kell. Ha már felvásároljuk a City padját, esetleg Aké lehet erre opció, ő is bal lábas.
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Gabriel eligazolásán meglepődnék, inkább ügynöki kavarásnak érzem, perpill 65000 a heti fizuja, emelésről tárgyalnak a klubbal.
Tony Adams
Mondjuk Saliba visszatért, motiváltnak mondja magát.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 535
A szlovákok azzal viccelődnek ha Dibusz megsérül, akkor náluk lesz az egyetlen magyar aki játszik Budapesten

Lehet több magyar lesz nálunk a kezdőben Budapesten, mint a “nagy,” Ferencvárosnál ha kapus megsérülne, gondoljuk a nemzeti tudatuk nem engedné. Holman alapember nálunk.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 494
Nem tudom mi az FO terve, de ez az Abraham, Zaniolo, Pellegrini, Dybala 4-es egyik tagja sem védekezik kielégítő módon. Már 3 egyszeri játszatása is komoly terhet okoz a többi 7 számára. Az, h a 4 közül egy pados legyen mindig, kb öngyilkosság. Így meg Zaniolo eladása nagyon valószínű. Dybala in, Zaniolo out amit a térdsérülései ellenére sem érzek előrelépésnek. Dybala egy Pastore útját járó argentin. Vagy 1 év múlva akar dobbantani, vagy 3 év múlva mi fogunk örülni, h lejárt a szerződése. Remélem bőven 50 felett sikerül Zaniolon túladni, különben oldalazunk idén is.
dawyd728
Én nem repdesek Dybaláért! Hangot is adtam a mi kis szurkolói topicukban, hát nem én lettem a kedvenc.
steelwolf
Dybala olyan mint egy csalfa szerető. Én nagyon akartam szeretni, mezt is vettem meg minden. Jött egy pár jó meccs, nem hiszed el. Aztán pár jó hét és belezúgsz. Majd bumm. Sérülés. Izomhúzódás, fáradtság, stb. Nem annyira nagy sérülések, csak mindig kiesik pár hétre. Aztán visszatér, nem mutat semmit, nyilván formába kell lendülni. Aztán jön pár jó meccs, pár zseniális és megint beleszretsz. És indul a ciklus előlröl 😊

Zseni a gyerek vitás, legyen nagyobb szerencséje nálatok.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 843 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
dawyd728
több mint 3 éve
Ezzel a bodycammel megnéznék egy jó kis Luton-Millwall Champó meccset. 😀😀😀

több mint 3 éve
Akit érdekel a Barca pénzügyei, a Swiss Ramble ma csak velük foglalkozik, érdemes belelapozni a tweetekbe.

több mint 3 éve
dawyd728 4 239
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 542 — LIGHTS OUT!
juvénál vajon mi lehet koncepció?
De Ligt nagy csalódás volt az ajaxos évek után, ennyiért el kell engedni egy védőt, de ki lesz a pótlék? Remélem Gleison Bremer. Chiellni és De Ligt out, Demiral nem jön vissza. Rugani gyenge. Bonucci öreg.
vkp is kéne. kapus is. ez egyenlőre dobogó alsó foka a serie a-ban

elől azért a Vlahovic - Chiesa - Di Maria trió világviszonylatban elit.
braxa88
Tippre és pletykákra alapozva (Demiral már Atalanta játékos szerencsére):
ha az Inter ma nem zárja le a Bremer dolgot, akkor szép csata lesz érte, más esetben a Fior-os Milenkovic jön (15 misis kivásárlási ár) és idő kérdése h 50 misit kiadjanak Zaniolo-ért a szerencsétlenek...
Vkp nem jön, mert sok a kp még és Allegri úgyis Locatellit fogja ott játszatni, vagy Zakariat kipróbálja.
Beki
tényleg Zakaria. na őt elfejtettem
braxa88
Ahogy az előző szezonban játszott azt én is szeretném elfelejteni. Ráadásul nem 6ost játszott a Juvében. Egy fokkal támadóbb szerepkörben játszatta Allegri.