Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Fos ez.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Ez a Weiss elég penges gyerek 😊Azt értem, hogy Stoger túl úriember volt ehhez a sok szláv paraszthoz, de a tavalyi Fradi sokkal nezhetobb volt. Ez pont olyan rohadt unalmas, mint Csercseszov orosz válogatottja volt.
több mint 3 éve
Jött a tamado focista Loncar Traore helyett. Ertem a gyozelemert megyunk...lol
több mint 3 éve
Btw, azért mi is teszünk rendesen az utálatért… mi a francnak kellett bejátszani kezdés előtt a Nélküledet?Aki ezért képes utálni minket, az magáról árul el sokat.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Baszus, neznem a spanyol- angol eb meccset, de a fradit adjakha van VPN-ed, RTVEPlay a megoldás 😉
beltazor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Baszus, neznem a spanyol- angol eb meccset, de a fradit adjak

több mint 3 éve
Statikus, erőltetett, sablonos, lassú, ötlettelen. Reméljük a 2. félidőre felébrednek a fiúk.Btw, azért mi is teszünk rendesen az utálatért… mi a francnak kellett bejátszani kezdés előtt a Nélküledet?
több mint 3 éve
Gyenge....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Azért a könyöklésért kurvaanyádozok egyet
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Szisszentek is egy sörtEzt sosem értettem, nem is fogom sohaElőször idd el és drogozd el az agyad 60-70%-at, aztán a maradékon végeztess lobotomiat, és máris megerkezel a “tábor” intelligencia szintjére, ott biztos érthetővé válik minden.
Gergőbácsi
somoskovig
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
asszem nem akarom tudni miről maradtam leEzt sosem értettem, nem is fogom sohaElőször idd el és drogozd el az agyad 60-70%-at, aztán a maradékon végeztess lobotomiat, és máris megerkezel a “tábor” intelligencia szintjére, ott biztos érthetővé válik minden.
Gergőbácsi
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ezt sosem értettem, nem is fogom sohaElőször idd el és drogozd el az agyad 60-70%-at, aztán a maradékon végeztess lobotomiat, és máris megerkezel a “tábor” intelligencia szintjére, ott biztos érthetővé válik minden.
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Ezt sosem értettem, nem is fogom soha
több mint 3 éve
Ez jó löket volt
több mint 3 éve
Jézus ereje
több mint 3 éve
Röhögnék egy Slovan 1-0-n Holman góllal.Hazaarulo. 😀
Na arra mit tudnának reagálni ?
Toca
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Jo kis esti meccs, ket szimpatikus csapat talalkozasa...Esetleg a Lila fehér színekben játszó Anderlecht (BRÜSSZEL) ellen 😀
Roman francia parharc nincs ebben a korben, meg azt tudnam hasonlo elvezettel nezni.
gabokocka
több mint 3 éve
Jo kis esti meccs, ket szimpatikus csapat talalkozasa...Roman francia parharc nincs ebben a korben, meg azt tudnam hasonlo elvezettel nezni.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Matyi szerint 30 év alatt kicserélődtek a játékoskeretek.
több mint 3 éve
Most epp azt a Holmant szopjuk fel, aki arrol hires, hogy a Slovan-oltozoben fikazza a magyarokat?Röhögnék egy Slovan 1-0-n Holman góllal.Jol jatszottak a magyarok! Dibusz sok hatalmas vedest bemutatott, de Holman bombajaval nem tudott mit kezdeni!
Na arra mit tudnának reagálni ?
Toca
Toto21
több mint 3 éve
Röhögnék egy Slovan 1-0-n Holman góllal.Na arra mit tudnának reagálni ?
több mint 3 éve
fb.watch/enQ3DvLmCn/Hergelni tudnak, semmi mást.
Az idő megszépítette vagy miért nem emlékeztem, mekkora suttyó volt a Simon Tibi?
Amúgy ezzel mit akart a Kubatov?
vpi
30 éve a visszavágó amúgy 0-0 lett, erről is ennyit ugye

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
fb.watch/enQ3DvLmCn/Az idő megszépítette vagy miért nem emlékeztem, mekkora suttyó volt a Simon Tibi?
Amúgy ezzel mit akart a Kubatov?
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi