Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 091 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Tiraspolban mizu? 1 berúgott, 5 kihagyott tizi a meglepetés büntetőpárbajban
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 793 — Omar's Coming Yo!
Esiti latvanyosan tagadja a futballt az utobbi idoben.

Jo ez a teljesitmeny, de Kovesden se lenne eleg.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 278 — "Montoya por favor!"
Örülök ennek a Csecsetszopnak azért... 0-4, az ellenfél elég harmatos, erre mégsem rotál vagy ad esetleg másnak is lehetőséget
jobbágy#JC6
Bogdán kezd a kapuban 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 934
Sajnáltam a Vidit...időnként egészen jól játszottak.
Az jutott eszembe, hogy abban a covidos időszakban, amikor 1 meccsen dőlt el a továbbjutás, pont így járt volna a Fradi is valószínűleg a visszavágókon. Sajnos két meccsen kijön a különbség, de ez akkor sem volt rossz játék.
Az a kurva első gól túl gyorsan jött, de a pontrúgásokkal ilyenkor még jobban vigyázni kellett volna.
Klaci79
Pont igy gondolom en is.
Inkabb a masodik gol...az elso meg ok.de felido utan 1 perccel...
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 422 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
😀 😀 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 115
Sajnáltam a Vidit...időnként egészen jól játszottak.
Az jutott eszembe, hogy abban a covidos időszakban, amikor 1 meccsen dőlt el a továbbjutás, pont így járt volna a Fradi is valószínűleg a visszavágókon. Sajnos két meccsen kijön a különbség, de ez akkor sem volt rossz játék.
Az a kurva első gól túl gyorsan jött, de a pontrúgásokkal ilyenkor még jobban vigyázni kellett volna.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 934
Ez a vidi jo szorakozas volt.
Ahogy gyujtik a pontokat a csapatok a vidinek osszejohet egy playoff kor a kovetkezo evekben is.remelek egyszer sikerul.
A nemet 7. Pont ennyivel jobb mint egy atlag magyar csapat.
10 emberrel kb verhetoek 11 emberrel mar kemeny.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 911 — The Mathematician
"Előnyből kiesés – hazai pályán veszített a Fehérvár a Köln ellen"

érdekes mikor a fradi pottyant ki akkor más volt a hozzáállás 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 344
Örülök ennek a Csecsetszopnak azért... 0-4, az ellenfél elég harmatos, erre mégsem rotál vagy ad esetleg másnak is lehetőséget
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 091 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Két ciprusi csapat már kettős győzelmekkel az EL-ben, és még csak most jön az Apollon Limassol meccse az Olympiakos ellen (1-1-ről)
r.baggio
Gyors Olympiacos gól
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 096 — beers & Packers
Piramis van a háttérben?
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nincs még valamilyen kupasorozat, ahol a Vidi esetleg elindulhatna?
nagylaza, főpohárnok
MOL Magyar Kupa
zacknorb
Veled a kúton?

több mint 3 éve
kemény lenne

Sixo
Miután a napokban minden érintett fél cáfolta, érdekes lenne
Wyatt
Mintha az jelentene bármit is, ha mindenki cáfolja
kapitnono
Hát nem tudom, ha én a csapat edzőjeként arról beszélek, hogy nem igen kell ide, akkor eléggé érdekes lenne utána a munkaviszony.

Ja, de mintha jelentene bármit is, ha a The United Stand ezt írja 😊
Wyatt
Én nem arra írtam hogy mennyire hiteles a forrás, de azért fordult már elő hogy az edző lenyilatkozza, hogy ez meg az kell aztán mégis eladják, vagy hogy erre a posztra megvagyunk és mégis jön valaki
kapitnono
Persze, de mivel az egész elmúlt x hét ennek ellenkezőjéről szólt, azért ezt kétkedve fogadnám még most is. Jöjjön az Ajaxba, ott most lenne kihívás és BL is^^

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok
MOL Magyar Kupa
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 568 — WHO DAT!!!!
kemény lenne

Sixo
Miután a napokban minden érintett fél cáfolta, érdekes lenne
Wyatt
Mintha az jelentene bármit is, ha mindenki cáfolja
kapitnono
Hát nem tudom, ha én a csapat edzőjeként arról beszélek, hogy nem igen kell ide, akkor eléggé érdekes lenne utána a munkaviszony.

Ja, de mintha jelentene bármit is, ha a The United Stand ezt írja 😊
Wyatt
Én nem arra írtam hogy mennyire hiteles a forrás, de azért fordult már elő hogy az edző lenyilatkozza, hogy ez meg az kell aztán mégis eladják, vagy hogy erre a posztra megvagyunk és mégis jön valaki

több mint 3 éve
Szép volt fiúk, sajnos behúzzuk a Kölnt uccsó körben de ma is volt sansz.
Nemzetes és Méltóságos petey
Az első meccsen ment el, sajnos
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 797 — Csodabogár
Szép volt fiúk, sajnos behúzzuk a Kölnt uccsó körben de ma is volt sansz.

több mint 3 éve
Két ciprusi csapat már kettős győzelmekkel az EL-ben, és még csak most jön az Apollon Limassol meccse az Olympiakos ellen (1-1-ről)

2 golos Köln gyozelmet tippeltem a meccs elott, azert meglepodnek ha eltalalnam.
Zsellértelkes Vrij
Nálam sima 0–3 volt a tipp, valamelyikünknek jó esélyei vannak
Wyatt
Látod, mondtam én hogy csak le kellett volna hajolni érte, a mai bevásárlásom nekem is ingyen volt így
r.baggio
A 0–3-at hülye voltam, hogy nem néztem meg 😀

De a Real Madrid–Barca 0–3-as fogadásom óta pontos eredményre nem tettem (buzi VAR 😀 )
Wyatt
Néztem?
nagylaza, főpohárnok
Hogy mennyi az odds rá 😊

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 659 — Így remélem megfelelek nektek.....
nagylaza, főpohárnok
Szabad föld 😏🥴
több mint 3 éve

2 golos Köln gyozelmet tippeltem a meccs elott, azert meglepodnek ha eltalalnam.
Zsellértelkes Vrij
Wyatt
Látod, mondtam én hogy csak le kellett volna hajolni érte, a mai bevásárlásom nekem is ingyen volt így
r.baggio

De a Real Madrid–Barca 0–3-as fogadásom óta pontos eredményre nem tettem (buzi VAR 😀 )
Wyatt
Néztem?
több mint 3 éve

Zsellértelkes Vrij
Wyatt
r.baggio

több mint 3 éve
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 659 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legalább nem lehet azt mondani hogy kèt nyomorèk szögleten múlt....
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 214 — no es importante

Zsellértelkes Vrij
Wyatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Zsellértelkes Vrij
Wyatt
Nesze neked