Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Tud valaki valamit, hogy melyik angol játékost vádolják nemi eröszakkal? 29 éves válogatott. Maguire netán?
több mint 3 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/07/04/mol-fehervar-igazolas-peter-pokorny/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Azért remélhetőleg a BL döntő megmutatta a sok szagértőnek hogy a kapus elsősorban még mindig azért van hogy védjen és nem hogy passzoljon. Nem tudom milyen világi kóklernek kell lenni hozzá, hogy az elmúlt évek alapján ne Courtois minimum top3 legyen a kapusok között.Félelmetes, hogy a KdB féle fejben gyér belga generációból hogy tudta visszaépíteni magát mentálisan
több mint 3 éve
Na kezdjük.semmit. a helyzetek ott voltak, gól nem lett belőlük. a lehetőség meglett volna a győzelemre, de mi alullőttük az xG-t, ők meg felül.De amúgy komolyan, azzal mit tud Klopp kezdeni, hogy pl. Courtois élete meccsét játssza pont aznap, pont a Liverpool ellen?nem vagyunk elég pragmatikusak, már mondtam.Pont az a pár centi választja el a győztest és a dobogósokat egymástól. Egy állítólag korszakos csapat nem teljesít ennyire alul, amikor ott van az utolsó lépcsőfokon.Klopp "gyengesége", hogy ő nem elég pragmatikus. ő még mindig pisztolypárbajban gondolkozik, amikor a spanyol vagy olasz csapatok már előrántják a kést, hogy a tíz lépés közben hátba szúrjanak. nincsenek taktikai faultok, amiket egy mediterrán csapat gondolkozás nélkül elkövet.Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb
Idén 2 angol kupa győzelem 0 rúgott gól (igaz 0 kapott is), de Klopp focija alapvetően nem a 'majd kihúzzuk valahogy' taktikára épül így ezeken a meccseken sem igazán a saját játékával nyert. Bár mindkét Chelsea elleni meccsen lehetett volna gól amúgy bőven végül 2db 0-0 lett. Az uefa kupa döntőben is kapott ki már Pool edzőként, szóval szerintem ez teljesen igaz, hogy a döntőkre valahogy picit visszább esik a hatékonysága.
Ettől 1 centivel sem lett rosszabb edző a szememben, és gondolom sokak szemében sem, de ezek ettől függetlenül tények, olyan mennyiségű adattal, amiből már lehet következtetéseket levonni.
Mindezek ellenére nem cserélnem el "minden döntőmet megnyertem Műringyóra" vagy "3/3 Zizura" sem sose.
alatriste
viszont igazából azt sem lehet mondani, hogy rossz taktikával küldené fel a csapatait - ha belegondolsz a döntőkbe (most a mikiegér kupa hirtelen nem villan fel, pedig azt is láttam), igazából egyik sem olyan volt, hogy azt mondtad volna, hogy bármelyik csapat fokozatosan fölénk kerekedett és bepréselte a gólt.
a helyzeteink mindegyiken megvoltak, de nem használtuk ki őket, ez szerintem nem Klopp hibája. a Sevilla ellen a meccs elején kettőből nulla tizit kaptunk meg, a Real ellen '18-ban a patkány dzsúdózásáig egykapuztunk, a Spurs ellen hetven percig Alisson a tökét vakarta, annyira nem csinált semmit az ellen, a Chelsea elleni idei kettőn meg ide-oda voltak helyzetek, általában meccs elején nekünk, utána nekik, aztán meg össze-vissza. ja és az idei BL-döntőn kétszer jutott el kapuig a Real, egy les volt meg egy gól, közben meg Courtois kivédte a szemünket. nem mondanám, hogy Klopp rosszul döntőzik, egyszerűen év végére eltompultak a játékosok a 60+ meccstől, és megint centik hiányoztak a vashoz.
slowmotion
Kloppnál amúgy jelenleg nincs jobb opció a padra szóval ez a házasság még jó pár évig megmaradhat majd bár kérdés, hogy mikor jön el a Dortmundhoz hasonló mentális hanyatlás és megfáradás a csapat magjánál.
FLZOLI
a Real például mindig is meg fogja kapni a fújást ellenünk, mert hát ők a Real, mi meg csak valami hülye angol csapat vagyunk. Turpint is a tenyeréből etette a Margit, de nyilván 0-0-nál az ember még úgy van vele, hogy valahogy meglesz így is. nem lett meg, mondjuk a nagyobbik problémát nem az jelentette, hogy Turpin ott volt a pályán, hanem hogy Courtois is.
slowmotion
Mikey
slowmotion
1. "patkány dzsúdózásáig" na ne, mikor Robertson hátulról stoplival Achilles felé rúgva szabálytalankodott Carvajalon
2. Zidane mérlege Klopp ellen 2 győzelem 1 döntetlen, ettől függetlenül Klopp Top 3 edző sőt nálam ő a legjobb, de ha a játékát megfogják mit lép? Mint Guardiola, semmit. A Real 3 GY 1 D 0 V. A " korszakos"Liverpoolt, folyamatosan veri a Real Madrid. Hozzáteszem ezen a BL döntőn volt jobbnak mondható a Pool.
3 Milyen fújást kapott a Real a Pool ellen a legutóbbi 4 meccsen?
4. XG, köztudott, hogy Salah borzalmasan használja ki a helyzeteit tehát az XG a Poolnál mindig több, mint a valós gólszám, ellenben a Realnál egész éven az XG az vagy meghaladta vagy hozta magát. 2-1-nek kellett volna lenni XG alapján ( ha jól emlékszem ). Courtois kivédte a Pool szemét? Ezek alapján várható volt, hogy a Pool XG alatt a Real XG felett vagy egál fog teljesíteni. És elég volt az egál és a kapus azért van, hogy bravúrjai legyenek, Courtois nem Ederson.
5. Szerencse, a Poolnak is nagy szerencséje volt, hogy a lesgól se lett szabályos gól, mert ahhoz se sok közük volt.
6. A Real azért nyert ismét, mert tudnak nyerni, míg a Liverpool a két hazai kupa győzelmét is a 11-es párbajnak köszönheti, ahol bármi lehet.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Kristensen, Aaronson, Adams.khm...Aaronson? Adamu es Adams mellet 3 ex Szarnyas fejvadasz lehet jovore a Leeds-Ben.Közben a Ledds megvesz mindenkit, aki valaha megivott egy Red Bullt.😀Lol
Tony Adams
Ráadásul mindkettő néger!
warr_b
Toto21
több mint 3 éve
khm...Aaronson? Adamu es Adams mellet 3 ex Szarnyas fejvadasz lehet jovore a Leeds-Ben.Közben a Ledds megvesz mindenkit, aki valaha megivott egy Red Bullt.😀Lol
Tony Adams
warr_b
több mint 3 éve
Kessie, Christensen megvan. Kár hogy ennek majd többek között de Jong távozása lesz az ára....
több mint 3 éve
semmit. a helyzetek ott voltak, gól nem lett belőlük. a lehetőség meglett volna a győzelemre, de mi alullőttük az xG-t, ők meg felül.De amúgy komolyan, azzal mit tud Klopp kezdeni, hogy pl. Courtois élete meccsét játssza pont aznap, pont a Liverpool ellen?nem vagyunk elég pragmatikusak, már mondtam.Pont az a pár centi választja el a győztest és a dobogósokat egymástól. Egy állítólag korszakos csapat nem teljesít ennyire alul, amikor ott van az utolsó lépcsőfokon.Klopp "gyengesége", hogy ő nem elég pragmatikus. ő még mindig pisztolypárbajban gondolkozik, amikor a spanyol vagy olasz csapatok már előrántják a kést, hogy a tíz lépés közben hátba szúrjanak. nincsenek taktikai faultok, amiket egy mediterrán csapat gondolkozás nélkül elkövet.Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb
Idén 2 angol kupa győzelem 0 rúgott gól (igaz 0 kapott is), de Klopp focija alapvetően nem a 'majd kihúzzuk valahogy' taktikára épül így ezeken a meccseken sem igazán a saját játékával nyert. Bár mindkét Chelsea elleni meccsen lehetett volna gól amúgy bőven végül 2db 0-0 lett. Az uefa kupa döntőben is kapott ki már Pool edzőként, szóval szerintem ez teljesen igaz, hogy a döntőkre valahogy picit visszább esik a hatékonysága.
Ettől 1 centivel sem lett rosszabb edző a szememben, és gondolom sokak szemében sem, de ezek ettől függetlenül tények, olyan mennyiségű adattal, amiből már lehet következtetéseket levonni.
Mindezek ellenére nem cserélnem el "minden döntőmet megnyertem Műringyóra" vagy "3/3 Zizura" sem sose.
alatriste
viszont igazából azt sem lehet mondani, hogy rossz taktikával küldené fel a csapatait - ha belegondolsz a döntőkbe (most a mikiegér kupa hirtelen nem villan fel, pedig azt is láttam), igazából egyik sem olyan volt, hogy azt mondtad volna, hogy bármelyik csapat fokozatosan fölénk kerekedett és bepréselte a gólt.
a helyzeteink mindegyiken megvoltak, de nem használtuk ki őket, ez szerintem nem Klopp hibája. a Sevilla ellen a meccs elején kettőből nulla tizit kaptunk meg, a Real ellen '18-ban a patkány dzsúdózásáig egykapuztunk, a Spurs ellen hetven percig Alisson a tökét vakarta, annyira nem csinált semmit az ellen, a Chelsea elleni idei kettőn meg ide-oda voltak helyzetek, általában meccs elején nekünk, utána nekik, aztán meg össze-vissza. ja és az idei BL-döntőn kétszer jutott el kapuig a Real, egy les volt meg egy gól, közben meg Courtois kivédte a szemünket. nem mondanám, hogy Klopp rosszul döntőzik, egyszerűen év végére eltompultak a játékosok a 60+ meccstől, és megint centik hiányoztak a vashoz.
slowmotion
Kloppnál amúgy jelenleg nincs jobb opció a padra szóval ez a házasság még jó pár évig megmaradhat majd bár kérdés, hogy mikor jön el a Dortmundhoz hasonló mentális hanyatlás és megfáradás a csapat magjánál.
FLZOLI
a Real például mindig is meg fogja kapni a fújást ellenünk, mert hát ők a Real, mi meg csak valami hülye angol csapat vagyunk. Turpint is a tenyeréből etette a Margit, de nyilván 0-0-nál az ember még úgy van vele, hogy valahogy meglesz így is. nem lett meg, mondjuk a nagyobbik problémát nem az jelentette, hogy Turpin ott volt a pályán, hanem hogy Courtois is.
slowmotion
Mikey
több mint 3 éve
My management told me to post a holiday photo so my Instagram wouldn’t look formal with all professional photos. So: lovely holiday time. Can’t wait to get back and start the new season! pic.twitter.com/toqbjVfdVs
— Marten de Roon (@Dirono) July 4, 2022
több mint 3 éve
Közben a Ledds megvesz mindenkit, aki valaha megivott egy Red Bullt.😀Lol
Tony Adams

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Közben a Ledds megvesz mindenkit, aki valaha megivott egy Red Bullt.😀
több mint 3 éve
De amúgy komolyan, azzal mit tud Klopp kezdeni, hogy pl. Courtois élete meccsét játssza pont aznap, pont a Liverpool ellen?nem vagyunk elég pragmatikusak, már mondtam.Pont az a pár centi választja el a győztest és a dobogósokat egymástól. Egy állítólag korszakos csapat nem teljesít ennyire alul, amikor ott van az utolsó lépcsőfokon.Klopp "gyengesége", hogy ő nem elég pragmatikus. ő még mindig pisztolypárbajban gondolkozik, amikor a spanyol vagy olasz csapatok már előrántják a kést, hogy a tíz lépés közben hátba szúrjanak. nincsenek taktikai faultok, amiket egy mediterrán csapat gondolkozás nélkül elkövet.Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb
alatriste
slowmotion
FLZOLI
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
nem vagyunk elég pragmatikusak, már mondtam.Pont az a pár centi választja el a győztest és a dobogósokat egymástól. Egy állítólag korszakos csapat nem teljesít ennyire alul, amikor ott van az utolsó lépcsőfokon.Klopp "gyengesége", hogy ő nem elég pragmatikus. ő még mindig pisztolypárbajban gondolkozik, amikor a spanyol vagy olasz csapatok már előrántják a kést, hogy a tíz lépés közben hátba szúrjanak. nincsenek taktikai faultok, amiket egy mediterrán csapat gondolkozás nélkül elkövet.Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb
alatriste
slowmotion
FLZOLI
több mint 3 éve
Szerintem sem a csapategyseg a probléma. Sokkal inkább a lúzer mentalitás. Rengeteg mindent elfed az erős keret és a hosszú kispad, így kb mindenkit erőből le tudnak nyomni. Egy Haaland szerű profi gyilkos hiányzott ebből a csapatból.Ez mondjuk szerintem a leheto legnagyobb butasag (no offense). Ha valahol, akkor a Citynel pont hogy evek ota kivalo egyseg es moral van, es annak ellenere, hogy „penzes csapat”, a legkisebb mertekig sem erezheto ugy, mintha zsoldosok gyulekezete lenne.Na, Phillips megszerzese utan mondom azt, hogy a City barmelyik sorozatot elbukja, az mar gaz es csalodas, legyen az a BL vagy a PL. Brutalis ez a keret, az eddigi legerosebb.Szerintem egyiket sem fogják megnyerni, lehet hogy jó játékosok vannak ott, de csapategység a 0 hoz közelít. Jól fizetett egyéni zsoldosok, ezért nem fognak bl t nyerni szerintem.
Stez
kapitnono
Es ez Guardiola erdeme - rengeteget chokerkedik fontos pillanatokban, de ha valamit, ezt elkepesztoen jol sikerult osszegyurnia, a City csapat es ossze sem hasonlithato peldaul egy PSG-vel. Na ok, ok valoban zsoldosok.
Stez
Pep szerintem így is szánalmas, hogy nem nyert BL-t a csapattal a világ összes pénzét elkoltve 30 fős kerettel, ezen a jövő év se változtat ha kiuti valaki őket megint.
több mint 3 éve
Pont az a pár centi választja el a győztest és a dobogósokat egymástól. Egy állítólag korszakos csapat nem teljesít ennyire alul, amikor ott van az utolsó lépcsőfokon.Klopp "gyengesége", hogy ő nem elég pragmatikus. ő még mindig pisztolypárbajban gondolkozik, amikor a spanyol vagy olasz csapatok már előrántják a kést, hogy a tíz lépés közben hátba szúrjanak. nincsenek taktikai faultok, amiket egy mediterrán csapat gondolkozás nélkül elkövet.Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb
alatriste
slowmotion
több mint 3 éve
444.hu/2022/07/04/megallapodott-a-manchester-uniteddel-christian-eriksen

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Klopp "gyengesége", hogy ő nem elég pragmatikus. ő még mindig pisztolypárbajban gondolkozik, amikor a spanyol vagy olasz csapatok már előrántják a kést, hogy a tíz lépés közben hátba szúrjanak. nincsenek taktikai faultok, amiket egy mediterrán csapat gondolkozás nélkül elkövet.Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb
alatriste
több mint 3 éve
Ez mondjuk szerintem a leheto legnagyobb butasag (no offense). Ha valahol, akkor a Citynel pont hogy evek ota kivalo egyseg es moral van, es annak ellenere, hogy „penzes csapat”, a legkisebb mertekig sem erezheto ugy, mintha zsoldosok gyulekezete lenne.Na, Phillips megszerzese utan mondom azt, hogy a City barmelyik sorozatot elbukja, az mar gaz es csalodas, legyen az a BL vagy a PL. Brutalis ez a keret, az eddigi legerosebb.Szerintem egyiket sem fogják megnyerni, lehet hogy jó játékosok vannak ott, de csapategység a 0 hoz közelít. Jól fizetett egyéni zsoldosok, ezért nem fognak bl t nyerni szerintem.
Stez
kapitnono
Es ez Guardiola erdeme - rengeteget chokerkedik fontos pillanatokban, de ha valamit, ezt elkepesztoen jol sikerult osszegyurnia, a City csapat es ossze sem hasonlithato peldaul egy PSG-vel. Na ok, ok valoban zsoldosok.
több mint 3 éve
Na, Phillips megszerzese utan mondom azt, hogy a City barmelyik sorozatot elbukja, az mar gaz es csalodas, legyen az a BL vagy a PL. Brutalis ez a keret, az eddigi legerosebb.Szerintem egyiket sem fogják megnyerni, lehet hogy jó játékosok vannak ott, de csapategység a 0 hoz közelít. Jól fizetett egyéni zsoldosok, ezért nem fognak bl t nyerni szerintem.
Stez

több mint 3 éve
Na, Phillips megszerzese utan mondom azt, hogy a City barmelyik sorozatot elbukja, az mar gaz es csalodas, legyen az a BL vagy a PL. Brutalis ez a keret, az eddigi legerosebb.
több mint 3 éve
Nekem Klopp volt a legszimpatikusabb edző már akkor is amikor a Dortmundnál volt. Kevés dolognak örültem annyira mint annak amikor bejelentették, hogy a Pool új edzője ő lesz. Senkire se cserélném le se a maiak se a régiek közül.ezekre én sem 😀Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb
alatriste
bár a chelseas mourinhora talán igen
zsellérmcnabb

Liverpool Fc
több mint 3 éve
ezekre én sem 😀Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb
alatriste
bár a chelseas mourinhora talán igen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Amúgy a döntőkön belüli meccselése egyáltalán nem erőssége Jürgennek. Ezt simán a számok is mutatják. A 3 bukott BL döntő vs 1 nyert az is egy gyors 11-esel ha nem is dőlt el rögtön de elég kényelmesen indult.Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
zsellérmcnabb

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nem feltétlen, Zidane 3-ból 3-at nyert 3 év alatt. Pedig még csak nem is olyan nagyon jó edző.Ez amúgy a kedvencem, hogy Klopp rengeteg döntőt bukik el. Aki sok döntőbe jut be, az sokat bukik is. 😊Klopp rengeteg döntőt bukik el, de az tény, hogy az ő Poolja a legjobb a történelemben Liverpoolban.Gondolom ez full szubjektív, de az én szubjektivitásom szerint max a harmadik tud lenni ez a mostani Pool, a Paisley vezette Pool a vitathatatlan első, de én még Gerrardékat is a mostani elé helyezem.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Real life or FIFA? 🎮 pic.twitter.com/5ftfFilKfF
— Major League Soccer (@MLS) July 4, 2022

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.