Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Mondjuk aki valaha is sportolt, és tudja hogy ha egy igencsak erősebb ellen lesz aTartok attól a meccstől nagyon, szerintem igazi háború lesz, az angol sajtótól kezdve mindenki vért akar majd látni. Ráadásul két héten belül 4 A-ligás meccs, fizikailag durván felőröl, főleg hogy itthon menni fognak mint a mérgezett egerek a fiúk..
visszavágó egy kifutott eredmény után, az tud majd fájni.
Lehet nem a nácik elleni meccs miatt aggódnék, hanem a kinti angol vendettától lennék beszarva.
Az lesz a kemény ott idegenben. Ott vlsz nem állnak meg kegyelemből, az elmúlt hetek nagyképűsége után. Az erőnlétet meg hagyjuk is majd.
ozibozi
több mint 3 éve
Lesz még itt baj a cigánnyal, függetlenül hogy egy geci, vagy csak egy patkány.
több mint 3 éve
Játszottunk az európa-bajnoki döntő két résztvevőjével.Tétmeccsen, A-keretek ellen.
Van 3 pontunk, 2:2-es gólkülönbségünk.
Ezek a tények.
Lehet fikázni a válogatottat, hiszen Orbán egy geci.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mondjuk aki valaha is sportolt, és tudja hogy ha egy igencsak erősebb ellen lesz avisszavágó egy kifutott eredmény után, az tud majd fájni.
Lehet nem a nácik elleni meccs miatt aggódnék, hanem a kinti angol vendettától lennék beszarva.
Az lesz a kemény ott idegenben. Ott vlsz nem állnak meg kegyelemből, az elmúlt hetek nagyképűsége után. Az erőnlétet meg hagyjuk is majd.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
www.origo.hu/sport/futball/20220607-olaszorszag-magyarorszag-nemzetek-ligaja-masodik-fordulo-osszefoglalo-eredmeny.htmlSzerintük "gólt lőttünk".
Alternatív valóság, de ez nekik csak újgyakorlat, nagyobb hazugsagot is bofogtek már fel
FLZOLI
több mint 3 éve
www.origo.hu/sport/futball/20220607-olaszorszag-magyarorszag-nemzetek-ligaja-masodik-fordulo-osszefoglalo-eredmeny.htmlEngem már a címnél elvesztettek😃 bíró 🤣
Alternatív valóság, de ez nekik csak újgyakorlat, nagyobb hazugsagot is bofogtek már fel
FLZOLI
több mint 3 éve
"Negyedórányi jó játékkal verte Olaszország a magyar futballválogatottat"Melyik oldal adta ezt a címet? (nekem meglepő volt)
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
www.origo.hu/sport/futball/20220607-olaszorszag-magyarorszag-nemzetek-ligaja-masodik-fordulo-osszefoglalo-eredmeny.htmlAlternatív valóság, de ez nekik csak újgyakorlat, nagyobb hazugsagot is bofogtek már fel
több mint 3 éve
Igen, Előre a 60 csapatos bajnokságért.Kevés károsabb dolog történhetett aHülyébben nézne ki, ha szelktív memória miatt az elmúlt 2 eb nem maradt volna ki egyeseknek 😊
magyar focival, mint hogy ezeket a barátságos meccseket el tudják adni tétmeccseknek.
/lassan mèg a játékosok is elhiszik hogy ez fontos ahogy nyilatkoznak szerencsétlenek😕
ozibozi
peach
több mint 3 éve
Kevés károsabb dolog történhetett aHülyébben nézne ki, ha szelktív memória miatt az elmúlt 2 eb nem maradt volna ki egyeseknek 😊
magyar focival, mint hogy ezeket a barátságos meccseket el tudják adni tétmeccseknek.
/lassan mèg a játékosok is elhiszik hogy ez fontos ahogy nyilatkoznak szerencsétlenek😕
ozibozi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Én láttam biztató jeleket is.ez a mantra megy x éve "Ilyen meccsekre lehet építeni."Ez egy nagyon élvezetes, nyílt sisakos, nagyon is vállalható játék volt a válogatottól. Rég láttam őket így játszani. Ráadásul azért is jár a dicséret, mivel az olaszok egyáltalán nem vették félvállról a meccset, és esélyünk volt az X-re is. Ilyen meccsekre lehet építeni.Meg hat ugye a foci a szorakoztatasrol szol.Jo ez a 2-1, csak kurvara nem er semmit.Pont ugyan annyit mint az 5-0 de azèrt mègis jobban hangzik 😛🤪
Kenny
dande
En elegedett voltam a maival, 5-0-nal nem lettem volna.
Es sztem a szurkolok donto tobbsege igy van.
gabokocka
#JC6
😀
petey
több mint 3 éve
ez a mantra megy x éve "Ilyen meccsekre lehet építeni."Ez egy nagyon élvezetes, nyílt sisakos, nagyon is vállalható játék volt a válogatottól. Rég láttam őket így játszani. Ráadásul azért is jár a dicséret, mivel az olaszok egyáltalán nem vették félvállról a meccset, és esélyünk volt az X-re is. Ilyen meccsekre lehet építeni.Meg hat ugye a foci a szorakoztatasrol szol.Jo ez a 2-1, csak kurvara nem er semmit.Pont ugyan annyit mint az 5-0 de azèrt mègis jobban hangzik 😛🤪
Kenny
dande
gabokocka
#JC6
😀
több mint 3 éve
Kevés károsabb dolog történhetett amagyar focival, mint hogy ezeket a barátságos meccseket el tudják adni tétmeccseknek.
több mint 3 éve
Azt hittem az olaszok ellen játszottunk 😱Csóri Ádám.Valamit nagyon benéztél, az angolok ellen volt kapuralövése is
9 perc játék - 0 labdaérintés.
Szalai ellenben a 70.percben már nem kapott levegőt, mégis maradt.
Komolyan érdekelne, mitől fél az olasz?
#JC6
peach
több mint 3 éve
Kurva nagy gyökér aki az interjúkat csinálja
több mint 3 éve
Csóri Ádám.Valamit nagyon benéztél, az angolok ellen volt kapuralövése is
9 perc játék - 0 labdaérintés.
#JC6
több mint 3 éve
Csóri Ádám. 9 perc játék - 0 labdaérintés.
több mint 3 éve
Igen, előre lenyilatkozta h mind2 ország himnuszát énekelni fogja.Rossi is énekli régóta, ez tényleg becsülendő.Nem figyeltem: most is énekelte? Ebben a szituban azért elég érdekes lenne.
Bálesz
nagylaza

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A romanok viszont jol mennek 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Én azt nem értem, hogy mi értelme van 5 percekre berakosgatni Ádámot.Ha nem kap legalább fél órát, esélye sem lesz semmire kb.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Sajnos ahogy a city infót úgy a tiedet sem tudom ellenőrizni. Jövőre Belgium neki, aztán kiderül. Szerintem apuci olcsóbban is megúszhatta volna ha ez a cél.Az a baj, hogy a City le sem hajol ilyen gyerekekért, nem tudom ki nyomja állandóan ezt az infót.. apuci a fél vagyonát abba nyomta hogy vigyék külföldre. Maradt egy kis apró Rossinak isSajnos minimálisat játszott nb1-ben, mert ilyen idióta Mártonok voltak az edzői...U-19-ből nagyon kiemelkedett. Persze tudom, hogy ez kevés, de a City-nek meg Rossinak is úgy látszik bejön. 5 perc nem a világ és szívesen látnék több tehetséges magyar fiatalt is pár percre, de sajnos nem sok van még ezen a szinten se.Utoljára kb 10 evvel ezelőtt került be ekkora hátszéllel játékos a magyar felnőtt válogatottba.Elég furcsa megnyilatkozásaid vannak Vancsáról. 17 évesen Rossi úgy gondolja, hogy kapja meg a lehetőséget 5 percre, te meg folyamatosan fikázod...tartozik neked pénzel? Vagy elvitte előled a bevásárlókocsit, hogy ennyire szídod egyfolytában? 😊Ja most Vancsa kétszer.c egyik a kezévelEddig úgy helyezkedett mint én amikor nem akarok labdát kapni nehogy elbasszam és egyszer lekezelte magának szó szerint 😀
#JC6
Heisman
Klaci79
Srác az NB1ből nem tűnt ki, erre kapja a meghívót.
Gyönyörű
#JC6
Klaci79
#JC6
több mint 3 éve
Ez egy nagyon élvezetes, nyílt sisakos, nagyon is vállalható játék volt a válogatottól. Rég láttam őket így játszani. Ráadásul azért is jár a dicséret, mivel az olaszok egyáltalán nem vették félvállról a meccset, és esélyünk volt az X-re is. Ilyen meccsekre lehet építeni.Meg hat ugye a foci a szorakoztatasrol szol.Jo ez a 2-1, csak kurvara nem er semmit.Pont ugyan annyit mint az 5-0 de azèrt mègis jobban hangzik 😛🤪
Kenny
dande
gabokocka
több mint 3 éve
Az a baj, hogy a City le sem hajol ilyen gyerekekért, nem tudom ki nyomja állandóan ezt az infót.. apuci a fél vagyonát abba nyomta hogy vigyék külföldre. Maradt egy kis apró Rossinak isSajnos minimálisat játszott nb1-ben, mert ilyen idióta Mártonok voltak az edzői...U-19-ből nagyon kiemelkedett. Persze tudom, hogy ez kevés, de a City-nek meg Rossinak is úgy látszik bejön. 5 perc nem a világ és szívesen látnék több tehetséges magyar fiatalt is pár percre, de sajnos nem sok van még ezen a szinten se.Utoljára kb 10 evvel ezelőtt került be ekkora hátszéllel játékos a magyar felnőtt válogatottba.Elég furcsa megnyilatkozásaid vannak Vancsáról. 17 évesen Rossi úgy gondolja, hogy kapja meg a lehetőséget 5 percre, te meg folyamatosan fikázod...tartozik neked pénzel? Vagy elvitte előled a bevásárlókocsit, hogy ennyire szídod egyfolytában? 😊Ja most Vancsa kétszer.c egyik a kezévelEddig úgy helyezkedett mint én amikor nem akarok labdát kapni nehogy elbasszam és egyszer lekezelte magának szó szerint 😀
#JC6
Heisman
Klaci79
Gyönyörű
#JC6
Klaci79
több mint 3 éve
Sajnos minimálisat játszott nb1-ben, mert ilyen idióta Mártonok voltak az edzői...U-19-ből nagyon kiemelkedett. Persze tudom, hogy ez kevés, de a City-nek meg Rossinak is úgy látszik bejön. 5 perc nem a világ és szívesen látnék több tehetséges magyar fiatalt is pár percre, de sajnos nem sok van még ezen a szinten se.Utoljára kb 10 evvel ezelőtt került be ekkora hátszéllel játékos a magyar felnőtt válogatottba.Elég furcsa megnyilatkozásaid vannak Vancsáról. 17 évesen Rossi úgy gondolja, hogy kapja meg a lehetőséget 5 percre, te meg folyamatosan fikázod...tartozik neked pénzel? Vagy elvitte előled a bevásárlókocsit, hogy ennyire szídod egyfolytában? 😊Ja most Vancsa kétszer.c egyik a kezévelEddig úgy helyezkedett mint én amikor nem akarok labdát kapni nehogy elbasszam és egyszer lekezelte magának szó szerint 😀
#JC6
Heisman
Klaci79
Gyönyörű
#JC6
több mint 3 éve
Meg hat ugye a foci a szorakoztatasrol szol.Jo ez a 2-1, csak kurvara nem er semmit.Pont ugyan annyit mint az 5-0 de azèrt mègis jobban hangzik 😛🤪
Kenny
dande
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.