Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 164
Mondjuk aki valaha is sportolt, és tudja hogy ha egy igencsak erősebb ellen lesz a
visszavágó egy kifutott eredmény után, az tud majd fájni.
Lehet nem a nácik elleni meccs miatt aggódnék, hanem a kinti angol vendettától lennék beszarva.
Az lesz a kemény ott idegenben. Ott vlsz nem állnak meg kegyelemből, az elmúlt hetek nagyképűsége után. Az erőnlétet meg hagyjuk is majd.
ozibozi
Tartok attól a meccstől nagyon, szerintem igazi háború lesz, az angol sajtótól kezdve mindenki vért akar majd látni. Ráadásul két héten belül 4 A-ligás meccs, fizikailag durván felőröl, főleg hogy itthon menni fognak mint a mérgezett egerek a fiúk..
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 535
Lesz még itt baj a cigánnyal, függetlenül hogy egy geci, vagy csak egy patkány.
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 977 — #NoStress
Játszottunk az európa-bajnoki döntő két résztvevőjével.
Tétmeccsen, A-keretek ellen.
Van 3 pontunk, 2:2-es gólkülönbségünk.
Ezek a tények.
Lehet fikázni a válogatottat, hiszen Orbán egy geci.

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 3 éve
Mondjuk aki valaha is sportolt, és tudja hogy ha egy igencsak erősebb ellen lesz a
visszavágó egy kifutott eredmény után, az tud majd fájni.
Lehet nem a nácik elleni meccs miatt aggódnék, hanem a kinti angol vendettától lennék beszarva.
Az lesz a kemény ott idegenben. Ott vlsz nem állnak meg kegyelemből, az elmúlt hetek nagyképűsége után. Az erőnlétet meg hagyjuk is majd.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 680 — beers & Packers
 www.origo.hu/sport/futball/20220607-olaszorszag-magyarorszag-nemzetek-ligaja-masodik-fordulo-osszefoglalo-eredmeny.html

Alternatív valóság, de ez nekik csak újgyakorlat, nagyobb hazugsagot is bofogtek már fel
FLZOLI
Szerintük "gólt lőttünk".
több mint 3 éve
 www.origo.hu/sport/futball/20220607-olaszorszag-magyarorszag-nemzetek-ligaja-masodik-fordulo-osszefoglalo-eredmeny.html

Alternatív valóság, de ez nekik csak újgyakorlat, nagyobb hazugsagot is bofogtek már fel
FLZOLI
Engem már a címnél elvesztettek😃 bíró 🤣
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 064 — Kinek mit intézett a kormánya
"Negyedórányi jó játékkal verte Olaszország a magyar futballválogatottat"
Melyik oldal adta ezt a címet? (nekem meglepő volt)

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 3 éve
Kevés károsabb dolog történhetett a
magyar focival, mint hogy ezeket a barátságos meccseket el tudják adni tétmeccseknek.
/lassan mèg a játékosok is elhiszik hogy ez fontos ahogy nyilatkoznak szerencsétlenek😕
ozibozi
Hülyébben nézne ki, ha szelktív memória miatt az elmúlt 2 eb nem maradt volna ki egyeseknek 😊
peach
Igen, Előre a 60 csapatos bajnokságért.
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 889 — a new hope (again)
magyar focival, mint hogy ezeket a barátságos meccseket el tudják adni tétmeccseknek.
/lassan mèg a játékosok is elhiszik hogy ez fontos ahogy nyilatkoznak szerencsétlenek😕
ozibozi
Hülyébben nézne ki, ha szelktív memória miatt az elmúlt 2 eb nem maradt volna ki egyeseknek 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 680 — beers & Packers
Jo ez a 2-1, csak kurvara nem er semmit.
Kenny
Pont ugyan annyit mint az 5-0 de azèrt mègis jobban hangzik 😛🤪
dande
Meg hat ugye a foci a szorakoztatasrol szol.
En elegedett voltam a maival, 5-0-nal nem lettem volna.
Es sztem a szurkolok donto tobbsege igy van.
gabokocka
Ez egy nagyon élvezetes, nyílt sisakos, nagyon is vállalható játék volt a válogatottól. Rég láttam őket így játszani. Ráadásul azért is jár a dicséret, mivel az olaszok egyáltalán nem vették félvállról a meccset, és esélyünk volt az X-re is. Ilyen meccsekre lehet építeni.
#JC6
ez a mantra megy x éve "Ilyen meccsekre lehet építeni."

😀
petey
Én láttam biztató jeleket is.
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
Kenny
dande
gabokocka
Ez egy nagyon élvezetes, nyílt sisakos, nagyon is vállalható játék volt a válogatottól. Rég láttam őket így játszani. Ráadásul azért is jár a dicséret, mivel az olaszok egyáltalán nem vették félvállról a meccset, és esélyünk volt az X-re is. Ilyen meccsekre lehet építeni.
#JC6
ez a mantra megy x éve "Ilyen meccsekre lehet építeni."

😀

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Csóri Ádám.

9 perc játék - 0 labdaérintés.
Szalai ellenben a 70.percben már nem kapott levegőt, mégis maradt.

Komolyan érdekelne, mitől fél az olasz?
#JC6
Valamit nagyon benéztél, az angolok ellen volt kapuralövése is
peach
Azt hittem az olaszok ellen játszottunk 😱
több mint 3 éve
Kurva nagy gyökér aki az interjúkat csinálja

több mint 3 éve
Csóri Ádám.

#JC6
Valamit nagyon benéztél, az angolok ellen volt kapuralövése is

több mint 3 éve
Csóri Ádám.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Rossi is énekli régóta, ez tényleg becsülendő.
Bálesz
Nem figyeltem: most is énekelte? Ebben a szituban azért elég érdekes lenne.
nagylaza
Igen, előre lenyilatkozta h mind2 ország himnuszát énekelni fogja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 375 — Keep pounding
A romanok viszont jol mennek 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
Én azt nem értem, hogy mi értelme van 5 percekre berakosgatni Ádámot.
Ha nem kap legalább fél órát, esélye sem lesz semmire kb.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 085
Ja most Vancsa kétszer.c egyik a kezével
#JC6
Eddig úgy helyezkedett mint én amikor nem akarok labdát kapni nehogy elbasszam és egyszer lekezelte magának szó szerint 😀
Heisman
Elég furcsa megnyilatkozásaid vannak Vancsáról. 17 évesen Rossi úgy gondolja, hogy kapja meg a lehetőséget 5 percre, te meg folyamatosan fikázod...tartozik neked pénzel? Vagy elvitte előled a bevásárlókocsit, hogy ennyire szídod egyfolytában? 😊
Klaci79
Utoljára kb 10 evvel ezelőtt került be ekkora hátszéllel játékos a magyar felnőtt válogatottba.
Srác az NB1ből nem tűnt ki, erre kapja a meghívót.
Gyönyörű
#JC6
Sajnos minimálisat játszott nb1-ben, mert ilyen idióta Mártonok voltak az edzői...U-19-ből nagyon kiemelkedett. Persze tudom, hogy ez kevés, de a City-nek meg Rossinak is úgy látszik bejön. 5 perc nem a világ és szívesen látnék több tehetséges magyar fiatalt is pár percre, de sajnos nem sok van még ezen a szinten se.
Klaci79
Az a baj, hogy a City le sem hajol ilyen gyerekekért, nem tudom ki nyomja állandóan ezt az infót.. apuci a fél vagyonát abba nyomta hogy vigyék külföldre. Maradt egy kis apró Rossinak is
#JC6
Sajnos ahogy a city infót úgy a tiedet sem tudom ellenőrizni. Jövőre Belgium neki, aztán kiderül. Szerintem apuci olcsóbban is megúszhatta volna ha ez a cél.
több mint 3 éve
Kenny
dande
gabokocka
több mint 3 éve
#JC6
Eddig úgy helyezkedett mint én amikor nem akarok labdát kapni nehogy elbasszam és egyszer lekezelte magának szó szerint 😀
Heisman
Elég furcsa megnyilatkozásaid vannak Vancsáról. 17 évesen Rossi úgy gondolja, hogy kapja meg a lehetőséget 5 percre, te meg folyamatosan fikázod...tartozik neked pénzel? Vagy elvitte előled a bevásárlókocsit, hogy ennyire szídod egyfolytában? 😊
Klaci79
Utoljára kb 10 evvel ezelőtt került be ekkora hátszéllel játékos a magyar felnőtt válogatottba.
Gyönyörű
#JC6
Sajnos minimálisat játszott nb1-ben, mert ilyen idióta Mártonok voltak az edzői...U-19-ből nagyon kiemelkedett. Persze tudom, hogy ez kevés, de a City-nek meg Rossinak is úgy látszik bejön. 5 perc nem a világ és szívesen látnék több tehetséges magyar fiatalt is pár percre, de sajnos nem sok van még ezen a szinten se.
Klaci79
Az a baj, hogy a City le sem hajol ilyen gyerekekért, nem tudom ki nyomja állandóan ezt az infót.. apuci a fél vagyonát abba nyomta hogy vigyék külföldre. Maradt egy kis apró Rossinak is
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 085
#JC6
Heisman
Klaci79
Gyönyörű
#JC6
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 375 — Keep pounding
Kenny
dande

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.