Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ott van more szedd ko bohóc
több mint 3 éve
Németek vezetnek
több mint 3 éve
Közben vezetnek a németek
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Nyilvan ovodas kozepso csoport ellen gyakorolhatsz, nem ersz lofaszt se vele.Veszíteni nem veszítünk, de szerintem nem az olaszok ellen kell gyakorolni a labdabirtoklást. Viszont tökéletes lenne a kontrákra és abból teremtjük is a veszélyt...Miert? Probaljunk futballozni. Mit veszithetunk? Nekem kifejezetten tetszik, hogy van elkepzelesunk arrol mit kezdjunk a labdaval. Hogy nem mindig sikerul az egy dolog, de legalabb megprobaljuk, es ez a fejlodes zaloga.Szerintem az a gond, hogy az angol után elhittük, hogy nekünk van focink...kellene maradni a tuti védekezésnél és kontráknál. PErsze már késő, de nem kellett volna erőltetni ezt a mi tudunk játszani dolgot.Felmegyunk, megprobalunk labdat szerezni, ha nem sikerul akkor baj van, mert a ket szelso nem tud visszaerni. Ez feltetlen meg nem is volna gond, ha a belso vedok jolhelyezkednenek, es belul lezarnak a teruletet, de lang es szalai se elete meccset jatssza, igy ha orbant kimozgatjak belulrol baj van.Amugy nem jatszunk rosszul, hatul tobbszor elcsusztunk, de probalunk futballozni, nem rugjuk seggbe a labdat, csak azert harom nap alatt ket ilyen meccs kicsit sok.Taktikailag az olaszok valamit nagyon jól csinálnak, mert állandóan többen vannak a szarnyvédőinkre.
gabokocka
Amúgy baj nincs, ezt el kell engedni aztán a német meccsből kisajtolni a maximumot.
tüsi91
gabokocka
Klaci79
gabokocka
Klaci79
Ez a nemzetek ligaja pont idealis, elot csapatok ellen focizhatunk. Ennyi erovel az angolok ellen se kellett volna focizni csak picsan rugni a labdat amerre allunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Az olaszok elkezdték élvezni a focit, ez nem sok jót jelent.
több mint 3 éve
Szerintem előrejátékban absz jók vagyunk, hátul meg fejetlenség van.Azt kell elérni, h az sngolok elleni védekezést és a mostani támadójátékot tudjuk stabilan ötvözni.
több mint 3 éve
Ezek a buzi tologatások meg kis passzok kirúgáskor… életveszély
több mint 3 éve
Dibusz is, hat, azert latszik hogy gulacsi alatt van egy szinttel...
több mint 3 éve
Éves közben jön meg az étvágy, 60 ezer magyar előtt kettéharapsz bárkit 😜Itthon német W, olasz X és kimaxoltuk.Nálam az angol W és 6 meccsen jó játék már kimaxolt lenne
#JC6
zacknorb
több mint 3 éve
Veszíteni nem veszítünk, de szerintem nem az olaszok ellen kell gyakorolni a labdabirtoklást. Viszont tökéletes lenne a kontrákra és abból teremtjük is a veszélyt...Miert? Probaljunk futballozni. Mit veszithetunk? Nekem kifejezetten tetszik, hogy van elkepzelesunk arrol mit kezdjunk a labdaval. Hogy nem mindig sikerul az egy dolog, de legalabb megprobaljuk, es ez a fejlodes zaloga.Szerintem az a gond, hogy az angol után elhittük, hogy nekünk van focink...kellene maradni a tuti védekezésnél és kontráknál. PErsze már késő, de nem kellett volna erőltetni ezt a mi tudunk játszani dolgot.Felmegyunk, megprobalunk labdat szerezni, ha nem sikerul akkor baj van, mert a ket szelso nem tud visszaerni. Ez feltetlen meg nem is volna gond, ha a belso vedok jolhelyezkednenek, es belul lezarnak a teruletet, de lang es szalai se elete meccset jatssza, igy ha orbant kimozgatjak belulrol baj van.Amugy nem jatszunk rosszul, hatul tobbszor elcsusztunk, de probalunk futballozni, nem rugjuk seggbe a labdat, csak azert harom nap alatt ket ilyen meccs kicsit sok.Taktikailag az olaszok valamit nagyon jól csinálnak, mert állandóan többen vannak a szarnyvédőinkre.
gabokocka
Amúgy baj nincs, ezt el kell engedni aztán a német meccsből kisajtolni a maximumot.
tüsi91
gabokocka
Klaci79
gabokocka
több mint 3 éve
Itthon német W, olasz X és kimaxoltuk.Nálam az angol W és 6 meccsen jó játék már kimaxolt lenne
#JC6
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Játszunk csak szépen, előrefelé, így lehet fejlődni, ilyen meccseken. Amúgy is az NL a barimeccseket hivatott kiváltani.Jó ez a csapat, ha mentálisan rendben van, nem lesz itt gond. Itthon német W, olasz X és kimaxoltuk.
több mint 3 éve
Több helyzetünk van, mint a digóknak
több mint 3 éve
Ausztrálok nagy nehezen csak behúzták.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Miert? Probaljunk futballozni. Mit veszithetunk? Nekem kifejezetten tetszik, hogy van elkepzelesunk arrol mit kezdjunk a labdaval. Hogy nem mindig sikerul az egy dolog, de legalabb megprobaljuk, es ez a fejlodes zaloga.Szerintem az a gond, hogy az angol után elhittük, hogy nekünk van focink...kellene maradni a tuti védekezésnél és kontráknál. PErsze már késő, de nem kellett volna erőltetni ezt a mi tudunk játszani dolgot.Felmegyunk, megprobalunk labdat szerezni, ha nem sikerul akkor baj van, mert a ket szelso nem tud visszaerni. Ez feltetlen meg nem is volna gond, ha a belso vedok jolhelyezkednenek, es belul lezarnak a teruletet, de lang es szalai se elete meccset jatssza, igy ha orbant kimozgatjak belulrol baj van.Amugy nem jatszunk rosszul, hatul tobbszor elcsusztunk, de probalunk futballozni, nem rugjuk seggbe a labdat, csak azert harom nap alatt ket ilyen meccs kicsit sok.Taktikailag az olaszok valamit nagyon jól csinálnak, mert állandóan többen vannak a szarnyvédőinkre.
gabokocka
tüsi91
gabokocka
Klaci79
több mint 3 éve
Sallaitól ez most szép volt középen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nagyon más az, ha egy Szlovák válogatottal szemben próbálsz játszani, meg egy olasz ellen. Én nem hiszem, hogy itt azt kellene gyakorolni, mert teljesen más kávéház.Pont ez a sorozat az ahol meg kell próbálni picit többet adni a fociból, nem csak bekkelni. Mert a cél az lenne, hogy ha jön egy kvázi hasonló vagy picit gyengébb csapat, amely védekezik akkor legyen valami játék félénk.Szerintem az a gond, hogy az angol után elhittük, hogy nekünk van focink...kellene maradni a tuti védekezésnél és kontráknál. PErsze már késő, de nem kellett volna erőltetni ezt a mi tudunk játszani dolgot.Felmegyunk, megprobalunk labdat szerezni, ha nem sikerul akkor baj van, mert a ket szelso nem tud visszaerni. Ez feltetlen meg nem is volna gond, ha a belso vedok jolhelyezkednenek, es belul lezarnak a teruletet, de lang es szalai se elete meccset jatssza, igy ha orbant kimozgatjak belulrol baj van.Amugy nem jatszunk rosszul, hatul tobbszor elcsusztunk, de probalunk futballozni, nem rugjuk seggbe a labdat, csak azert harom nap alatt ket ilyen meccs kicsit sok.Taktikailag az olaszok valamit nagyon jól csinálnak, mert állandóan többen vannak a szarnyvédőinkre.
gabokocka
tüsi91
gabokocka
Klaci79
tüsi91
Én maradnék a kontráknál, lesz elég tétmeccs ahol az arra való gyakorlás is jól jöhet.
több mint 3 éve
Pont ez a sorozat az ahol meg kell próbálni picit többet adni a fociból, nem csak bekkelni. Mert a cél az lenne, hogy ha jön egy kvázi hasonló vagy picit gyengébb csapat, amely védekezik akkor legyen valami játék félénk.Szerintem az a gond, hogy az angol után elhittük, hogy nekünk van focink...kellene maradni a tuti védekezésnél és kontráknál. PErsze már késő, de nem kellett volna erőltetni ezt a mi tudunk játszani dolgot.Felmegyunk, megprobalunk labdat szerezni, ha nem sikerul akkor baj van, mert a ket szelso nem tud visszaerni. Ez feltetlen meg nem is volna gond, ha a belso vedok jolhelyezkednenek, es belul lezarnak a teruletet, de lang es szalai se elete meccset jatssza, igy ha orbant kimozgatjak belulrol baj van.Amugy nem jatszunk rosszul, hatul tobbszor elcsusztunk, de probalunk futballozni, nem rugjuk seggbe a labdat, csak azert harom nap alatt ket ilyen meccs kicsit sok.Taktikailag az olaszok valamit nagyon jól csinálnak, mert állandóan többen vannak a szarnyvédőinkre.
gabokocka
tüsi91
gabokocka
Klaci79
több mint 3 éve
"Kicsi, apró nüanszok..." Igen, azokkal lehet a gond.
több mint 3 éve
Hagyd rá, úgysem értiOk lecsereltek a fel csapatot.Amugy nem jatszunk rosszul, hatul tobbszor elcsusztunk, de probalunk futballozni, nem rugjuk seggbe a labdat, csak azert harom nap alatt ket ilyen meccs kicsit sok.Az olaszoknak nem sok?
gabokocka
Erőnlét téren is van mit fejlődni ...
ThundersNFL
Mi ezt nem tudjuk megtenni.
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Szerintem az a gond, hogy az angol után elhittük, hogy nekünk van focink...kellene maradni a tuti védekezésnél és kontráknál. PErsze már késő, de nem kellett volna erőltetni ezt a mi tudunk játszani dolgot.Felmegyunk, megprobalunk labdat szerezni, ha nem sikerul akkor baj van, mert a ket szelso nem tud visszaerni. Ez feltetlen meg nem is volna gond, ha a belso vedok jolhelyezkednenek, es belul lezarnak a teruletet, de lang es szalai se elete meccset jatssza, igy ha orbant kimozgatjak belulrol baj van.Amugy nem jatszunk rosszul, hatul tobbszor elcsusztunk, de probalunk futballozni, nem rugjuk seggbe a labdat, csak azert harom nap alatt ket ilyen meccs kicsit sok.Taktikailag az olaszok valamit nagyon jól csinálnak, mert állandóan többen vannak a szarnyvédőinkre.
gabokocka
tüsi91
gabokocka
több mint 3 éve
Ok lecsereltek a fel csapatot.Amugy nem jatszunk rosszul, hatul tobbszor elcsusztunk, de probalunk futballozni, nem rugjuk seggbe a labdat, csak azert harom nap alatt ket ilyen meccs kicsit sok.Az olaszoknak nem sok?
gabokocka
Erőnlét téren is van mit fejlődni ...
ThundersNFL
Mi ezt nem tudjuk megtenni.