Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 085
köcsög olaszok cigányoznak 😀
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 334
Donnadonna lepkézhetne egyet ezrkből a balfasz kirúgásvariációkból
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 535
A barátságos meccseken a Várhidi Péter is eredményes volt már, de az kb olyan szeptemberi borfesztivál magassága volt ha jól emlékszem.
Talán még világbajnokot is ütöttek anno.

Gera nagyot ment ott.
ozibozi
Nem az Olaszokat?
bcsarli
Nem hiszem, hiszen az egy tét nélküli meccs volt, nem egy meg ne sérülnek barátságos meccs.😉
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 416 — Packers Suicide Squad
Politano nem Modric szerencsére

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 680 — beers & Packers
Óh, azt a 2001-es meccset egy római pizzériában néztem. (A meccs Torinóban volt.) Iszonyú szar volt akkor a válogatott, féltem, hogy csak égetni fogom magam, de aztán egész jól tartotta magát a csapat.
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 144 — Illegális gyakorló
gecinagy gól volt
petey
nehéz lenne Dibuszra fogni az biztos 😊
Klaci79
Donnarumma nyakában ülő van der Sar kitolta volna.

A szélek most nem igazán zárnak olyan légmentesen, mint Anglia ellen.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 026 — Így remélem megfelelek nektek.....
gecinagy gól volt
petey
Klaci79
Csak 3 vèdő nem èrt oda elè 😛
több mint 3 éve
gecinagy gól volt
petey
több mint 3 éve
Cubehor Los Angeles Rams 327
Elég szomorú, hogy a 94. perces győztes gólt nem a magyar tábor előtt fogjuk lőni.
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
gecinagy gól volt

több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 8 057
Hát ettől lett/lesz olyan klasszis Szoboszlaiból, ami dzsudzsákból soha, utóbbiról még legszebb napjain is simán gólt kaptunk volna, mert biztos nem sprintel hátra

Viszont a szélsőinket szénné égetik
r.baggio
Dzsudzsak soha nem volt ilyen elokelo csapatban.
Azert a lipcse stabilan top 8-16 europaban.
YoungZeeZee
A PSV-től erre a szintre léphetett volna egy értelmes managerrel, de ez már sokszor ki lett tárgyalva

Nego jól játszott az angolok ellen, de ez nem az ő meccse, Rossi kíváncsi vagyok tud-e új taktikára váltani, mert már eleve hiba volt ugyanazzal a kezdővel pályára lépni
r.baggio
Sallai se sokat segit be neki.
több mint 3 éve
Rossi is énekli régóta, ez tényleg becsülendő.
Bálesz
Nem figyeltem: most is énekelte? Ebben a szituban azért elég érdekes lenne.
nagylaza
Igen, mutatták is. Mondta meccs előtt, hogy ma mindkettőt énekelni fogja.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 026 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak az volt a kèrdès hogy lövik be 😏
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Hát ettől lett/lesz olyan klasszis Szoboszlaiból, ami dzsudzsákból soha, utóbbiról még legszebb napjain is simán gólt kaptunk volna, mert biztos nem sprintel hátra

r.baggio
YoungZeeZee
A PSV-től erre a szintre léphetett volna egy értelmes managerrel, de ez már sokszor ki lett tárgyalva

Nego jól játszott az angolok ellen, de ez nem az ő meccse, Rossi kíváncsi vagyok tud-e új taktikára váltani, mert már eleve hiba volt ugyanazzal a kezdővel pályára lépni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sajna szép lövés volt

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 164
Lajos…
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 488 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A barátságos meccseken a Várhidi Péter is eredményes volt már, de az kb olyan szeptemberi borfesztivál magassága volt ha jól emlékszem.

Gera nagyot ment ott.
ozibozi
Nem az Olaszokat?

több mint 3 éve
Vazzeg...Lajos inkább énekelné csak a himnuszt játék helyett😕

Bár bajban lennék, ha kellene egy jobb formában lévő jobbhátvédet mondani
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 535

Gera nagyot ment ott.
több mint 3 éve
A maradék hajhagymáimat kockáztatják ezekkel a kispasszos saját 16oson belüli kamikaze tikitakával

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 680 — beers & Packers
Rossi is énekli régóta, ez tényleg becsülendő.
Bálesz
Nem figyeltem: most is énekelte? Ebben a szituban azért elég érdekes lenne.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 665

r.baggio
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 174
Ez a gyerek nem ugyanazt tudja, mint Camavinga? Vagy klónhadsereg lesz?
Willie Parker
A 2000-es évek végén volt nálam egy időszak, amikor kicsit elvesztettem a fonalat (értsd: az érdeklődést) az élfutballban, azóta nekem a játékosok 90%-a totálisan klón, még a BL-döntőn is: mindenki egy közepesen színes bőrű, latin nevű, labdazsonglőrnek mondott, de igazából játékban és karakterben is teljesen felejthető tucatjátékos.

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 460 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Huh, szép volt Sallai!
több mint 3 éve
Eddig nem figyeltem de Négo énekli a himnuszt! Mennyire becsülendő már, hogy megtanulta, hogy fontos volt Neki!!
nagir
Rossi is énekli régóta, ez tényleg becsülendő. Viszont ez a mesterkélt kéz a szívre borzasztóan mű. Nem tudom, hogy ki találta ki, hogy ezt muszáj, de borzalom. Az angolok elleni meccs után pl Styles is ezt csinálta, holott lenyilatkozta, hogy ő ugyanaz az angol srác, mint eddig. Biztos nagyon felemelőnek szánták, de nálam pl nagyon nem ért célt.