Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 664
a kispad pont ugy nezett ki a vegen aki leszarta.csak az utolso 15 percet lattam.Mondjuk nem hiszem, hogy ok ezt blamakent elig meg, a vilagbajnoksag eveben, raadasul egy eleg elmebeteg naptarral szerintem konkretan ott mindenki telibe szarja az egesz NL-t. Csak azert imadkozik mindenki, hogy nehogy leseruljon barmelyik kulcsjatekos.
barki barmit mond, lehet nem porgot az angol valogatott, de nem is akartak egy ilyen blamaba beleszaladni. barmilyen nagy csapat semmikor nem engedheti meg maganak ezt..azert kane a vegen is ugy odacsuszott, hogy szevasz.
YoungZeeZee
Stez
de mind1.en igy lattam
több mint 3 éve
Ez érthető, de akkor nem kell kulcsjátékosokat felküldeni. Jöjjön a D keret, nem érdekel, csak hajtsanak.csak az utolso 15 percet lattam.Mondjuk nem hiszem, hogy ok ezt blamakent elig meg, a vilagbajnoksag eveben, raadasul egy eleg elmebeteg naptarral szerintem konkretan ott mindenki telibe szarja az egesz NL-t. Csak azert imadkozik mindenki, hogy nehogy leseruljon barmelyik kulcsjatekos.
barki barmit mond, lehet nem porgot az angol valogatott, de nem is akartak egy ilyen blamaba beleszaladni. barmilyen nagy csapat semmikor nem engedheti meg maganak ezt..azert kane a vegen is ugy odacsuszott, hogy szevasz.
YoungZeeZee
Stez
több mint 3 éve
Ha már így alakult korábban, akkor ez így volt gyönyörű 30 ezer gyerkőc előtt pont.
több mint 3 éve
csak az utolso 15 percet lattam.Mondjuk nem hiszem, hogy ok ezt blamakent elig meg, a vilagbajnoksag eveben, raadasul egy eleg elmebeteg naptarral szerintem konkretan ott mindenki telibe szarja az egesz NL-t. Csak azert imadkozik mindenki, hogy nehogy leseruljon barmelyik kulcsjatekos.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Tényleg full vakon vagyok, mondom. Nem követem az NL-t mióta létrehozták, a híreket sem, telítődtem már a focival egy ideje.Nem vagyok képben, teltház miért nem volt?Lol
esanders10
davemayer
Közben látom hogy bünti volt újfent, fasza.
több mint 3 éve
csak az utolso 15 percet lattam.A gól előtt szabályosan sétálgattak a pályán. Nem tudom felfogni, egy csapatban miért nincs annyi önbecsülés, hogy legalább 50 százalékot odategyen, akkor is, ha érdektelennek tartja a meccset. Örülök, hogy a végén, amikor már próbáltak pörögni, nem jött össze nekik az egyenlítés.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
A minifutball válogatottunk pedig Portugáliát verte ma délután a szlovákiai EB-n.Nem értem mit foglalkozol ilyen "sörmeccsekkel".Biztos a portugáloknak sem volt kedvük játszani...
5-0
Kampman
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 664
csak az utolso 15 percet lattam.barki barmit mond, lehet nem porgot az angol valogatott, de nem is akartak egy ilyen blamaba beleszaladni. barmilyen nagy csapat semmikor nem engedheti meg maganak ezt..azert kane a vegen is ugy odacsuszott, hogy szevasz.
több mint 3 éve
E n voltam a szeptemberi 0-4 angol meccsen. Parádé hangulat volt, aztán néztem utána tvben annyira lekeverték a nézőtér hangját, hogy semmi nem jött át.Oriasit fog robbanni a stadion. Reg vartam ennyire meccset.eksü, kurva jó kint ez a sok gyerek 😊Hatalmas élmény lehetett nekik. Vuvuzela hangulat volt 😊😊😊 remélem jövő héten németek ellen is jók leszünk, és normalisan atadja majd a hangulatot az m4
petey
tüsi91
Kenny
Örülök a győzelemnek, pontra mindenképpen rászolgáltunk. Nyilván az angolok nem tudtak maxon pörögni, mi jól játszottunk, nyilván ha az angolok akarnak akkor simán nyernek mint múltkor, meg ha a franciák akartak volna tavaly akkor simán nyertek volna, meg a németek is. Blabla.
több mint 3 éve
A minifutball válogatottunk pedig Portugáliát verte ma délután a szlovákiai EB-n.5-0
több mint 3 éve
Nem vagyok képben, teltház miért nem volt?Nem volt kéznél több kisgyerek.
esanders10

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Tessék NSO szalagcím:Ez a propaganda, tedd túl magad rajta
Világraszóló siker: megvertük az angolokat a Puskás Arénában!
Majd ha selejtező vagy EB vagy VB meccsen sikerül na az lesz az....nem sörmeccsen
ThundersNFL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mondjuk ez a meccs vegi Himnusz eleg ratyi volt. 😀
több mint 3 éve
Oriasit fog robbanni a stadion. Reg vartam ennyire meccset.eksü, kurva jó kint ez a sok gyerek 😊Hatalmas élmény lehetett nekik. Vuvuzela hangulat volt 😊😊😊 remélem jövő héten németek ellen is jók leszünk, és normalisan atadja majd a hangulatot az m4
petey
tüsi91
több mint 3 éve
Nem vagyok képben, teltház miért nem volt?Lol
esanders10
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Full ház lesz remélem, én ott leszek. Sztem ott sem kapunk ki!eksü, kurva jó kint ez a sok gyerek 😊Hatalmas élmény lehetett nekik. Vuvuzela hangulat volt 😊😊😊 remélem jövő héten németek ellen is jók leszünk, és normalisan atadja majd a hangulatot az m4
petey
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hungary 1 : 0 England
— markstats bot (@markstatsbot) June 4, 2022
▪ xG: 1.73 - 0.89
▪ xThreat: 0.86 - 1.52
▪ Possession: 42.7% - 57.3%
▪ Field Tilt: 39.6% - 60.4%
▪ Def Line Height: 43.3 - 46.7#msbot_intl pic.twitter.com/WKCMn4ppdH
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Tessék NSO szalagcím:Világraszóló siker: megvertük az angolokat a Puskás Arénában!
Majd ha selejtező vagy EB vagy VB meccsen sikerül na az lesz az....nem sörmeccsen
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ha félgőzzel is játszott Anglia, akkor is behúztuk. Úgy mint a Real a Pool ellen. A meccseket meg kell tudni nyerni.Nem szabad ezt így összekeverni, ezen a meccsen az angolok 30%-ot nem hoztak, ami meglepett hogy még 1-0 után sem.
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem vagyok képben, teltház miért nem volt?
több mint 3 éve
Én már sokkal régebb óta, de ettől ez még jó volt.A kis örömökből köszi van bőven....az andorrai mélytorok óta vagyok ilyen szkeptikus és negatív a magyar futballal kapcsolatban....Ha nyerünk csak az arcunk lesz nagyobb majd tétmeccsen legyünk fasza gyerekek amikor számít is valamit....ne sörmeccsen....A magyar futball úgy összességében nem lesz jobb, de az ilyen kis örömöket is meg kell becsülni.
ThundersNFL
Kampman
ThundersNFL
több mint 3 éve
A kis örömökből köszi van bőven....az andorrai mélytorok óta vagyok ilyen szkeptikus és negatív a magyar futballal kapcsolatban....Ha nyerünk csak az arcunk lesz nagyobb majd tétmeccsen legyünk fasza gyerekek amikor számít is valamit....ne sörmeccsen....A magyar futball úgy összességében nem lesz jobb, de az ilyen kis örömöket is meg kell becsülni.
ThundersNFL
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Volt valaki élőben?
több mint 3 éve
eksü, kurva jó kint ez a sok gyerek 😊Hatalmas élmény lehetett nekik. Vuvuzela hangulat volt 😊😊😊 remélem jövő héten németek ellen is jók leszünk, és normalisan atadja majd a hangulatot az m4
petey