Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 664
csak az utolso 15 percet lattam.
barki barmit mond, lehet nem porgot az angol valogatott, de nem is akartak egy ilyen blamaba beleszaladni. barmilyen nagy csapat semmikor nem engedheti meg maganak ezt..azert kane a vegen is ugy odacsuszott, hogy szevasz.
YoungZeeZee
Mondjuk nem hiszem, hogy ok ezt blamakent elig meg, a vilagbajnoksag eveben, raadasul egy eleg elmebeteg naptarral szerintem konkretan ott mindenki telibe szarja az egesz NL-t. Csak azert imadkozik mindenki, hogy nehogy leseruljon barmelyik kulcsjatekos.
Stez
a kispad pont ugy nezett ki a vegen aki leszarta.
de mind1.en igy lattam
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 680 — beers & Packers
barki barmit mond, lehet nem porgot az angol valogatott, de nem is akartak egy ilyen blamaba beleszaladni. barmilyen nagy csapat semmikor nem engedheti meg maganak ezt..azert kane a vegen is ugy odacsuszott, hogy szevasz.
YoungZeeZee
Mondjuk nem hiszem, hogy ok ezt blamakent elig meg, a vilagbajnoksag eveben, raadasul egy eleg elmebeteg naptarral szerintem konkretan ott mindenki telibe szarja az egesz NL-t. Csak azert imadkozik mindenki, hogy nehogy leseruljon barmelyik kulcsjatekos.
Stez
Ez érthető, de akkor nem kell kulcsjátékosokat felküldeni. Jöjjön a D keret, nem érdekel, csak hajtsanak.
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 655 — Amerikai sportok rajongója
Ha már így alakult korábban, akkor ez így volt gyönyörű 30 ezer gyerkőc előtt pont.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 476 — Whoops, looks like something went wrong.
YoungZeeZee

több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 960
Nem vagyok képben, teltház miért nem volt?
esanders10
Lol
davemayer
Tényleg full vakon vagyok, mondom. Nem követem az NL-t mióta létrehozták, a híreket sem, telítődtem már a focival egy ideje.
Közben látom hogy bünti volt újfent, fasza.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 680 — beers & Packers
YoungZeeZee
A gól előtt szabályosan sétálgattak a pályán. Nem tudom felfogni, egy csapatban miért nincs annyi önbecsülés, hogy legalább 50 százalékot odategyen, akkor is, ha érdektelennek tartja a meccset. Örülök, hogy a végén, amikor már próbáltak pörögni, nem jött össze nekik az egyenlítés.
több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
A minifutball válogatottunk pedig Portugáliát verte ma délután a szlovákiai EB-n.

5-0
Kampman
Nem értem mit foglalkozol ilyen "sörmeccsekkel".Biztos a portugáloknak sem volt kedvük játszani...

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 664
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
eksü, kurva jó kint ez a sok gyerek 😊
petey
Hatalmas élmény lehetett nekik. Vuvuzela hangulat volt 😊😊😊 remélem jövő héten németek ellen is jók leszünk, és normalisan atadja majd a hangulatot az m4
tüsi91
Oriasit fog robbanni a stadion. Reg vartam ennyire meccset.
Kenny
E n voltam a szeptemberi 0-4 angol meccsen. Parádé hangulat volt, aztán néztem utána tvben annyira lekeverték a nézőtér hangját, hogy semmi nem jött át.

Örülök a győzelemnek, pontra mindenképpen rászolgáltunk. Nyilván az angolok nem tudtak maxon pörögni, mi jól játszottunk, nyilván ha az angolok akarnak akkor simán nyernek mint múltkor, meg ha a franciák akartak volna tavaly akkor simán nyertek volna, meg a németek is. Blabla.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 174
A minifutball válogatottunk pedig Portugáliát verte ma délután a szlovákiai EB-n.

5-0

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 945 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
esanders10
Nem volt kéznél több kisgyerek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 552 — "Grammar maci"
Tessék NSO szalagcím:
Világraszóló siker: megvertük az angolokat a Puskás Arénában!
Majd ha selejtező vagy EB vagy VB meccsen sikerül na az lesz az....nem sörmeccsen
ThundersNFL
Ez a propaganda, tedd túl magad rajta

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 476 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk ez a meccs vegi Himnusz eleg ratyi volt. 😀

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 658 — Omar's Coming Yo!
petey
Hatalmas élmény lehetett nekik. Vuvuzela hangulat volt 😊😊😊 remélem jövő héten németek ellen is jók leszünk, és normalisan atadja majd a hangulatot az m4
tüsi91
Oriasit fog robbanni a stadion. Reg vartam ennyire meccset.

több mint 3 éve
esanders10
Lol

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
petey
tüsi91
Full ház lesz remélem, én ott leszek. Sztem ott sem kapunk ki!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 064 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 933 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tessék NSO szalagcím:
Világraszóló siker: megvertük az angolokat a Puskás Arénában!
Majd ha selejtező vagy EB vagy VB meccsen sikerül na az lesz az....nem sörmeccsen

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ha félgőzzel is játszott Anglia, akkor is behúztuk. Úgy mint a Real a Pool ellen. A meccseket meg kell tudni nyerni.
Toto21
Nem szabad ezt így összekeverni, ezen a meccsen az angolok 30%-ot nem hoztak, ami meglepett hogy még 1-0 után sem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 960
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 174
Ha nyerünk csak az arcunk lesz nagyobb majd tétmeccsen legyünk fasza gyerekek amikor számít is valamit....ne sörmeccsen....
ThundersNFL
A magyar futball úgy összességében nem lesz jobb, de az ilyen kis örömöket is meg kell becsülni.
Kampman
A kis örömökből köszi van bőven....az andorrai mélytorok óta vagyok ilyen szkeptikus és negatív a magyar futballal kapcsolatban....
ThundersNFL
Én már sokkal régebb óta, de ettől ez még jó volt.

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 933 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ha nyerünk csak az arcunk lesz nagyobb majd tétmeccsen legyünk fasza gyerekek amikor számít is valamit....ne sörmeccsen....
ThundersNFL
A magyar futball úgy összességében nem lesz jobb, de az ilyen kis örömöket is meg kell becsülni.
Kampman
A kis örömökből köszi van bőven....az andorrai mélytorok óta vagyok ilyen szkeptikus és negatív a magyar futballal kapcsolatban....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 334
Volt valaki élőben?
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
petey
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
eskü, kurva jó kint ez a sok gyerek 😊

INDUL A BUSZ! INDUL A BUSZ!

Szerkesztette: petey