Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Nego miért ragadt a Vidiben?Francia u20as volt, én sem tudom hogy ragadt meg itt, de mind1 is már
Nemzetközi szinten is jó sebessége van, és megállja a helyét.
Sinisa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nego miért ragadt a Vidiben?Valószínűleg nem véletlenül.
Nemzetközi szinten is jó sebessége van, és megállja a helyét.
Sinisa
több mint 3 éve
Örmény-ír 1-0, egy meg nem adott gól is volt a hazaiaknál.Jó odds volt rá 😉
Írek is csúnya mélyrepülésben vannak jó ideje...
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nego miért ragadt a Vidiben?Nemzetközi szinten is jó sebessége van, és megállja a helyét.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Azért elég fincsi program szerintem három nap alatt egy spanyol-portugál, francia-dán és ma egy olasz-német komoly kezdőkkel. Nem tűntek komolytalan edzőmeccseknek.Én még mindig nem tudom, mi a szent szar ez a Nemzetek Ligája.Penzmoso. Szerintem nem sokakat motival a nagy nemzetek közül.
nagylaza
Toto21
több mint 3 éve
Nyilván szeretnének kiprovokálni valamit, de nem nagyon sikerül.Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀Amúgy még meddig akarják ezt a térdelősdit csinálni? A lőtéri kutyát nem érdekli már.
Stez
warr_b
több mint 3 éve
Ezek szerint a magyar ifjakat nagyon is érdekli. Ha nem érdekelné, akkor nem fütyülnének. Megvan a nézőtéri utánpótlás.Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀Amúgy még meddig akarják ezt a térdelősdit csinálni? A lőtéri kutyát nem érdekli már.
Stez
warr_b
több mint 3 éve
Örmény-ír 1-0, egy meg nem adott gól is volt a hazaiaknál. Írek is csúnya mélyrepülésben vannak jó ideje...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ugye, amikor be van készítve a "cikk"Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀A rotherhami paki rape ganget nem tárták fel ilyen gyorsan, de hát na.
Stez
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀Amúgy még meddig akarják ezt a térdelősdit csinálni? A lőtéri kutyát nem érdekli már.
Stez

több mint 3 éve
Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀A rotherhami paki rape ganget nem tárták fel ilyen gyorsan, de hát na.
Stez
több mint 3 éve
Nego mekkora labdat adott.Gólt érdemelt volna
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀Vicc az egész.
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Igen, általában egyéni hibák miatt szoktunk gólokat kapni...
több mint 3 éve
Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀
több mint 3 éve
Az legyen az ő gondjuk, nekünk megvan belőle az automatikus eb-pótselejtező, ami jó.Én még mindig nem tudom, mi a szent szar ez a Nemzetek Ligája.Penzmoso. Szerintem nem sokakat motival a nagy nemzetek közül.
nagylaza
Toto21
Egyébként meg játsszunk jó meccseket, lehet gyakorolni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én még mindig nem tudom, mi a szent szar ez a Nemzetek Ligája.Penzmoso. Szerintem nem sokakat motival a nagy nemzetek közül.
nagylaza
több mint 3 éve
Én még mindig nem tudom, mi a szent szar ez a Nemzetek Ligája.
több mint 3 éve
Attol meg neki nem szabadna ott lennie semmifele edzoi pozicioban, nem az o vilaga.Ez a Gera is egy világi kókler mint edző, réges rég Sándor bá mellett kéne legyen mint totemállat/kirakat celeb erre inkább a zselés instafocistákat trenírozza a posványba😃
FLZOLI
Nemet válogatott: volt dortmundi, mainzi, gladbachos, frankfurti (el-döntős Knauff), ex-bayernes, stb.
Nálunk meg van egy Kerkez meg Schön. A többi kuka. Kusnyír a nagy NB1-es évek óta, ami hibát vetett, többet be nem hívnám…
Gerát max egyetlen dologért lehetne elővenni: a válogatási elv.
A tobbirol nem tehet, Mourinho sem tudna ezekkel a zselékirályokkal mit kezdeni. Szánalom az UP-nk és a nagy akadémiáink.
Hiába mondtuk neki hogy ne, ez halott ügy, ő meg akarta mutatni.
Mi megmondtuk.
Ezeknek kész játékosoknak kellene lenniük rég 18-20 éves korukra. Oszt hazaadni sem tudnak…
Sírás. Ez nem Zoli miatt van.
#JC6
több mint 3 éve
Na, remelem, nem lesz tizenhatszori hosszabbitas plusz tizenegyesek, nem szeretnek 23-nal tovabb dolgozni ma. Ja, itt nem is lehet.
több mint 3 éve
Tipp 0-2 angoloknak
több mint 3 éve
A hangulatra akár még jó hatása is lehet, hogy az ultraprimitív ultrák helyett most gyerekek lesznek.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 664
Lassan 1 eves hir h a nemzetek ligajat a spiler megvette..😀
több mint 3 éve
Ezt nézd meg:Cecília mesterhármas 😎
youtu.be/5avp7AI6Ztc
Willie Parker