Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A kevés ismert játékos egy dolog, a nézhetetlen és minősíthetetlen játék meg egy másik. De ebből a szempontból kb csak Algériáért kár

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
nyílván..Top5 afrikai csapat közül sztem 4 nem lesz a VBnők is kiestek volna a nyolcaddöntőben legkésőbb, kb mindegy melyik afrikai jut ki 😀
Algéria, Nigéria, Elefántcsontpart, Egyiptom
braxa88
Löfli
de inkább nézem az elefántokat meg Nigériát akik televannak topligás játékosokkal, meg a világ top3 játékosát (Salaht) a csoportmeccseken mint Tunéziát vagy Ghánát ahol meg elég kevés az ismert játékos.
több mint 4 éve
Ez van, egyikért sem kár 😊45+13 perc játék után Marokkó 2-0-ra vezet ☹️és mit szólsz, hogy kazahsztán csak tizikkel maradt bent a nemzetek ligája C divízióban? csóri moldávok 😀
Jöhetne Mbokani, ég a ház!
warr_b
Löfli
Kolumbia hiába nyert, nyert Peru is, így ők pótselejteznek.
Kolumbia nem is érdemelt volta lófaszt se, hány meccsen nem voltak képesek zsinórban gólt lőni, 6, 7?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Top5 afrikai csapat közül sztem 4 nem lesz a VBnők is kiestek volna a nyolcaddöntőben legkésőbb, kb mindegy melyik afrikai jut ki 😀
braxa88

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Top5 afrikai csapat közül sztem 4 nem lesz a VBnEgyiptomon kivul ezekért mind kár 😕
braxa88
Bár ez a vb sztem garantáltan a legrosszabb lesz a mi életünkben, szóval mind1 is talán.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Top5 afrikai csapat közül sztem 4 nem lesz a VBnAlgéria, Nigéria, Elefántcsontpart, Egyiptom
több mint 4 éve
Legjobb korBeszarok öcsém, Dibusz ma eladta magát külföldre 😃😃😃31 és fél évesen mégis kinek kéne?
#JC6
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Már-már filmszerű, csodás sztori. Christian Eriksen scoring at the Parken stadium, 290 days after he suffered a cardiac arrest on the very same pitch.
— ESPN FC (@ESPNFC) March 29, 2022
Football. You can't write it.
(via @espnpluspic.twitter.com/g3PlrHO2Cf
több mint 4 éve
Kamerun is tudja hogy kell kijutni drámaian, Toko Ekambi a 124.percben lőtt gólt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
45+13 perc játék után Marokkó 2-0-ra vezet ☹️és mit szólsz, hogy kazahsztán csak tizikkel maradt bent a nemzetek ligája C divízióban? csóri moldávok 😀
Jöhetne Mbokani, ég a ház!
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
győzelmet nem kell magyarázniMi a szent szar volt ez a fiúktól??? 2 ilyen bűngyenge csapatot! Komolyan ha a mieinknek lenne egy alap képzettsége, ezt a meccsen simán 3-0-val lehozzuk, ahelyett kb Dibusz megmentett bennünket egy csúnya 3-1-től! Komolyan technikailag olyan képzetlenek a játékosaink, hogy azt rossz nézni.Majd jön a kormánymédia hogy mekkora császárok vagyunk 😀
NB2
#JC6
én is elismerem, nyertünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Lehetett volna ezen még dolgozniWarr szomorúan sejti,Nembaj, hogy nem te frissítesz trackert 😉 😛
Marokkó-DR Congo három-semmi
Mire kitaláltam a rímet
Hakimi lőtt mégegyet
Heisman
dande
Nem hiába nem vagyok egy empty
😀 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Warr szomorúan sejti,Nembaj, hogy nem te frissítesz trackert 😉 😛
Marokkó-DR Congo három-semmi
Mire kitaláltam a rímet
Hakimi lőtt mégegyet
Heisman
több mint 4 éve
Warr szomorúan sejti,Marokkó-DR Congo három-semmi
Mire kitaláltam a rímet
Hakimi lőtt mégegyet
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 4 éve
Mi a szent szar volt ez a fiúktól??? 2 ilyen bűngyenge csapatot! Komolyan ha a mieinknek lenne egy alap képzettsége, ezt a meccsen simán 3-0-val lehozzuk, ahelyett kb Dibusz megmentett bennünket egy csúnya 3-1-től! Komolyan technikailag olyan képzetlenek a játékosaink, hogy azt rossz nézni.Majd jön a kormánymédia hogy mekkora császárok vagyunk 😀
NB2
több mint 4 éve
Pfff tesóBeszarok öcsém, Dibusz ma eladta magát külföldre 😃😃😃31 és fél évesen mégis kinek kéne?
#JC6
warr_b
A magyar Vince Papale!
több mint 4 éve
Beszarok öcsém, Dibusz ma eladta magát külföldre 😃😃😃31 és fél évesen mégis kinek kéne?
#JC6

több mint 4 éve
Mi a szent szar volt ez a fiúktól??? 2 ilyen bűngyenge csapatot! Komolyan ha a mieinknek lenne egy alap képzettsége, ezt a meccsen simán 3-0-val lehozzuk, ahelyett kb Dibusz megmentett bennünket egy csúnya 3-1-től! Komolyan technikailag olyan képzetlenek a játékosaink, hogy azt rossz nézni.
több mint 4 éve
Beszarok öcsém, Dibusz ma eladta magát külföldre 😃😃😃
több mint 4 éve
45+13 perc játék után Marokkó 2-0-ra vezet ☹️Jöhetne Mbokani, ég a ház!

több mint 4 éve
Na polákok is kint vannak 😔😒De minek... Szokás szerint égnek majd mint a rongy. Mondjuk a svédeket se komálom...
dande

több mint 4 éve
Köszi Dibusz, nélküled 3-1
több mint 4 éve
Na polákok is kint vannak 😔😒
több mint 4 éve
Szenegál ismét megverte Egyiptomot büntetőkkel
több mint 4 éve
Öcsém ez a Gazdag…