Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 640 — Omar's Coming Yo!
Azert egy jo 10 evvel ezelott mar palyan lennenek a szurkolok es nem sok mez lenne a Fehervariakon.

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
kis gol is gol
Kenny
aztakurva, ez bármelyik bajnokságban top.
Mindig is mondtam hogy alapesetben messze r. mmae és laidouni a legjobb a fradiban 😀
(és még marquinhos is odaérhet melléjük, csak még keveset játszott)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 640 — Omar's Coming Yo!
kis gol is gol

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 911 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mi van, kipukkant a Diósgyőr? 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 648 — Lucas Scott
Kint vagyunk a “rangadón”, borzasztóan elképzelés nélküli a csapat, fogalmam sincs mit láttak ebben az orosz edzőben, katasztrófa. Semmi a taktika. A nagy büdös semmi, majd lesz valami… volt 40 beadás, egy sem talált embert. Állandóan a széleket erőltetjük. Kabaré
#JC6
Tegnap sikerült végre fel órát látnom a Bayern meccsből (jókor aludt a pici lány). Most is láttam vacsi közben 25 percet a fradibol és elképesztő különbség volt h egyik meccsen a beadasok csapattars irányába mentek míg a másikon csak vakon be jó lesz majd úgy …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 145
Kint vagyunk a “rangadón”, borzasztóan elképzelés nélküli a csapat, fogalmam sincs mit láttak ebben az orosz edzőben, katasztrófa. Semmi a taktika. A nagy büdös semmi, majd lesz valami… volt 40 beadás, egy sem talált embert. Állandóan a széleket erőltetjük. Kabaré
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 738 — Cowboys fan
Na, sikerült elveszteni a meccset.
Taktika nuku, második félidőben letámadtunk plusz felbaszkodtuk a labdát, a Pápának legalább megvolt az elgondolása.
Mondjuk nem ebből lett a győztes gól, hanem egy elbaszott szabadrúgás-lenemvédekezésből.
Sajnos a végén a gólvonalról fejelte ki a labdáta pápai védelem.

All in all, lehet focistának kellett volna mennem, aki két egyeneset tud rúgni a labdába, az itt a mezőny királya lehet.

Kíváncsi leszek az edzői nyilatkozatokra.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 856 — "Montoya por favor!"
hopp Sakán egy büntető elmaradt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 911 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nem bírta kivédekezni a Newcastle a döntetlent a Chelsea ellen, ahogy a Norwich is talált egy gólt a X-ért a Leeds ellen
leírtam és Bamford megnyerte warréknak 😀
btw ahogy Declan Rice hozza ki a labdát az elképesztő
Heisman
Bamfordot szünetben lecserélték 😄
Gelhardt lőtte a győztes gólt.
Amúgy nagyon ciki lett volna, ha a tökutolsó Norwichit se verjük meg otthon, hát nem sokon múlt...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
megint fejessel vezetünk a Leicester ellen, Ain't no party like a Thomas Partey!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
nem bírta kivédekezni a Newcastle a döntetlent a Chelsea ellen, ahogy a Norwich is talált egy gólt a X-ért a Leeds ellen
leírtam és Bamford megnyerte warréknak 😀
btw ahogy Declan Rice hozza ki a labdát az elképesztő

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 4 éve
Na. Nem túl vészes, félidő 1:1.
A bírónak csak két hibája volt eddig. Az egyikből elmaradt egy sárga a pápaiaknak, a másikból kiegyenlítettek.
több mint 4 éve
Na, mingyá' meccs van, asszem kiviszem a kölköket, ha már itt vagyunk 7400-ban. Igaz, csak MB3, de talán a légkör jó lesz legalább.
Aztán ha sikerülne megütni a Pápát, az még külön plusz is lenne.
slowmotion
😀
asszem a gyerekek elkezdenek "szavakat" és "kifejezéseket" tanulni 😀
Negritis
Nyáron nyaralás közben benéztünk a Poroszló (JNSz megye 2) - Domoszló (JNSz megye 2) kupaselejtezőre. Semmi újat nem fognak hallani.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 272 — The Mathematician
Na, mingyá' meccs van, asszem kiviszem a kölköket, ha már itt vagyunk 7400-ban. Igaz, csak MB3, de talán a légkör jó lesz legalább.
slowmotion
😀
asszem a gyerekek elkezdenek "szavakat" és "kifejezéseket" tanulni 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak összejött a CR7-Brady találkozó Cé Spurs elleni mesterhármasa után.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 145
Persze hogy rinyaldo most parádèzik mi meg nem tudunk kèt jó eredményt elérni egymás után.....
dande
Nem tudom ti hogy láttátok, de sztem elég gyenge teljesítményt nyújtott a spurs. Kane-nek konkrétan helyzete sem volt, Sonnak egy.

CR meg igazságot szolgáltatott a végén, azon a 11esen nagyon kiakadtam.
davemayer
Èn sehogy mert az utolsó,
2perce tudtam bekapcsolni, 😛 ezèrt írtam, hogy kèt jó eredményt, nem teljesítmènyt. De ez amióta Pocakot kirúgtuk (igen kirúgtuk 😛) azóta így van...tipikis annak az esete vagyunk, hogy a jóból vagy viszonylag jóból amikor van egy kis hullámvölgy váltunk, hátha jobb lesz...de persze nem jön be...
dande
Hogy mi?
Kirúgtuk Pocakot??????
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
7 csapat van 6 ponton belül, izgalmas lesz megint a vége. Ezért nem fair ez a 12 csapat, több mint a fele simán a kiesés elöl menekül. Olyan mint a magyar tarsadalom, nincs középosztály 😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
érdeklődve nézem hogy vajon 60 perc emberelőnyben sikerül-e gólt lőnünk. Szerintem nem, remélem rámcáfol valamelyik. Amúgy 8 magyar kezdett az MTK-ban, season high.
eaglesmcnabb
rádcáfoltak 😊
NB2
hálistennek.
kínkeserves volt megint, bassza meg.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 665
Uramisten ez a Pogba mennyire körülményes/lassú/gyenge...
Matthew99
Az erőnléte nincs rendben mióta visszajött.

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 572 — nabege2@yahoo.com
érdeklődve nézem hogy vajon 60 perc emberelőnyben sikerül-e gólt lőnünk. Szerintem nem, remélem rámcáfol valamelyik. Amúgy 8 magyar kezdett az MTK-ban, season high.
eaglesmcnabb
rádcáfoltak 😊
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 003 — Így remélem megfelelek nektek.....
Persze hogy rinyaldo most parádèzik mi meg nem tudunk kèt jó eredményt elérni egymás után.....
dande
Nem tudom ti hogy láttátok, de sztem elég gyenge teljesítményt nyújtott a spurs. Kane-nek konkrétan helyzete sem volt, Sonnak egy.

davemayer
Èn sehogy mert az utolsó,
2perce tudtam bekapcsolni, 😛 ezèrt írtam, hogy kèt jó eredményt, nem teljesítmènyt. De ez amióta Pocakot kirúgtuk (igen kirúgtuk 😛) azóta így van...tipikis annak az esete vagyunk, hogy a jóból vagy viszonylag jóból amikor van egy kis hullámvölgy váltunk, hátha jobb lesz...de persze nem jön be...
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Uramisten ez a Pogba mennyire körülményes/lassú/gyenge...
Matthew99
Kegyetlen szar szegény
davemayer
De a haja az most jól sikerült!
Coolearie
Ja néztem is mi ez az egyszerű és letisztult, mégis stilusos megjelenés 😎🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
dande

BEARS BABY!

Sir Alex immortal