Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy a 40 pont az atombiztos bent maradáshoz kell, de általában az 1.0 ppg már elég gól közelít, 1.0 ppg + 3 pont pedig az elmúlt nyolc évben mindig elég volt (egyszer volt a 15-16. helyezettnek egyaránt 37 pontja), tehát Dárdai üteme a bent maradáshoz elég volt.Hertha :felix magath kozben az nso forumon azt irjak h dardai a hatterbol iranyit🙂amugy Magath meg jol el is sulhet, bar o is csak akkor tudott igazan epitkezni mikor volt minoseg a keze alatt, de volt amikor azzal sem (Bayernes utolso szezonja nagyon gyasz volt, es BLben sosem hozott egy meglepetest sem).
YoungZeeZee
amugy megneztem direkt: Dardaival 13 meccsen 14 pont (ez picit alatta van a bennmaradashoz szukseges 40 ponthoz kepest), a torokkel szinten 13 meccsen 9 pont (es ebben van egy Dortmund siker, ami egbol pottyant gyozelem volt, senki sem erti, lehet a Dortmundnak ez fog hianyozni a bajnoki cimhez). Alapvetoen Bobicot nem ertem: tudta, hogy Dardaitol mit fog kapni foleg elso szezonban. stabilitas, de nem tul szemet gyonyorkodteto jatek. ehhez kepest epp ezt kerte szamon. az uj edzo alatt meg egyszeruen szanalmas kepet mutattak.
csebi
több mint 4 éve
Hertha :felix magath kozben az nso forumon azt irjak h dardai a hatterbol iranyit🙂amugy Magath meg jol el is sulhet, bar o is csak akkor tudott igazan epitkezni mikor volt minoseg a keze alatt, de volt amikor azzal sem (Bayernes utolso szezonja nagyon gyasz volt, es BLben sosem hozott egy meglepetest sem).
YoungZeeZee
amugy megneztem direkt: Dardaival 13 meccsen 14 pont (ez picit alatta van a bennmaradashoz szukseges 40 ponthoz kepest), a torokkel szinten 13 meccsen 9 pont (es ebben van egy Dortmund siker, ami egbol pottyant gyozelem volt, senki sem erti, lehet a Dortmundnak ez fog hianyozni a bajnoki cimhez). Alapvetoen Bobicot nem ertem: tudta, hogy Dardaitol mit fog kapni foleg elso szezonban. stabilitas, de nem tul szemet gyonyorkodteto jatek. ehhez kepest epp ezt kerte szamon. az uj edzo alatt meg egyszeruen szanalmas kepet mutattak.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A Csaba konkrétan közölte 2 hete hogy nincs lové a bohóc liga legfelső szintjére. Ezért elverik idegenben azt akinek meg van.a kiesés elől menekülnek az mb2-ben, miért ne verthetnék meg a brióst, ennek semmi köze az mb1-hez...
Hányás
ozibozi
a nagyobb baj az, hogy a Szeged, és a Kecsó is szerencsétlenkedik, így még mindig pozícióban van Afrika
több mint 4 éve
Elv Bruno és Shaw covid pozitívak.Ha ezt a Unitedet nem kapjuk el kedden, meg is érdemeljük a kiesést.
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Aki a 81-estől otthon ki bír kapni, azt nem kell sajnálni.A Csaba konkrétan közölte 2 hete hogy nincs lové a bohóc liga legfelső szintjére. Ezért elverik idegenben azt akinek meg van.pont Siófokon voltunk és láttuk, hogy 3-3, majd 3-4 a 90+ percben, csóri diókat sajnáltam
Hányás
ozibozi
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A Csaba konkrétan közölte 2 hete hogy nincs lové a bohóc liga legfelső szintjére. Ezért elverik idegenben azt akinek meg van.pont Siófokon voltunk és láttuk, hogy 3-3, majd 3-4 a 90+ percben, csóri diókat sajnáltam
Hányás
ozibozi
több mint 4 éve
Abból is a békésebbik.A Csaba konkrétan közölte 2 hete hogy nincs lové a bohóc liga legfelső szintjére. Ezért elverik idegenben azt akinek meg van.Csaba?
Hányás
ozibozi
YoungZeeZee

több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 656
Hertha :felix magath kozben az nso forumon azt irjak h dardai a hatterbol iranyit🙂
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 656
A Csaba konkrétan közölte 2 hete hogy nincs lové a bohóc liga legfelső szintjére. Ezért elverik idegenben azt akinek meg van.Csaba?
Hányás
ozibozi
több mint 4 éve

Van neki egy kisbusz, Isuzu kisbusz.
Abban vannak neki ilyen pancser kis köcsögök, mint a Lukaku, vagy a Kepa 😀😀😀
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
A Csaba konkrétan közölte 2 hete hogy nincs lové a bohóc liga legfelső szintjére. Ezért elverik idegenben azt akinek meg van. Hányás
több mint 4 éve
játszatták, csak olyan szinten volt fos, hogy jogosan padozott. utána meg gondolom beleszart.Bazza mezed van mar?! 😁 új sztár született 😎"Nagyon hiányzol Budu Zivzivadze!"Petey a molinok nagyon kemények voltak.Ne csigazz mi volt kiírva?
Kar hogy nem értik 😃🥲
#JC6
gordon
Bazzani
Amugy tenyleg jó játékos, nem értettem miért nem jatszattak stabilan a vidiben.
davemayer
több mint 4 éve
Petey a molinok nagyon kemények voltak.nem láttam a meccset.
Kar hogy nem értik 😃🥲
#JC6
csak a végét amikor Fiola balhézott, meg Kovács nyilatkozatát. érdekes dolgok ezek.
több mint 4 éve
Bazza mezed van mar?! 😁 új sztár született 😎"Nagyon hiányzol Budu Zivzivadze!"Petey a molinok nagyon kemények voltak.Ne csigazz mi volt kiírva?
Kar hogy nem értik 😃🥲
#JC6
gordon
Bazzani
Amugy tenyleg jó játékos, nem értettem miért nem jatszattak stabilan a vidiben.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
“Kis pénz, kis foci, nagy pénz - semmi.”Petey a molinok nagyon kemények voltak.Ne csigazz mi volt kiírva?
Kar hogy nem értik 😃🥲
#JC6
gordon
“A lelketek már elhagyta a Videotont, most hagyja el a testetek is. Távozzatok”
Meg volt egy még, amit nem tudok idézni, tetszik a csapat fazonja - Steve Wonder
több mint 4 éve
"Nagyon hiányzol Budu Zivzivadze!"Petey a molinok nagyon kemények voltak.Ne csigazz mi volt kiírva?
Kar hogy nem értik 😃🥲
#JC6
gordon
több mint 4 éve
Petey a molinok nagyon kemények voltak.Ne csigazz mi volt kiírva?
Kar hogy nem értik 😃🥲
#JC6
több mint 4 éve
Petey a molinok nagyon kemények voltak.Sosem értettem hogy ez miért vicces, miért kell ezzel jönni 2022ben
Kar hogy nem értik 😃🥲
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Köszi, de most ezt komolyan kérdeztem.igazi prosztó fradista vagyEzeket mar megverni sem érdemes 🤣Azert egy jo 10 evvel ezelott mar palyan lennenek a szurkolok es nem sok mez lenne a Fehervariakon.Volt egy kisebb balhé, Fiola sokáig kint is volt, veszekedtek, kiabáltak, majdnem ki is mászott, aztán vissza rángatták. De a többi vidis mind besétált 😃
Kenny
#JC6
Kicsit, nagyon kicsit már sajnaltam őket, hamar el fog múlni igérem.
Emlékszik valaki hogy valódi tétmeccsen mikor vertek minket utoljára? Volt 1 amikor már bajnokként mentünk hozzajuk es nyertek nagy nehezen 1-0ra de en azt nem tekintem valodi tétmeccsnek.
davemayer
petey
Amúgy meg a prosztóságon akkor kellene leginkabb elgondolkodni (nem feltetlenul neked) amikor nem megy és mégis hatalmas az arc.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
igazi prosztó fradista vagyEzeket mar megverni sem érdemes 🤣Azert egy jo 10 evvel ezelott mar palyan lennenek a szurkolok es nem sok mez lenne a Fehervariakon.Volt egy kisebb balhé, Fiola sokáig kint is volt, veszekedtek, kiabáltak, majdnem ki is mászott, aztán vissza rángatták. De a többi vidis mind besétált 😃
Kenny
#JC6
Emlékszik valaki hogy valódi tétmeccsen mikor vertek minket utoljára? Volt 1 amikor már bajnokként mentünk hozzajuk es nyertek nagy nehezen 1-0ra de en azt nem tekintem valodi tétmeccsnek.
davemayer
több mint 4 éve
Nem is értem hogy nem kezd Marquinhos.kis gol is golaztakurva, ez bármelyik bajnokságban top.
Kenny
Mindig is mondtam hogy alapesetben messze r. mmae és laidouni a legjobb a fradiban 😀
(és még marquinhos is odaérhet melléjük, csak még keveset játszott)
eaglesmcnabb
Mmae meg nem sokaig lesz itt, jobb ő ennel a magyar bajnokságnál, legalabbis amit eddig mutatott (ezt gondoltuk egy idoben tökmagról is)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ezeket mar megverni sem érdemes 🤣Azert egy jo 10 evvel ezelott mar palyan lennenek a szurkolok es nem sok mez lenne a Fehervariakon.Volt egy kisebb balhé, Fiola sokáig kint is volt, veszekedtek, kiabáltak, majdnem ki is mászott, aztán vissza rángatták. De a többi vidis mind besétált 😃
Kenny
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Azert egy jo 10 evvel ezelott mar palyan lennenek a szurkolok es nem sok mez lenne a Fehervariakon.Volt egy kisebb balhé, Fiola sokáig kint is volt, veszekedtek, kiabáltak, majdnem ki is mászott, aztán vissza rángatták. De a többi vidis mind besétált 😃
Kenny