Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Már-már eretnek gondolatok egy szokatlan helyenWtf? Egy ilyen, hogy kerülhetett ki a közmédiára?
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/03/15/hianyposztra-erkezett-ujabb-nyugati-segitseg-de-hol-a-valogatott-hatorszaga/
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 656
Már-már eretnek gondolatok egy szokatlan helyenKorhut..amikor hazaigazolt nb2be akkor mondtam az h tobbe nincs nb nekem.nem is neztem meccset azota.vicc
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/03/15/hianyposztra-erkezett-ujabb-nyugati-segitseg-de-hol-a-valogatott-hatorszaga/
Kampman
több mint 4 éve
Jaja én is ettől félek, már így is kezd nagyon hurka BL mezőny lenniCső Juve 😀A Bayern, City, Pool trió bárki ellen esélyes, szóval tuti egymást kapják. City Tico hentelést megnéznék, a Realnak jó lesz a Benfica 🙂
A tippem:
Atletico - Real
Cicy - Villareal
Pool - Chelsea
Bayern - Benfica
#JC6
FLZOLI
több mint 4 éve
Cső Juve 😀A Bayern, City, Pool trió bárki ellen esélyes, szóval tuti egymást kapják. City Tico hentelést megnéznék, a Realnak jó lesz a Benfica 🙂
A tippem:
Atletico - Real
Cicy - Villareal
Pool - Chelsea
Bayern - Benfica
#JC6
több mint 4 éve
Már-már eretnek gondolatok egy szokatlan helyenm4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/03/15/hianyposztra-erkezett-ujabb-nyugati-segitseg-de-hol-a-valogatott-hatorszaga/
több mint 4 éve
Kezdődik Óceániában is a vb-selejtező sorozat 😊 15:00 Cook-szigetek - Salamon-szigetek
18:00 Tahiti-Vanuatu
Végre valami érdekes.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Cső Juve 😀A tippem:
Atletico - Real
Cicy - Villareal
Pool - Chelsea
Bayern - Benfica
több mint 4 éve
ha nem tudunk elkapni egy nagy csapatot a Spursön kívül nem lesz BL, hiába nem volt teljes szenvedés a játékdehogynem, Wenger kupa még simán meglehet
amúgy jó a PL, hogy emellett a Pool mellett a második meccsen kirabló City versenyez
Heisman
több mint 4 éve
ha nem tudunk elkapni egy nagy csapatot a Spursön kívül nem lesz BL, hiába nem volt teljes szenvedés a játékamúgy jó a PL, hogy emellett a Pool mellett a második meccsen kirabló City versenyez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ezt bfsz Juvèt 😒
több mint 4 éve
szerencsés faszok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Baaaaaaaaazzzzeg... 😤😤😤
több mint 4 éve
bassza meg mi maradt ki
több mint 4 éve
Hop, Mo padon kezd, nem 100%-os elv.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Igen, Ek meg akarta venni a csapatotSpotify Camp Nou.... 😀Btw a tulaj asszem valami fanatikus Arsenal fan talán... 😀 Még volt is régen hír, hogy megvenné a csapatot.
én bírom a spotit, van is előfizetésem, de ez szánalmas lett szerintem. 😀
roberto23
alatriste
több mint 4 éve
Spotify Camp Nou.... 😀Btw a tulaj asszem valami fanatikus Arsenal fan talán... 😀 Még volt is régen hír, hogy megvenné a csapatot.
én bírom a spotit, van is előfizetésem, de ez szánalmas lett szerintem. 😀
roberto23

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Spotify Camp Nou.... 😀 én bírom a spotit, van is előfizetésem, de ez szánalmas lett szerintem. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Ajax-BenficaEz egyértelmű, aki ebből a 4ből továbbment az garantáltan kizúg a kövi körben.
hátrányban az Ajax, erre az edző a 97. percben cserél a hollandoknál, nooooormális?😊
(nyilván nekem sem a szívem csücske a PSG, de azért inkább nézném őket, mint a mai 4 csapatból bármelyiket, azért ez a Benfica és szerintem az Atleti is idén jóval gyengébb)
NB2
Ajaxnak ez nem kis csalódás.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ajax-Benficanembaj, majd a real megkapja a bayernt, a city meg a benficát xD
hátrányban az Ajax, erre az edző a 97. percben cserél a hollandoknál, nooooormális?😊
(nyilván nekem sem a szívem csücske a PSG, de azért inkább nézném őket, mint a mai 4 csapatból bármelyiket, azért ez a Benfica és szerintem az Atleti is idén jóval gyengébb)
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ajax-Benficahátrányban az Ajax, erre az edző a 97. percben cserél a hollandoknál, nooooormális?😊
több mint 4 éve
OTT VAN!! EGÉSZ MECCSEN SZIDOM LODIT, ERRE Ő FEJEZI BE
#AUPAATLETI
Poloska vagyok.