Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ezt kihagyni....
több mint 4 éve
Semmi lap Obameyangnak? 🤔
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Tud valaki linket a Barca-meccshez?en.vipleague.tv/
nagylaza
Mondtam hogy necces lesz ez a Vino Arajuo párharc....
több mint 4 éve
Hogy ilyen passzokat miért nem látni a mennyeiben...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
jövőre pedig vlsz még gázabb lesz, mikor kötelezően beerőltetnek majd min. 5 szar magyar játékost is a kezdőbe, akik kb még a tadzsik ligában játszó délszávokat sem tudják versenyhelyzetben kiszorítani a csapatból.ez a Paks-Loki utolsó 10 perce valami borzalom voltőszintén kérdem hogy ha mindenki szid minden meccset a mennyiben
az a paksi bal szélső (Nagy) valami iszonyat mennyire buta (és persze képzetlen az egész galeri)
NB2
akkor mi a tökömért nézitek? D
Negritis
az lesz majd vicces csak igazán.
több mint 4 éve
Tud valaki linket a Barca-meccshez?
több mint 4 éve
hát, nem érdemeltünk győzelmet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Az NB1-ben ezt a Jota gólt kb holnap reggelig VAR-oznák.

több mint 4 éve
Basel 4-2-re nyert, Szalai duplával. Bolla gólpasszt adott neki, azt hitte a válogatottban van 😀 csóri gyerek, komikus volt..Az összhang már megvan.
#JC6
Plusz gratu Szalának a gyerekhez.
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Basel 4-2-re nyert, Szalai duplával. Bolla gólpasszt adott neki, azt hitte a válogatottban van 😀 csóri gyerek, komikus volt..
több mint 4 éve
Ez szèp győzelem a West Ham ellen. A hátralévő meccsekből lènyegèbe csak a Pool elleni ami nem nekünk állna. Így az EL meg lehet.
több mint 4 éve
Aztakurva, ezt zsinóron húzták 😳Totti mosolya 🥰😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mit adtak nekünk a lómaiak? 😄

több mint 4 éve
Ne túlozz, fele-fele eddig 😄Kezdődik Óceániában is a vb-selejtező sorozat 😊eddig több meccset halasztottak el covid miatt, mint amennyit lejátszottak, parádés 😀
warr_b
Löfli
Tahiti meg Vanuatu a ludas, gondolom...

több mint 4 éve
Kezdődik Óceániában is a vb-selejtező sorozat 😊eddig több meccset halasztottak el covid miatt, mint amennyit lejátszottak, parádés 😀
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
ez a Paks-Loki utolsó 10 perce valami borzalom voltőszintén kérdem hogy ha mindenki szid minden meccset a mennyiben
az a paksi bal szélső (Nagy) valami iszonyat mennyire buta (és persze képzetlen az egész galeri)
NB2
akkor mi a tökömért nézitek? D
több mint 4 éve
ez a Paks-Loki utolsó 10 perce valami borzalom voltaz a paksi bal szélső (Nagy) valami iszonyat mennyire buta (és persze képzetlen az egész galeri)
több mint 4 éve
Szegény PSG, nagyon nem megy idegenben 😆Kár hogy így is vagy 15 pont előnyük van...

több mint 4 éve
jaja, igazi heart warming történet és az emberben minimálisan táplálja a reménytValakinek korai mikulás jöttNéztem a korábbi klubjait, soha nem adtak pénzt érte. Mindig free transfer volt.
www.reddit.com/r/MadeMeSmile/comments/thfrhj/after_reaching_pro_level_at_just_the_age_of_28/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Negritis
De jók az ilyen sztorik.
Bazzani
több mint 4 éve
Na Benzema nem lesz már "csak" Vinot meg Lukát kellene megfogni valami csoda folytán, és akkor talán meg lehet (az X) 😛 😀
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-bennaszer-nagy-goljaval-lepett-egyet-a-bajnoki-cim-fele-a-milan-2882637Mivel arab név, magyarul fonetikus átiratban kell írni.
Nem tudom ki ez a P.K. az nso-n, de leírja Bennacer névét vagy négyszer "sz"-el!? Mennyire kell már ehhez gyökérnek lenni???🤬
nagir
Ahogy a cirill betűs orosz neveket is.
Az egy dolog, hogy angol nyelvterületen hogy írják.

több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-bennaszer-nagy-goljaval-lepett-egyet-a-bajnoki-cim-fele-a-milan-2882637Nem gyökér, csak betartja a magyar helyesírás szabályát.
Nem tudom ki ez a P.K. az nso-n, de leírja Bennacer névét vagy négyszer "sz"-el!? Mennyire kell már ehhez gyökérnek lenni???🤬
nagir
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-bennaszer-nagy-goljaval-lepett-egyet-a-bajnoki-cim-fele-a-milan-2882637Nem tudom ki ez a P.K. az nso-n, de leírja Bennacer névét vagy négyszer "sz"-el!? Mennyire kell már ehhez gyökérnek lenni???🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Valakinek korai mikulás jöttNéztem a korábbi klubjait, soha nem adtak pénzt érte. Mindig free transfer volt.
www.reddit.com/r/MadeMeSmile/comments/thfrhj/after_reaching_pro_level_at_just_the_age_of_28/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Negritis
De jók az ilyen sztorik.