Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 021 — Kinek mit intézett a kormánya
Spanyol bírók még mindig nagyon nagy nyomorékok.

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
nikolics gólja nem volt csúnya

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az Arzenyalnak 1 fontos W eddig megvan. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 272 — The Mathematician
Valakinek korai mikulás jött

www.reddit.com/r/MadeMeSmile/comments/thfrhj/after_reaching_pro_level_at_just_the_age_of_28/?utm_medium=android_app&utm_source=share

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 738 — Cowboys fan
Azt a kurva mi meccs volt ez.
Csak nehogy pürrhoszi győzelem legyen a négy sérült miatt...
warr_b
Még mindig nem értem, Moutinhót.hogy a faszba nem állították ki, ami főleg úgy nézve érdekes, hogy még lapot sem kapott.
Az, hogy a bíró nem vette észre, az hiba; az, hogy a VAR sem csinált semmit, az nettó csalás.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 911 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azt a kurva mi meccs volt ez.
Csak nehogy pürrhoszi győzelem legyen a négy sérült miatt...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 348
bíró bemutatja a nemzet csapatánál a 4 perc hosszabbítást, hnegyed percig ápolják az egyik álsérült fradistát, majd jött egy csere fél perc alatt, nem végeztek el a zöldek egy bedobást, csak 10 mp alatt, majd a bíró lefújja 94.04-nél
jó felcsesztem az agyam rajta
NB2
Hat ez a biro szerintem megye 3-as max. A les is egy vicc volt. De a Fradi se az igazi.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 572 — nabege2@yahoo.com
bíró bemutatja a nemzet csapatánál a 4 perc hosszabbítást, hnegyed percig ápolják az egyik álsérült fradistát, majd jött egy csere fél perc alatt, nem végeztek el a zöldek egy bedobást, csak 10 mp alatt, majd a bíró lefújja 94.04-nél
jó felcsesztem az agyam rajta
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 648 — Lucas Scott
Bodo/Glimt - Roma megint 😀
Feyenoord - Slavia Prága
Marseille - PAOK
Lejcseszter - PSV
Löfli
annyira nem is tunik gyengenek ez a KEK

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 975 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Bodo/Glimt - Roma megint 😀
Feyenoord - Slavia Prága
Marseille - PAOK
Lejcseszter - PSV

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 911 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Tahiti-Vanuatu végül covid miatt elmaradt, pedig nézni akartam 😕
warr_b
majd ha szudani masodosztalyt neztel akkor gyere vissza.
csebi
A Tuti nevű csapat nagyon szimpi, de ők első osztályúak 😊
warr_b
en nem tudom a csapatneveket, ugye kozvetitesben arabul voltak kiirva, de az biztos, hogy a szudani 2. osztalyban specko szabalyok voltak:
nem lehetett haromnal tobbet passzolni, 16oson belulrol lott gol nem er, a labdara addig kellett varni mig a birkapasztor visszahozta, ivoszunet akkor van mikor az antilop csorda atvonul a jatekteren stb.
csebi
Királyságos 😊
Dél-Szudán, vagy a sima?
warr_b
sima Szudan volt, Khartoumban neztem a hotel szobaban, volt ez vagy vmi ima musor, amihez kaptam olyan segitseget a hotel szoba tetejen egy nyil mutatta merre van Mekka, ha terdre ereszkednek. vhogy a foci mellett dontottem.

aztan csinaltam ebbol pias jatekot, atjott kikuldott gazdasagis dumalni szombat delutan, meg Europaban nem voltak meccsek, mondom nyomjuk be egy jo szudan mennyeit. o akkor iszik feles paleszt, ha 16on kivulrol lonek en akkor ha szelrol beadas van 16on belulre. szegeny srac birta 25. percig, felfuggesztettuk a jatekot, mert nem volt ertelme, o mar taccson volt, en meg szinjozan. pedig jo birja a srac a piat, de ez sok volt neki.
csebi
Várjá', átgondolom azt a sörözést 😀😀
De meccset nem nézünk, az tuti 😛

több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 975 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Lipcse - Atalanta
Frankfurt - Barca
West Ham - Lyon
Braga - Rangers

Don't blink!
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha marad a papírforma akkor egy City-Real és Pool-Bayern elődöntő várható, de a Chelsea hiába nincs olyan formában mint tavaly fizikálisan simán ütheti a Madridot.

Azért nagyot röhögnék ha a matrac antifocija kiütné Pep legényeit mert a mester megint fickósan törölte le a mágnestáblát 🙂

több mint 4 éve
ManCity - Atlético/ Chelsea-Real Madrid

Benfica-Liverpool/ Villarreal - Bayern München
Vrij6
elso ag csoppet kemenyebbnek tunik.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
warr_b
csebi
warr_b
en nem tudom a csapatneveket, ugye kozvetitesben arabul voltak kiirva, de az biztos, hogy a szudani 2. osztalyban specko szabalyok voltak:
nem lehetett haromnal tobbet passzolni, 16oson belulrol lott gol nem er, a labdara addig kellett varni mig a birkapasztor visszahozta, ivoszunet akkor van mikor az antilop csorda atvonul a jatekteren stb.
csebi
Királyságos 😊
Dél-Szudán, vagy a sima?
warr_b
sima Szudan volt, Khartoumban neztem a hotel szobaban, volt ez vagy vmi ima musor, amihez kaptam olyan segitseget a hotel szoba tetejen egy nyil mutatta merre van Mekka, ha terdre ereszkednek. vhogy a foci mellett dontottem.

aztan csinaltam ebbol pias jatekot, atjott kikuldott gazdasagis dumalni szombat delutan, meg Europaban nem voltak meccsek, mondom nyomjuk be egy jo szudan mennyeit. o akkor iszik feles paleszt, ha 16on kivulrol lonek en akkor ha szelrol beadas van 16on belulre. szegeny srac birta 25. percig, felfuggesztettuk a jatekot, mert nem volt ertelme, o mar taccson volt, en meg szinjozan. pedig jo birja a srac a piat, de ez sok volt neki.

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 738 — Cowboys fan
Chelsea - Real megint baszki 😀
Löfli
remélem újrahúzzák 😊
NB2
beugrott hirtelen a 05/06os pool-benfica
Negritis
most meg jön a Markovic Bowl?
több mint 4 éve
warr_b
csebi
warr_b
csebi
Királyságos 😊
Dél-Szudán, vagy a sima?

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 225 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
ManCity - Atlético/ Chelsea-Real Madrid

Benfica-Liverpool/ Villarreal - Bayern München

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
City - Chelsea elődöntő lesz

Don't blink!
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 272 — The Mathematician
Löfli
remélem újrahúzzák 😊
NB2
beugrott hirtelen a 05/06os pool-benfica

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 225 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Chelsea-Real Madrid
Manchester City - Atlético Madrid
Villarreal - Bayern München
Benfica-Liverpool

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 892 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bayern - Villareal szóval a 4. akkor Liverpool - Benfica

Liverpool Fc
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 572 — nabege2@yahoo.com
Löfli
remélem újrahúzzák 😊
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 892 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
City - Atleti

Liverpool Fc
több mint 4 éve

Don't blink!