Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Libanon - Irakhoz stream valaki?Bet365-ön tudod nézni.
Löfli
Japán 2-0-ra nyert.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Libanon - Irakhoz stream valaki?live.footybite.cc/event/lebanon-iraq-live-stream/770643
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Libanon - Irakhoz stream valaki?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Ott is összeveszett mindenkivel...pedig Kovesden nem nezett ki rosszul a csapata, lattam tobbszor is eloben FTC ellen, es jobban tetszett az a csapat, mint amit Veber alkotott ott.@warr_b:Kuttor egy fasz, idióta nyilatkozatokkal.
Kuttor:
Ez NB1-es találkozó volt, fizikailag, taktikai, technikai szempontból is.
🤣🤣🤣🤣
#JC6
warr_b
csebi

több mint 4 éve
pedig Kovesden nem nezett ki rosszul a csapata, lattam tobbszor is eloben FTC ellen, es jobban tetszett az a csapat, mint amit Veber alkotott ott.@warr_b:Kuttor egy fasz, idióta nyilatkozatokkal.
Kuttor:
🤣🤣🤣🤣
#JC6
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
@warr_b:Kuttor egy fasz, idióta nyilatkozatokkal.
Kuttor:
🤣🤣🤣🤣
#JC6

több mint 4 éve
@warr_b:Igazából nincsennek sokkal jobb mennyei meccsek se. Szóval … 😀
Kuttor:
🤣🤣🤣🤣
#JC6
több mint 4 éve
Lehet votmá, de Eriksen csatlakozott a dán válogatott angol különítményéhez.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
@warr_b: Kuttor:
🤣🤣🤣🤣
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Mondjuk ahogy nézem nem maradtam le sok mindenről. Vallatós meccs volt. 😀Toca, adj hálát az égnek hogy nem mentél… könyörögtek a szurkolók hogy fújják le előbb..csodálom, hogy még nem került szóba, de ma este rangadó!Mondhattad volna hamarabb, ki akartam menni rá 😀
Vasas - Diósgyőr, a kezdés előtt 11 nappal már elfogytak a vendégbelépők, remélem jó hangulat lesz.
kristof
Toca
#JC6
több mint 4 éve
Toca, adj hálát az égnek hogy nem mentél… könyörögtek a szurkolók hogy fújják le előbb..csodálom, hogy még nem került szóba, de ma este rangadó!Mondhattad volna hamarabb, ki akartam menni rá 😀
Vasas - Diósgyőr, a kezdés előtt 11 nappal már elfogytak a vendégbelépők, remélem jó hangulat lesz.
kristof
Toca
több mint 4 éve
11:10-től Japán-Szaúd-Arábia rangadó 😊 A győztes nagyjából megváltja a jegyét a VB-re.

több mint 4 éve
Amúgy az utolsó 10 percet láttam a Vasas-Dió meccsből. Hát mit ne mondjak 😊 Sírt a labda!És a legszörnyűbb, hogy akár ezek közül valaki nb1-es lesz. Hát nem úgy néztek ki...
több mint 4 éve
csodálom, hogy még nem került szóba, de ma este rangadó!Mondhattad volna hamarabb, ki akartam menni rá 😀
kristof
több mint 4 éve
Áhh.. a fiúktól a WAS topikban is már kértem rólad fotót, de még nem kaptam semmit. Le is álltam a követéseddelMindjárt megsértődök, hogy nem lesed külön a hozzászólásaimat.1. 3 órája írta.nem olvasol korona topicot?Pfejj de szar meccs.Inkább masszírozd meg az asszonyt, a tegnapi után megérdemli 😉😃
warr_b
#JC6
beteg...
NB2
2. tegnap még semmi baja nem volt, egyszer sem, nemhogy kétszer.
3. hónapok óta nem jártam a korona topikban, hiszen a csapból is a 23. variáns meg a 100. oltás folyik....
off vége
on
ez az Eppel valami bűnrossz. Rég láttam csatárt így visszafejlődni... pedig nem mondhatja rossznak a kazah túrát.. azóta vicc
#JC6
warr_b
több mint 4 éve
Mindjárt megsértődök, hogy nem lesed külön a hozzászólásaimat.1. 3 órája írta.nem olvasol korona topicot?Pfejj de szar meccs.Inkább masszírozd meg az asszonyt, a tegnapi után megérdemli 😉😃
warr_b
#JC6
beteg...
NB2
3. hónapok óta nem jártam a korona topikban, hiszen a csapból is a 23. variáns meg a 100. oltás folyik....
off vége
on
ez az Eppel valami bűnrossz. Rég láttam csatárt így visszafejlődni... pedig nem mondhatja rossznak a kazah túrát.. azóta vicc
#JC6

több mint 4 éve
1. 3 órája írta.nem olvasol korona topicot?Pfejj de szar meccs.Inkább masszírozd meg az asszonyt, a tegnapi után megérdemli 😉😃
warr_b
#JC6
beteg...
NB2
off vége
on
több mint 4 éve
én meg aszittem a tegnapi 2 elég volt a hónrapranem olvasol korona topicot?Pfejj de szar meccs.Inkább masszírozd meg az asszonyt, a tegnapi után megérdemli 😉😃
warr_b
#JC6
beteg...
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nem olvasol korona topicot?Pfejj de szar meccs.Inkább masszírozd meg az asszonyt, a tegnapi után megérdemli 😉😃
warr_b
#JC6
beteg...
több mint 4 éve
Utálja a masszázst 😄Pfejj de szar meccs.Inkább masszírozd meg az asszonyt, a tegnapi után megérdemli 😉😃
warr_b
#JC6

több mint 4 éve
Pfejj de szar meccs.Inkább masszírozd meg az asszonyt, a tegnapi után megérdemli 😉😃
warr_b
több mint 4 éve
Pfejj de szar meccs.

több mint 4 éve
Bognár Pityu az Aris Limasszolhoz igazol, golddiggerkedni v a faszom tudja
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Rovellától nem kell elájulni, tipikus tucat olasz középszer fiatal. Rabiot-hoz képest igaz bárki jobb, mint a tohonya, lusta francia unott arcát bámulni, de Allegri úgyis a védelem előtt játszatná őt, mert másra nem alkalmas. Ott pedig csak Zakaria, Locatelli és Arthur lenne előtte.Akkor már csak Rabiottól kéne még megszabadulni. Rovellát meg visszahívni kölcsönből.Aaron Ramsey from Juventus to Rangers, done deal and here we go! Agreement on loan with buy option. Ramsey will sign in the coming hours. 🏴🤝 #Rangers
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 31, 2022
Rangers will cover part of Ramsey’s salary. #DeadlineDay pic.twitter.com/c4xEiZKcHQ
empty taxi
Sixo
Nagyon sztároljak a Rovella-Fagioli duót, de semmi extra egyikük sem.
több mint 4 éve
Hülye, azt hittem tényleg az öreg René 😆