Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
már két éve a City Group a tulaj a Lommelnél mi a tökömért vannak még mindig a belga kettő épphogy bennmaradó helyén?Ez okeNem olyan bonyolult, ez a Lommel is a szitikét birtokló/üzemeltető cég tulajdona, kvázi a City farmcsapata.Kiváncsi vagyok, hogy mi az igazság.telex.hu/sport/2022/01/31/vancsa-zalan-mtk-manchester-city-atigazolaslegalább apja már profin fogja mosni ezt a pénzt
Bazmeg ezek a transferek lassan szövevényesebbek lesznek, mint egy dél-amerikai szappanopera.
Mikey
Heisman
City Group - 5M EUR vs. Lommel ??? EUR
Sinisa
www.google.com/amp/s/www.goal.com/en-in/amp/news/man-city-owners-add-ninth-club-to-portfolio/1vkb7kktrivzm1kmmwakraj7aw
Kölcsönadják oda játszani a fiatalokat, meg elszipkázzák onnan az ígéretes tehetségeket.
warr_b
De mai hír szerint a Lommel veszi meg és oda ír alá 3-4 évre.
Biztos én vagyok földhöz ragadt, nálam a Manchester City és 5 M =/= belga 2-3. osztállyal.
A fiatal tehetségeket is az anya klub szokta megvenni és utána kölcsönadni, nem?
De mindegy is, a legjobbakat a srácnak, fusson be nagy karriert, apuci meg menjen el kommunikációs tréningekre. 😉
Sinisa
a belga 2ből hogy lehet feljutni a Man City szintjére?
vagy akár a Melbourne FC/New York City FC szintjére?
a Montevideo City Torque /uru 2 div/ elképzelhető
több mint 4 éve
Ez okeNem olyan bonyolult, ez a Lommel is a szitikét birtokló/üzemeltető cég tulajdona, kvázi a City farmcsapata.Kiváncsi vagyok, hogy mi az igazság.telex.hu/sport/2022/01/31/vancsa-zalan-mtk-manchester-city-atigazolaslegalább apja már profin fogja mosni ezt a pénzt
Bazmeg ezek a transferek lassan szövevényesebbek lesznek, mint egy dél-amerikai szappanopera.
Mikey
Heisman
Sinisa
www.google.com/amp/s/www.goal.com/en-in/amp/news/man-city-owners-add-ninth-club-to-portfolio/1vkb7kktrivzm1kmmwakraj7aw
Kölcsönadják oda játszani a fiatalokat, meg elszipkázzák onnan az ígéretes tehetségeket.
warr_b
De mai hír szerint a Lommel veszi meg és oda ír alá 3-4 évre.
Biztos én vagyok földhöz ragadt, nálam a Manchester City és 5 M =/= belga 2-3. osztállyal.
A fiatal tehetségeket is az anya klub szokta megvenni és utána kölcsönadni, nem?
De mindegy is, a legjobbakat a srácnak, fusson be nagy karriert, apuci meg menjen el kommunikációs tréningekre. 😉
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Nem olyan bonyolult, ez a Lommel is a szitikét birtokló/üzemeltető cég tulajdona, kvázi a City farmcsapata.Kiváncsi vagyok, hogy mi az igazság.telex.hu/sport/2022/01/31/vancsa-zalan-mtk-manchester-city-atigazolaslegalább apja már profin fogja mosni ezt a pénzt
Mikey
Heisman
Sinisa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Kiváncsi vagyok, hogy mi az igazság.telex.hu/sport/2022/01/31/vancsa-zalan-mtk-manchester-city-atigazolaslegalább apja már profin fogja mosni ezt a pénzt
Mikey
Heisman
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Volt róla szó, hogy Kolumbia milyen hitvány gólszegény meccseket játszik, pedig pár éve még ők voltak sokak kedvencei, na most Costa Rica ugyanez, a legundorítóbban védekező válogatott lettek a concacafban...10 meccs, 7-7-es gólarány.
r.baggio

több mint 4 éve
A Honvéd közben eladta Nono-t, aki kb. a legjobb formában lévő középpályása. Én már nem mondok semmit.NER-esek játszótere lett ez a csapat is. Sajnos.
Lassan Shad Khan is azt mondja, hogy a Kispest új tulajdonosi köre teljesen fogalmatlan és koncepció nélküli.
iktriad
több mint 4 éve
Kylian Mbappé has agreed to sign for Real Madrid as a free agent in the summer, per @BILD_Sport pic.twitter.com/6AhLrXRF7Z
— B/R Football (@brfootball) January 31, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A Honvéd közben eladta Nono-t, aki kb. a legjobb formában lévő középpályása. Én már nem mondok semmit. Lassan Shad Khan is azt mondja, hogy a Kispest új tulajdonosi köre teljesen fogalmatlan és koncepció nélküli.
több mint 4 éve
Egy szó sincs róla? Akkor majd én! Greenwood, te idióta...Meglepődnèk ha az lenne sajnos...
Bár hátha kamu a dolog.
dugo93
több mint 4 éve
Volt róla szó, hogy Kolumbia milyen hitvány gólszegény meccseket játszik, pedig pár éve még ők voltak sokak kedvencei, na most Costa Rica ugyanez, a legundorítóbban védekező válogatott lettek a concacafban...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2022/01/31/vancsa-zalan-mtk-manchester-city-atigazolaslegalább apja már profin fogja mosni ezt a pénzt
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2022/01/31/vancsa-zalan-mtk-manchester-city-atigazolasBazmeg ezek a transferek lassan szövevényesebbek lesznek, mint egy dél-amerikai szappanopera.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Egy szó sincs róla? Akkor majd én! Greenwood, te idióta... Bár hátha kamu a dolog.
több mint 4 éve
Gondolom ezért szabadult tőle könnyen a csapata... Gondolom fizikálisan vagy mentálisan nem elég profiKivancsi vagyok Gavriccsal mi a terv, mert ha ezen a tavaszon sem építik be igy h uzuni elmegy akkor nem tudom mikor. Ha ennyire alkalmatlan akkor minek vettük? Padon nem fog fejlődni...Az egyetlen játékosunk akinek a mentalitása a Camp Nou-ban és Tökölön is ugyanolyan profi volt. Sajnálom, mert ő volt az egyetlen aki valóban megdöglött a pályán a légiósok közül.Ja, én sem örülök de végre tudtak "felfelé" értékesíteni, kvázi megjelentünk a nyugati piacon.Elvileg 4 millió EUR. Azaz pont visszajön az a pénz, amit a totál fogalmatlan Zachariassen-Loncar kettősre sikerült kiadnunk... Viszont bukjuk a legjobb játékosunkat. Parádé.Remelem sokat kaszalunkMyrto menni Granada 😕👍🏻Jo ez, kinotte o oszre az nb1et. Legalabb vkit sikerul eladni egy magasabb ligaba, kar h a legnagyobb ertekunket
Sinisa
davemayer
csebi
Bálesz
davemayer
De jó helye lesz, megérdemelte.
A mostani Fradi meg... Rossz nézni.
Kenny
davemayer
több mint 4 éve
Következő az lesz h Mészöly Géza visszatér Újpestre. Komolyan ez az edző keringő. Mikor az ember elhinné h végre kiesnek a korbol a bukott edzők vmeik visszatér.Mátyus OMG. Ezt h gondoljak?Úgy, hogy teljesen inkompetens a "szakmai" vezetés, mióta az új fiúk irányítanak. 3 év alatt nem sikerült egy normális edzőt találniuk...
csebi
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Kanada-USA 2-0, Mexikó-Costa Rica 0-0 😊Alakul, 4 kör van hátra. Eddig csak Honduras szállt ki, miután otthon kikaptak el Salvadortól...

több mint 4 éve
Mátyus OMG. Ezt h gondoljak?Úgy, hogy teljesen inkompetens a "szakmai" vezetés, mióta az új fiúk irányítanak. 3 év alatt nem sikerült egy normális edzőt találniuk...
csebi
több mint 4 éve
Mátyus OMG. Ezt h gondoljak?Kispesten is van koncepció. Végignyomja Feri a téli felkészülést aztán az első meccs után kirakják🙂
gordonHorváth Feri out.Mert úgyanolyan kóklerek irányítják a klubot, mint amilyen edző Feri és nekik is takarodniuk kéne. Hogy mást ne mondjak lehet Mátyussal akarják pótolni, aki kb ugyanaz a kategória mint HF...
Ebbe mi volt a logika? Már ősszel is majdnem kirúgták, de aztán maradt. Végigcsinálták a felkészülést, és most egy meccs után lapát. Akkor miért nem váltották le szezon után?
Zolika
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ugyanezen gondolkoztam tegnap h mennyire gyenge lehet a srác ha Zubkovot sem tudja kiszorítani … pedig benne sokat láttam.21 éves a nagy szupertehetség, de a gyilkos nb1-ben sem merjük betenni a csapatba, nehogy szétnyomja a tét és az elvárások. Közben a Juve 75 m eurót fizetett egy szintén 21 éves szerbért, aki évek óta húzóember a Serie A-ban.Kivancsi vagyok Gavriccsal mi a terv, mert ha ezen a tavaszon sem építik be igy h uzuni elmegy akkor nem tudom mikor. Ha ennyire alkalmatlan akkor minek vettük? Padon nem fog fejlődni...Az egyetlen játékosunk akinek a mentalitása a Camp Nou-ban és Tökölön is ugyanolyan profi volt. Sajnálom, mert ő volt az egyetlen aki valóban megdöglött a pályán a légiósok közül.Ja, én sem örülök de végre tudtak "felfelé" értékesíteni, kvázi megjelentünk a nyugati piacon.Elvileg 4 millió EUR. Azaz pont visszajön az a pénz, amit a totál fogalmatlan Zachariassen-Loncar kettősre sikerült kiadnunk... Viszont bukjuk a legjobb játékosunkat. Parádé.Remelem sokat kaszalunkMyrto menni Granada 😕👍🏻Jo ez, kinotte o oszre az nb1et. Legalabb vkit sikerul eladni egy magasabb ligaba, kar h a legnagyobb ertekunket
Sinisa
davemayer
csebi
Bálesz
davemayer
Kenny
davemayer
Bálesz
több mint 4 éve
21 éves a nagy szupertehetség, de a gyilkos nb1-ben sem merjük betenni a csapatba, nehogy szétnyomja a tét és az elvárások. Közben a Juve 75 m eurót fizetett egy szintén 21 éves szerbért, aki évek óta húzóember a Serie A-ban.Kivancsi vagyok Gavriccsal mi a terv, mert ha ezen a tavaszon sem építik be igy h uzuni elmegy akkor nem tudom mikor. Ha ennyire alkalmatlan akkor minek vettük? Padon nem fog fejlődni...Az egyetlen játékosunk akinek a mentalitása a Camp Nou-ban és Tökölön is ugyanolyan profi volt. Sajnálom, mert ő volt az egyetlen aki valóban megdöglött a pályán a légiósok közül.Ja, én sem örülök de végre tudtak "felfelé" értékesíteni, kvázi megjelentünk a nyugati piacon.Elvileg 4 millió EUR. Azaz pont visszajön az a pénz, amit a totál fogalmatlan Zachariassen-Loncar kettősre sikerült kiadnunk... Viszont bukjuk a legjobb játékosunkat. Parádé.Remelem sokat kaszalunkMyrto menni Granada 😕👍🏻Jo ez, kinotte o oszre az nb1et. Legalabb vkit sikerul eladni egy magasabb ligaba, kar h a legnagyobb ertekunket
Sinisa
davemayer
csebi
Bálesz
davemayer
Kenny
davemayer

több mint 4 éve
AFCON elődöntők :Aha, Cape Verde, meg Egyenlítői Guinea, most meg Felső-Volta, veretes névsor 😀
Kamerun-Egyiptom
Burkina Faso-Szenegál
Csak itt van még Szenegál, igaz warr 😀
Szerintem Kamerunt beviszi a hazai pálya a döntőbe, Egyiptom így is a határon mozog végig, Szenegál pedig most kezd jó formába jönni
Heisman

több mint 4 éve
Kivancsi vagyok Gavriccsal mi a terv, mert ha ezen a tavaszon sem építik be igy h uzuni elmegy akkor nem tudom mikor. Ha ennyire alkalmatlan akkor minek vettük? Padon nem fog fejlődni...Az egyetlen játékosunk akinek a mentalitása a Camp Nou-ban és Tökölön is ugyanolyan profi volt. Sajnálom, mert ő volt az egyetlen aki valóban megdöglött a pályán a légiósok közül.Ja, én sem örülök de végre tudtak "felfelé" értékesíteni, kvázi megjelentünk a nyugati piacon.Elvileg 4 millió EUR. Azaz pont visszajön az a pénz, amit a totál fogalmatlan Zachariassen-Loncar kettősre sikerült kiadnunk... Viszont bukjuk a legjobb játékosunkat. Parádé.Remelem sokat kaszalunkMyrto menni Granada 😕👍🏻Jo ez, kinotte o oszre az nb1et. Legalabb vkit sikerul eladni egy magasabb ligaba, kar h a legnagyobb ertekunket
Sinisa
davemayer
csebi
Bálesz
davemayer
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az egyetlen játékosunk akinek a mentalitása a Camp Nou-ban és Tökölön is ugyanolyan profi volt. Sajnálom, mert ő volt az egyetlen aki valóban megdöglött a pályán a légiósok közül.Ja, én sem örülök de végre tudtak "felfelé" értékesíteni, kvázi megjelentünk a nyugati piacon.Elvileg 4 millió EUR. Azaz pont visszajön az a pénz, amit a totál fogalmatlan Zachariassen-Loncar kettősre sikerült kiadnunk... Viszont bukjuk a legjobb játékosunkat. Parádé.Remelem sokat kaszalunkMyrto menni Granada 😕👍🏻Jo ez, kinotte o oszre az nb1et. Legalabb vkit sikerul eladni egy magasabb ligaba, kar h a legnagyobb ertekunket
Sinisa
davemayer
csebi
Bálesz
davemayer
több mint 4 éve
AFCON elődöntők :Kamerun-Egyiptom
Burkina Faso-Szenegál
Csak itt van még Szenegál, igaz warr 😀
Szerintem Kamerunt beviszi a hazai pálya a döntőbe, Egyiptom így is a határon mozog végig, Szenegál pedig most kezd jó formába jönni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Én is Mátyust hallottam 😀 plusz megint jön pár ingyen millióért Lanza 😀Kispesten is van koncepció. Végignyomja Feri a téli felkészülést aztán az első meccs után kirakják🙂
gordonHorváth Feri out.Mert úgyanolyan kóklerek irányítják a klubot, mint amilyen edző Feri és nekik is takarodniuk kéne. Hogy mást ne mondjak lehet Mátyussal akarják pótolni, aki kb ugyanaz a kategória mint HF...
Ebbe mi volt a logika? Már ősszel is majdnem kirúgták, de aztán maradt. Végigcsinálták a felkészülést, és most egy meccs után lapát. Akkor miért nem váltották le szezon után?
Zolika
iktriad
RIP Honvéd
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)