Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Mindenki nyugodjon le, van utánpótlásunk csak éppen megbotlottak a csehek ellen egy hétre😁😁Ha elég tehetséget menekítünk ki még idejekorán a hazai mocsár elől (Szalai, Szoboszlai, stb.), illetve rámegyünk a magyar üknagypapás diaszpórára, simán meg lesz oldva a válogatott még évtizedekre.
french
5 hónapja
Mindenki nyugodjon le, van utánpótlásunk csak éppen megbotlottak a csehek ellen egy hétre😁😁
5 hónapja
Lehet, furcsa is volt, mert engem az old school UEFA zászlókra emlékeztettek, de akkor nem véletlenül.Egyébként mik ezek a félig kék portugál zászlók?Az nem a régi portugál zászló (a portugál királyságé), amit 1910-ben váltott le a jelenlegi bordó-zöld?
Tele van velük a stadion.
Kampman
warr_b
Mindnek van a közepén egy piros címer
5 hónapja
Szóba se került a kezezés?!
5 hónapja
Azt mutogatta ahogy néztem hogy nem veszi le a mezt, nem kaphat lapot.HomoszekszuááááálNekik mutogatott ki Ronaldo?
warr_b
Gergőbácsi
Poloska vagyok.
5 hónapja
Egyébként mik ezek a félig kék portugál zászlók?kék és fehér a luzitán historikus színek
Kampman
www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftu0l63ft4uz71.jpg%3Fauto%3Dwebp%26s%3Df38d1f58c5978cdc2772e987520b64ec98f53648

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Egyébként mik ezek a félig kék portugál zászlók?Az nem a régi portugál zászló (a portugál királyságé), amit 1910-ben váltott le a jelenlegi bordó-zöld?
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
Tesóm jár jobban.... Még durmol Tokióban😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Megegyeztünk 😉Na, ha azt írom hogy tejbetök, az jobb 😡😔Legyen Nokedli Béla😁
dande2
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
5 hónapja
Hiába, a péniszirigység...HomoszekszuááááálBosszút is áll mindig azóta, amióta azok a ‘csodálatos szurkolók’ még a bemelegítésnél is ezt dalolták.
warr_b
ozibozi
5 hónapja
Szten ez egy kifejezetten jó félidő volt, nem rúgjuk picsán a labdát, olykor letámadunk, helyzeteink vannak, a félidő derekán volt 5 perc, amikor nem tudtuk megtartani a labdát, gólt is kaptunk, illetve a végén beszorultunk az is gól lett...Kár érte.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
HomoszekszuááááálBosszút is áll mindig azóta, amióta azok a ‘csodálatos szurkolók’ még a bemelegítésnél is ezt dalolták.
warr_b
5 hónapja
Nekem Kerkezzel van a legnagyobb bajom, ott valami történt negatív irányban a liverpooli transzfer ótaVálogatottban teljes homály elég régóta valóban.
r.baggio
5 hónapja
A védők nagy része lesre akarta állítani, ORbán azt mondta nem.Szerintem ő vezényel, de ne legyen igazam
Sixo
5 hónapja
Ronika beadta a faszpirint😁😁
5 hónapja
Szégyen lenne egy embert fogni 2025-ben? Minden labdával őt keresik…Pont arra gondoltam, hogy bármennyire korszerűtlen is, jobb lenne ráállítani valakit. Aztán itt elakadtam. Kit?
JC6 (Mr. Miele)
5 hónapja
Na, ha azt írom hogy tejbetök, az jobb 😡😔Legyen Nokedli Béla😁
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Orbánék állnak mint fasz a lagziban...Nem álltak, lescsapdáztak. Csak annak a védőnek nem szóltak, aki a lesreállítást vezényli.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
5 hónapja
A védők nagy része lesre akarta állítani, ORbán azt mondta nem.Az a baj h más is beragadt, nemcsak Vilmos
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Kar érte, ez inkább ikszes félidő volt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
HomoszekszuááááálNekik mutogatott ki Ronaldo?
warr_b
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
Kb. a realitás sajnos.Pedig volt néhány jó perc, nagy villanás az elején, szóval még csak nagyon nem is panaszkodhatok.