Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
És már vezet Szingapúr!eredmények.com alapján elég komoly meccs lehetett 😀
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
És már vezet Szingapúr!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
O-ó, kettős emberhátrányban Szingapúr, de eddig minden döntetlen az indonézek ellen...

több mint 4 éve
Más nevével.Kettős igazolássalSzalai Attila most a Napoliba igazol a La Gazzetta szerint.Hogy fog ennyi csapatban egyszerre játszani?
Matthew99
Bazzani
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Kettős igazolássalSzalai Attila most a Napoliba igazol a La Gazzetta szerint.Hogy fog ennyi csapatban egyszerre játszani?
Matthew99
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szalai Attila most a Napoliba igazol a La Gazzetta szerint.Hogy fog ennyi csapatban egyszerre játszani?
Matthew99
több mint 4 éve
Szalai Attila most a Napoliba igazol a La Gazzetta szerint.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Asszem valamint 16-17-ért vettük tavaly nyáron.Láttam az arat, picit soknak találtam. Mindezt úgy h Salihamidzic két nappal korábban lenyilatkozta h senkit sem veszünk januárban, erre jön ez meg állítólag Dest után is érdeklődünk …Warr! Milyen ez a raphinha gyerek a leedsben? Állítólag januárban Münchenbe igazolJah, állítólag 50m juróért.
csebi
Amúgy szerintem nem rossz kis spíler, legalábbis Leedsben kb top3.
Idén asszem 16 meccsen 8 gól.
warr_b
csebi
A lóvé nyilván jól jönne (asszem a brazil nevelőklubjának menne 1, másfél milla), de nem hiszem hogy könnyen pótolnánk, és így is hadilábon állunk a góllövéssel...

több mint 4 éve
Láttam az arat, picit soknak találtam. Mindezt úgy h Salihamidzic két nappal korábban lenyilatkozta h senkit sem veszünk januárban, erre jön ez meg állítólag Dest után is érdeklődünk …Warr! Milyen ez a raphinha gyerek a leedsben? Állítólag januárban Münchenbe igazolJah, állítólag 50m juróért.
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Warr! Milyen ez a raphinha gyerek a leedsben? Állítólag januárban Münchenbe igazolArsenal ellen ő volt az egyetlen veszélyes játékos a Leedsben, jó kis szèlső
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Warr! Milyen ez a raphinha gyerek a leedsben? Állítólag januárban Münchenbe igazolJah, állítólag 50m juróért.
csebi

több mint 4 éve
Warr! Milyen ez a raphinha gyerek a leedsben? Állítólag januárban Münchenbe igazol
több mint 4 éve
Mondjuk nem nézek mennyeit, de fura egy olyan védő az alom tizenegyben akinek a csapata 17 meccsen 29 gólt kap.Akkor úgy mondom amit az M4 sport publikált, ami a házigazdája ezeknekHivatalos álom 11 :Ez nem hivatalos, szimplan csak mi allitottuk ossze.
Markek (Pafc) - Blazic (FTC), Spandler (Pafc), Cirkovic (Dvsc) - Koszta (Zte), Laidouni, Bognár (Paks), Leoni (Várda) - Kodro (Vidi), Ádám (Paks), Lukic (Honvéd)
Heisman
Stez
Heisman
Milyen lehet a többi?
több mint 4 éve
Akkor úgy mondom amit az M4 sport publikált, ami a házigazdája ezeknekHivatalos álom 11 :Ez nem hivatalos, szimplan csak mi allitottuk ossze.
Markek (Pafc) - Blazic (FTC), Spandler (Pafc), Cirkovic (Dvsc) - Koszta (Zte), Laidouni, Bognár (Paks), Leoni (Várda) - Kodro (Vidi), Ádám (Paks), Lukic (Honvéd)
Heisman
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Hivatalos álom 11 :Ez nem hivatalos, szimplan csak mi allitottuk ossze.
Heisman
több mint 4 éve
Hivatalos álom 11 :Igen ez vhogy közelebb van a valósághoz
Heisman
több mint 4 éve
Hivatalos álom 11 :Markek (Pafc) - Blazic (FTC), Spandler (Pafc), Cirkovic (Dvsc) - Koszta (Zte), Laidouni, Bognár (Paks), Leoni (Várda) - Kodro (Vidi), Ádám (Paks), Lukic (Honvéd)
több mint 4 éve
mindenhol IS ő a legjobbHat én Mmaeet sem értem. De amúgy Zsuzsi milyen érdekes: úgy tudom h ő mélységi irányítót játszik erre berakjak 10esnek baszki …NSO őszi álomcsapat 😀 😀 😀Kb 5 ember van benne max aki érdemes rá. Nálam például Dibusz sem.
Dibusz - Bévárdi 😀 - Prenga, Mmaee, Leoni - Varga József 😀 😀, Laidouni - Dárdai 😀 😀 😀, Dzsudzsák 😀😀😀DDDDDDDDD, Bumba - Ádám Martin
#JC6
A debreceniek meg Dárdai vicc kategória.
Bazzani
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hat én Mmaeet sem értem. De amúgy Zsuzsi milyen érdekes: úgy tudom h ő mélységi irányítót játszik erre berakjak 10esnek baszki …NSO őszi álomcsapat 😀 😀 😀Kb 5 ember van benne max aki érdemes rá. Nálam például Dibusz sem.
Dibusz - Bévárdi 😀 - Prenga, Mmaee, Leoni - Varga József 😀 😀, Laidouni - Dárdai 😀 😀 😀, Dzsudzsák 😀😀😀DDDDDDDDD, Bumba - Ádám Martin
#JC6
Bazzani
több mint 4 éve
@warr_b örülhetsz, Karácsonykor nem fog kikapni a Leeds. ;PHatalmas mákotok van, megússzátok a méretes zakót 😀
Mikey

több mint 4 éve
NSO őszi álomcsapat 😀 😀 😀Kb 5 ember van benne max aki érdemes rá. Nálam például Dibusz sem.
#JC6
több mint 4 éve
NSO őszi álomcsapat 😀 😀 😀Dibusz - Bévárdi 😀 - Prenga, Mmaee, Leoni - Varga József 😀 😀, Laidouni - Dárdai 😀 😀 😀, Dzsudzsák 😀😀😀DDDDDDDDD, Bumba - Ádám Martin
több mint 4 éve
@warr_b, 27-én északír klasszikó?Mi bajod velük? 😊
elég régen rendeztek már Linfield-Glentoran meccset úgy, hogy ők álltak az első két helyen (mer' a Glentoran szar volt mint a fos általában, de megérdemlik)
slowmotion
Amúgy a Cliftonville is nagyon tapad.
warr_b
Glentorannal? hát hogy a Linfield legnagyobb riválisai 😀Ja, ha Linfield fan vagy, akkor nem szóltam 😊
Cliftonville meg most tapad, de majd szépen leszakadnak. tavaly ilyenkor a Larne karcolt nagyon, aztán sikerült az negyedik helyik visszacsúszniuk.
slowmotion