Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 551 — nabege2@yahoo.com
3000?
És lefogyasztható?
ozibozi
persze
megnézed a meccset 😊
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 416 — Steelers fan
Nekem 500 forint volt ma a jegy, a 6 éves fiamnak ingyenes. Jó, speckó helyzet, mert Balmazban játszunk otthon, de kb ennyit ér ma egy nb2-es focimeccs.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 503
3000?
És lefogyasztható?
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 644
Köszönöm, Istenem, hogy láthattam ezt a varázslatos meccset! Ebben a bajnokságban a Vasas még mindig 100 százalékos hazai pályán!
nagylaza
És szerdán jön is a következő, fogadjuk a Budafokot!
warr_b
lejjebb vihetnék a jegyárakat, mert 3 ezret már kezd sok lenni ezért a teljesítményért.

Hangosbemondó: Zengjen a hajrá Vasas, hajrá Angyalföld
Nézőtér: ----------------------

Kuttor meg te szent szar, én örültem a kinevezésnek, de eddig botrányosan meccsel.

Bobál is, Birtalan és Szatmári is alkalmatlan. Ráadásul Bobál konkrétan a mezőny leggyengébbje volt megint. A jobb oldalon képtelenek egy értelmes védőt felmutatni évek óta, aki segíteni is tudja a támadásokat és hátul sem életveszély cserébe. Pekár megint a szélre jött..tükörszélsőnek LOL, mert ugye bal lába az nincs, jobbal meg csak befele tudna menni.

A Márkvárt, Berecz páros középen szervezzen, aztán mögöttük Hidi M szűrjön, szedje össze a zsugát, indítsa el a támadásokat. Szatmárit felejtsük már el, akkor jöjjenek a fiatalok, ha nincs jobb veterán a helyére. Ő már lassú, körülményes, mondjuk már több éve, de azért csak nyomja mindenki.

Sillye meg érthetetlen miért nem előre fele játszik és minden passzt hátrafelé kezel le és a középső védőknek ad vissza. Kétszer vette át előre fele, két helyzet lett belőle. Kuttor ott állt mellette és nem mondta neki, hogy ember menj előre a labdával, ha nincs 5 méteres körzetben senki.

Mondjuk azt se értem Viczián hogy a búsba nem bírja odapasszolni erőből Otigbának 15 méterre és vánszorog a labda és támadást indítanak belőle. Az ilyen megoldást alkalmazók nem valók a pályára.
topin
3 ezer a jegy..nb2-ben ? 😀
mi a fasz
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 353
Köszönöm, Istenem, hogy láthattam ezt a varázslatos meccset! Ebben a bajnokságban a Vasas még mindig 100 százalékos hazai pályán!
nagylaza
warr_b
lejjebb vihetnék a jegyárakat, mert 3 ezret már kezd sok lenni ezért a teljesítményért.

Hangosbemondó: Zengjen a hajrá Vasas, hajrá Angyalföld
Nézőtér: ----------------------

Kuttor meg te szent szar, én örültem a kinevezésnek, de eddig botrányosan meccsel.

Bobál is, Birtalan és Szatmári is alkalmatlan. Ráadásul Bobál konkrétan a mezőny leggyengébbje volt megint. A jobb oldalon képtelenek egy értelmes védőt felmutatni évek óta, aki segíteni is tudja a támadásokat és hátul sem életveszély cserébe. Pekár megint a szélre jött..tükörszélsőnek LOL, mert ugye bal lába az nincs, jobbal meg csak befele tudna menni.

A Márkvárt, Berecz páros középen szervezzen, aztán mögöttük Hidi M szűrjön, szedje össze a zsugát, indítsa el a támadásokat. Szatmárit felejtsük már el, akkor jöjjenek a fiatalok, ha nincs jobb veterán a helyére. Ő már lassú, körülményes, mondjuk már több éve, de azért csak nyomja mindenki.

Sillye meg érthetetlen miért nem előre fele játszik és minden passzt hátrafelé kezel le és a középső védőknek ad vissza. Kétszer vette át előre fele, két helyzet lett belőle. Kuttor ott állt mellette és nem mondta neki, hogy ember menj előre a labdával, ha nincs 5 méteres körzetben senki.

Mondjuk azt se értem Viczián hogy a búsba nem bírja odapasszolni erőből Otigbának 15 méterre és vánszorog a labda és támadást indítanak belőle. Az ilyen megoldást alkalmazók nem valók a pályára.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Ez a Banai😀😀😀😀😀😀
#JC6
Mit csinált már?
csebi
Kiszaladt a 16oson kívülre, mellel levette a labdát, majd elkezdett cselezni, elvették tőle a zsugát, mire felrúgta a csatárt 😄
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 848 — "Montoya por favor!"
Durca hogy mennyire üres a Barca stadion.
Sajnos kb 150km-re vagyok Barcelonatol, de Kataloniaban. Van egy feelingje, sorozve a helyi pubban kozbe meg megy a meccs 😀
Elvezetes.
Coolearie
15 ezernél nem lehetnek többen a stadionban a helyi szabály szerint. Alapból a helyeknek 40%-ára a lehetne bemenni, de ez nem lépheti át a 15000 fős határt.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Durca hogy mennyire üres a Barca stadion.
Sajnos kb 150km-re vagyok Barcelonatol, de Kataloniaban. Van egy feelingje, sorozve a helyi pubban kozbe meg megy a meccs 😀
Elvezetes.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 881 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 615 — Lucas Scott
Ez a Banai😀😀😀😀😀😀
#JC6
Mit csinált már?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 648 — beers & Packers
több mint 4 éve
Ez a Banai😀😀😀😀😀😀
több mint 4 éve
"A csákváriak megmutatták oroszlánkörmeiket..."
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 881 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Borzalmasan szar a Vasas, mégis 2:0 ide. (Szerencsére elhangzott, hogy ez a "legveszélyesebb eredmény". Nem vicc.)
nagylaza
Tessék, már 2-1, kellett kárognod.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Borzalmasan szar a Vasas, mégis 2:0 ide. (Szerencsére elhangzott, hogy ez a "legveszélyesebb eredmény". Nem vicc.)
nagylaza
Gondolom, nem is kell mondanom, mert nyilván mindenki nézi, de már 2:1. (Ja, a jó erőkből álló Csákvár az ellenfél.)
több mint 4 éve
A Puskás meccs félbeszakadt az eredmenyek.com szerint.
Mi történt?
Bazzani
Soros.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Mi történt?
Bazzani
Felhőszakadás.
több mint 4 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 486
Mi történt?
Bazzani
Egerszegen leszakadt az ég.

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Mi történt?

több mint 4 éve
Nagyon szomorú, hogy a Fáy utcai katlanba nem engedtek be nézőket.
több mint 4 éve
Son játékát látva sírok hogy nálunk egy ilyen játékos sincs… 😕

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Nem bírnám elviselni, ha ma is kikapna a felcsúti Puszkász.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 603 — Bla, bla, bla
Szegény Fehérvár, már nevetni sem tudok rajtuk. Vicc ami ott megy.
Kenny
ez a Vidi ezzel a kerettel középcsapat idén, 6-7 hely. nyugodtan röhögj, ti elbasztok kurva sok pénzt felső polcos játékosokra nyakló nélékül, njekünk marad Kojnok, Szendrei, Dárdai, Zivzivadze meg ilyenek.
remélem ez az idei év arra megy el, hogy kibaszkodják akik már nem adnak hozzá semmit, és igazol Sallói min. 5 átlagon felülit. semmi mélység nincs és minőség.
petey
nem röhögök, mert nyilvan a Fehérvár képes arra, hogy egy szezonon keresztül szorongassa a Fradit, ha ők se lesznek akkor rohadt unalmas lesz megint.
Kenny
Amúgy kis Dárdai ennyire rossz?
csebi
Ő a leggyengébb Dárdai tesó elvileg.
Kenny
De a magyar válogatottat választotta a német helyett 😀😀😀 ide se fér be
Heisman
Má bocsi, de az EBn a németek alig hozták x-re ellenünk a hazai pályás meccsüket...😁😉🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Ebben a Tanganga-Sterling párharcban nem tudom ki a szarabb 😀