Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 646 — beers & Packers
Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.
tüsi91
A hazai L miatt én kevésbé vagyok lelkes...
iktriad
3257 néző az NSO szerint. Kemény. (Jó lenne végre egy új stadion a Honvédnak.)
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 390 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hátrafelé passzolgat a Kispest. Tartani akarja az eredményt.
nagylaza
Fontos lehet a golarany a kieses elleni harcban 😊
Borbinho
Még jó hogy HF és a vezetés is az első 6 hely valamelyikét célozta a héten, mint elérendő célt az új idényben...
iktriad
Ebben a keretben nem hiszem hogy van annyi
kapitnono
Lukicstól én sokat várok, Nono is elég jó volt ma, de szerintem is max középmezőnybe jó ez a Honvéd. Egy jó edzővel.
több mint 4 éve
nagylaza
Borbinho
Még jó hogy HF és a vezetés is az első 6 hely valamelyikét célozta a héten, mint elérendő célt az új idényben...
iktriad
kapitnono
Igen, ebben a bivalyerős bajnokságban ez kevés lesz.
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 278 — WHO DAT!!!!
nagylaza
Borbinho
iktriad

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 390 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nagylaza
Borbinho
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
nagylaza

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.
tüsi91
iktriad
2022, a megtisztulas eve:
Kiesunk, de lesz kormanyvaltas, a NER embereket elkuldik az ujgur halaltaborokba es jon vissza Hemi papa is, egybol vissza is jutunk, es szponzorunk is lesz! 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
több mint 4 éve
"Ki emlekszik majd ket harom ev mulva, hogy milyen jo volt a Honved az elso felidoben" 😀😀😀

Mar jovo heten nem fogok ra emlekezni, nem h evek mulva.

Horvath Feri takarodj!

több mint 4 éve
tüsi91
több mint 4 éve
Ezt a Szappanost mi a fasznak kellett elhozni? Ismeri az uj NER tulajt?

12 eve nem vedtem, de esku jobb lennek mint ez szerencsetlen balfasz.
Antal Botond ota nem lattam ennyire gyenge kapusteljesitmenyt...

több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 634 — Omar's Coming Yo!
Barany iden meg valogatott lesz.

több mint 4 éve
És már vezet is a DVSC... VARatlan. Ja nem.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 503
Annyira stílszerű, hogy a Honvéd szopja be igazán először itthon a VAR-t.
iktriad
Csak azért mert mi nem jutottunk fel
több mint 4 éve
Annyira stílszerű, hogy a Honvéd szopja be igazán először itthon a VAR-t.
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 141 — Illegális gyakorló
Azért akik a magyarokat hiányolják a Fradiból, remélem nézték ezt a mai fost. Vécsei NB3 szint, Csontos sem lesz megváltó bal bunkóban és akkor még finom voltam.
Mak teljesen formán kívül, Zubkov ezer éve katasztrófa, Boli kb nulla veszély kapura. Ráadásul jó néhányan azt hitték, hogy elég a mezeket kiküldeni, majd jön megint a 20 pontos előny. Nesztek. A Slavia kicsit más szint lesz, mint a várkerti vitézek...
Bálesz
Amúgy Vecseirol az jutott eszembe h ő az új Józsi Gyuri aki csak hatra passzol, és kerüli a pár harcokat
csebi
Teljes alibi, amit tol. Na ezért nem játszott eddig... Remélem, Stöger sem szeret bele.

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 613 — Lucas Scott
Azért akik a magyarokat hiányolják a Fradiból, remélem nézték ezt a mai fost. Vécsei NB3 szint, Csontos sem lesz megváltó bal bunkóban és akkor még finom voltam.
Mak teljesen formán kívül, Zubkov ezer éve katasztrófa, Boli kb nulla veszély kapura. Ráadásul jó néhányan azt hitték, hogy elég a mezeket kiküldeni, majd jön megint a 20 pontos előny. Nesztek. A Slavia kicsit más szint lesz, mint a várkerti vitézek...
Bálesz
Amúgy Vecseirol az jutott eszembe h ő az új Józsi Gyuri aki csak hatra passzol, és kerüli a pár harcokat

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 141 — Illegális gyakorló

több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Fradi tavaszba végig ezt a játékot produkálta.
Nem új keletű dolog.
Egy-két játékost alapos fejmosásban kellene részesiteni.

Honvéd viszont nagyon jól focizik.
több mint 4 éve
Ezt nem kicsit baszta be Bőle!

Igazából ha nem a Horvát Feri lenne az edző még bizakodnék is, de vele csak legyen meg a bentmaradás 😀

több mint 4 éve
Az a kevés optimizmusom is kb elszállt, ilyen védelemmel szét fog kapni minket a slavia pesten is. Fejjekkel ma nagyon nem volt rendben valami.
davemayer
Olyan játékosok játszottak, akik Rebrovnál 10 perces cserék voltak. Nem véletlen.
Mak pl tök jó játékos, de nem védekezik, ez Reborvnál nem fért bele, Stögernél belefér, láttuk mennyire volt átjáróház a középpálya, egy olyan csapat ellen akiről mindenki tudja, hogy kontrákra játszik.
Az meg a másik, hogy Kharatin nélkül nincs középpálya. Laidouni meg fél lábbal már itt sincs, van érte egy elég konkrét ajánlat, látszik a játékán is.

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Az hagyján, de a GM is elég foghíjas… csak nem nyaralnak?
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Az a kevés optimizmusom is kb elszállt, ilyen védelemmel szét fog kapni minket a slavia pesten is. Fejjekkel ma nagyon nem volt rendben valami.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Adhato tizi.

Felkapott fórum témák