Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 609
Akkor most lehet betenni az Újpest kezdőjét is. NULLA db magyar játékossal 😀
Kenny
Bármit is érnek el, nagyszerű MAGYAR siker lesz, ne akadékoskodj. 😀😀
Mikey
Kicsit túltolod a magyarellenességet.
Értem én, hogy nem csíped az állami sporttámogatásokat, meg azt, hogy a kormányzat rákente magát a sportra, de ebben nincs semmi új, így megy ez sok helyen, sok korban.
Ahogy abban sincs, hogy a klubfutballban nem csak hazai játekosok játszanak egy klubcsapatban.
Az angol házi BL-döntőn se volt egy csapatnyi angol kezdő, a top6 angol klubban sincs túl sok angol, ahogy van olyan PL meccs, hogy a két csapatban összesen nincs öt angol, és ez világtrend, ez megy mindenhol.
Van ezer dolog, amivel jogosan fikázhatod a magyar sportpolitikát, ez nem az.
Sobri Jóska
Hagyd már ezt a magyarellenes faszságot. Ha valamiellenes vagyok, akkor az a módszerellenes.
Ugyanúgy mosolygok azon, amikor angol ősrangadón kiáll a két csapat összesen három angollal a kezdőkben, ezt pl. Liverpool meccsek kapcsán rengetegszer szóvá is tettem, szóval ne gyere nekem magyarellenességgel. Tudom hogy ilyen a mai világ, és engem egyébként nem is zavar, szimplán csak megmosolyogtató, amikor a sok-sok külföldi által elért sportsikereket megpróbálják eladni nemzeti sikerként. Akár a média, akár a szurkolók. Legyen az Magyarország, Anglia, vagy az Egyesült Államok.

Most pont ugyanazt az elcseszett és idióta szöveget nyomod gondolkodás nélkül, amit a sok agymosott. Csak azért mert kritizálok valamit, ami "magyar", még nem leszek magyarellenes.

Mert ennyi erővel angolellenes, németellenes, meg mindennemzetellenes IS vagyok. 😊

S ha kicsit átlátnál a narancssárga ködön, akkor észrevehetnéd, hogy pont a magyar játékosokat hiányolom egy magyar csapatból. Elég kifacsart logika kell ahhoz, hogy ezt magyarellenességnek tekintsük.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 847 — "Montoya por favor!"
Austria Wien is kiesett a Breidablik ellen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 927 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nincs stúdió? Brühühü... (Nem baj, az 1 percesből legalább megtudtam, milyen multinacionális erők állnak a hazánk ellen indított brüsszeli támadás hátterében.)
nagylaza
Soros United 😂😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 646 — beers & Packers
Nincs stúdió? Brühühü... (Nem baj, az 1 percesből legalább megtudtam, milyen multinacionális erők állnak a hazánk ellen indított brüsszeli támadás hátterében.)
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 927 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
PAFC edző mit magyarázkodik....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 141 — Illegális gyakorló
Vajon Badár lemond egy ilyen parádés 0-5 után?

több mint 4 éve
"Papíron nem szabadna, hogy a lett ezüstérmes gondot okozzon..."
Papíron nem is okozott gondot. Azaz: nem papíron okozott gondot.
több mint 4 éve
Meg fogom várni a stúdióértékelést. De csak akkor, ha lesz előtte 1 perces híradó.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 877 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
És mind a négy belarusz csapat simán kiesett.

Amúgy így már nem is bánom, hogy a Turku kiesett a Felcsút ellen, mert ez a félamatőr litvánok általi szárazon seggbekúrás sokkal cikibb 😀😀
warr_b
Akarod mondani: lett.
nagylaza
Jóvanna, ezeket mindig keverem 😊
Egyszerűbb volt, amíg mind szovjet volt 😀😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 571 — Vikings fan
Hungarofób valaki, mert nem picsog, hogy miért nem büntették meg az Angolokat és a Hollandokat!
Magyarellenes mert szóváteszi, hogy a bajnoki 6. csapatban miért csak légiósok vannak…
Mindig megtudtok lepni! 😊
több mint 4 éve

Amúgy így már nem is bánom, hogy a Turku kiesett a Felcsút ellen, mert ez a félamatőr litvánok általi szárazon seggbekúrás sokkal cikibb 😀😀
warr_b
Akarod mondani: lett.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 877 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 4 éve
Jo dolog, hogy mi gyujtjuk a koeff pontokat, de igy sose lesz kiemelt a magyar bajnok a harmadik korben😂
Kenny
Ahhoz magunknak kell gyűjteni a pontokat. Az ország koeff ahhoz kellene, hogy ne a legelső előtti körben kapcsolódjanak be a csapatok a selejtezőbe.

több mint 4 éve
"Hornyák Zsolt nem győzi hangsúlyozni: a Puskás Akadémia tovább szeretne jutni a lett FK Rigas ellen az Európa-konferencialiga selejtezőjének 2. fordulójában. A feladat nem egyszerű, hiszen a felcsútiak háromgólos vereséget szenvedtek az első mérkőzésen, de a tréner érzi az erőt játékosaiban."
 www.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-tudom-hogy-0-3-utan-nem-egyszeru-de-tovabb-szeretnenk-jutni-hornyak-2841015
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
felcsút 0 kapura lövéssel fog kiesni? 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 634 — Omar's Coming Yo!
Jo dolog, hogy mi gyujtjuk a koeff pontokat, de igy sose lesz kiemelt a magyar bajnok a harmadik korben😂

több mint 4 éve
Megjött a néger Emerson is. Szép munka.!

több mint 4 éve
Hajrá pufla, már csak négy kell a hosszabbításhoz!
Bálesz
Már öt!
több mint 4 éve
Hajrá pufla, már csak négy kell a hosszabbításhoz!

több mint 4 éve
Kenny
Mikey
Értem én, hogy nem csíped az állami sporttámogatásokat, meg azt, hogy a kormányzat rákente magát a sportra, de ebben nincs semmi új, így megy ez sok helyen, sok korban.
Ahogy abban sincs, hogy a klubfutballban nem csak hazai játekosok játszanak egy klubcsapatban.
Az angol házi BL-döntőn se volt egy csapatnyi angol kezdő, a top6 angol klubban sincs túl sok angol, ahogy van olyan PL meccs, hogy a két csapatban összesen nincs öt angol, és ez világtrend, ez megy mindenhol.
Sobri Jóska
Én is magyarellenesnek tartom azokat, akik a magyarokat hiányolják azokból a magyar csapatokból, amelyek számolatlanul kapják a TAO-milliárdokat az utánpótlás nevelésére.
több mint 4 éve
A Felcsúttól ez a fekete-arany-kék szerelés nagyon OG.
A Penny Market logó csak minimálisan vesz el az értékéből.
Kampman
Hogyhogy nem cba? 😮

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 634 — Omar's Coming Yo!
Ez szép volt, még a liláktól is.

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 164
A Felcsúttól ez a fekete-arany-kék szerelés nagyon OG.
A Penny Market logó csak minimálisan vesz el az értékéből.

több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
mekkora comeback a kazahoktól!
Löfli
és még egy hosszabbításos továbbjutás, micsoda nap ez a kazah foci történetében 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 918 — #NoStress
Kenny
Mikey

Felkapott fórum témák