Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért azt megnézném milyen tények alapján állítod hogy beleszólnak a csapat összeállításába.pl Gula hazaküldése a válogatott keretből mikor még volt 2 meccs asszem, nem kell olyan messzire visszamenni az időben.
davemayer
csebi
Dibuszt sem játszott a fradi utolsó 2-3 bajnokiján, pihentetés.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Azért azt is tegyük hozzá, hogy úgy sikerült csak hogy felvitték a résztvevők számát 24 re, és még így is csak pótselejtezőkkeljóvan, azért most kijutottunk 2x ne csináljunk már úgy mintha egy angol/olasz/francia stb. válogatott vagyunk akik TÉNYLEG ott vannak 2 évente EB/VB-n 😀 akik most nincsenek ott majd ott lesznek legközelebb aztán lehet mi meg szopunk megint x évig.Tenyleg nem feszultseget akarok generalni, de:Nekem meg az a gond hogy azt mondják hogy ez elvárható. Eleve a sportban nincs ilyen, pláne a fociban hogy beletettél x pénzt akkor az biztos sikert garantál. A másik meg az hogy az a pénz amit beletettek a fociba még mindig nem akkora hogy arról lehessen beszélni hogy adott csapatainknak ne minimum azonos vagy erősebb ellenfeleket verve kelljen hozni az "elvártat".
A gond szerintem inkabb azzal van, hogy sikernek van beallitva az, ami alapbol elvarhato lenne (minden amit felsoroltal).
25 ev alatt 2 BL fotabla, 35 ev alatt 2 EB szereples
Borbinho
Aki azt gondolja hogy pl a magyar válogatottól alap elvárás az eb szereplés nézze meg milyen csapatok nincsenek ott. Nem is értem komolyan.
davemayer
petey

több mint 4 éve
nem azt mondtam, hogy legyen kezdő. legyen ott a csapattal. vagy akkor miért nem küldtek haza mkit aki nem volt kezdő a következő meccsen ennyi erővel?es mi ertelme volt annak ha ujra kezdo?Azért azt megnézném milyen tények alapján állítod hogy beleszólnak a csapat összeállításába.pl Gula hazaküldése a válogatott keretből mikor még volt 2 meccs asszem, nem kell olyan messzire visszamenni az időben.
davemayer
csebi
YoungZeeZee
itt csak ez volt a felvetés, hogy nem szólnak bele. a nagy lókukit, itt volt egy tök egyértelmű példa.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
jóvan, azért most kijutottunk 2x ne csináljunk már úgy mintha egy angol/olasz/francia stb. válogatott vagyunk akik TÉNYLEG ott vannak 2 évente EB/VB-n 😀 akik most nincsenek ott majd ott lesznek legközelebb aztán lehet mi meg szopunk megint x évig.Tenyleg nem feszultseget akarok generalni, de:Nekem meg az a gond hogy azt mondják hogy ez elvárható. Eleve a sportban nincs ilyen, pláne a fociban hogy beletettél x pénzt akkor az biztos sikert garantál. A másik meg az hogy az a pénz amit beletettek a fociba még mindig nem akkora hogy arról lehessen beszélni hogy adott csapatainknak ne minimum azonos vagy erősebb ellenfeleket verve kelljen hozni az "elvártat".
A gond szerintem inkabb azzal van, hogy sikernek van beallitva az, ami alapbol elvarhato lenne (minden amit felsoroltal).
Borbinho
Aki azt gondolja hogy pl a magyar válogatottól alap elvárás az eb szereplés nézze meg milyen csapatok nincsenek ott. Nem is értem komolyan.
davemayer
több mint 4 éve
Jajj! 😁 Na ha ott leírnám, hogy annyit várok a válogattól, hogy tisztességesen végig küzdje mindhárom meccset és ha ki is kapunk sokkal, akkor is max úgy, mint a belgàk ellen, akkor kapnám az áldást rendesen.Segítsetek már légy szíves nekem, hogy bal oldali libernyákként hogyan szabad megfogalmaznom, hogy nulla volt a mai meccs úgy, hogy közben nem kap infarktust a külföldre menekült kolléga?Trollfocin kérdezd meg 😀 biztos kapsz érdemi választ 😀
Te Dávidka! Nem mindegy neked az új Puskás? Úgy is csak tévében nézed 1500 kilométerről..
Szokol
petey
Sajnos Szoboszlai kiesésével meghalt a kreativitásunk is...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 640
es mi ertelme volt annak ha ujra kezdo?Azért azt megnézném milyen tények alapján állítod hogy beleszólnak a csapat összeállításába.pl Gula hazaküldése a válogatott keretből mikor még volt 2 meccs asszem, nem kell olyan messzire visszamenni az időben.
davemayer
csebi
több mint 4 éve
Segítsetek már légy szíves nekem, hogy bal oldali libernyákként hogyan szabad megfogalmaznom, hogy nulla volt a mai meccs úgy, hogy közben nem kap infarktust a külföldre menekült kolléga?Trollfocin kérdezd meg 😀 biztos kapsz érdemi választ 😀
Te Dávidka! Nem mindegy neked az új Puskás? Úgy is csak tévében nézed 1500 kilométerről..
Szokol
több mint 4 éve
és neki sem tudtunk gólt rúgni baszodBelenéztem a meccsbe, az ír kapus kurva fiatalnak tűnt, meg ismerősnek is.Aztakurva, akkor tenyleg nagyon fiatal 😮
Aztán rájöttem, hogy a Liverpool
két éves cserekapusa 😊
slowmotion
Borbinho
több mint 4 éve
Segítsetek már légy szíves nekem, hogy bal oldali libernyákként hogyan szabad megfogalmaznom, hogy nulla volt a mai meccs úgy, hogy közben nem kap infarktust a külföldre menekült kolléga?Te Dávidka! Nem mindegy neked az új Puskás? Úgy is csak tévében nézed 1500 kilométerről..
több mint 4 éve
Azért azt megnézném milyen tények alapján állítod hogy beleszólnak a csapat összeállításába.pl Gula hazaküldése a válogatott keretből mikor még volt 2 meccs asszem, nem kell olyan messzire visszamenni az időben.
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Belenéztem a meccsbe, az ír kapus kurva fiatalnak tűnt, meg ismerősnek is.Annál azért tuti öregebb
két éves cserekapusa 😊
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Belenéztem a meccsbe, az ír kapus kurva fiatalnak tűnt, meg ismerősnek is.Aztakurva, akkor tenyleg nagyon fiatal 😮
két éves cserekapusa 😊
slowmotion
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Belenéztem a meccsbe, az ír kapus kurva fiatalnak tűnt, meg ismerősnek is.Aztán rájöttem, hogy a Liverpool
két éves cserekapusa 😊
több mint 4 éve
Mindig van választás.
több mint 4 éve
Nekem akkor sem ok, ha nincs más választás 😊Azért sokakkal ellentétben nem szopnám le hirtelen a viktort. /már ha van választási lehetőség/Nézd, ha nem ők vannak akkor a pénz ugyanúgy eltűnik, az eü ugyanúgy szar csak Puskás Aréna sincs. Vagy szted balos kormányzással is megépült volna? Kötve hiszem.Pozitív hozzáállás. A rosszban is megtalálni a jót. Sikerült. 😊😀😀😀Nem akarok itt politikai vitát indítani, csak hogy értsd: én örülök hogy a lopásnak ezt a fajtáját választották mert legalább az elrakott pénzek mellett épült is valami.Kenyeret és cirkuszt ugye, nem volt hülyeség már akkor sem.Ezt ironiabol irtad?
davemayer
A mondas arrol szolt, hogy hogyan tudjak a nep szajat legkonnyebben befogni.
*Szerk
Ha magad nem a "nep" tagjanak tartod es ugy irtad, akkor ertem.
Borbinho
davemayer
Löfli
Mikey
davemayer
Ha nincs akkor ok.
Van stadion sok országban, ott is ahol nem évente kétszer ha megtelik. Van forma 1 is Kínától-Bakuig, mégsem verem a brét hogy nem lopta el a pínzt az ellenzék. Kinek mi.
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ezt nem tudhatjuk. Egyébként az ilyen "mi lett volna, ha" jellegű dolgokon csak akkor szoktam elmélkedni, ha csajokról van szó és az elmulasztott lehetőségekről. 😊Nézd, ha nem ők vannak akkor a pénz ugyanúgy eltűnik, az eü ugyanúgy szar csak Puskás Aréna sincs. Vagy szted balos kormányzással is megépült volna? Kötve hiszem.Pozitív hozzáállás. A rosszban is megtalálni a jót. Sikerült. 😊😀😀😀Nem akarok itt politikai vitát indítani, csak hogy értsd: én örülök hogy a lopásnak ezt a fajtáját választották mert legalább az elrakott pénzek mellett épült is valami.Kenyeret és cirkuszt ugye, nem volt hülyeség már akkor sem.Ezt ironiabol irtad?
davemayer
*Szerk
Borbinho
davemayer
Löfli
Mikey
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Azt hogy 25 szezon alatt 2 magyar csapat jutott be a BLbe, meg 17 vilagesemenybol 2re kijutott a valogatott, ne nevezzuk mar sikernek konyorgom. Az elmult 35 evrol beszeltem, es sikerult valahogy belehozni a politikat. Gratulalok.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Dohányos öregember -> LazioEgy pillanatra felsejlett előttem Zdenek Zeman, de sajnos nem ő lesz, úgy néz ki 😕
Heisman
több mint 4 éve
Nem véletlenül nem nézek be már hónapok óta a politika topikba.Jól teszed...
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nézd, ha nem ők vannak akkor a pénz ugyanúgy eltűnik, az eü ugyanúgy szar csak Puskás Aréna sincs. Vagy szted balos kormányzással is megépült volna? Kötve hiszem.Pozitív hozzáállás. A rosszban is megtalálni a jót. Sikerült. 😊😀😀😀Nem akarok itt politikai vitát indítani, csak hogy értsd: én örülök hogy a lopásnak ezt a fajtáját választották mert legalább az elrakott pénzek mellett épült is valami.Kenyeret és cirkuszt ugye, nem volt hülyeség már akkor sem.Ezt ironiabol irtad?
davemayer
*Szerk
Borbinho
davemayer
Löfli
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tenyleg nem feszultseget akarok generalni, de:Nekem meg az a gond hogy azt mondják hogy ez elvárható. Eleve a sportban nincs ilyen, pláne a fociban hogy beletettél x pénzt akkor az biztos sikert garantál. A másik meg az hogy az a pénz amit beletettek a fociba még mindig nem akkora hogy arról lehessen beszélni hogy adott csapatainknak ne minimum azonos vagy erősebb ellenfeleket verve kelljen hozni az "elvártat".
Borbinho
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Tenyleg nem feszultseget akarok generalni, de:És ebből mennyi a Fidesz éra alatt ?
Borbinho