Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Pirlonak pedig lapát lesz.... Nem az ő hibája, érthetően elfogadta a lehetőséget, Nedvedéknek kellett volna értelmesebb döntést hozni...lám úgy tűnik Xavi is még vár/tanul egy évet Koeman pedig kitölti az idejét (ebbe mondjuk a pénz is belejátszhat 😛)Miert ne az o hibaja lenne? Eleteben nem volt edzo, az is ugy ahogy ujdonsag volt neki, hogy az utanpotlasba betoltak a Juventusnal, ehelyett egybol fel a felnottekhez. Nem kellett volna elfogadnia. Es azert jo par ilyen faszi van es volt a multban, akik tudtak, hogy ez tul nagy lepes, es azt mondtak, hogy ezt meg nem. Peldaul Xavi. Legalabb az utanpotlasban azert nem art lehuzni 2-3 evet, vagy legalabb asszisztenskent dolgozni egy ideig. De igy egybol a mely vizbe, ez harakiri volt.
dande
több mint 5 éve
Pirlonak pedig lapát lesz.... Nem az ő hibája, érthetően elfogadta a lehetőséget, Nedvedéknek kellett volna értelmesebb döntést hozni...lám úgy tűnik Xavi is még vár/tanul egy évet Koeman pedig kitölti az idejét (ebbe mondjuk a pénz is belejátszhat 😛)
több mint 5 éve
Látom, ma sem kell Arsenal meccset néznem3-3, hogy a WHU 5 gólt szerzett 😀
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Beindult a Pali henger!?!?🤣Ideje volt már, bitang balszerencséjük volt eddig
nagir

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Látom, ma sem kell Arsenal meccset néznem
több mint 5 éve
Beindult a Pali henger!?!?🤣elfelejtettem megfogadni... de a Kusen mostanában botladozik
nagir
több mint 5 éve
Beindult a Pali henger!?!?🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Tv2-es szerződése vanNa, Gundel Takácsot vajon mikor rúgják ki?honnét?😊 nincs a tv-ben sehol tudtommal
Mikey
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 622
freelancer, de a spilernek bedolgozik. BL meccseken.Na, Gundel Takácsot vajon mikor rúgják ki?honnét?😊 nincs a tv-ben sehol tudtommal
Mikey
NB2
több mint 5 éve
Na, Gundel Takácsot vajon mikor rúgják ki?honnét?😊 nincs a tv-ben sehol tudtommal
Mikey
több mint 5 éve
mi ez a barát az barát sztori, nem vagyok képben ezzelezt posztolta most Gundi, Hrutka képével
Heisman
linkeltem azt is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
az hogy kibaszták HrutkátLemaradtam mi a kezdés ?www.facebook.com/gundeltakacsgabor.hivatalos/photos/a.470788460173415/826523857933205/Na, Gundel Takácsot vajon mikor rúgják ki?mit mondott, mit tett?
Mikey
YoungZeeZee
Negritis
Toca
hvg.hu/elet/20210319_hrutka_janos_spiler_kirugas?fbclid=IwAR2IkgD7x0LAiG2rvC2A2WqBKUZbX0_VThwxhrMT2D5kPbL3kmU1MQlnsX4
több mint 5 éve
Lemaradtam mi a kezdés ?www.facebook.com/gundeltakacsgabor.hivatalos/photos/a.470788460173415/826523857933205/Na, Gundel Takácsot vajon mikor rúgják ki?mit mondott, mit tett?
Mikey
YoungZeeZee
Negritis
több mint 5 éve
mi ez a barát az barát sztori, nem vagyok képben ezzelNa, Gundel Takácsot vajon mikor rúgják ki?az apa férfi, az anya nő
Mikey
a család az család
a barát az barát
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
www.facebook.com/gundeltakacsgabor.hivatalos/photos/a.470788460173415/826523857933205/Na, Gundel Takácsot vajon mikor rúgják ki?mit mondott, mit tett?
Mikey
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 622
Na, Gundel Takácsot vajon mikor rúgják ki?mit mondott, mit tett?
Mikey
több mint 5 éve
Na, Gundel Takácsot vajon mikor rúgják ki?az apa férfi, az anya nő
Mikey
a család az család
a barát az barát
több mint 5 éve
Na, Gundel Takácsot vajon mikor rúgják ki?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Akkor Benitezén. 😊Ez így volt felrajzolva Steve Bruce mágnestábláján.de hát ez egy több éves videó 😀
iktriad
Löfli
több mint 5 éve
Ez így volt felrajzolva Steve Bruce mágnestábláján.de hát ez egy több éves videó 😀
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Ez így volt felrajzolva Steve Bruce mágnestábláján. 😍#BHANEW pic.twitter.com/cplmZjqR7n
— Newcastle United FC (@NUFC) March 20, 2021
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/vb-selejtezok-elhalasztottak-a-marciusi-del-amerikai-meccseket-2813907

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Basszameg 😕 www.theguardian.com/football/2021/mar/20/peter-lorimer-former-leeds-and-scotland-midfielder-dies-aged-74

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Visszanézve ezt a Davies belépőt, nekem az a véleményem h ez narancsszínű volt, az 1ből piros is védhető álláspont, de ha csak sárgát kapott volna, az is érhető lett volna.Azért állította ki a rasszista bíró mert egy fekete bőrszínű migráncs
empty taxi
több mint 5 éve
Visszanézve ezt a Davies belépőt, nekem az a véleményem h ez narancsszínű volt, az 1ből piros is védhető álláspont, de ha csak sárgát kapott volna, az is érhető lett volna.Élőben én is sárgát mondtam, de a lassítás alapján piros. Régebben is voltak ilyenek amikért sima sárga és kész. De ha visszanézik így akkor változik a megítélés.
empty taxi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.