Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Micsoda rangadó lesz az a zero védelem VS zéró támadósor csata a Pool vs Real-on 😀hát szerintem is egy kalap szar mostanában a Pool, de szerintem csúnyán be leszünk árazva 😀
Remélhetőleg akkor dönt a kp, abban az angolok meg a kanyarban sincsenek a Casemiro-Kroos-Modric retro válogatott ellen 😊
FLZOLI
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Micsoda rangadó lesz az a zero védelem VS zéró támadósor csata a Pool vs Real-on 😀Fabinho majd megy és takarít 😀
Remélhetőleg akkor dönt a kp, abban az angolok meg a kanyarban sincsenek a Casemiro-Kroos-Modric retro válogatott ellen 😊
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Micsoda rangadó lesz az a zero védelem VS zéró támadósor csata a Pool vs Real-on 😀 Remélhetőleg akkor dönt a kp, abban az angolok meg a kanyarban sincsenek a Casemiro-Kroos-Modric retro válogatott ellen 😊
több mint 5 éve
Pool sem egy világverő alakulat mostanságBl-sorsolás :hát Madrid szempontból egy fokkal jobb mintha City, Bayern, PSG vagy Chelsea jött volna szembe. Legalább nem lesz annyira megalázó (remélhetőleg 😀).
Egyik ág
Man City - Dortmund
Bayern - PSG
Másik ág
Porto - Chelsea
Liverpool - Real Madrid
Azért a Pool vagy a Real idén is döntőbe juthat egy borzalmas szezon végén. Akár a Chelsea is odaérhet Tuchel rotálásával és azzal hogy rendbe szedte a védelmet. Felső ágon meg all hell broke loose
Heisman
eaglesmcnabb

több mint 5 éve
Bl-sorsolás :hát Madrid szempontból egy fokkal jobb mintha City, Bayern, PSG vagy Chelsea jött volna szembe. Legalább nem lesz annyira megalázó (remélhetőleg 😀).
Egyik ág
Man City - Dortmund
Bayern - PSG
Másik ág
Porto - Chelsea
Liverpool - Real Madrid
Azért a Pool vagy a Real idén is döntőbe juthat egy borzalmas szezon végén. Akár a Chelsea is odaérhet Tuchel rotálásával és azzal hogy rendbe szedte a védelmet. Felső ágon meg all hell broke loose
Heisman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
tényleg könnyű ágra került a Chelsea, mondanám, hogy sima liba az elődöntő, de inkább a top4 legyen meg a bajnokságban 😀 Porto ellen jó kis 0-0, 1-0 lesz a két meccsen kb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Bl-sorsolás :Egyik ág
Man City - Dortmund
Bayern - PSG
Másik ág
Porto - Chelsea
Liverpool - Real Madrid
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Haaland ára 160 millió, ebből 30 Raiola, 10 meg a Faternak megy ha minden igaz. Azért ez combos összeg, pláne covid időkben...
több mint 5 éve
Újabb értelmetlen játék, de ha szerettek szavazgatni: m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/keressuk-minden-idok-legjobb-magyar-futballcsapatat-az-on-szavazata-dont-2815927

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mourinhot lemeccselte úgy a Dinamo (volt)edzője hogy napokkal a meccs előtt csukták le (Zoran Mamicrol van szó aki pénzt kapott a volt játékosoktól miután eladta őket, pl Modrictol amikor ő pont a Spursbe igazolt)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Biszem-baszom ejrópaliga...végre elkezdődik az ír bajnokság is, ezaz!
Szombaton Vityebsz-Dinamo Minszk!
Néhány izgalmasnak ígérkező meccs még aznapra:
Glentoran-Glenavon
Valenciennes-Auxerre
Szaburtalo Tbiliszi-Dinamo Batumi
Finn Harps-Bohemians
Sahtyor Karagandi-Ordabaszi
Dudelange-Niedercorn
Unterhaching-Ürdingen
Dunfermline-Inverness
warr_b

Don't blink!
több mint 5 éve
Biszem-baszom ejrópaliga...elég szomorú hogy innen minden csapatot ismerek legalább névről... nincs életem 😀
Szombaton Vityebsz-Dinamo Minszk!
Glentoran-Glenavon
Valenciennes-Auxerre
Finn Harps-Bohemians
Dudelange-Niedercorn
Unterhaching-Ürdingen
Dunfermline-Inverness
warr_b
több mint 5 éve
Unterhaching-Ürdingen30 éve még volt ilyen meccs a totón. 😊
warr_b
több mint 5 éve
Biszem-baszom ejrópaliga... Szombaton Vityebsz-Dinamo Minszk!
Glentoran-Glenavon
Valenciennes-Auxerre
Finn Harps-Bohemians
Dudelange-Niedercorn
Unterhaching-Ürdingen
Dunfermline-Inverness
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
A Villarreal és a Granadaban is benne van azért szerintem az elődöntő, a ligában is egész jó a formájukEL legjobb 8 : Granada, Arsenal, Dinamo Zagreb, Roma, Slavia Praha, Manchester United, Villarreal, Ajaxde az Arsenal, Roma sem erős most, én azért nem lepődnék meg ha nem Arsenal, Roma, MU, Ajax 4-es maradna a végén
Nem marad sok outsider az elődöntőben, hacsak össze nem sorsolják a Dinamot és a Slaviat. Többi csapat a nagy ligákból jön plusz az Ajax egy top klub ilyen szinten a sok tehetségével
Heisman
NB2
több mint 5 éve
EL legjobb 8 : Granada, Arsenal, Dinamo Zagreb, Roma, Slavia Praha, Manchester United, Villarreal, Ajaxde az Arsenal, Roma sem erős most, én azért nem lepődnék meg ha nem Arsenal, Roma, MU, Ajax 4-es maradna a végén
Nem marad sok outsider az elődöntőben, hacsak össze nem sorsolják a Dinamot és a Slaviat. Többi csapat a nagy ligákból jön plusz az Ajax egy top klub ilyen szinten a sok tehetségével
Heisman
több mint 5 éve
EL legjobb 8 : Granada, Arsenal, Dinamo Zagreb, Roma, Slavia Praha, Manchester United, Villarreal, AjaxNem marad sok outsider az elődöntőben, hacsak össze nem sorsolják a Dinamot és a Slaviat. Többi csapat a nagy ligákból jön plusz az Ajax egy top klub ilyen szinten a sok tehetségével
több mint 5 éve
Milan, Rangers, Tottenham out és az Arsenal is majdnem kipottyantDinamo Zágráb - Slavia Prága döntőt a népnek! 😊
sok outsider csapat maradt, érdekes lesz ez így
NB2

Don't blink!
több mint 5 éve
Milan, Rangers, Tottenham out és az Arsenal is majdnem kipottyantsok outsider csapat maradt, érdekes lesz ez így
több mint 5 éve
Roofe beáll, 5 perccel később lerúgja a kapus fejét, gratulálok fiam

Don't blink!
több mint 5 éve
Mourinho, edes istenem. Holnapra remelem kirugjak. (Nem fogjak)Nem is ertem, van egy klub remek támadókkal és gyenge védőkkel, erre hoznak egy Mourinho-t, aki csak az utóbbihoz ért. Nagyszerű lépés volt, fizessek is ki az idióták a 20 milliót, hogy eltakarodjon innen ez a portugál átok...
Valszeg ha edzo nelkul all ki a spurs tovabbmennek, mert Kane random talalt vna egy golt. Buszozas alatt viszont meg erre sincs eselye.
Duff
több mint 5 éve
Mourinho, edes istenem. Holnapra remelem kirugjak. (Nem fogjak)Valszeg ha edzo nelkul all ki a spurs tovabbmennek, mert Kane random talalt vna egy golt. Buszozas alatt viszont meg erre sincs eselye.
több mint 5 éve
várjunk várjunk. a Fradi akkor most jobb, mint a Tottenham?
több mint 5 éve
Van még idő egy kis jinxrenem, ez vastaggal lesz
Josénak ez a párharc nem lesz dőlt betűkkel a rezuméjában.
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Na műringyó volt egy föllángoló időszak, de megint leégés lesz belőle....😕