Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Visszanézve ezt a Davies belépőt, nekem az a véleményem h ez narancsszínű volt, az 1ből piros is védhető álláspont, de ha csak sárgát kapott volna, az is érhető lett volna.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
eleg kemeny, en is csak pislogok, kiallitas elott aludt a csapat, az felhergelte oket eleg kemenyen. VAR-os meccseken is lattam, hogy ilyeneket elengedtek, vissza sem neztek.Mondjuk ahogy nézem eredmény szemnőontjából mind1 😀Miért volt a kiállítás a Bayern-meccsen az első 10 percben?Davies csunyan lepett oda, visszaneztek es piros. egy vidi-fradi meccsen le sem fujtak volna, ha vidi jatekos cselekedik igy.
empty taxi
csebi
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
12 perc Davies-zel, egy kiállításMiért volt a kiállítás a Bayern-meccsen az első 10 percben?Davies csunyan lepett oda, visszaneztek es piros. egy vidi-fradi meccsen le sem fujtak volna, ha vidi jatekos cselekedik igy.
empty taxi
csebi
12 perc Davies nélkül, emberhátrányban: 3-0.
Most ebből mire következtessen az ember? 😊
több mint 5 éve
Mondjuk ahogy nézem eredmény szemnőontjából mind1 😀Miért volt a kiállítás a Bayern-meccsen az első 10 percben?Davies csunyan lepett oda, visszaneztek es piros. egy vidi-fradi meccsen le sem fujtak volna, ha vidi jatekos cselekedik igy.
empty taxi
csebi

Madden hates me.
több mint 5 éve
Miért volt a kiállítás a Bayern-meccsen az első 10 percben?Davies csunyan lepett oda, visszaneztek es piros. egy vidi-fradi meccsen le sem fujtak volna, ha vidi jatekos cselekedik igy.
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Miért volt a kiállítás a Bayern-meccsen az első 10 percben?

Madden hates me.
több mint 5 éve
Volt ilyen is, tény. De tavaly pl végig bírták, meg is lett a feljutás.nana, azért Bielsa csapatai elég látványosan be szoktak sülni a szezon második felérena, a Leeds lényegében kivívta a bentmaradástNagyot küzdött a Fulham, de be lettek darálva.
slowmotion
Az már a szezon első meccsén a Pool ellen látszott, hogy nem fogunk kiesni 😁
warr_b
slowmotion
Aztán ahogy mondani szokták, nehezebb feljutni a Champoból, mint bent maradni a PL-ben (kivétel a Norwich 🤣).

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
nana, azért Bielsa csapatai elég látványosan be szoktak sülni a szezon második felérena, a Leeds lényegében kivívta a bentmaradástNagyot küzdött a Fulham, de be lettek darálva.
slowmotion
warr_b
több mint 5 éve
na, a Leeds lényegében kivívta a bentmaradástNagyot küzdött a Fulham, de be lettek darálva.
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
na, a Leeds lényegében kivívta a bentmaradást
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 621
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/szoboszlai-szezonjanak-vege-kihagyhatja-az-eb-t-is-nemet/14kqmy2qssnp71dll0q306ppx8Ha mar valogatott: szoboszlai jo eroben lesz.semmi hir rola.Elvileg májusban kezdhet el edzeni
Egyaltalan mi a baja?
YoungZeeZee
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/legiosok-megvan-mikor-terhet-vissza-a-palyara-szoboszlai-dominik-2816179
kapitnono
több mint 5 éve
Ha mar valogatott: szoboszlai jo eroben lesz.semmi hir rola.Elvileg májusban kezdhet el edzeni
Egyaltalan mi a baja?
YoungZeeZee
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/legiosok-megvan-mikor-terhet-vissza-a-palyara-szoboszlai-dominik-2816179

több mint 5 éve
www.facebook.com/dmagyarmuzsa/posts/1089291951569526
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
jah én is arra gondoltam hogy milyen boldog most a lipcse hogy nem kell elengednieVagy nem engedi el a klubja, amit most meg lehet tenni végre. 😊A Spíler kirúgta Hrutkát, amiért kiállt a melegek örökbefogadása mellett.Papírforma volt sajnos az előzmények után. Lehet még Gula is "meghúzódik" majd a válogatott meccsre?😊
Nem gondoltam volna, hogy Kele után vele is megteszik ezt, de ezek szerint senki se mondhat kormányellenes véleményt náluk (amihez persze joguk van, csak sokat elmond a csatornáról 😊 ).
Jughead
zavi27
Mikey
több mint 5 éve
Ágyéksérülést írnak, de semmi más hír nincs egyelőreHa mar valogatott: szoboszlai jo eroben lesz.semmi hir rola.A Spíler kirúgta Hrutkát, amiért kiállt a melegek örökbefogadása mellett.Papírforma volt sajnos az előzmények után. Lehet még Gula is "meghúzódik" majd a válogatott meccsre?😊
Nem gondoltam volna, hogy Kele után vele is megteszik ezt, de ezek szerint senki se mondhat kormányellenes véleményt náluk (amihez persze joguk van, csak sokat elmond a csatornáról 😊 ).
Jughead
zavi27
Egyaltalan mi a baja?
YoungZeeZee

több mint 5 éve
Vagy nem engedi el a klubja, amit most meg lehet tenni végre. 😊A Spíler kirúgta Hrutkát, amiért kiállt a melegek örökbefogadása mellett.Papírforma volt sajnos az előzmények után. Lehet még Gula is "meghúzódik" majd a válogatott meccsre?😊
Jughead
zavi27
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 621
Ha mar valogatott: szoboszlai jo eroben lesz.semmi hir rola.A Spíler kirúgta Hrutkát, amiért kiállt a melegek örökbefogadása mellett.Papírforma volt sajnos az előzmények után. Lehet még Gula is "meghúzódik" majd a válogatott meccsre?😊
Jughead
zavi27
Egyaltalan mi a baja?
több mint 5 éve
A Spíler kirúgta Hrutkát, amiért kiállt a melegek örökbefogadása mellett.Papírforma volt sajnos az előzmények után. Lehet még Gula is "meghúzódik" majd a válogatott meccsre?😊
Jughead
több mint 5 éve
Plusz adalék: elvileg a ma megjelent a FourFourTwo magazinban "Drága Rudi" címmel jelent meg cikk, amelyben arról írtak, hogy Hrutka János hogyan vitte majdnem csődbe a Fradit 2006-ban.A Spíler kirúgta Hrutkát, amiért kiállt a melegek örökbefogadása mellett.Biztos vagyok benne, hogy pusztán zakmai okok vannak a menesztése mögött. Ki hallott már olyat, hogy valakit kirúgnak, mert elmondja a véleményét?
Jughead
Borbinho
Véletlen egybeesésnek tűnik. 😊
több mint 5 éve
hálisten Jota visszatért így kevésbé aggódok a gólok miattSimán lehet, de sokkal jobb kiesni egy Pool ellen mintha a Porto trollkodna 😊Micsoda rangadó lesz az a zero védelem VS zéró támadósor csata a Pool vs Real-on 😀hát szerintem is egy kalap szar mostanában a Pool, de szerintem csúnyán be leszünk árazva 😀
Remélhetőleg akkor dönt a kp, abban az angolok meg a kanyarban sincsenek a Casemiro-Kroos-Modric retro válogatott ellen 😊
FLZOLI
eaglesmcnabb
Amúgy az a vicc, hogy az idei támadójátékuk simán fogható, Mendy elnyomja Salaht. Mane sincs nincs top formában. Ami vicc az a két szélső hátvéd vs Vinicius, Asensio párharca... Világi nyomorult az utóbbi kettő, ha nem futnak vissza rendszeresen majd simán el lehet bukni az egészet.
Szóval olaszosan Casemiro és Ramos fejesgólokkal hozzuk a meccseket 😊
FLZOLI
ami miatt inkább hogy hátul hányat kapunk
több mint 5 éve
A Spíler kirúgta Hrutkát, amiért kiállt a melegek örökbefogadása mellett.Biztos vagyok benne, hogy pusztán zakmai okok vannak a menesztése mögött. Ki hallott már olyat, hogy valakit kirúgnak, mert elmondja a véleményét?
Jughead
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
A Spíler kirúgta Hrutkát, amiért kiállt a melegek örökbefogadása mellett.Nem gondoltam volna, hogy Kele után vele is megteszik ezt, de ezek szerint senki se mondhat kormányellenes véleményt náluk (amihez persze joguk van, csak sokat elmond a csatornáról 😊 ).
több mint 5 éve
Granada (spanyol)–Manchester United (angol)Arsenal (angol)–Slavia Praha (cseh)
Ajax (holland)–Roma (olasz)
Dinamo Zagreb (horvát)–Villarreal (spanyol)
több mint 5 éve
Simán lehet, de sokkal jobb kiesni egy Pool ellen mintha a Porto trollkodna 😊Micsoda rangadó lesz az a zero védelem VS zéró támadósor csata a Pool vs Real-on 😀hát szerintem is egy kalap szar mostanában a Pool, de szerintem csúnyán be leszünk árazva 😀
Remélhetőleg akkor dönt a kp, abban az angolok meg a kanyarban sincsenek a Casemiro-Kroos-Modric retro válogatott ellen 😊
FLZOLI
eaglesmcnabb
Amúgy az a vicc, hogy az idei támadójátékuk simán fogható, Mendy elnyomja Salaht. Mane sincs nincs top formában. Ami vicc az a két szélső hátvéd vs Vinicius, Asensio párharca... Világi nyomorult az utóbbi kettő, ha nem futnak vissza rendszeresen majd simán el lehet bukni az egészet.
Szóval olaszosan Casemiro és Ramos fejesgólokkal hozzuk a meccseket 😊