Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 515 — Lucas Scott
Szoboszlai Lipcse here we go..
Kenny
2-3 év múlva okosabbak leszünk. Ez jól is elsülhet de több a kérdőjel nalam. Tavasszal játszhat a BL-ben? Elvileg úgy tudom
csebi
Nala sem tudjuk, mint anno Balazsnal hogy volt e valos top klubbos erdeklodes. Bar Fabrizio ritkan teved es o megnevezett nehany top csapatot akik figyeltek.
Uzletileg jo lepes a Lipcsetol mert igy nem "buknak" rajta 70-80 milliot mint ahogy Haalandon fognak akit elengedtek Dortmundba.
Ha ilyen utemben fejlodik tovabb es nem jon valami serules akkor 1-2 even belul top csapat.
Olmoval jo paros lesznek.
Kenny
sztem Szoboszlainál inkább volt, de lehet korai lett volna még. én attól nagyon féltem, hogy telített a posztja illetve hiába Nagelsmann az egyik legjobb edző jelenleg, nem tudom mennyire lesz helye a taktikai elképzelésében. Szoboszlai sem nem Haidara típusú játékos se nem Dani Olmo valahol kettő között van, de ez a három poszt nem fér bele sztem egyszerre. érdekes lesz, mert azért ez a lipcsei keret baromira erős középpályásokban.
csebi
Domi mennyire tud bal szélről játszani? Forsberget szerintem eladják, mert 2022-ben lejáró, Kluivert meg kölcsönben van és úgysem opciózzák.

Tudom, hogy nem ez lenne Domi elsődleges posztja, de ott lesz üresedés. Azt nem látom, hogy Haidara-t vagí Olmo-t kiveszi Nagelsmann középről, illetve Laimer lesz még egy érdekes kérdés, mert az ő ára elég jól megy felfelé, lehet, hogy pénzzé teszik.
Willie Parker
volt, hogy próbálták ott Salzburgban meg ez a 4-2-2-2 felállás ott elég érdekes, sztem egyetlen nagyobb csapat sem játszik ilyet ezért is érdekes lesz, hogy hol lesz meg a helye Lipcsében.
pl nálunk a válogatottban is középről indul, és sokat mozgott ki bal oldali félterületbe. Forsberg nekem előrébb szerepel inkább szélső támadó, mint középpályás. de aztán lehet, hogy Szoboszlai is fentebb fog szerepelni a Lipcsében, és ott találják meg a helyét.

Athleticen volt egy viszonylag hosszú cikk, hogy miért illik és miért nem az Arsenalba: kiemelték, hogy Szoboszlainak jó a kondija (ellentétben Eriksennel) és példaként az izlandi gólt hozták fel. sok mindenkihez hasonlították pl Marsch a modern kori Bekcham, egy analyst a leverkuseni Calhanogluhoz. legtöbb percet a Salzburgban LM-ben nyomta (61%), 2. legtöbb RM (12%), és CAM volt a 3. (11%). kiemelték, hogy egy az egybe nem igazán veri meg csellel az ellenfeleket, és gyenge szerelő viszont pressingben jól lehet használni a méretei miatt is (186 cm). Felrótták, hogy nem játssza végig a meccseket bár erre Marsch azt mondta, hogy a BL meccsek miatt meg a válogatottra is tekintettel voltak (ez utóbbi nekem kamu szagú), mert alig játssza végig a meccseket. Ami még nagyon fontos és az Athleticen olvastam először, hogy bár az átigazolási díj nem tűnik soknak, de a következő átigazolás díj 20%-a is Salzburgba fog menni (nem csak a profit hanem ha 100 misiért adják el legközelebb akkor abból 20 misi megy Salzburgba így a Salzburg összesen 45 misi körül kap Dominikért). Amúgy az Arsenalnál Arteta rendszerében a 4-3-3nál a 8as poziban látták hasonló szerepben, mint De Bruyne a Cityben vagy bal szélsőként a 3-4-3ban. Milánnál Pioli 4-2-3-1ben meg a tízesben. Sztem még klub szinten senki sem tudja, hogy pontosan hol a helye, és feltételezem, hogy Nagelsmannál sem fog kiderülni, mert a Lipcse meccsen belül is olyan gyakran vált formációt (játékos csere nélkül), hogy több poziban is fel fog tűnni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 291
Kenny
2-3 év múlva okosabbak leszünk. Ez jól is elsülhet de több a kérdőjel nalam. Tavasszal játszhat a BL-ben? Elvileg úgy tudom
csebi
Nala sem tudjuk, mint anno Balazsnal hogy volt e valos top klubbos erdeklodes. Bar Fabrizio ritkan teved es o megnevezett nehany top csapatot akik figyeltek.
Uzletileg jo lepes a Lipcsetol mert igy nem "buknak" rajta 70-80 milliot mint ahogy Haalandon fognak akit elengedtek Dortmundba.
Ha ilyen utemben fejlodik tovabb es nem jon valami serules akkor 1-2 even belul top csapat.
Kenny
sztem Szoboszlainál inkább volt, de lehet korai lett volna még. én attól nagyon féltem, hogy telített a posztja illetve hiába Nagelsmann az egyik legjobb edző jelenleg, nem tudom mennyire lesz helye a taktikai elképzelésében. Szoboszlai sem nem Haidara típusú játékos se nem Dani Olmo valahol kettő között van, de ez a három poszt nem fér bele sztem egyszerre. érdekes lesz, mert azért ez a lipcsei keret baromira erős középpályásokban.
csebi
Domi mennyire tud bal szélről játszani? Forsberget szerintem eladják, mert 2022-ben lejáró, Kluivert meg kölcsönben van és úgysem opciózzák.

Tudom, hogy nem ez lenne Domi elsődleges posztja, de ott lesz üresedés. Azt nem látom, hogy Haidara-t vagí Olmo-t kiveszi Nagelsmann középről, illetve Laimer lesz még egy érdekes kérdés, mert az ő ára elég jól megy felfelé, lehet, hogy pénzzé teszik.
több mint 5 éve
Kenny
csebi
Kenny

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 591
Kenny
Tavasszal akkor megmutathatja a Liverpool ellen. Nekem tetszik hogy Lipcsébe megy.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 478
Balázsnál az volt a gond, hogy egy erősebb bajnokságban lett megmérettve és könnyűnek találtatva. A csapatt Anzsi pl másodlagos, mert utána a Dinamóba került, ami oda-vissza verte az ilyen PSV-t meg hasonlókat.
Túl erős volt neki az akkori orosz bajnokság sajnos.😕

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 838 — "Montoya por favor!"
Kenny
csebi
Kenny
Azért ez a Lipcse fényévekkel jobb mint az Anzhi. Főleg az edző szerintem a jelenleg top 3as a világon Nagelsmann személyében

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 630 — Omar's Coming Yo!
Kenny
csebi

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
hú de fontos volt ez
Negritis
Klopp se semmi h nem cserélt
csebi
padot nézve nem csodálom
Negritis
Japán gyerek ennyire nem vált be?
csebi
Egyelőre nem. Nem hozza azt a tempót, amit kellene.
kristóf17
ő is sokat sérült, és nem is fekszik neki amit játszunk
kb ugyanaz mint OXL, nem igazán passzol
Keita-t vagy Origit meg lehetett volna próbálni de a meccs Kloppot igazolta, nyertünk és nem volt sérülés

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 891 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Meccs végi Bobby góllal Pool győzelemű! <3

2 Kövesd W zsinórban!

A második mondjuk rohadtul nem érdekel, de a szomszéd azt mondta ha bent marad a csapat ad majd pálinkát!
Az biztos, hogy tudja hogy kell szurkolókat toborozni!

Liverpool Fc
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ez szép 3s így mára Barca W Juve X Spurs L. 😛
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
hú de fontos volt ez
Negritis
csebi
padot nézve nem csodálom
Negritis
csebi
Egyelőre nem. Nem hozza azt a tempót, amit kellene.
több mint 5 éve
hú de fontos volt ez
Negritis
csebi
padot nézve nem csodálom
Negritis

több mint 5 éve
hú de fontos volt ez
Negritis
csebi
padot nézve nem csodálom

több mint 5 éve
hú de fontos volt ez
Negritis

több mint 5 éve
hú de fontos volt ez

több mint 5 éve
Kenny

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 597 — Bla, bla, bla
Firmino!!!!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 630 — Omar's Coming Yo!

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 478
kidurrant a Budafok lufi?
NB2
Mielőtt felfújták...
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 520 — nabege2@yahoo.com
kidurrant a Budafok lufi?
több mint 5 éve
Sallai dupláról senki semmit? Szoboszlai is lőtt egyet
r.baggio
Schalkenak ki nem lőne? Amúgy lemaradtam róla 😊
Viszont Wolfsburg is megizzaszt minket, elkepesztoen kifacsartak a Bayern játékosok. Süle jobb hátvédet kellett h játszon!

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Sallai dupláról senki semmit? Szoboszlai is lőtt egyet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Holczernel dobbant a Fradi szív egyet

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az abszolút szurkolói meghasonlás: amikor egyik kedvenc csapatodnál Mourinho célfutballjának kell szurkolini 😀
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Lloris ezt a röfögőst benézte
Negritis
Nem sok esélye volt ezen ismétlések alapján.