Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
az milyen jó, hogy odavan Erdoganért, de törökben nem akar játszani 😊Én magam nem égetném a mezét, mert meg sem venném. Ami a leginkább zavar benne, az egyrészt az Erdogan melletti nyílt politikai állásfoglalása, amit nem kellene a klubon belülre vinnie (volt is belőle twitter-háború, Kroenke-nek kellett közbeszólnia), a másik pedig a mentalitása, hozzáállása.Hát mostmár azért nem bánom hogy nincs Özil mezem 😀 ha meg lett volna már rég el lett volna égetve 😉Alapból a mezégetést nem szoktam megérteni, de Özil esetében nem tudom, hogy egy Arsenal drukker hogy utálhatja őt? Vagy mi az ami miatt mérges rá
Heisman
kisvanek4
Az Arsenal korábbi menedzsmentje rossz szerződést kötött vele (már amennyire ismerem a részleteket), de semmilyen kompromisszumra nem hajlandó, nem megy bele fizetéscsökkentésbe, nem megy bele kölcsönadásba, cserébe nem is nagyon hajlandó edzeni. Mármint megjelenik edzésen, de nem töri össze magát, hogy bekerüljön a csapatba és ez kb három éve tart, most már nem is nevezte Arteta, pedig együtt játszottak. Gondolhatod milyen lehet a hozzáállása, ha a volt csapattárs/harcostárs, jelenlegi edző nem képes motiválni semmivel.
Az Özil-jelenség a mai foci egyik állatorvosi lova: akkor kapott nagy összegű és hosszútávú szerződést, amikor jól teljesített (gólpassz csúcs, kulcspasszokban csúcs, helyzetkreálási képesség, ment is a csapatnak), majd évekre leereszt és csak a pénzszerzés érdekli. Ugye a német válogatottból is kurtán-furcsán került ki és a klubnál sem tudják semmivel ösztönözni. Az ügynök persze megfenyegeti a klubot, hogy perre megy, ha idő előtt egyoldalúan felbontják a szerződést, erkölcsi kárra hivatkozva. 20 millió euró lelépési pénz járna amúgy neki, ha jól tudom, ezen felül tartana igényt még fájdalomdíjra. A klub nyilván nem szeretne polgári bíróságra járni.
Szinte minden átigazolási időszakban felvetődik, hogy eladjuk vagy kölcsönadjuk, de vagy a fizetési igénye, vagy más, mondvacsinált indok miatt (pl.: rossz körülmények - Törökország/Fenerbahce, 32 évesen nem akar levezetni - USA, nem garantált a kezdőhelye - Milan) keresztbe tesz. Egy megoldás marad, hogy a lelátón kiüli a jövő nyárig tartó szerződését.
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Én magam nem égetném a mezét, mert meg sem venném. Ami a leginkább zavar benne, az egyrészt az Erdogan melletti nyílt politikai állásfoglalása, amit nem kellene a klubon belülre vinnie (volt is belőle twitter-háború, Kroenke-nek kellett közbeszólnia), a másik pedig a mentalitása, hozzáállása.Hát mostmár azért nem bánom hogy nincs Özil mezem 😀 ha meg lett volna már rég el lett volna égetve 😉Alapból a mezégetést nem szoktam megérteni, de Özil esetében nem tudom, hogy egy Arsenal drukker hogy utálhatja őt? Vagy mi az ami miatt mérges rá
Heisman
kisvanek4
Az Arsenal korábbi menedzsmentje rossz szerződést kötött vele (már amennyire ismerem a részleteket), de semmilyen kompromisszumra nem hajlandó, nem megy bele fizetéscsökkentésbe, nem megy bele kölcsönadásba, cserébe nem is nagyon hajlandó edzeni. Mármint megjelenik edzésen, de nem töri össze magát, hogy bekerüljön a csapatba és ez kb három éve tart, most már nem is nevezte Arteta, pedig együtt játszottak. Gondolhatod milyen lehet a hozzáállása, ha a volt csapattárs/harcostárs, jelenlegi edző nem képes motiválni semmivel.
Az Özil-jelenség a mai foci egyik állatorvosi lova: akkor kapott nagy összegű és hosszútávú szerződést, amikor jól teljesített (gólpassz csúcs, kulcspasszokban csúcs, helyzetkreálási képesség, ment is a csapatnak), majd évekre leereszt és csak a pénzszerzés érdekli. Ugye a német válogatottból is kurtán-furcsán került ki és a klubnál sem tudják semmivel ösztönözni. Az ügynök persze megfenyegeti a klubot, hogy perre megy, ha idő előtt egyoldalúan felbontják a szerződést, erkölcsi kárra hivatkozva. 20 millió euró lelépési pénz járna amúgy neki, ha jól tudom, ezen felül tartana igényt még fájdalomdíjra. A klub nyilván nem szeretne polgári bíróságra járni.
Szinte minden átigazolási időszakban felvetődik, hogy eladjuk vagy kölcsönadjuk, de vagy a fizetési igénye, vagy más, mondvacsinált indok miatt (pl.: rossz körülmények - Törökország/Fenerbahce, 32 évesen nem akar levezetni - USA, nem garantált a kezdőhelye - Milan) keresztbe tesz. Egy megoldás marad, hogy a lelátón kiüli a jövő nyárig tartó szerződését.
több mint 5 éve
Szoboszlai fizetéséről lehet tudni valami infót??én nem találtam semmit, a lipcse német fórumán sem írta senki (ott is ment a vita, hogy Kampl helyett fog-e játszani majd ...)
nagir
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Szoboszlai fizetéséről lehet tudni valami infót??

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Hát mostmár azért nem bánom hogy nincs Özil mezem 😀 ha meg lett volna már rég el lett volna égetve 😉Alapból a mezégetést nem szoktam megérteni, de Özil esetében nem tudom, hogy egy Arsenal drukker hogy utálhatja őt? Vagy mi az ami miatt mérges rá
Heisman
több mint 5 éve
g7.hu/penz/20201217/focizni-a-zavarosban-avagy-milyen-uzleti-modellel-jott-ki-a-liverpool-fc-a-godorbol/Ennek az írásnak komolyan így kurtán lett vége? Mire a lényegről írna, pont abbahagyja.
empty taxi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
g7.hu/penz/20201217/focizni-a-zavarosban-avagy-milyen-uzleti-modellel-jott-ki-a-liverpool-fc-a-godorbol/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/12/18/katzenbach-imre-holttest-megtalaltak/Sic transit gloria Vörös Meteor
több mint 5 éve
* hétről hétrePedig rengeteg kivételes alakítást látunk tőlük évről évre.És kevés focistának van Oscar-díja.Pedig mekkora király tudott lenni a kis török jobb napjain...Hát mostmár azért nem bánom hogy nincs Özil mezem 😀 ha meg lett volna már rég el lett volna égetve 😉Nyugtass meg, hogy még egy régi - mondjuk Özil - mez lett volna rajtad, amit utána elégetsz!🤣Azért ha az Arsenalba ment volna, ez lett volna a reakcióm a mezrendelés mellett :Arsenalba én sem mentem volna, kár hogy leigazolta a MU vd Beeket, a United tökéletes lett volna neki 😊Az Arsenal egy hulladék, Arteta egy angol középcsapatot csinált belőlük, a Milan jó lehetett volna, de a keret elég harmatos még mindig, de legalább kb fix kezdő lett volna. Az osztrák ligából a Bundás a legjobb váltás, élcsapathoz ment, pénz is van dögivel hosszú távon, nem tudom mért kell ezt is lehúzni. Olmo jobb játékos nála, de pl Forsberg helyén a spanyol mellett nagy királyok lehetnének.Arsenal egy középcsapat, kedves vagy, de már azon a szinten se vagyunk
FLZOLI
Heisman
Ha stabil kezdő lesz a lipcsében akkor az is nagyon jó lesz, csak kicsit félek hogy nem így lesz
davemayer
Heisman
Willie Parker
Heisman
FLZOLI
Sobri Jóska
gdavid
több mint 5 éve
Pedig rengeteg kivételes alakítást látunk tőlük évről évre.És kevés focistának van Oscar-díja.Pedig mekkora király tudott lenni a kis török jobb napjain...Hát mostmár azért nem bánom hogy nincs Özil mezem 😀 ha meg lett volna már rég el lett volna égetve 😉Nyugtass meg, hogy még egy régi - mondjuk Özil - mez lett volna rajtad, amit utána elégetsz!🤣Azért ha az Arsenalba ment volna, ez lett volna a reakcióm a mezrendelés mellett :Arsenalba én sem mentem volna, kár hogy leigazolta a MU vd Beeket, a United tökéletes lett volna neki 😊Az Arsenal egy hulladék, Arteta egy angol középcsapatot csinált belőlük, a Milan jó lehetett volna, de a keret elég harmatos még mindig, de legalább kb fix kezdő lett volna. Az osztrák ligából a Bundás a legjobb váltás, élcsapathoz ment, pénz is van dögivel hosszú távon, nem tudom mért kell ezt is lehúzni. Olmo jobb játékos nála, de pl Forsberg helyén a spanyol mellett nagy királyok lehetnének.Arsenal egy középcsapat, kedves vagy, de már azon a szinten se vagyunk
FLZOLI
Heisman
Ha stabil kezdő lesz a lipcsében akkor az is nagyon jó lesz, csak kicsit félek hogy nem így lesz
davemayer
Heisman
Willie Parker
Heisman
FLZOLI
Sobri Jóska
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
És kevés focistának van Oscar-díja.Pedig mekkora király tudott lenni a kis török jobb napjain...Hát mostmár azért nem bánom hogy nincs Özil mezem 😀 ha meg lett volna már rég el lett volna égetve 😉Nyugtass meg, hogy még egy régi - mondjuk Özil - mez lett volna rajtad, amit utána elégetsz!🤣Azért ha az Arsenalba ment volna, ez lett volna a reakcióm a mezrendelés mellett :Arsenalba én sem mentem volna, kár hogy leigazolta a MU vd Beeket, a United tökéletes lett volna neki 😊Az Arsenal egy hulladék, Arteta egy angol középcsapatot csinált belőlük, a Milan jó lehetett volna, de a keret elég harmatos még mindig, de legalább kb fix kezdő lett volna. Az osztrák ligából a Bundás a legjobb váltás, élcsapathoz ment, pénz is van dögivel hosszú távon, nem tudom mért kell ezt is lehúzni. Olmo jobb játékos nála, de pl Forsberg helyén a spanyol mellett nagy királyok lehetnének.Arsenal egy középcsapat, kedves vagy, de már azon a szinten se vagyunk
FLZOLI
Heisman
davemayer
Heisman
Willie Parker
Heisman
FLZOLI
több mint 5 éve
Pedig mekkora király tudott lenni a kis török jobb napjain...Hát mostmár azért nem bánom hogy nincs Özil mezem 😀 ha meg lett volna már rég el lett volna égetve 😉Nyugtass meg, hogy még egy régi - mondjuk Özil - mez lett volna rajtad, amit utána elégetsz!🤣Azért ha az Arsenalba ment volna, ez lett volna a reakcióm a mezrendelés mellett :Arsenalba én sem mentem volna, kár hogy leigazolta a MU vd Beeket, a United tökéletes lett volna neki 😊Az Arsenal egy hulladék, Arteta egy angol középcsapatot csinált belőlük, a Milan jó lehetett volna, de a keret elég harmatos még mindig, de legalább kb fix kezdő lett volna. Az osztrák ligából a Bundás a legjobb váltás, élcsapathoz ment, pénz is van dögivel hosszú távon, nem tudom mért kell ezt is lehúzni. Olmo jobb játékos nála, de pl Forsberg helyén a spanyol mellett nagy királyok lehetnének.Arsenal egy középcsapat, kedves vagy, de már azon a szinten se vagyunk
FLZOLI
Heisman
davemayer
Heisman
Willie Parker
Heisman
több mint 5 éve
Hát mostmár azért nem bánom hogy nincs Özil mezem 😀 ha meg lett volna már rég el lett volna égetve 😉Nyugtass meg, hogy még egy régi - mondjuk Özil - mez lett volna rajtad, amit utána elégetsz!🤣Azért ha az Arsenalba ment volna, ez lett volna a reakcióm a mezrendelés mellett :Arsenalba én sem mentem volna, kár hogy leigazolta a MU vd Beeket, a United tökéletes lett volna neki 😊Az Arsenal egy hulladék, Arteta egy angol középcsapatot csinált belőlük, a Milan jó lehetett volna, de a keret elég harmatos még mindig, de legalább kb fix kezdő lett volna. Az osztrák ligából a Bundás a legjobb váltás, élcsapathoz ment, pénz is van dögivel hosszú távon, nem tudom mért kell ezt is lehúzni. Olmo jobb játékos nála, de pl Forsberg helyén a spanyol mellett nagy királyok lehetnének.Arsenal egy középcsapat, kedves vagy, de már azon a szinten se vagyunk
FLZOLI
Heisman
davemayer
Heisman
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nyugtass meg, hogy még egy régi - mondjuk Özil - mez lett volna rajtad, amit utána elégetsz!🤣Azért ha az Arsenalba ment volna, ez lett volna a reakcióm a mezrendelés mellett :Arsenalba én sem mentem volna, kár hogy leigazolta a MU vd Beeket, a United tökéletes lett volna neki 😊Az Arsenal egy hulladék, Arteta egy angol középcsapatot csinált belőlük, a Milan jó lehetett volna, de a keret elég harmatos még mindig, de legalább kb fix kezdő lett volna. Az osztrák ligából a Bundás a legjobb váltás, élcsapathoz ment, pénz is van dögivel hosszú távon, nem tudom mért kell ezt is lehúzni. Olmo jobb játékos nála, de pl Forsberg helyén a spanyol mellett nagy királyok lehetnének.Arsenal egy középcsapat, kedves vagy, de már azon a szinten se vagyunk
FLZOLI
Heisman
davemayer
Heisman
több mint 5 éve
Közben Lewa lett a legjobb játékos a FIFAnal és Klopp az edző. Manu a legjobb kapus.Szerk.: Manu bár a legjobb kapus de az alom csapatba nem fért be (Alison) 🤣🤣🤣🤣🤣
Szerkesztette: csebi
több mint 5 éve
Persze, többek között engem is ezért húz a united felé az agyam, de emellett értelme is lett volna szvszAzért ha az Arsenalba ment volna, ez lett volna a reakcióm a mezrendelés mellett :Arsenalba én sem mentem volna, kár hogy leigazolta a MU vd Beeket, a United tökéletes lett volna neki 😊Az Arsenal egy hulladék, Arteta egy angol középcsapatot csinált belőlük, a Milan jó lehetett volna, de a keret elég harmatos még mindig, de legalább kb fix kezdő lett volna. Az osztrák ligából a Bundás a legjobb váltás, élcsapathoz ment, pénz is van dögivel hosszú távon, nem tudom mért kell ezt is lehúzni. Olmo jobb játékos nála, de pl Forsberg helyén a spanyol mellett nagy királyok lehetnének.Arsenal egy középcsapat, kedves vagy, de már azon a szinten se vagyunk
FLZOLI
Heisman
davemayer
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Azért ha az Arsenalba ment volna, ez lett volna a reakcióm a mezrendelés mellett :Arsenalba én sem mentem volna, kár hogy leigazolta a MU vd Beeket, a United tökéletes lett volna neki 😊Az Arsenal egy hulladék, Arteta egy angol középcsapatot csinált belőlük, a Milan jó lehetett volna, de a keret elég harmatos még mindig, de legalább kb fix kezdő lett volna. Az osztrák ligából a Bundás a legjobb váltás, élcsapathoz ment, pénz is van dögivel hosszú távon, nem tudom mért kell ezt is lehúzni. Olmo jobb játékos nála, de pl Forsberg helyén a spanyol mellett nagy királyok lehetnének.Arsenal egy középcsapat, kedves vagy, de már azon a szinten se vagyunk
FLZOLI
Heisman
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Arsenalba én sem mentem volna, kár hogy leigazolta a MU vd Beeket, a United tökéletes lett volna neki 😊Az Arsenal egy hulladék, Arteta egy angol középcsapatot csinált belőlük, a Milan jó lehetett volna, de a keret elég harmatos még mindig, de legalább kb fix kezdő lett volna. Az osztrák ligából a Bundás a legjobb váltás, élcsapathoz ment, pénz is van dögivel hosszú távon, nem tudom mért kell ezt is lehúzni. Olmo jobb játékos nála, de pl Forsberg helyén a spanyol mellett nagy királyok lehetnének.Arsenal egy középcsapat, kedves vagy, de már azon a szinten se vagyunk
FLZOLI
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Az Arsenal egy hulladék, Arteta egy angol középcsapatot csinált belőlük, a Milan jó lehetett volna, de a keret elég harmatos még mindig, de legalább kb fix kezdő lett volna. Az osztrák ligából a Bundás a legjobb váltás, élcsapathoz ment, pénz is van dögivel hosszú távon, nem tudom mért kell ezt is lehúzni. Olmo jobb játékos nála, de pl Forsberg helyén a spanyol mellett nagy királyok lehetnének.Arsenal egy középcsapat, kedves vagy, de már azon a szinten se vagyunk
FLZOLI
több mint 5 éve
Az Arsenal egy hulladék, Arteta egy angol középcsapatot csinált belőlük, a Milan jó lehetett volna, de a keret elég harmatos még mindig, de legalább kb fix kezdő lett volna. Az osztrák ligából a Bundás a legjobb váltás, élcsapathoz ment, pénz is van dögivel hosszú távon, nem tudom mért kell ezt is lehúzni. Olmo jobb játékos nála, de pl Forsberg helyén a spanyol mellett nagy királyok lehetnének.A Milanban a helyén Calhanoglu focizik, aki a legtöbb kulcspasszt osztotta ki az összes topligát nézve eddig ebben az idényben.
FLZOLI
Max akk lett volna Szoboszlai a helyén kezdő ha nem sikerül Hakannal hosszabbítani azt lelép.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Azért kicsit más szint, hogy Kroos, Modric helyére kell bekerülni vagy Forsberg, Kampl helyére...Nekem is ez a bajom vele, félek hogy mivel nem passzol tökéleteten a kezdő 11be egyik posztra sem így a még ha esetleg ki is próbalja valahol kezdetni állandó csere lesz. Neki egy olyan klubba kellett volna mennie ahol gyenge a kp, vagy pont az ő posztján van hiány, na a lipcse magasan egyik kritériumnak sem felel meg. Hülyén hangzik de míg általánosságban az szokta ketté törni egy fiatal játékos karrierjét ha túl korán igazol túl "magasra", Dominiknak lehet hogy az lesz baj hogy nem most igazolt még magasabbra. Én pl ha igaz azonnal alaírtam volna a Realba, ha most nem tudja beverekedni oda magát az őrségváltásnál + pénzügyi valságnal akkor semmikor.sztem Szoboszlainál inkább volt, de lehet korai lett volna még. én attól nagyon féltem, hogy telített a posztja illetve hiába Nagelsmann az egyik legjobb edző jelenleg, nem tudom mennyire lesz helye a taktikai elképzelésében. Szoboszlai sem nem Haidara típusú játékos se nem Dani Olmo valahol kettő között van, de ez a három poszt nem fér bele sztem egyszerre. érdekes lesz, mert azért ez a lipcsei keret baromira erős középpályásokban.Nala sem tudjuk, mint anno Balazsnal hogy volt e valos top klubbos erdeklodes. Bar Fabrizio ritkan teved es o megnevezett nehany top csapatot akik figyeltek.Szoboszlai Lipcse here we go..2-3 év múlva okosabbak leszünk. Ez jól is elsülhet de több a kérdőjel nalam. Tavasszal játszhat a BL-ben? Elvileg úgy tudom
Kenny
csebi
Uzletileg jo lepes a Lipcsetol mert igy nem "buknak" rajta 70-80 milliot mint ahogy Haalandon fognak akit elengedtek Dortmundba.
Ha ilyen utemben fejlodik tovabb es nem jon valami serules akkor 1-2 even belul top csapat.
Olmoval jo paros lesznek.
Kenny
csebi
Most kecsegteto lehetett elvileg sok sztárcsapatnak hogy relative olcsón kapnak egy tehetséges fiatalt, nem tudom ad-e valaki dupla-tripla annyit érte 2-3 év múlva.
davemayer
Plussz pont a posztján lenne egy Ödegard, aki így se játszik eleget, évek óta próbálják felépíteni mindenhol.
Az Arsenal egy hulladék, Arteta egy angol középcsapatot csinált belőlük, a Milan jó lehetett volna, de a keret elég harmatos még mindig, de legalább kb fix kezdő lett volna. Az osztrák ligából a Bundás a legjobb váltás, élcsapathoz ment, pénz is van dögivel hosszú távon, nem tudom mért kell ezt is lehúzni. Olmo jobb játékos nála, de pl Forsberg helyén a spanyol mellett nagy királyok lehetnének.
Off: Upamecano rohadt jó védő, nem értem mért nem mondott érte all-int a Pool, City, Chelsea trió. Ha Ramos után nagyon szívesen elnézegetném a Realban, a francia nagy fal védelemben (Varane-al együtt) 😊
több mint 5 éve
Odegarddal nem tudom mennyire férne el együtt a csapatban.Nekem is ez a bajom vele, félek hogy mivel nem passzol tökéleteten a kezdő 11be egyik posztra sem így a még ha esetleg ki is próbalja valahol kezdetni állandó csere lesz. Neki egy olyan klubba kellett volna mennie ahol gyenge a kp, vagy pont az ő posztján van hiány, na a lipcse magasan egyik kritériumnak sem felel meg. Hülyén hangzik de míg általánosságban az szokta ketté törni egy fiatal játékos karrierjét ha túl korán igazol túl "magasra", Dominiknak lehet hogy az lesz baj hogy nem most igazolt még magasabbra. Én pl ha igaz azonnal alaírtam volna a Realba, ha most nem tudja beverekedni oda magát az őrségváltásnál + pénzügyi valságnal akkor semmikor.sztem Szoboszlainál inkább volt, de lehet korai lett volna még. én attól nagyon féltem, hogy telített a posztja illetve hiába Nagelsmann az egyik legjobb edző jelenleg, nem tudom mennyire lesz helye a taktikai elképzelésében. Szoboszlai sem nem Haidara típusú játékos se nem Dani Olmo valahol kettő között van, de ez a három poszt nem fér bele sztem egyszerre. érdekes lesz, mert azért ez a lipcsei keret baromira erős középpályásokban.Nala sem tudjuk, mint anno Balazsnal hogy volt e valos top klubbos erdeklodes. Bar Fabrizio ritkan teved es o megnevezett nehany top csapatot akik figyeltek.Szoboszlai Lipcse here we go..2-3 év múlva okosabbak leszünk. Ez jól is elsülhet de több a kérdőjel nalam. Tavasszal játszhat a BL-ben? Elvileg úgy tudom
Kenny
csebi
Uzletileg jo lepes a Lipcsetol mert igy nem "buknak" rajta 70-80 milliot mint ahogy Haalandon fognak akit elengedtek Dortmundba.
Ha ilyen utemben fejlodik tovabb es nem jon valami serules akkor 1-2 even belul top csapat.
Kenny
csebi
Most kecsegteto lehetett elvileg sok sztárcsapatnak hogy relative olcsón kapnak egy tehetséges fiatalt, nem tudom ad-e valaki dupla-tripla annyit érte 2-3 év múlva.
davemayer
több mint 5 éve
Nekem is ez a bajom vele, félek hogy mivel nem passzol tökéleteten a kezdő 11be egyik posztra sem így a még ha esetleg ki is próbalja valahol kezdetni állandó csere lesz. Neki egy olyan klubba kellett volna mennie ahol gyenge a kp, vagy pont az ő posztján van hiány, na a lipcse magasan egyik kritériumnak sem felel meg. Hülyén hangzik de míg általánosságban az szokta ketté törni egy fiatal játékos karrierjét ha túl korán igazol túl "magasra", Dominiknak lehet hogy az lesz baj hogy nem most igazolt még magasabbra. Én pl ha igaz azonnal alaírtam volna a Realba, ha most nem tudja beverekedni oda magát az őrségváltásnál + pénzügyi valságnal akkor semmikor.sztem Szoboszlainál inkább volt, de lehet korai lett volna még. én attól nagyon féltem, hogy telített a posztja illetve hiába Nagelsmann az egyik legjobb edző jelenleg, nem tudom mennyire lesz helye a taktikai elképzelésében. Szoboszlai sem nem Haidara típusú játékos se nem Dani Olmo valahol kettő között van, de ez a három poszt nem fér bele sztem egyszerre. érdekes lesz, mert azért ez a lipcsei keret baromira erős középpályásokban.Nala sem tudjuk, mint anno Balazsnal hogy volt e valos top klubbos erdeklodes. Bar Fabrizio ritkan teved es o megnevezett nehany top csapatot akik figyeltek.Szoboszlai Lipcse here we go..2-3 év múlva okosabbak leszünk. Ez jól is elsülhet de több a kérdőjel nalam. Tavasszal játszhat a BL-ben? Elvileg úgy tudom
Kenny
csebi
Kenny
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
ja és 2021 socceres fun factje lesz: több magyar a bundesliga egyik legjobb csapatában, mint a magyar bajnokban...Jobb is a Bundesliga.
r.baggio
több mint 5 éve
Általában rosszabb hátvéd szokott lenni? Hogy nem sülle a bőr a képéről 😛Sallai dupláról senki semmit? Szoboszlai is lőtt egyetSchalkenak ki nem lőne? Amúgy lemaradtam róla 😊
r.baggio
Viszont Wolfsburg is megizzaszt minket, elkepesztoen kifacsartak a Bayern játékosok. Süle jobb hátvédet kellett h játszon!
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal